ce stampila sa mai fie? o sa fie doar ceva firesc, pentru ca stampila de care zici e pusa demult. nu ma crezi? cand ai iesit ultima data din Romanica? | ||
Thor_again Postat pe 5 Septembrie 2011 18:57 |
||
---|---|---|
batrane... n-am iesit,bre... da' e musai sa ies, ca sa pricipesc situatiunea ?ca doar sunt o batrana isteata cu acces la informatii,si imaginatie din belsug. una e sa se spuna,si alta este sa fi reprezentat oficial al tarii respective,ca doar mai toate popoarele au gitanii lor ,la o adica... ce draq,maica? vrei sa dezvolt vreun complex?hai?ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2011 19:31 |
||
da' di ce sa nu dezvolti, mami iaso? ce, matale nu esti om? cum vine asta cu "una e sa se spuna,si alta este sa fi reprezentat oficial"? pai nu am mai avut atatia reprezentanti, inca la cel mai inalt nivel? da' mosh ilici ce e? ca-i neam de a nu stiu cata spitza cu cioaba... |
||
|
||
Thor_again Postat pe 5 Septembrie 2011 19:37 |
||
de inferioritate,jefe? nu am timp sa-ti desenez,mami... una peste alta, nu cred c-o sa fie votati decat daca se fac manarii,si cum se fac.. ascultam o emisiune de-a lu' moise guran ,vorbea despre baia-mare si zidu' primarului,cred ca stii la ce fac referire,toti! da' absolut toti care au sunat erau nevricosi ,sa nu auda de tigani... in fine... seara placuta...salut voios... |
||
iasomia Postat pe 5 Septembrie 2011 19:47 |
||
pai mi se pare normal, mami iaso. s-au cam dus naibii chestiile astea artificiale cu "politically correct" si cu dreaq sa-i cheptene. din partea mea, sa-i duca naibii in lagare, la sapun. da' am o singura problema: de ce sa nu-i duca si pe unii -de fapt din ce in ce mai multi- romani in aceleasi lagare? adica, stii ce zic: hai sa nu fim corecti doar cu jumatati de masura. ma refer la modul general. |
||
Thor_again Postat pe 5 Septembrie 2011 19:52 |
||
zid? ma faci sa rad,iasomico... daca si ala-i zid ,apai io-s monalisa una peste alta,fara sa fiu partinitoare in vre-un fel,respectivul "zid" e de-a dretu' decorativ ,trust me! ca a capatat o alta semnificatie (exagerata - zic eu) in ochii militantilor pt drepturile omului,asta-i deja o alta mancare de peste... |
||
precizilla Postat pe 5 Septembrie 2011 20:15 |
||
pai da,precilica... ca-i vazui pe rromii d-acolo cum spuneau ca abia asteapta"zidu' ",cica ca sa nu mai calce masinile copiii,ce? te joci?ca puradeii tzup in strada,tzup in strada,deh... numa' moshu' asta.. nu vezi ce al draq e?vrea sa ne vaza in lagar,la zdup.... |
||
iasomia Postat pe 6 Septembrie 2011 09:18 |
||
dap... curatenie, neneaca... apropos, ia luati d-acilea, sa va-nspaimantati la prima ora... he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=b3orYmKJzPk |
||
zambil Postat pe 6 Septembrie 2011 10:16 |
||
tare ... | ||
jeanette40 Postat pe 6 Septembrie 2011 10:28 |
||
zici ca-s io cu aspiratoru',nene... hai ca mai e un bob zabava si incepe meciu',sunt curioasa cum o sa iasa toata chestia,si sa ne tina stadionu'!mult,mult,mult... |
||
iasomia Postat pe 6 Septembrie 2011 17:47 |
||
apropos de stadionul ala nou, mami iaso. vorbeam acum vreo doua luni cu un arhitect batran. zicea ca numai daca ar veni U2 sa cante acolo, ar risca sa intre in capcana aia. acum, o fi stiind el ce-o fi stiind... | ||
Thor_again Postat pe 6 Septembrie 2011 18:04 |
||
Meci incheiat..0-0..!!E de bine? E de rau? Nu ma pricep la fotbal..nu inteleg acest "sport" in car 22 de ciudati..alearga dupa o singura minge ..ca sa dea in ea!! Dar din moment ce atatia suporteri are fotbalul,probabil eu nu inteleg.. Nu-i un capat de tara..dar tot mai frumos e ATLETISMUL,GIMNASTICA ARTISTICA si cea RITMICA,PATINAJUL PE GHEATA-ARTISTICUL,HIPISMUL... |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Septembrie 2011 23:52 |
||
daca s-a terminat 0-0, e de bine, Betty, e de foarte bine chiar! Asta inseamna ca romanasii nu vor mai cheltui bani ca sa mearga sa se faca de ras la turneul final. Vor sta cuminciori acasa si se vor uita la teveu, poate- poate vor invata sa si joace fotbal, nu numai sa se dea fotbalisti hai, noapte buna! |
||
Thor_again Postat pe 6 Septembrie 2011 23:57 |
||
Si ce e mai suparator...din cauza acestui meci..nu au mai dat serialul:Anatomia lui Gray....si asta DA PIERDERE!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 6 Septembrie 2011 23:57 |
||
Ce pe "faza" ai fost Thor!! Si bag eu de seama ca si tu "iubesti" fotbalistii...ca si mine! | ||
elisabeta_boia Postat pe 6 Septembrie 2011 23:59 |
||
Am vazut aseara un meci din ciclul "avem o sansa de calificare, cum sa ne pisham pe ea". Practic, meciul asta mi-a amintit de tactica stramosilor nostri: in fata navalitorilor straini (barbarii de dusmani, evident ), noi ardem granele, otravim fantanile si stricam gazonul. Cum meci de fotbal nu a prea fost, am remarcat doar faptul ca francezii pareau un pic abatuti de faptul ca sejurul lor pe plajele albaneze s-a incheiat si de maine se intorc la munca, ca Marsel Pavel ramane aceeasi neinspirata alegere in muzica precum Oprisan in terenuri de fotbal, si ca bizonul roman a fost afectat de controlul extrem de strict la alimentul sau de baza, s�m�n�a de floare. In rest, jucatorii romani si-au atins scopul: nu si-au incurcat planurile vacantei de vara din 2012. |
||
anakin Postat pe 7 Septembrie 2011 10:21 |
||
dap, corect.. sa aram gazoanele... e bine de remarcat ca deplasarea la turneul final ar fi fost pe banii nostri, deci sa ne bucuram... da' nu foarte tare, ca o sa gaseasca jmecherii ce sa faca cu banii astia... un nou gazon, o noua shpaga, ceva?... | ||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2011 10:32 |
||
Normal ca vor gasi o alta destinatie banilor, nea zambile... pai nu e an electoral? sunt atatea de facut pe ultimii metri, de or sa stea firmele capusa cu conturile pline, fara sa stie de unde sa inceapa cu munca aia. | ||
anakin Postat pe 7 Septembrie 2011 10:37 |
||
nu v-am mai zis nimic de neshte filme... daca tot ne-am lamurit cu calificarea, crez c-acu-i momentu'... din ciclu' nostalgia verii, doua filme usurele... primu' - eat, pray, love - o poveste sandrabrownesca despre tribulatiile femeii de varsta a doua... casatorie de convenienta, nefericire, singuratate, cautarea sinelui...desigur, femeia de varsta a doua sandrabrownesca are mijloacele sa-si planga de mila prin italia, india si bali, deh... in rolurile care conteaza, un cuplu inedit: julia roberts si javier bardem, cu un plus pt uratul cel mai sexi din lume... al doilea film - cemetery junction - o comedioara autoironica despre generatia beat... nimic nou sub soare, revolta tinerilor impotriva conventiilor, cautarea propriului drum in viata, chestii... actorii - excelenti dealtfel - isi joaca rolurile cu detasarea autoironiei de care vorbeam, se vede ca-si fac meseria si nimic mai mult... filmu' e de vazut totusi pt cei care au nostalgia anilor 60 - 70, o buna ocazie de a reasculta all the young dudes, the rain song si multe altele de-acelasi gen... ca sa va bag in atmosfera, luati de-aici (dupa mine, cea mai buna balada led zeppelin, plus c-acu' a venit toamna, he,he,he): http://www.youtube.com/watch?v=HpLe-qUUGIE |
||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2011 11:03 |
||
si tot la chestiunea de azi, inca ceva... crez ca prin franta cineva avu ideea sa creeze un site specializat in dat sfaturi de suflet... adeca, vine femeile in crize existentiale (alea de n-au bani sa mearga-n italia, india sau bali!) si tu, ca barbat care ai sange-n sfat, te bagi, asculti ce zic ele-acolo si te pui pe alinat suferinte sufletesti... chestia-i destul de reglementata, pas question de draguer, pt ca majoritatea femeilor n-au suficient curaj sa se lanseze-n aventuri sentimentale a l'aveugle... baietii francofoni cu chemare-n chestii d-astea-s deci bineveniti, insa stiti voi cum cu femeile - ele nu cer sfaturi ca sa le urmeze, ci pt a fi compatimite... |
||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2011 11:27 |
||
he, he, he! ar cam fi fost demult timpul pentru asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=z8txhtB2e5M sau asta (melodia e aceeasi): http://www.greekriots.com/ da', vorba aia: cine? |
||
Thor_again Postat pe 7 Septembrie 2011 11:29 |
||
zambilu, pai aia cu saitu' furara ideea lu' garbo, ce naiba? | ||
Thor_again Postat pe 7 Septembrie 2011 11:40 |
||
poate si clientele .......numai ca trebe sa invete franse | ||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2011 11:47 |
||
thorache, n-as putea sa jur ca si-acolo-i o echipa de redactori fomisti care creeaza conturi pe banda cu topice de-a-n paula numa' ca sa faca trafic... daca da, atunci ar trebui sa-i dea garbo-n judecata, nu?... | ||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2011 11:48 |
||
jane, cu femeile vin ei... da' care le are cu google translate se poate baga, zic eu... | ||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2011 11:54 |
||
thorache, daca garbo ar trebui sa patenteze ceva, apoi topicu' ala cu fazanu' e candidatu' ideal...postezi fara sa ai nimic de spus si te dai si dashtept fara sa te fortezi prea tare... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2011 12:12 |
||
lasa nene , ca are si Garbo ' dilemele ' lui |
||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2011 12:23 |
||
pe langa toapicu' ala, as mai numi vreo cateva... ceva mai mult de 50%. da' la alea ramane valabila doar partea cu "postezi fara sa ai nimic de spus", ca ailalta, cu dashteptu', nu se aplica. |
||
Thor_again Postat pe 7 Septembrie 2011 12:32 |
||
sa fi dat cu mana de cer si nu m-as fi gandit,veci... sase cabinete veterinare vizitate,sase doctori care mi-au spus ca ei nu se pricep la pasari(nu! nu e vorba de pussy!)doar la matze si caini,unu' m-a trimis la gradina zoologica,altu in tari straine,etc. m-am dus in oglinda sa vad daca am fata de fomista,cumva... ce mai avem? amendara ferefeu' si pe maaaaaaaarcel paaavel pt ca schimbara versurile la imn. asta chiar ca a m-a distrat.. in rest,vorba poetului: toate-s vechi si noi sunt toate,da,da... a! si brazdele alea de ieri,gazon pus de oprisan,bla,bla,bla... da' pe multi i-a durut in pix,asteapta meciurile viitoare,s-au calit,deh... |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2011 16:50 |
||
La noi in oras se reface bulevardul central cu fonduri europene 80%,12% statul si 2% orasul,adica noi locuitorii.Pana aici,veti zice.e bine...dar ..bomboana pe coliva..acum incepe..O clauza a contractului ,spunea{si primarul nostru PDL-ist,a ...uitat sa spuna..}ca U.E.ne vor da cei 80%din fondurile promise...cand lucrarea e ..gata!Deci...primaria s-a imprumutat de bani,acum se trage tare sa se respecte si termenul de predare si proiectul,intocmai..e tot orasul un..santier! Si inca nu am terminat...safaltul ..trebuie sa fie ,musai,dar musai..din China,care nu se incalzeste la Soare,nu ingheata la ger si..noaptea luimneaza!!Dar chinezii aveau comenzi,garla ,si nu ne puteau onora pe noi repede...asa ca primarul nostru a fost..."nevoit"..sa mearga in China,deplasare pe banii,cui credeti?Ati ghicit,nu pe-ai lui,pe-ai nostri...ptr. a grabi sosirea asfaltului-minune!1Ca noi romanii aveam asfalt BUN si ieftin...dar de ce sa nu luam..scump si din...China??Margaritar la tichie de hartie! Ei,ce ziceti de "chestiunea zilei" din Vulcan,jud. Hunedoara?Tot noi suntem cei cu..telegondola...Eu inca nu m-am dus la Pasu Vulcan cu ea,dar daca veniti prin Vale,ma voi duce cu voi! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Septembrie 2011 19:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
|
||
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice