Tu n-ai fost la fitness, niciodata? nu mai zic nimic |
||
Persia Postat pe 19 Septembrie 2011 22:00 |
||
---|---|---|
aham... du-te la soamne,puica.. baga luilui d-ala... |
||
iasomia Postat pe 19 Septembrie 2011 22:05 |
||
mare cheste, la fitness... daca vreau discutii pe teme politice cu sudoare curgand de pe mine siroaie, iau un autobuz la ore de varf, in toiu' verii... | ||
|
||
zambil Postat pe 19 Septembrie 2011 22:07 |
||
inca un pic pana incepe sezonu' mustului si al castanelor prajite... | ||
precizilla Postat pe 19 Septembrie 2011 22:08 |
||
Ai dracu' ei de irlandeji, taman din prezentarea clubului scoasera sauna si lasara doar pishcina cu jacutziul, ca sa nu vada romanul de rand daca e uscata, umeda sau finlandeza. Tare as fi vrut sa le vad ham-ham-ul ala, daca aduce a poiana lu'iocan... |
||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2011 22:15 |
||
Iaso imediat ce-mi termin ceaiul. am sa-ti urmez sfatul Zambil |
||
Persia Postat pe 19 Septembrie 2011 22:15 |
||
zambilu' hai ma mami, ca doar stii ca sunt sportista, si-am facut si eu ceva gimnastrica la viatza mea... precilica.. ce castane,mami?poate pastrame! anakinu' sauna e mai intima,ashea,nu fi carcotas... |
||
iasomia Postat pe 19 Septembrie 2011 22:21 |
||
adicatelea o cenzurarati iara pe mamaie,hai? sa va fie de bine... |
||
iasomia Postat pe 20 Septembrie 2011 16:53 |
||
Nu sunt, mami Iaso. Oricum, arata fain locatia; in plus, e o senzatie foarte misto atunci cand inoti sau sa faci sauna, iar afara vezi cum ninge |
||
anakin Postat pe 20 Septembrie 2011 17:10 |
||
ma stersera astia,mami... canta plesu cu johnny,puteau si ei sa faca o exceptie,in fine... in austria a nins,apropos.... |
||
iasomia Postat pe 20 Septembrie 2011 17:18 |
||
A nins..dar e trecator... abia astept sa ninga cu adrvarat si de durata! Sa vina...IARNAAA!!! Ce? Peste 2 luni?...o secunda cosmica! Avem inca un minister..de..perioada de criza... Offff.... |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Septembrie 2011 17:59 |
||
castane,iasomico...castane... la mine,cel putin,ca iar incepe castaniada cu alaiul ei de spatii verzi distruse,munti de gunoaie,manelari si manarii... in alta dezordine - iarta-ma ca o bag acilea,da' mi-e lene sa caut topicul de filmoteca: The insider,cu Al Pacino si Russell Crowe rusine sa-mi fie,da' nu-l vazui pana acu'... orisicat - e bun de facut o paralela (mare,lata si neintersectabila vreodata) intre jurnalistii nostrii si jurnalistii lor.. a doua la mana - cu ocazia asta s-ar putea lasa unii de fumat,zic |
||
precizilla Postat pe 20 Septembrie 2011 23:04 |
||
ai voie sa bagi tot ce vrei,da' tu stii asta deja... te inteleg cu problema castanelor,si eu la randu-mi zac de Florii cand vad salciile distruse,jupuite... la chestiune Academia Romana anunta ca va schimba in DEX definitiile cuvintelor tigan si jidan, considerate jignitoare la adresa romilor si evreilor, in urma solicitarilor mai multor organizatii.. academia o ia pe aratura,cu tot respectu'.. sa schimbe si bozgor atunci,na!nu mai dezvolt,sa incep sa dau cu peiorativu' acu' si alte dracii... in schimb, mi-am adus aminte o ceste:mai tineti minte cand a vrut sa aduca nastase tiganii acasa din occident?cum au sarit toate statele "libere" si "democrate"sa ne fouta la cap cu drepturile omului? acu' sa se spele cu ei pe cap:romani,tigani si de alte nationalitati... cam asta... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2011 08:49 |
||
de cate ori ne-au dat in cap cu drepturile omului vizavi de tigani ...... chiar ma bucur , sa vada problema si din partea asta acum , si sa o rezolve ei .......legal .... ca niste baieti destepti ce sunt | ||
jeanette40 Postat pe 21 Septembrie 2011 09:19 |
||
"academia" ai vrut sa spui, mami iaso, nu Academia. Si au luat-o pe aratura de ani de zile, de cand, in loc de filologi si lingvisti, s-au pripasit pe acolo tot felul de inginerasi. Tot aia sunt si autorii schimbarii grafiei cu "sunt", �, "niciunul", "niciuna"... Asta fara absolut nici un fundament. |
||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2011 12:31 |
||
macar de ar fi ingineri,mama... ca aia au mintea organizata.. din pacate ,in zilele noastre a fi batran nu inseamna a fi intelept,cu alzheimeru' asta...s-a dus draq si intelepciunea...iau astia niste decizii care ne afecteaza pe toti pana la urma,aiurea-n tramvai,da... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2011 16:33 |
||
nu ca as fi eu vreo lingvista.... da' chestia cu jidan-tigan mi s-a parut asa...un scarpinat in cour la drumu' mare.... si cand vine din partea unor minti luminate, e de-a dreptu' trist.... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2011 16:48 |
||
Pai aia si este, mami iaso, scarpinat in cour la drumul mare. Chestia asta cu corectitudinea politica incepe, oricum, sa se cam intoarca impotriva tembelilor care au inventat-o.Iote numai la francezi: cat ne blamau ei pana acum vreo 10 ani ca ii discriminam pe tigani? Acum nu mai stiu ce sa faca sa scape de ei si sa-i marginalizeze. Cat despre jidani, se tot flutura fantoma asta a holocaustului peste tot, cu nush cate milioane de evrei exterminati in razboi. Ai dreaq, da' nimeni nu zice nimic de zecile de milioane de rusi exterminati chiar de stalin, ori de milioanele de germani puri exterminati de hitler... |
||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2011 17:00 |
||
Thorule, alege - vrei in sabii sa ne taiem sau in ciorapi sa ne mirosim? ha? ia vezi! Cred ca ai vrut sa spui facaturi cu diplome ca unii, cei care au muncit si au facut o scoala serioasa, au si cultura si nici agramati nu sunt, indiferent de profil! |
||
panty_C Postat pe 21 Septembrie 2011 17:02 |
||
ce patisi, pantero? eu stiam ca esti inginer, nu inginerash aciuiat pe la academie eu zic ca e o diferenta. iar partea cu inginerashii din academie nu e deloc peiorativa, este reala. |
||
Thor_again Postat pe 21 Septembrie 2011 17:06 |
||
na iaca, ma trezii vorbind si io |
||
panty_C Postat pe 21 Septembrie 2011 17:08 |
||
mda... istoria evreilor e numero uno la falsuri grosolane... incepand cu vechiu' testament (pe care l-au pasat si crestinilor, dealtfel, ca sa se stie cine-i shefu') si pana la holocaust... ce uita acum toata lumea e ca inainte de al doilea razboi mondial toata europa era anti-semita - campioni era francezii, pardon... chestia e: ce-aveau domne toti europenii cu evreii aia?... he,he,he... cand vine vorba de ai nostri, trebuie sa tinem cont ca nu toti romanii dau cu mucii-n fasole, ci numa' papagalii aia de ies in fatza prin presa sau televiziuni... vina celorlalti romani e ca tac chitic si-i lasa pe manelistii astia sa-si faca de cap... si apropos de papagali, se cam rupe barca usl, vaz eu... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2011 21:07 |
||
e-adevarat, luati individual, multi evrei sunt de-a dreptu' de gashca... ca mai toate natiile, de altfel... dar cum sa te-ncrezi intr-o natie care crede ca-i aleasa lu' dumnezeu pe pamant... crestinii au facut si ei prapad pe unde-au predicat, si lor li se promisese numa' lumea ailalta... ai dreacu' evrei, ei lumea asta si crestinii lumea ailalta.. asta da ghesheft... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2011 21:13 |
||
anakine... crinu' si micky maus ala si-o trag unu' altuia, si voiculescu la amandoi... ca drept e ca fara antene sunt cam morti cei doi presedinti ai rasului stiu-eu-cui... chestea e ca astia au ramas in priza dupa ultimele alegeri si s-au fasait cu timpul... li se erodeaza credibilitatea pana la noile alegeri... plus ca cine are minte vede ca raul economic nu vine de la noi (desi avem si noi bube destule), schema e mai ampla... au ramas sa latre la luna numa' amaratii care vor sa se bage-n seama aiurea... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2011 21:21 |
||
CICERO anul 55 BC - Cel mai bun discurs... scurt si concis!!!... De necrezut : "Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, Datoria publica trebuie micsorata, Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata, Ajutorul dat altor tari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment. Oamenii trebuie sa invete din nou sa munceasca in loc sa traiasca pe spinarea statului." ( Cicero , anul 55 inainte de Hristos) nu ca ar fi o chestiune a zilei......dar este valabil si in zilele noastre... |
||
ladyDY Postat pe 22 Septembrie 2011 11:18 |
||
ziua buna... mai,mai sa nu gasesc chestiunea....ii agitasi de tot,vaz...ehe,he,he... cine zicea ca nu o sa ne mai distram?ca s-a epuizat circoteca? ma uitai aseara( 10 min. mai mult nu am rabdare) la dd.. intoarse armele impotriva lu' vadim,si ce mai povestea buruiana fel de fel...eheeee... intre timp, cred ca afla vadim si il suna pe "soricel"( cum ii spune el lu' dd),ca se invinetise ala de tot... urata lume au..bleah...sa fie la ei acolo... si acu' la chestiune... cica piedone nu vrea,nu mai vrea la primarie... era normal,niciodata nu mi s-a parut vanjos in ale spiritului,si apoi ce primar general ar fi ala care s-a mutat unde dadeau aia permise de conducere obtinute prin mita?asa si-a obtinut permisu' toate categoriile,imi scapa acu'... si-a facut flotant d-ala pe perioada examenelor,neneaca...si asta conduce un sector! hai sictir!scuzati limbaju' ,da' imi scapa o data la cincinal.. huoooo!... asa ca avem distractia asigurata,ca doar nu o sa mai punem botu' la nevrozelele lor,le avem noi p-ale noastre... apropos. babele mele din grup clacheaza una cate una,vaz ca iau buline cu pumnu',nu va mai uitati la sinteza zilei,maica...va intretine o stare de disconfort, care da in depresie pana la urma.. hai sa fim sanatosi... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2011 11:20 |
||
pisico.. n-ai vazut ca si moda se intoarce tot timpu?toate-s vechi si noi sunt toate.... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2011 11:24 |
||
eu nu mai pot sa ma uit la "Stiri"...simt ca ma incarca cu energie negativa..nu mai xcred in nici un politician,in nicio promisiune,nici macar in justitie..desi ne-au dat castig de cauza in procesul cu recuperarea restantelor financiare{de inv. vb.}tot nu cred ca le vom mai primi..nici macar in transee...Si sa glumesc? Nici macar in...TRANSEEEEE....sinistru... Deci la "Chestiune.."azi doar ca maine e vineri..si uite sfarsitul de saptamana...e macar optimist! O mi-ar prinde bine,dar nu beau...poate un suc rece si neacidulat!! Viata-i acidulata...destul! |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Septembrie 2011 19:22 |
||
Ma uit la stiri, si le dau stir. Doar asta merita.... | ||
Noli Postat pe 22 Septembrie 2011 19:26 |
||
Le dai stir sau sictir? | ||
SAL Postat pe 22 Septembrie 2011 19:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale | 40 | De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42 |
|
||
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri