Chestiunea zilei..

olia....

sorela...
ce draq ,mami?cum asa?unde ai facut liceul?ca noi mergeam cu dirigu' la Inviere!
sa-mi ia cine-o vrea boii,da' eu am fost mandra si cand m-a facut pioniera,si cand m-a facut utc-ista,parca ma vad cum pupam cravata cand mi-a pus-o la gat,asa eram crescuti...
o fi fost spirit de turma,sau alta aberatzie,da' macar aveam un tel,o emotie pozitiva,un ceva acolo...
e drept,acu' nu mai am ficati pt aia rosii...

si nu te mai vaita,parca te vaz acu' neshte ani cum ne dadeai cu flit , taman venisei din tari straine,deh...baga roz din amintiri,sigur o sa pleci te miri pe unde(iar!),ca esti norocoasa,sister,da' nu te prinzi matale...

a!sa va arat de unde mi se trage mie,cu tema aia...

http://www.youtube.com/watch?v=1a_nYNtFuO4&feature=related

iasomia
Postat pe 23 August 2011 17:49
Buna Jasmine , Buna sa-ti fie seara .....ca inima
jeanette40
Postat pe 23 August 2011 18:00
S-i pentru ca ieri fu 23 august, datimi voe ca sa v-a prezint un reportaj misto..asa, aniver s-ar.

http://www.youtube.com/watch?v=gPyW_EtjAHU&feature=related
anakin
Postat pe 24 August 2011 11:28
jane...

inima buna zici?o fi bine,mami...o fi rau?
multumesc,oricum...la fel...

anakinu'

in primu' rand:multam fain!
ca doar ai avut grija de casutza...
in al doilea rand,vad ca te intortochezi in vorbe.,mami...si nu numa' tu,din cate stiu venirati din vacantza,se presupune ca ati facut sex....ca sunteti happy,sau taman d-aia?
iasomia
Postat pe 24 August 2011 21:26
Anytime, mami Iaso.

Ma prostesc si eu pe acolo ... but not for long.
Machea o fi bine sa scriu asa, ca sa inteleaga toata lumea?
anakin
Postat pe 25 August 2011 09:57
Iaso, si daca n-am venit din vacanta - ca inca n-am plecat - ce se poate presupune?
nathalie
Postat pe 25 August 2011 11:38
bre, ma luptai o juma' de ora cu o reclama ca sa bag un post acilea... si macar daca aveam ceva ca lumea de zis...

hai sa ne fie de bine cu concediile, aia de fuseram...
zambil
Postat pe 25 August 2011 12:23
bonjour, zambil!
nathalie, se presupune ca daca mergi in Grecia risti o mica malarie....in rest toate bune...
am vazut aseara la stiri, un roman care tocmai s-a intors din grecia, e bolnav de malarie....
asa ca...nu uita plasa cand pleci...
dor72_
Postat pe 25 August 2011 12:30
hai bonjour... pai tu te iei dupa aia de la stiri, cu malaria aia?... cine stie pe unde a contractat ala boala?... ca malaria asta e cu scheme...
zambil
Postat pe 25 August 2011 12:34
au anuntat si grecii..i-au avertizat pe turisti...si au spus ca au deja 6 cazuri de malarie, la ei....
acum, o fi , n-o fi...mai bine sa fii prevazator...

http://www.agenda.ro/news/news/45864/atentie-turisti-cazuri-de-malarie-in-grecia.html
uite, ceva pe scurt...
dor72_
Postat pe 25 August 2011 12:38
bine......si aia de la stiri au niste scheme ............
jeanette40
Postat pe 25 August 2011 12:39
Dezaxata presupunere...
nathalie
Postat pe 25 August 2011 12:41
schema e asa.. ti-o trage anofelu' azi si faci criza peste 6 luni sau un an... si pana atunci habar n-ai de malarie... da' romanu-i nevricos din fire, nu-i trebe mult sa dea-n fandaxie...
zambil
Postat pe 25 August 2011 12:43
mai mult femela...
Mary_moon
Postat pe 25 August 2011 13:01
femela de roman, sau ce?...
zambil
Postat pe 25 August 2011 13:07
Persia
Postat pe 25 August 2011 13:21
nu era vorba de umani aici, insa ma intreb ce anume te-a dus cu gandul la asta :)

Mary_moon
Postat pe 25 August 2011 14:16
anakin-baiatu'
sa nu fie a la long,mama...

ma ravasisi atemporal cu "machea"ala,nu l-am mai vazut d-un car de ani,de fapt,sunt sigura ca nu l-am vazut niciodata scris...
il foloseau bunii in draci,parca auz:machea?crezi tu ca....?

aham..
aparu si zambilu'..sa ne fie de bine,mamoantza...cum zici talica acolo..

natasha
e la liber,presupui ce doresti..

oameni,insecte ..si alte dracii,cand e s-o iei,o iei...
iasomia
Postat pe 25 August 2011 15:08
Nu iti fa probleme, mami Iaso.
Nu va dura mult, o faceam asa, ca o joaca ... pur si simplu exercitii de scriere.

Asa-i ca "machea" ala are un sarm aparte? stiam eu pe unde trebuie sa il folosesc
anakin
Postat pe 25 August 2011 16:32
are,are...
da' "tirimi" cum se scrie,mama?
ca zicea buna:tirimi una,tirimi alta...sau se scrie tiri-mi?...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 25 August 2011 16:56
si o chestie acilea...
ma uit la tv la un tata care si-a pierdut fiul,cauza mortii?dependentza de jocuri.
in 12 ore se ridica plodu' o singura data de la pc,cel mult de doua ori,a facut tromboza calatorului...

in conditiile in care avem cu totii p-acasa plozii care joaca,stau in ou,si alte dracii..parca nu pica bine....
unde pui ca iti dai seama ca totusi ai tai se duc la concerte,la iarba verde si alte distractii care implica relationare pe viu,si brusc oftezi a usurare,da' parca tot nu esti in apele tale...
iasomia
Postat pe 26 August 2011 10:26
Nu cunosc termenul asta, mami Iaso. Probabil ca ai mei bunici nu il foloseau, cred ca nici in sudul Olteniei, unde am crescut, nu era familiar.
anakin
Postat pe 26 August 2011 10:27
un fel de :
mi-e totuna.. sau ,ce-am avut si ce-am pierdut..
ceva de genu' asta,baiatu'..
se foloseste cand iti este indiferent cum se solutioneaza o problema..

iasomia
Postat pe 26 August 2011 16:12
Din ciclul ultimul film vazut, recomand "Mr.Nobody".
O succesiune destul de abrupta a universurilor paralele, o combinatie a efectului de fluture cu reflexul conditionat, totul pus in contextul teoriei M - aia cu universurile infasurate - mergand pe principiul de multiverse (univers multiplu).
De urmarit daca aveti rabdarea si intelegerea, dar nu e film de duminica dupa-amiaza.
anakin
Postat pe 26 August 2011 22:53
teoria M zici?i-auzi dracie,ia dezvolta nitel,baiatu',ca pare interesant....

la chestiune..
cam isterici americanii aia,nene..parca te ia un gust amar ,asa...apropos de uraganu' asta de vine acu',irene...de catrina,de mica lor zgaltaiala de zilele trecute,de 11 sept,etc
atat de mari, da' atat de nepregatiti,probabil necaliti,deh..
iasomia
Postat pe 27 August 2011 09:13
se pregateste lumea de uragan ca altadata de craciun, mami... parca vaz inflorind afacerile masurilor de protectie, si primaru' new york-ului tragandu-si partea din comisioane... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 August 2011 09:23
mai trag astia un kitch d-ala,mami...vorba ta..
parca vaz fel de fel de suveniruri..

iasomia
Postat pe 27 August 2011 09:29
in california, pe de alta parte, lumea da buzna la restaurantele volante... cica se socializeaza mai bine mancand la botu' calului, sau in cazu' de fatza la radiatoru' camionului - or fi stiind ei ceva, intr-o tara sclava a situ-rilor de socializare...

zambil
Postat pe 27 August 2011 09:29
imi spuneau rudele ca nu mai au voie sa fumeze in locuri publice,cica au fost la o carciuma,si au iesit afara pt o piparoasa , se uitau aia la ei, ca la ciumati...ai draq puritani..
iasomia
Postat pe 27 August 2011 09:36
cheste de trend, si aia se-omoara sa fie-n trenduri... acuma e-n trend sa-i alergi pe fumatori pe unde-i prinzi...
zambil
Postat pe 27 August 2011 09:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
Setari Cookie-uri