si asta e valabil.. am cunoscut copii care practic si-au reeducat parintii... au primit un minim necesar,iar restu' au asimilat te miri de unde... si tipologia asta umana este atat de diferita.. |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 11:32 |
||
---|---|---|
sunt familii-n care ratarea-n viata e endemica, zambilo... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 11:37 |
||
azi e marti 13,ioi ce-mi plac mie datele astea... care aveti spaime? |
||
|
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 11:39 |
||
mai lipseste-o pisica neagra, mami... zambilo, a ta ce culoare are?... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 11:42 |
||
nu lipseste,mami.. e la locu' ei,toarce... ale ei crez ca-s gri... |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 11:43 |
||
ioi, nu mai lipseste nimic! am destule matze pe cap acum chiar, marti, 13! si n-am varsat cafeaua, n-am stricat nimic...inca! |
||
zambila Postat pe 13 Septembrie 2011 11:55 |
||
vezi daca nu stiai?e o zi perfecta...ia uita tu iara!uite, fac eu o vraja de crezi ca-i miercuri 14... abrrrrrrracadaaaabra....ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 11:59 |
||
...marti 13? Pentru superstitiosi sunt trei ceasuri rele , pentru ceilalti toate sunt bune | ||
SAL Postat pe 13 Septembrie 2011 12:09 |
||
Iaso, asteapta sa devii bunicuta si apoi mai vorbim, sa vezi cum o sa stai la pervaz sa ti-l astepti |
||
Persia Postat pe 13 Septembrie 2011 12:14 |
||
salata... pai da,si-asa e viatza complicata.. persi.. o da...parca ma vaz asteptand la pervaz,cu matza langa mine si cu gherghefu' pus cu delicatete pe calorifer.,eu si penelopa... oricum, mersi pt gandu' al bun... |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2011 16:10 |
||
la chestiunea de seara, ceva asortat... ati auzit sau poate-ati citit despre asa-zisele experiente la limita mortii... aia de ziceau c-au murit, au iesit din trup si se plimbau pe tavan cu ochiu' la propriu' cadavru... ei bine - cioace, nene... cercetatorii zice ca totu-i numa-n creerashu nostru... daca apesi putin unde trebe, poti sa juri c-ai tras o tura prin paradis si te-ai intretinut cu nenea ala de la paza contractuala... la fel si daca-i dai creerashului sa bea anumite chestii, la fel face... deci, la loc comanda... nimeni n-a fost dincolo sa povesteasca cum e, nici macar cat sa puna picioru-n prag si-apoi sa se razgandeasca... |
||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2011 21:06 |
||
nasol.. si eu care credeam ca am la brau infinitu',ca o sa pot face in alta viatza ce n-am facut in aia in curs,iar si iar....voiam sa ma eternizez... ia sa ma concentrila, sa fac in asta ce-mi doresc cu adevarat....ca vorba ceea: ce-i in mana nu-i minciuna. nu lasa pe maine ce poti sa faci astazi si cate si mai cate.... unde pui ca ma favorizeaza si luna plina,cica sunt un star:hi,hi,hi...pardon:ehe,he,he... inca o zi ,inca o provocare!cu pieptul inainte...maaaars!... o zi cum va place. |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2011 10:00 |
||
asa mami, vaz c-ai prins esenta chestiei... azi, ceva politica externa... nu, nu a noastra, ca pe noi nu ne baga nimeni in seama, e vorba de aia marii... grecia sta sa moara (financiar vorbind) si la capataiu'ei s-au strans tamaduitori luminati... sa-i taie venele si sa-i ia sange, sa-i puna lipitori, sau si una si alta?... chestia e ca doi din tamaduitorii astia - cei mai barosani, dealtfel - isi trag suturi si coate pe-ascuns, in timp ce examineaza pacientu'... frantzuzu', care simte si el oaresce slabiciuni in madulare, zice ca sa-i traga lu' grecia o perfuzie de euroi, ca sa nu se raspandesca molima... neamtzu zice ieri ca cel mai rapid mod de salvare e sa lasa pacienta sa moara, macar scapa ailalti (mai ales el)...cum neamtzu-i privit de obicei ca cel mai serios, hop c-apare vrajitoru' moody's, isi face socotelile si scade ratingu' la cateva banci frantzuzesti (cele mai importante, de altfel)... alea scad dramatic la bursa, frantzuzu' se balabane pe picioare... a doua zi vine iar neamtzu' si zice: hai ba, ce, nu stii de gluma?... normal ca-i dam hapuri cu euroi... toata lumea rasufla usurata, mai putin frantzuzu' cate-i cam palid si-si pierde clientela... deh, glumitze de doftoroi... |
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2011 10:29 |
||
eeee,erai tu in toane bune,moshule... ia sa bag o mica cestiune: ieri il vazui pe baiatu' cu tiru',nu bre, nu e vorba despre centura si sex oral,iote acilea... http://www.youtube.com/watch?v=Qoz-ugoMetU o fi toamna,o fi buna o fi cerul meu cu luna... cert este ca m-am pomenit lacrimand un pochito la un promo,pt o emisiune de pe pro,spune paula herlo: oricat m-ar pune zi de zi la incercare tara asta,tot gasesc puterea sa spun: Romania ,te iubesc! parca cu cat dau astia mai tare in noi(de cele mai multe ori pe buna dreptate!)in functie de campaniile lor electorale,cu atat incep sa simt ca apartin(iar) acestui pamant .. mi-e draga rau tara asta,cu tampitii ei cu tot... chiar si la chestia cu stadionu' am inceput sa ma distrez,ca-mi venea sa-i toc marunt,si alta nu... trec zilele infiorator de repede de la o varsta... |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2011 09:59 |
||
ce era pe noi acu' niste ani pe 15 septembrie!incepeam scoala,ce emotii! ce dracii! ce trairi! hai ca m-am uschit ,va lucreaza lenea aia ca la balamuc,si maica nu are timp,timpu' costa bani... o zi cum va place! a! daca tot declar deschiderea anului scolar garbo: mi-ar placea sa faceti un efort si sa vad din nou muzica la muzica,poeziile la poezii,samd. vedeti ca o sa dau note..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2011 10:31 |
||
si mie mi/ar place sa vad poezie mai multa pe garbo ... dar sa nu o scriu eu ... ca va stergeti toti contul iaso |
||
cricat Postat pe 15 Septembrie 2011 10:35 |
||
cric, baga cu tupeu, ca daca era pe sters conturi la calitatea unor poezii mi-l stergeam demult... iasomico, cea mai persistenta amintire de-a mea la-nceperea anului scolar e cum ma zgaria stofa de la pantalonii aia de uniforma... ca uniformele de tergal ale baietilor au aparut prea tarziu pt mine... plus ca pana prin noiembrie muream dracu' de cald... fetele erau mai avantajate in perioadele calduroase, exceptand poate sosetele albe trei-sferturi... peste ani, insa, sosetele alea trei-sferturi s-au dovedit de-a dreptu' un fetish sexual pt multi barbati... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2011 11:07 |
||
la chestiunea mea de azi, centrul vechi al bucurestilor... dupa ani de chinuri, partea stradala-i aproape gata, discotecile bubuie si-i plin de lume in fiece seara... necazu-i ca nicio casa nu a fost reabilitata, si-acilea-ncepe cu adevarat problema... legea zice ca reabilitarea caselor cade-n sarcina proprietarilor... da' cine sunt proprietarii de azi pe-acolo?... he,he,he... daca pe covaci sau lipscani ar iesi numa' proprietarii-n strada, te-ai crede-n bangladesh sau pakistan... cum au ajuns aia acolo proprietari?... povestea-i mai veche si-o stiu cam toti... cum ii scoatem de-acolo?....hmmm... in franta-i mare tambalau cu procesu' declansat in urma incendiu izbucnit acu' cativa ani intr-o locuinta sociala din buricu' parisului... au murit 17 persoane (13 copii), si cercetarile arata c-a fost incendiu pus... africanii aia de ticseau respectivele locuinte cer acum justitie, chestia e ca incendiatorii n-au fost identificati nici pana azi... ma rog, asta-i chestiune la externe... |
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2011 11:20 |
||
neee... nu am scris vreo poezie in viata mea ... nici n-am primit vreo poezie dedicatie... . deci sunt chit tot talentul poetic din familia mea s-a strans la fratele meu ... |
||
cricat Postat pe 15 Septembrie 2011 11:21 |
||
cri... parca asta conteaza?conteaza sa avem cat de cat neshte reguli,nu ca acu' ,scriu userii deprimati poezii te miri pe unde,muzichie peste tot(asta este in dauna comunicarii!)... a! si orice rima venita din suflet strabate,ce, parca eu sunt vreo maestra!?da' ma joc si eu cu cuvintele... zambilu' eu cred ca eram saraca rau,mami... imi aduc aminte ca aveam niste elastice la sosetele alea albe,sa stea intinse,ca se lasau,colegele aveau niste ciorapi asa frumosi.... bine,pana a venit un vecin din franta si mi-a adus ciorapi-plasa...cu floricele ,de i-am bagat pe toti in draci,parca ma vaz cum faceam din picioaruse,lebada alba,si alta nu... se inverzeau alea,ale draq...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2011 11:21 |
||
nu ai cum sa-i scoti daca sunt proprietari .. zambil doar o lege care sa oblige la refacerea fatadelor. |
||
cricat Postat pe 15 Septembrie 2011 11:23 |
||
mami, eu aveam o adevarata slabiciune pt fetiscanele alea mai saracute, da' care-aveau ce sa bage-n shosete... | ||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2011 11:27 |
||
e dezastru cu centru,copiii mei numa' p-acolo stau ... ca uitai sa va zic.. m-am dus iar la caru' cu bere,au terminat strada cat de cat,da' ce credeti?vad mese afara,clienti,fanfara....dau sa ma asez,nuuuuu,nu erau pt romani...erau pline ochi de straini,romanii nu aveau voie. era o aiureala in prafu' ala inca prezent sa vezi fanfara aia inghesuita in clienti care canta,canta...bum-bum-bum...la-la-la.. hai noi sa fim sanatosi! bre! s-a intors comunismu'! n-am avut voie la mese... zambilu'... |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2011 11:29 |
||
cric, schema exista, da' s-a aplicat numa' la viloantele din primaverii, deh... ea suna cam asa: se cauta prin arhive vreun stranepot de-al ovreilor apropitari pana-n '47, se cumpara pe te miri ce dreptu' de proprietate si p-orma dai in judecata statu' sa restituie proprietatea.. statu' pierde la cedo si-i evacueaza pe tuciurii, iar tu, proaspat mostenitor, iti recuperezi casuta de patrimoniu... chestea e ca nimeni nu se baga la neshte ruine jegoase, oricat de istorice-ar fi ele, ca reabilitarea ar costa cu mult mai mult decat beneficiile... si-acilea se pune problema asa-zisilor oameni cu bani din romania... pun pariu ca daca statu-ar scoate din buzunar sa reabiliteze pe banii nostri-ai tuturor casele alea, schema se declanseaza imediat... |
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2011 11:38 |
||
De la: iasomia, la data 2011-09-15 11:21:47cri... |
||
cricat Postat pe 15 Septembrie 2011 11:39 |
||
sunt necesari bani multi, zambil, pentru a sustine astfel de procese ... si timp ... |
||
cricat Postat pe 15 Septembrie 2011 11:42 |
||
cric, aia de si-au insusit cartieru' primaverii, malurile lacului tei si mai toata zona de nord a bucurestilor au si timp (ca doar din asta traiesc) si gasesc si credite performante la minut ca sa suporte cheltuielile... chestia-i sa te-nvarti printre aia care conteaza-n treburi d-astea... |
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2011 11:48 |
||
zambilu, pe undeva pe Lipscani e o casa care a apartinut lui Malaxa. Acum e in proprietatea mostenitorilor, care-s greci, ceva pretenari buni cu ale demis roussos si altii. No, in casa aia de vreo doi ani se chinuie cineva sa faca o librarie de fitze, cu ceainarie si tot tacamul. Contractul de inchiriere e parafat demult intre proprietari si cei cu firma, proprietarul se ingrijeste de reabilitarea cladirii. Problema este ca romanasii carora le-a fost dat santierul, nu au obtinut nici pana in ziua de azi autorizatia de constructie. |
||
Thor_again Postat pe 15 Septembrie 2011 12:17 |
||
thorache, autorizatia de constructie o obtine apropitaru', nu concesionaru' sau constructoru'... plus ca daca-i cladire de patrimoniu, trece si pe la ministeru' culturii putin (care vizeaza nu numa' proiectu-n sine, ci si materialele de constructie), plus alte comitete si comitzii... plus puz, pug, pik si pok... e complicate, nene, da' nu si imposibile... ca sa va limpezesc mintzile, ia sa va dau eu, ca cheste, o retzeta meseriasa din gastronomia popoareleor... asaaa... se cheama rillette de saumon la mama lui si-astea-s ingredientele: 200 gr fileu de somon proaspat 100 gr fileu de somon afumat o cutie de branzica de tip cottage cheese (daca-i de capra, perfect) un castravete de marime potrivita 3 cepshoare noi (dar nu ceapa verde, ci mai mature, asa) o lingura de maioneza trei linguri de smantana proaspata o lamaie verde sare si piper se taie somonu' cubuletze potrivite de marime, aruncati-l intr-un castron de salata si turnati peste el zeama de lamaie verde... amestecati... ceapa si castravetele curatat de coaja la fel, da cuburi ceva mai mici, se-arunca totu' peste peshte... puneti deasupra branza, maioneza si smantana, sarati si piperati, invartiti din lingura... da' usurel, sa nu se zdrobeasca branzica aia de tot... bagati la rece o ora... se-ntinde pe felii de bagheta proaspata data prin grill (incercati la paul, daca va duce buzunaru'), si se morfoleste-n gura pana la-nghitirea completa... merge cu-n vinisor alb sec, si-ala racit bine... daca nu v-a iesit, beti de necaz toata sticla aia de vin si rontzaiti neshte sticksuri... |
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2011 17:47 |
||
si daca ma duc la paul pt bagheta.pot sa-mi iau si eu un meilleur choco,d-ala?pot?pot?costa ea 12 lei,da' e orgasmica.... am luat si eu painica de acolo,9 lei ..o painicutza bunutza....vai,vai...si sunt la cura... sa va faca baba paine sa vedeti cum atingeti ceru' cu mana,ca o purtam in gene,deh... |
||
iasomia Postat pe 15 Septembrie 2011 18:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
cure de slabire | 1 | De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
|
||
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice