Chestiunea zilei..

asaa... la cheste... ia ziceti voi de cate ori n-ati fost in situatia urmatoare: sunteti in buricu' targului, cu treburi sau la shopping, si simtiti brusc si imperativ ca va taie nevoile?... nu nevoile financiare, desigur, he,he,he...

in aceeasi situatie s-au gasit nu numa' romanii, ci si aia mai rasarati, ca vorba aia - mananci, nu mananci, nevoia te taie... asa ca la ce s-au gandit neshte jmecheri dintr-o capitala de fitze?... au creeat o retea de particulari dispusi sa-si puna la dispozitie - contra cost, desigur! - wc-urile personale celor aflati in panica... e pe telefonu' mobil, apesi pe tasta de urgenta si gepeesu' incorporat iti arata unde-i cel mai apropiat particular binevoitor...

in situatia asta, celebrele versuri " saru'mana coana lina, daca vrei te rog sa-mi spui unde-i latrina" se dovedesc a fi de-a dreptu' vizionare...
zambil
Postat pe 8 Septembrie 2011 10:21
betuska..

asa,mami..la obect...
peste tot sunt probleme...

zambilu'

asta da afacere...
eu multumesc cerului! nu am fobia asta,da' cand ies cu amicele-n oras suntem tot intr-o cautare,s-ar pishu-pishu si altele...ceva de groaza,daca m-ar intreaba cineva pe mine,as zice ca au si vreo infectie urinara, ceva...
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2011 10:30
dupa altii e un pic alttfel,la cat sunt de nevrotici....
au vrut sa nu "umbreasca" nimic ceremonia de deschidere,si l-au scos pe traienica... de tema sa nu fluiere lumea...
si siru' ar putea continua...

paranoici...ghelbani, paranoici...
oricum,faptul ca s-au inecat ca tiganu' la mal cu gazonu' ala,e greu de digerat...
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2011 11:02
istoria o sa consemneze actul de bravura al lu' pitzi si mircea sandu', care-au atras cavaleria franceza in mlastinile de pe national, exact cum faceau marii domnitori inaintasi cu bucatarii si servitorii ostii otomane, la rovine sau podu' inalt...
zambil
Postat pe 8 Septembrie 2011 11:11
si tot asa .....au avut mai mult de ' lupta ' cu terenul decat cu echipa
jeanette40
Postat pe 8 Septembrie 2011 13:15
Iete, dar frantzuzii jucara p-alt teren nu pe acelasi?
Eu zic ca principalul vinovat pentru rezultat e echipa , antrenorul, federatia etc iar Marcel Pavel cu imnul si Oprescu cu gazonul sunt doar victime colaterale. Daca am fi castigat meciul, cu siguranta nu s-ar mai fi batut atata moneda pe celelalte ,,neajunsuri"
SAL
Postat pe 8 Septembrie 2011 15:32
De la: zambil, la data 2011-09-07 12:12:39thorache, daca garbo ar trebui sa patenteze ceva, apoi topicu' ala cu fazanu' e candidatu' ideal...postezi fara sa ai nimic de spus si te dai si dashtept fara sa te fortezi prea tare... he,he,he...

`Nea Zambilu, ai dreptate cu Fazanu` doar in parte; sunt destule topice care ,,mustesc de inteligenta" celor ce n-au nimic de spus ci doar fac exercitiu de miscare a degetelor pe tastatura.
SAL
Postat pe 8 Septembrie 2011 15:45
salata...
nu despicam firu' prea mult cand este vorba despre colegii nostri...

da' normal ca ai dreptate in prima postare,daca bateam, automat am fi devenit mai buni,mai indulgenti,mai happy...
desi, tot cred ca am fi bombanit,parca ii auz:

incredibil!! ne-am calificat si pe noi ne framanta maaaaarcel pavel si prostia lui!ce lume domne! ce lume!huooooo!ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 8 Septembrie 2011 17:16
Si "Chestiunea Zilei" este urmatoarea:
La 11 septembrie 2011 se implinesc 139 de ani de la moartea lui AVRAM IANCU !!
Nascut in 1824 la Vidra de Sus,decedat in 10 sept. la Baia de Cris,inmormantat langa Gorunul lui HOREA la TEBEA-Hunedoara.
Revolutionar roman pasoptist,avocat transilvanean,a avut un rol important in Revolutia de la 1848 din Transilvania.Conducatorul de fapt al Tarii Motilor,in 1849 a comandat armata romanilor transilvaneni,in alianta cu armata austriaca,impotriva trupelor ungare ale luiLajos Kossuth-care vroia un sata national ungar in care sa includa si Transilvania.
A avut o iubita unguroaica:Johanna Farkas-Hani,mai tanara decat el cu 10 ani.
I n 1992 BNR-ul a emis o bancnota de 5000 de lei{ROL} pe aversul ei cu portretul lui AVRAM IANCU!!
Se v-a face o slujba comemorativa,se vor depune coroane cu flori la mormantul Craisorului,ne vom reaminti de EL si Horea cu drag si respect!Nu avem voie sa ne uitam istoria glorioasa a romanilor!
Veniti si voi la TEBEA!! Eu sunt acolo,va astept-ptr. identificare:voi avea un sal alb la gat-cu insemnele partidului meu nationalist!!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Septembrie 2011 00:30
tocma atunci si-a gasit si el sa moara, cand lumea-i ocupata cu comemorarea de la newyork?...

apropos, vazurati monumentu'?... eu i-as zice chiuvetele gemene; da' te pui cu gustu' americanului?... am revazut moaca lu' bush junior, cand l-au anuntat federalii despre atentat... actor mai prost ca ala n-am vazut in viata mea, se chinuia sa nu-l umfle rasu'...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 10:44
cica "l-au anuntat federalii despre atentat"
good one...

mai bine ai da neshte recomandari de weekend in materie de actori mai putin prosti ca bush..
precizilla
Postat pe 10 Septembrie 2011 10:58
Zambil draga,pana acum nici n-am bagat de seama la coincidenta asta!!
Dar promit s-o vand repede colegilor mei de partid,sigur vor face o pancarta cu ea,formulata sigur cu o nota de ironie..vedem noi.. Si multimesc ca m-ai atentionat de aceasta coincidenta!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Septembrie 2011 11:09
precizio, ia d-acilea: ryan reynolds... daca te coafeaz-un film in care toata actiunea se petrece-ntr-o lada, baga ochiu'...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 11:12
sa-l bag?
ce? vrei sa raman fara el?
baga si matale ceva mai serios,nu fofarlici d'astea...

freyo
a dreaq incendiile alea,soro...

din lipsa de altceva - revazui The brothers Bloom
daca nu-l vazura-ti - io zic ca-i mishto
precizilla
Postat pe 10 Septembrie 2011 11:20
dap, uite-o cheste serioasa... azi noapte vazui un documentar frantzuzesc despre problemele stangii... nu, nu era ceva medical despre incapacitati motrice or chestii d-astea, era vorba de stanga politica - a lor da' si a altora...

pe scurt, ce ziceau aia acolo e ca de fapt razboiu' rece n-a-nsemnat sfarsitu' comunismului, ci revigorarea lui... capitalismu' victorios si ramas de capu' lui se confrunt-acu' cu un cancer letal - vezi crizele financiare fara sfarsit, care nu-s decat varfu' aisbergului... ce urmeaza?... disparitia clasei de mijloc (la aia de-o au), pauperizare dementa, epuizarea resurselor... p-orma vine radicalizarea politica, crizele sociale, razmerita... adeca, comunism is back, acum intr-o noua prezentare... he,he,he...

la amanunte picante, multi din cei ce balmajeau filozofic pe-acolo deplangeau platformele politice social-democrate... adeca, tocma ale alora oarecum de stanga, da' mai spre mijloc cumva... prezicerea era ca astia raman fara mase (vezi disparitia clasei de mijloc de aminteam mai sus) si deci fara legitimitate... si ma gandeam la romanica, saraca (uite ca-mi dau si lacrimile), unde si aia de dreapta si aia de stanga zic ca reprezinta o clasa care de fapt nu exista... nu mai zic ca daca-i iei la puricarea averilor, toti liderii politici sunt de extrema sus, financiar vorbind...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 11:57
.......... .si cand va spuneam ca ne aflam in "jungla"..mi s-a s[is mai voalat,ce-i drept,ca is dusa cu pluta
...dar nu...eram dusa cu liana.

.ori cu "presul"

p.s. week wnd placut dragi forumisti

...si...si..nea zambil,ce bine ar fi sa ne dai sursa filmului sa ne documentam si noi.......
LILO
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:03
la chestii neserioase - hai ca s-a lamurit: cioaca a omorat-o pe elodia... gata, la bulau cu el... politia romana a decis sa renunte la gasirea cadavrului si sa rupa pisica... il baga pe cioaca la zdup si fara proba decesului fomeii...

stau eu si zic: pai bine nene, nu puteau ei de la-nceput sa-i stranga desh'tele lu' ala-n tocu' usii si sa obtina marturisiri complete, in buna traditie militieneasca?... ce sherlock holmes, hercule poirot si mama omida?...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:07
maimutza, la ce vrei sursa, la ala cu lada sau la ala cu comunismu'?... ala cu lada se numeste buried, baga search pe torrente... alalalt se numeste apres la gauche...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:17
zambilu, apropos de "atentatele" alea: lumea inca se mai intreaba de ce la New York s-au gasit gramezi din avioanele alea, dar in celelalte doua locatii nu s-a gasit nici macar o farama de vopsea...
Cand se prabuseste un avion, e imposibil sa se dezintegreze in asa hal incat sa nu ramana absolut nimic din el. Mai mult de atat, gaura de la pentagon avea doar vreo doi metri in diametru...
Intrebari despre "de ce s-au organizat" nu mai sunt demult, raspunsurile s-au gasit: constitutia americii nu permitea interventia in exterior decat daca america era atacata. "Atentatele" au fost instrumentul pentru asa numitul set de legi "motherland defence", care inca se mai completeaza.
Si e interesant ca se completeaza tocmai cu supravegherile statului asupra populatiei.
Thor_again
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:31
azi nopate vazui si eu un documentar...despre obedienta, frantuzesc. Au repetat un experiment al lui Millgram , de prin anii 60. 2 insi, subiecti, unul trebuia sa memoreze raspunsurile la niste intrebari, celalat trebuia sa aplice o pedeapsa, ca si pe scaunul electric, cresteau voltii, pe masura ce primul raspundea gresit. Circa 80% au aplicat pedepsa.
Eugenia69
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:37

multumesc!!!

..titanii.tot titani ce mai??
LILO
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:48
.io-te

http://www.youtube.com/watch?v=Sy1K9U4MJkg&feature=related

chiar in "inima" comunismului
tre'sa recunosc...acest canticel este "lipicios"

LILO
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:54
thorele, si imperiu' roman tot din interior s-a prabusit... au intrat in incapacitate de plata, he,he,he...

normal ca-n conditiile astea bagi ochiu' si urechea la hoardele de latinos de-s pe cale sa schimbe structura etnica a statelor... asta pe langa acapararea resurselor din exterior...

cat priveste basmele cu avioane, pe americani ii doare-n chewing gum de cred ailalti despre ei si despre motivele lor... chestea e sa treaca deciziile de congres...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 12:59
69, or fi fost fomei alea de-apasau pe boton, mami...

asta-mi aminteste de bancu' ala cu canditata la postu' de agent cia, care la proba finala a fost pusa sa-si impuste barbatu' si cand a realizat ca pistolu' de la proba era plin cu gloante oarbe l-a omorat pe amarat cu picioru' de la scaun...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:05
precizio, d-acuma tie-ti raspund la postari dupa juma' de ora... astept sa ti se dezactiveze botonu' ala cu modifica mesaju' he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:09
d-ul zambil, au participat si barbati la experiment. femeile au fost in alea 20%.

eugenia e un nume frumos si destul de rar.
Eugenia69
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:10
asa,asa...rabdator ca Iisus esti matale de cand te stiu..he,he..
precizilla
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:17
doar ca ceva mai celebru...

69, dac-ai sti tu cate tanti jeni cunosc eu in viata reala...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:21
daca jeni este prescurtarea de la Eugenia, m-as mai duce o data la liceu
Eugenia69
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:25
maimutza, eu de cate ori ma uit la spectacole d-astea rusesti imi ramane ochiu' la baletistele alea din spate... mai c-as vrea sa mai vina odata armata rosie peste noi, daca le baga p-alea la-naintare...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2011 13:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
Setari Cookie-uri