cred..nea zambile,n-avem ce zice fete faine rusoaicele...frumoase foc dar nici cu romancutele nu ne putem plange |
||
LILO Postat pe 10 Septembrie 2011 13:31 |
||
---|---|---|
69, daca-i pe prescurtare, eu zic sa-ti pregatesti deja ghiozdanu'... maimutza, bune si romancele, daca n-avem armaciste d-alea rosii... da' parca nu prea am vazut rusoaice dansand pe manele, si eu am oaresce retineri la maneliste... |
||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2011 13:52 |
||
no,pleaca base la obama,al draq si ala trebuia sa ajunga in picaj ,ca sa ne deschiza portile... parca te uiti la un film prost,nene.. primul om de culoare presedinte al usa,si ce-a iesit,si ce-a iesit... l-au lasat strulii sa iasa pres. asa la shto.... zambilu' cum asa mamoantza?pai si atavicu' ala cine ni-l mai buluceste?ehe,he,he.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2011 20:06 |
||
lasa mami ca are cine sa ne rezolve si cu atavicu' ala... ia uite la nenea asta meserias, cum le-nvata el pe fete de bine... http://www.youtube.com/watch?v=NvXa-83XBAo&feature=related |
||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2011 20:17 |
||
..mai sunteti prin "apropiere"? ...ce tot se spune la otv???? o fi? nu o fi? ..planete?meteoriti? comete?? .sfarsit? oare cu ce incearca sa ne mai sperie mass media??? |
||
LILO Postat pe 10 Septembrie 2011 20:21 |
||
care mass medie, bre? otvu-i mass media? uita-te si tu, mai bine, la spiderman sau la tom si jerry, ca oricum ii mai interesant si mai realist decat ce kkt mananca aia colea | ||
Thor_again Postat pe 10 Septembrie 2011 20:27 |
||
oaliuuuu mami... e pa meserie,cam prea pe meserie... simte fioru' cum s-ar zice,ce draq sa faci?nimeni nu-i perfect ehe,he,he... thorache ce zice? ce zice? |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2011 20:31 |
||
he,he,he... prea pe meserie, zici?... e drept ca dupa dansu' asta lui i-as marca banu-n maieu, nu fetelor alora... da' daca-i profesionist, deh... | ||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2011 20:38 |
||
d-aia e dulce libertatea,mami.. bagam banu' unde vrea muschiu' nostru... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2011 20:43 |
||
ce sa zica mami iaso? habar n-am, ca nu stau sa ma uit amu in gura lui diaconescu, sa vaz cum bate campii cu gratie | ||
Thor_again Postat pe 10 Septembrie 2011 20:55 |
||
ma uitai la oprescu astazi,parca intelegi altfel lucrurile cand le explica el,desi mi-ar fi placut sa aiba un alt stil... stii mami? mie mi-ar placea sa inchida otv-ul... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2011 20:58 |
||
thorache, da' vaz ca si maimutza ne lasa in ceata.. a aruncat pastila si-a fugit.. crez ca-i pe-o mana cu diaconescu... | ||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2011 21:00 |
||
a bagat niste gaze lacrimogene si s-a uschit... comeata...auzi la ea... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2011 21:18 |
||
zambilu, vazusem acum vreo doua saptamani un schimb de replici pe undeva pe net, vechea tampenie cu comete si meteoriti care or sa cada pe pamant, bla, bla, bla. mie mi-a amintit de fazele de acum cateva luni, cand cu apropierea lunii: toti comentau ampaulea, da' nici unul nu avea habar de orbita lunii, de apogeu si perigeu in valori absolute si valori medii... ei insa ii tot dadeau una si buna: "se apropie luna de pamant, o sa cada!". Fenomen care, cum am spus-o si la timpul respectiv, are loc periodic si e mai des decat o eclipsa. |
||
Thor_again Postat pe 10 Septembrie 2011 21:21 |
||
imi cer mii de scuze pt absenta.. am avut "gosthi" ma asteptam la reactiile lui "mosh" thorache..cu mass media ..si sa stiti ca mai nou.."vizionez" desene animate pe bune!!!! |
||
LILO Postat pe 10 Septembrie 2011 21:37 |
||
am vazut si eu monumentul americanilor,chiar ca zici ca-s doua chiuvete ! d-alea de cantina... poate efectul nu strabate ...naiba stie... vaaai,da' nashparliu e... rememorai acu' unde eram,ce faceam....pe 11 sept.. cum ma uitam la tv ca se transmite in direct si nu intelegeam nimic,dupa cum nu inteleg nici acum, de ce au tinut atata lumet pe treptele de incendiu.... si cate si mai cate... sau inteleg,da' mi se pare atat de...de neinteles,de greu de acceptat... duminica frumoasa.. totusi,la vita e bella.... |
||
iasomia Postat pe 11 Septembrie 2011 11:41 |
||
De la: LILO, la data 2011-09-10 20:21:44..mai sunteti prin "apropiere"? am ascultat si eu ceva din discutia cu planeta Nibiru ( ori cum ii zice) si despre hidrogenul sulfurat din Marea Neagra. Ce sa zic? ca teme de discutie e interesant, dar............... Nu am sa neg faptul ca alinierea planetelor pot avea un anumit impact asupra pamantului si implicit asupra noastra. Insa cred ca unele puncte de vedere ori perceptie ale acestor fenomene sunt gresit intelese. Unii cred ca or sa devina nemuritori, altii ca ajung la nu stiu ce iliminare, altii ca ajung sa contacteze spirite si sa mute obiecte cu puterea mintii, etc, etc. Deci sunt tot felul de teorii care, din punctul meu de vedere sunt cam deviate. In fine |
||
Persia Postat pe 11 Septembrie 2011 13:36 |
||
De la: iasomia, la data 2008-11-30 07:53:12Am deschis acest topic pt ca nu-i asa...sunt zile cand avem cate'o "framantare" care nu se incadreaza nicaieri...:) M-am luat dupa acest indemn..dar am fost parca neascultata..si acum ca ma mai framanta ceva de "chestiune.."nu mai am curaj sa spun!Unde am gresit? |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Septembrie 2011 23:22 |
||
paprika, ne lasasi muti, mami... d-aia nu comenta nimeni nimica... ia sa-ti fac eu curaj c-o cheste... violenta juvenila... parc-am mai zis eu odata ceva, da' revin, ca problema ramase nerezolvata... stiti voi filmele alea americane despre mediu' universitar, cu boboci care primesc botezu' pusi sa faca chestii cah... in filme pare hazos, insa realitatea-i ca de obicei mai tare ca filmu'... acu' c-a-nceput iar scoala, media repune problema pe tapet, cu tot cu probe video... boboci pusi la pielea goala, tarati prin noroi sau siliti sa-nghita gunoaie-n numele botezului scolar... imaginatia violenta a tinerilor n-are limite, daca-i lasata de capu' ei... desigur, asta-i aspectu' cel mai cool, mediu univesitar, copii de fitze, deh... p'an scolile generale realitatea-i si mai crunta... |
||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 10:39 |
||
elisabeta_boia daca nu te simti in elementul tau aici, poti sa postezi in alta parte,nu se supara nimeni. nu exista obligativitatea de a comenta postarile nimanui.. e la liber topicul asta... |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 10:41 |
||
imaginatia violenta a tinerilor n-are limite.... corect,zambilu'... este infiorator ce le trece prin cap,cum de se nasc asa .. cu gena aia in ei, habar nu am... eu m-am delectat cu baiatu' asta ,de dimineata acum,are vreo doua chestii care m-au luminat. http://www.youtube.com/watch?v=mR4eValbFhc |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 10:51 |
||
nu-i vorba de nicio gena, mami... copilu' daca nu-i tinut in frau e doar o maimuta cu aspect de om... unii raman asa toata viata... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 10:58 |
||
de multe ori stam si ma gandeam , apropo de filmele astea cum draq le trec toate astea prin cap ??? caci , pana la urma au ajuns la o universitate ...........deci au trecut testul de maturitate..... ce sa mai spun , am o parere urata despre ce se intampla prin campusurile lor |
||
jeanette40 Postat pe 13 Septembrie 2011 11:00 |
||
pe de alta parte, cercetatorii zice ca dragalasanie bebelusilor si a copiilor mici e doar o inzestrare naturala, care inlesneste acceptarea si ocrotirea lor de catre adulti... multi copii realizeaza de timpuriu daru' respectiv si devin niste manipulatori tiranici... apropos, alti cercetatori zice ca plansu' copiilor mici este pe locu' 1 la zgomote stresante... si iarasi manipulare, chestii.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 11:04 |
||
e posibil sa fie si o gena implicata in violenta, sunt persoane predispuse la asa ceva, dar mai mult face mediul in care au fost educati (sau nu) copiii. e teribil cat de rai pot fi! si nu doar tinerii si adultii, ci chiar si copiii. chiar zilele trecute am fost la niste prieteni, iar el spunea despre cel mic: nu-i plac pisicii! :)) pe mine ma amuza! copilul de un an jumate nu-i in masura sa spuna daca ii plac sau nu animalele, dar din moment ce tatal sau il invata asa, evident ca-i va copia comportamentul |
||
zambila Postat pe 13 Septembrie 2011 11:05 |
||
bre, copilaria da adevarata masura a atavicului din noi... adeca, cat de aproape suntem de celelalte dobitoace... in lumea animala, ierarhia se stabileste pe baza de forta si aia micii asta fac, incearca sa-si stabileasca ierarhia asa cum le sufla-n ureche mama natura... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 11:09 |
||
am inteles ca peste o luna de zile incepe recensamantu',ieri...am numarat de-a lungul unei statii de autobuz,17 carucioare,17 bebei.. sunt curioasa cati mai suntem,deh... mda,cica e natalitatea praf,s-o spuna lu' mutu,zic... dap si pe mine ma streseaza enorm plansul de copil.. unde pui ca nu am chestii d-astea de bunica,ma gandesc ca nu este obligatoriu sa am nepoti,si alte dracii... sunt o nesimtita,ce mai incoace si-n colo.... |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 11:18 |
||
dar ........daca tat-su este el insusi un maimutoi , cine dreaq sa constranga loaza ??????????? |
||
jeanette40 Postat pe 13 Septembrie 2011 11:20 |
||
pai societatea, jane... scoli, politie, institutii corectionale... he,he,he... chestea e ca multi se rateaza tocma' pt ca au acasa un maimutzoi batran care prin comportament anuleaza tot efortu' exterior... si cand zic maimutzoi batran, e-o figura de stil... expresia se declina si la feminin la fel de bine... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 11:25 |
||
mda oricum, e dificil sa lucrezi cu copiii! eu imi imaginez ca abia daca as avea rabdare cu ai mei, dar sa-i mai suport si pe ai altora! dar ma gandesc ca nu-i vina lor, pur si simplu n-a avut cine sa se ocupe de ei! cum zice zambilu, maimutzoii batrani de acasa nu-s neaparat mai destepti doar pt ca-s mai batrani |
||
zambila Postat pe 13 Septembrie 2011 11:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... | 36 | De la: Ciresica 23 August 2011 19:28 |
Despre ea... | 45 | De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06 |
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
|
||
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
conteaza virsta | 308 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice