Chestiunea zilei..

Pe insula Savarin
anakin
Postat pe 2 August 2011 22:14
Ca a fost un an de criza, se vede din faptul ca tot mai multi turisti romanashi, de-ai nostri, au ales sa isi petreasca concediul pe litoralul romanesc.
Cu ocazia asta, hotelurile au inceput sa inregistreze plusuri ca vanzari de pachete turistice, si minusuri in privinta faptului ca romanii, mari amatori de suveniruri, au decis sa plece cu cate ceva din camere.. care un prosop, care o scrumiera, care cu halatul sau cu umerasul. Ba mai sunt si unii care se gandesc ca nici un bec luat de acolo nu le este de prisos. Pana la urma, nu poti sa iesi decat pe plus...
Mai nasol este cu ghertzoii care, desi coboara din masini de lux, fac pe inteligentii, dupa care incep sa se dea in stamba, aratandu-si provenienta de neam prost.
Zilele trecute eram la un hotel unde a venit un individ cu sotia, motivand ca facuse rezervarea unei camere prin booking. Doar ca avea o problema, ceruse rezervarea pentru doua persoane, si venise insotit de o sora, doi copii plus bona copiilor. Cand i s-a spus ca totusi, camera este de doua persoane, haide un pat pentru copii, a inceput sa faca urat pe acolo, sa ameninte ca el este avocat prin Bucuresti si ca ii va da in judecata pe toti, de la vladica pana la opinca.
Bine, pana la urma a ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu doarma in aceasi camera cu bona.
anakin
Postat pe 3 August 2011 16:46
insula elena,savarina...
hai ba mami ca altfel scria acolo...misto,vacantza faina,baiatu'...
una peste alta,eu ramasei pe ganduri,cetii p-acilea,pe dincolo..si am intrat intr-o analiza d-asta de ma da cu cracii-n sus,noroc ca n-am tiiiimp,n-am tiiiimp....
vorba lu' ala..."nu stiu d-astea".

sa nu uitati pe 6 august!schimbarea la fatza! sa va spalati inca de dimineatza(nu sa va indreptati spre pc,cu ochii lipiti,scarpinand de zor de miri ce...)sa va imbracati frumos,curat, daca se poate cu haine noi! si sa va distrati toata ziua....
la buna ii zice:obrejenie.
crez ca si la voi se facea balci,mami...este?

thorache,
daca ai dreptate,nene?daca vacantza e facuta ca sa ne dam seama cat de vai de couru' nostru suntem?
om vedea,povestim noi...
hai sa fiti cuminti...
iasomia
Postat pe 3 August 2011 17:19
he, he, he! atunci, vacanta usoara, mami iaso! si, daca se poate, sa fie si cat de cat placuta.
ei, dar vei sti matale sa ti-o faci placuta, n-am eu apasari d-astea
Thor_again
Postat pe 3 August 2011 17:31
ce bine-mi pare ca n-am credit in franci elvetieni!
ma lovea damblaua azi,nu de alta...

da' aia de au - mai pupa ei vacantza cand o zbura porcu' cu maru-n gura,ehe...saracii oameni bogati
precizilla
Postat pe 3 August 2011 20:56

ce bine ii sa n-ai credite deloc!

concediu placut tuturor! peste o saptamana ma tirez si io
zambila
Postat pe 4 August 2011 11:07
da, bre, ca parca te pune cineva sa le si platesti!
3 ani -si se prescrie, cu conditia sa nu te lasi pacalit de recuperatori si sa nu ai nimic pe numele tau.
daca insa te manca-n kour si, cand te suna vreun recuperator, zici "ok, am sa incerc sa fac ceva", in loc sa zici "nu am nici un credit, ati luat-o voi razna!", si daca mai ai si impresia ca aia-s binevoitori si iti reesaloneaza creditul, iar tu semnezi ceva cum ca esti de acord, atunci esti bun de plata
Thor_again
Postat pe 4 August 2011 11:38
Asa Thorache, invata veveritzoiul cum sa dea tzepe la furnizorii de ghinde.
Stateam de vorba cu avocatul uneia din firmele astea mari de recuperare creante, imi spunea ca romanul de tip bizon este atat de batut in cap, incat atunci cand le trimiti o notificare pe servicii neplatite din urma cu 10 ani, se dau peste cap ca sa-si achite debitul , cu tot cu penalizari (ce pleasca, nene)... mai ales ca majoritatea aveau domiciliul pe la parinti, sa vezi presiuni din partea celor batrani ca vor o batranete linistita, fara somatii, fara notificari, incat chiar ei veneau si achitau datoria odraslelor
anakin
Postat pe 4 August 2011 11:54
pai tocmai asta-i shpilu', Anakinu. Pe asta se bazeaza si recuperatorii, pe faptul ca poulimea nu stie legea, iar cine mai stie cate ceva, de regula nu stie bine ci doar franturi. Iar aia care se ocupa cu telefoanele, cunosc acest aspect si sunt pregatiti pentru asta. Daca insa esti documentat si te tii tare pe pozitie, pana la urma renunta ei. Chiar asa si gandesc astia: nu-i o gaura in cer daca mai scapa cate unul cu creditele neplatite, pentru ca ailalti pe care ii pacalim sunt cu mult mai multi!
Thor_again
Postat pe 4 August 2011 12:24
Parca imi �i imaginez un func�ionar de acolo, c�nd apare c�te un p�c�lit dintr-asta, s� pl�teasc�, zic�nd precum MO : At��������tt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anakin
Postat pe 4 August 2011 15:45
sa mai dam nitzel prafu`, zic .
Freya__
Postat pe 12 August 2011 20:57
sa mai dam,sa mai dam...

rezumatu' saptamanii :
doi milionari bastinasi morti,un AA+ pt SUA,burse in deriva (ca sa nu zic in picaj),cursuri valutare la EKG,niciun film in ne-reluare la teve,niciun cod galben spre maroniu la meteo,nicio pasarica lipsa la mansarda...
le-am numarat,erau toate..

in plus - valuri de concedisti pe perioada determinata sositi din tarile multilateral dezvoltate,care n-au alta treaba decat sa puie umaru' la cresterea PIB -ului..
adeca Produsul Investit Barosan in lantzuri,mercedesuri,sidie cu manele estivale si costume de baie minuscule pe shunci maxime...
care produs este euro,mainly...

p'orma mai vazui un material 'telectual la stiri:
ce lectureaza lumetu' in sezon estival,cracanat pe shezlong...
Sandra Brown,Nora Roberts,d'astea grele....
faza la care m-a luat capu' si m-am dus la culcare,neuitand sa-i cer iertare publicului avid de literatura ca am indraznit sa-i manjesc preferintele cu Provizoratul Adamestencei..
precizilla
Postat pe 13 August 2011 21:00
daca-tz spui ca e ziua lui taica Yalom, ce zici ?
Freya__
Postat pe 13 August 2011 21:58
zic sa-i mai fie inca de fro' doo'jde ori,cat sa mai apuce sa scrie inca pe-atatea carti
orisicat - mare om,mare caracter!
eu una-i datorez multe...

in alta dezordine : LMA in avans tuturor Mariilor,Mariucilor,Marianelor si celorlalte variatiuni pe tema

uf...inca putin si ma tirez si io in concediu...
precizilla
Postat pe 14 August 2011 09:51
conced ? vai, vorba sfanta...

dar recuperez eu, odata si-odata..

by the way, m-am indragostit de nondirectiva, necazul e ca asta se potriveste mai mult la top management inteligenta de grad 5
Freya__
Postat pe 14 August 2011 10:40
Kalispera!
Ce mai este nou p-acilea?
Ca vazui pe la teveuri ca Miron Cozma a tinut mortis sa ne arate de ce nu trebuia gratiat de Iliescu la finalul lui 2004.
anakin
Postat pe 15 August 2011 17:36
eiiii
toate-s vechi si noua toate ......
jeanette40
Postat pe 16 August 2011 12:21
o vazusi si pe Marinela,bro?
hartista aia de-i scria Miron poezele din mititica...
ce botic la ea,frate...

la filme amuzante de weekend - "Paul" - extraterestul autostopist.
Source Code - nu merita sa-ti irosesti timpul..
cre' ca la hollywood e multa lume in vacanta...

precizilla
Postat pe 21 August 2011 10:53
"Paul" l-am vazut de cand a aparut, adica undeva prin februarie. Ultimele filme pe care am mai apucat sa le vad, luna asta, ar fi "10.000 B.C." - dar nu m-a impresionat foarte tare, si "Rise of the Planet of the Apes � Planeta Maimutelor: Invazia" , film pe alocuri previzibil, insa mult peste ce am vazut ca a iesit in ultimele 3 luni.
anakin
Postat pe 21 August 2011 14:54
daca vreti film bun, luati d-acilea..

http://www.imdb.com/title/tt1255953/

INCENDIES
Freya__
Postat pe 21 August 2011 20:30
freyuta, fa o recenzie scurta, mami...
ce trateaza?
michelle_
Postat pe 21 August 2011 20:36
multam,soro...
ma apuc de furacit imediat

bro...
normal ca l-ai vazut tu primu' pe Paulica ala...se putea altfel?
poi ce sefeist mai iereai,ha?
precizilla
Postat pe 21 August 2011 23:03
ce trateaza ? rasa umana....

nu zic nimic, uitati-va, si cand va revine glasul, sa-mi ziceti
Freya__
Postat pe 21 August 2011 23:54
hai pe bune! asa de bun, freya?
l-am pus deja pe download, da' mere netu' ca paula, deh...cine stie cat astept...
nu-ti spun cat de greu am descarcat desert flower ala...
michelle_
Postat pe 21 August 2011 23:58
Bau!!!
ehe,he,he....
salut voios,va pupa babet....

stati ashea, ca mai am de rezolvat fo doua chestii si pun saua pe voi!
daga-dam,daga-dam...

melodia potrivita ptr. finalu' de vacantza...se stie...

http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI
iasomia
Postat pe 23 August 2011 09:13
ashea....

si "tema" mea pt un sfarsit de an in armonie,ca acu' vine....

http://www.youtube.com/watch?v=Vga4UZs6tpQ

se stie ca am si io o slabiciune,deh....
iasomia
Postat pe 23 August 2011 09:31
salut voios de pionier, mami iaso! azi mergem la demonstratie, nu? R.E.S.N.A.A. Adica, pentru novici, denumirea din ultimii ani a "sarbatorii" de la 23 august. Revolutia de eliberare sociala si nationala, antifascista si antiimperialista.
Thor_again
Postat pe 23 August 2011 09:31
mergem,mergem....
sa traiesti!
iasomia
Postat pe 23 August 2011 09:32
http://www.youtube.com/watch?v=wayi9HlVhgQ
in amintirea acelor vremuri si dupa defilare mergeam la mici si bere ce vremuri
tusi_Oli
Postat pe 23 August 2011 09:59
brothorele, io am fost sefa de comandament de pionieri si de utecisti pana-ntr-a XI-a cand m-a vazut diriginta intrand la biserica si mi-a luat functia...se pune?
ma luati si pe mine???? ca n-am iesit niciunde vacanta asta si am fost cuminte, pa cuvant de pionier si comandant ce tocmai va spusei ca fui!

ca membra de partid nici vorba sa ma faca dupa antecedentele mele bisericesti( si nici ca mi-as fi dorit... )
sora_ilsi
Postat pe 23 August 2011 11:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help..pls:) 47 De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15
o fata ne atentioneaza....!!! 339 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Carciuma din vechime 1085 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
Setari Cookie-uri