stir, nene, stir....ca il adora... | ||
dor72_ Postat pe 22 Septembrie 2011 20:17 |
||
---|---|---|
la chestiunea de azi, reiau o suparare de-a lu' nea thorache pe academicieni... niciun, nicio, dar de asemenea vreodata, oarece, oarecare, intotdeauna, arareori, etc... neneaca, cand e vorba de scris, limba romana-i mai grea decat pare auzului... ca sa-ti dai cu parerea asupra grafiei cere adesea aprofundare si intelegere, adeca profesionalism... si-acilea - ca sa nu mai pierd timpu' - dau cuvantu' unora de si-au tocit creierii prin biblioteci la viata lor... uite ce zice regretatu' hot de zacusca - in opinia lu' vadim - despre cestiune: http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis-s-007-niciun.htm plus o trimitere la un alt blog meserias, pe care vi l-am mai recomandat, dealtfel, cand va saturati de cafele si fursecuri virtuale si vreti sa va exprimati si altfel decat postand emoticoni penibili... http://diacritica.wordpress.com/2010/02/06/nici-un-niciun/ la chestiunea grafiei legate, eu as putea veni cu niscai contraexemple hazoase (rade la obiect cine-l duce mintea, desigur; ailalti rad si fara justificare): in tot de-a una mi-a placut muzica... ati fost vre-o data la mare?... eu n-am fost nici o data la munte... pentru mine, el este un oare care... a rare ori dorm in timpul zilei he,he,he... |
||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2011 12:54 |
||
De la: dor72_, la data 2011-09-22 20:17:44stir, nene, stir....ca il adora... Aha, stirul e buruiana ce-o prefera porcii.. |
||
|
||
SAL Postat pe 23 Septembrie 2011 13:31 |
||
si io ,si io...la cestiune ... pe seara cade satelitu'! ne cade in cap,nu ne cade?ehe,he,he...ia sa fi fost al nost! ne paulea tat globu'... zambilu'.. asa mami..baga gramatica... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2011 17:33 |
||
exact Iaso oricum o sa cam arda cand va intra in atmosfera noastra. cazul fetitei de 11 ani care s-a infometat de dorul mamei mi-a cam atins o coarda. |
||
Persia Postat pe 23 Septembrie 2011 20:59 |
||
dap... vine satelitu'... sarmaa, uaiiii... he,he,he... dupa calculele de ultima ora ale nasa, zeci de milioane de oameni din canada si pana-n australia trebe sa fereasca capu'... | ||
zambil Postat pe 24 Septembrie 2011 10:22 |
||
la cestiuni stiintifice-acuma... cercetatorii ne reamintesc ca infidelitatea are origini genetice... infidelitatea fomeilor, nene... cica mushchiu' lor vrea cat mai multi barbati pt simplu' motiv ca-n felu' asta gena le spune care-i cel mai adaptat sa le transmita urmasi sanatosi, si deci cu mai multe sanse de-a supravietui... e drept, studiu' a fost facut pe neshte gandaci, da'ce-i omu-n fatza universului, pana la urma?... | ||
zambil Postat pe 24 Septembrie 2011 10:32 |
||
De la: zambil, la data 2011-09-24 10:22:12dap... vine satelitu'... sarmaa, uaiiii... he,he,he... dupa calculele de ultima ora ale nasa, zeci de milioane de oameni din canada si pana-n australia trebe sa fereasca capu'... HE, HE, HE HE......................ne ferim capul, precum strutul |
||
Noli Postat pe 24 Septembrie 2011 10:34 |
||
ceva si despre arena nationala.. dupa ce cheltuiram sute de milioane descoperim ca stadionu' are probleme de conceptie... pe iarba n-o bate vantu' si n-o vede soarele , saracutza, d-aia e ea asa firava de se ia pe crampoanele fotbalistilor cu brazda cu tot... si fratioru' lui mai mare din stuttgart are aceleasi probleme, da' le tinu neamtzu pitite pana ne vandu' proiectu'... nu de alta, da' cu banii luati de la noi isi tin ei gazonu' pe perfuzii... | ||
zambil Postat pe 24 Septembrie 2011 10:45 |
||
mai zic ???? no , daca suntem prosti ....ne meritam soarta .....altfel , e vremea hotilor si-a parvenitlor |
||
jeanette40 Postat pe 24 Septembrie 2011 10:52 |
||
Si daca-i punem noi s-o pasca pe cei care s-au ocupat de stadion???? | ||
Noli Postat pe 24 Septembrie 2011 11:02 |
||
jeanette, vremea oportunistilor - ca suna mai elegant! | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2011 11:12 |
||
"da'ce-i omu-n fatza universului, pana la urma?..." omul in incercarile sale de a explora trecutul Universului, care se estimeaza la miliarde de ani, omul este foarte aproape de situatia unui fluture cu o viata de o zi care, traind in padure, nu are cum sa observe cresterea copacilor. Oricum insa, omul are cum sa deduca evolutia unui copac din padure, de pilda, el poate gasii copaci maturi, cat si ramasitele copacilor batrani si uscati. In felul acesta, prin imaginatie si rationament el poate deduce cum apare, creste si moare un copac. |
||
Persia Postat pe 24 Septembrie 2011 11:20 |
||
cum zici tu .... sti ce face diferenta intre noi ??? banii, dar nu multimea lor, ci efectul lor asupra noastra ca oameni atunci cand nu mai conteaza ce faci pentru ai avea , atunci cand banii te schimba ca om , cand te face sa uiti cine esti , cine-ti sunt parintii , cand ti-e rusine sa spui .......aceasta e mama mea , sora mea .......atunci cand nu banii sunt in slujba ta , ci tu esti in slujba lor , atunci nu mai esti om si nu vei mai fii niciodata parerea mea |
||
jeanette40 Postat pe 24 Septembrie 2011 11:28 |
||
pai da, cam asta este definitia oportunismului! | ||
panty_C Postat pe 24 Septembrie 2011 11:32 |
||
Cica satelitul pierdut a lovit pamantul! SA VEDEM PE UNDE | ||
Noli Postat pe 24 Septembrie 2011 11:37 |
||
se preconizeaza ca o sa cada cate unu in fiecare an, nu mai stiu pe unde am citit | ||
Persia Postat pe 24 Septembrie 2011 13:36 |
||
hopa! ce avem acilea?mamoantza crede ca tre' sa va schimbati ochelarii,si sa mai deschideti si voi ferestrele la suflet din cand in cand,copilasi... hai s-o melodea ...ca e we, si e voie... http://www.youtube.com/watch?v=1OfsZyYPLoI&ob=av2e dap.. suntem la toate capitolele sub linia de plutire,da' ce draq mai conteaza cand avem asa suflete misto?hai? hai sa fiti iubiti! |
||
iasomia Postat pe 24 Septembrie 2011 19:24 |
||
Hai ..RELAXATI-VA ..uitadu-va la DIGI 2:gimnastica artistica in Franta!! MINUNAT!! FANTASTIC!! GRATIOS!! SUPERB!! Editia a 22-a cu participartea a 50 si ceva de tari,participare RECORD! Asa uitati de toti politrucii si parvenitii... Italia si Rusia fac furori..apoi Franta..Ce costume,ce gratie,ce minunatie! Maine:Finala pe cele duoa ansambluri! |
||
elisabeta_boia Postat pe 24 Septembrie 2011 20:18 |
||
"AJUTOR UMANITAR" Am deschis acest topic in numele unei mame cu sufletul plin de amaraciune ca viata si sanatatea fiicei sale depinde de suma de 6000 de E.Dupa lungi demersuri si cautari in strangerea sumei necesare, am luat decizia de a deschide acest topic "AJUTOR UMANITAR", in speranta ca se vor gasi si oamnei de bine care pot ajuta cu o suma modica, necesara operatiei care va avea loc in data de 24.10.a.c. la Spitalul DELTA HOSPITAL din Bucuresti.Fac mentiunea ca este o fata de 20 de ani, draguta, inteligenta, studenta anul II la Facultatea de Drept ... si sufera de "SUPER OBEZITATE MORBIDA". In speranta ca m-am facut inteleasa, cei care au posibilitate, bunavointa si intelegere pot face donatia in conturile de mai jos: RO65BRDE030SV43943440300, COD SWIFT BRDE ROBU in euro; iar in lei: RO32BRDE030SV55876070300, COD IBAN. Este mult....este putin ceea ce eu va rog in numele mamei si al fetei.....dumneavostra decideti !!!! |
||
ladyDY Postat pe 25 Septembrie 2011 19:29 |
||
mda... e si-asta o chestiune... desi, ca o remarca personala, lumea ar putea sa nu se-nghesuie cu datu' din buzunar pt cineva care-n principiu sa-mbolnavit pt ca a mancat prea mult... e ca si cum ai cere bani pt un tratament de dezalcolizare la o clinica de lux... parerea mea... | ||
zambil Postat pe 26 Septembrie 2011 10:37 |
||
chestia este ca lady cere ajutorul prea agresiv (punand peste tot anuntul,iar si iar...) nu-i face niciun serviciu in felul acesta fetitei,tot ce e mult,da' satietate,plictis si automat intervine indiferenta.. cred ca s-a bagat la cap,si cine doreste sa ajute o s-o faca in mod sigur... multa bafta! |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2011 10:44 |
||
Zambil cand ajungi sa ai o afectiune cronica cum este in cazul de fata, nu doar mancarea a adus la asa ceva...mai sunt factorii si factorii genetici, mediu, psihologici.... ..acuma fiecare cum vede problema.. o zi buna !!! |
||
ladyDY Postat pe 26 Septembrie 2011 10:54 |
||
bre pisica alba, nici ciroza hepatica cauzata de alcoolism nu apare peste noapte... si betivii devin betivi tot din cauze complexe (genetica - ei, da! - mediu, psihologisme)... tocma' asta-i problema... ca cineva a tratat cu neglijenta niste semnale timpurii... p-orma, exista imprumuturi bancare si rambursari prin casele de sanatate, in cazurile grave dovedite... ajuta-te si dumnezeu te va ajuta, cum ar zice sufletele pioase... si la sfarsit, e problema ta ca postezi un topic pt o cauza care nu-ti apartine, p-orma problema se-ncinge cand postezi aceeasi cheste pe toate topicele, de-a valma... mai stiu eu pe cineva care deschidea la greu topice-n numele altora... |
||
zambil Postat pe 26 Septembrie 2011 11:13 |
||
mai oameni buni.....nu are rost sa intru in amanunte si nici sa va raspund precum ati postat...va spun doar atat!!!! ....daca tot sa bagat la cap...de ce mama dreaq in afara de telefoane, dat sfaturi...si nu mai stiu ce alte recomandari...etc...etc...de ce nu ati luat voi initiativa si sa postati unde trebuie...cum trebuie????este agresiv in momentul cand se fac astfel de comentarii....ma opresc aici, faceti cum va dicteaza constiinta si nu are sens sa mai comentez nimic. !!! o zi buna !!!! ...si aveam pretentii de la domniile voastre !!! | ||
ladyDY Postat pe 26 Septembrie 2011 11:25 |
||
pisica, nu-i mai agresiv decat sa postezi acelasi anunt pe toate topicele... s-au n-aveai treaba si ti-ai ocupat si tu timpu' cu ceva?... te-am dezamagit?... uite ca ma umfla plansu' pe chestea asta.... |
||
zambil Postat pe 26 Septembrie 2011 11:36 |
||
lady... eu zic matzulico sa nu mai lungesti atat pelteaua,ai vrut sa faci un gest frumos?(lasa-l sa ramana asa!)f bine! da' trebuie sa stii cand sa te opresti,vrei sa ne reimprospatezi memoria? scrii iar pe topicele deschise special!intelegi? |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2011 11:36 |
||
mami, daca pisica voia sa fac-o treaba ca lumea, mai bine ne zicea cat a varsat ea-n conturile alea acolo...putea sa zica oricat, ca tot n-o verifica nimeni, da' asa, ca cheste... sau ea considera ca s-a scos cu campania asta de copy/paste?... e usor neneaca sa te dai marinimos din varfu' mausului... macar daca stergea intro-ul ala cu " am deschis acest topic" cand a dat buzna sa ne-nghesuie pe peste tot... |
||
zambil Postat pe 26 Septembrie 2011 12:18 |
||
mamoantza... ti-am scris de cinci ori pana acu',cum o bag, cum ma dau astia afara... era despre profetu' americanilor(ala cu sfarsitu' lumii)despre ghe. marmureanu care il apuca astazi sa zica:ne temem de un cutremur mare... despre blocuri cu bulina,si zile pe care le avem sau nu,bla,bla... ia sa bag eu un clip de-mi place mie ,ca sa alungam gandurile rele,cui le are... http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU&ob=av3e |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2011 17:43 |
||
BE HAPPY !! | ||
elisabeta_boia Postat pe 26 Septembrie 2011 23:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si | 7 | De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
|
||
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice