Chestiunea zilei..

dap... be happy... bre, la chestiune: zice lumea ca ne napadesc bolile decrepitudinii... alzheimer, cancere, chestii... de vina-i imbatranirea populatiei, care-si prelungeste viata nepermis de mult... in mod normal pe la 40, hai, 50 cel mult, ar trebui sa cam dam coltzu'... cel putin asa scrie-n codu' nostru genetic...

si noi ce facem?... bagam in noi antibiotice si zglobioale si-o mai lungim dand in mintea copiilor... ceea ce-i ciudat e ca religiile-n general ne-nvata ca dincolo-i raiu' si lipsa de griji, da' ai dreacu' ce suntem, niciunu nu ne-nghesuim la ambrozii si nectare moca... preferam sa ne taram p-acilea basinile si sa ne vaitam de toate alea, de la o varsta chiar ratacindu-ne prin cotloanele pline de mistere ale apartamentelor de bloc...

d-aia zic eu, aia de se bat cu biblia-n piept cred ca sufera de oaresce duplicitati la nivel declarativ... adeca, esti sigur ca sfantu' petru te-steapta seara la portita plin de bunavointa, da' tu, credincios declarat si adesea militant, preferi sa te balacesti in mizeria vietii reale... pai se poate?...
zambil
Postat pe 27 Septembrie 2011 20:27
iote,lume...
silence,ca ne vorbeste stafia lu' nea zambil,care era sa fie mort demult daca nu i se prelungea viata nepermis de mult...
precizilla
Postat pe 27 Septembrie 2011 21:40
O fost doar pana la poarta raiului, a tras o ocheada si s-a speriat.
Noli
Postat pe 27 Septembrie 2011 21:47
he,he,he... vaz ca un nou cuplu comic se naste pe garbo... precizio, pe langa voi doi, poantele lu' murariu si lazarescu de la bingo erau de-a dreptu' fasaieli de sugaci cu colici de la lapte...

acuma, la seria be happy, un nou episod... este prin lumea asta niste watch groups care monitorizeaza tot ce misca pe planeta... de la cat fumeaza si beau umanoizii si pana la numaratoarea satelitilor ce stau sa cada-n capatinile noastre... un grup d-asta tocma' trase sirena mai ceva ca vasile roaita la calugareni.... ieri omenirea tocma ce termina resursele alocate pe tot anu' 2011... adeca, inca trei luni traim pe datorie - la nivel global, adeca...

o sa ziceti ca de vina-i americanu', europeanu' sau japonezu', aia de-arunca la pubelea 30% din productia alimentara inainte de-a deschide ambalaju'... da' nu-s numa' ei... saracimea din lumea a treia este in mare masura responsabila de despaduriri si epuizrea solurilor fertile in aceeasi masura... cum ziceam aseara, suntem prea multi, neneaca... vi se pare criza financiara o problema?... stati asa, ca n-ati vazut inca nimic...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2011 10:42
corect...
ma uitai la un economist de lua premiu' nobel,vine apocalipsa,neneaca... nici nu ne trece prin cap ce imbarligaturi o sa apara,iar zic:

scapa cine poate...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 10:47
uite de'aia nu ma uit io la tv!
si n-a venit nici o apocalipsa, desi astia fac predictii tot la doua saptamani

si apoi, iadul e aici! n-avem nevoie de ajutor, de autodistrugem
zambila
Postat pe 28 Septembrie 2011 10:55
asa mami, baga gaz pe foc... macar sa ne-ncalzim nitel inainte de apocalipsa...

bre, o stiti voi pe elena carstea, aia cu barbatii e porci?... fostu' ei impresar zice ca femeia cadea-n cap de beata pe la petreceri, si nu numa'... o avea el vreun dinte-mpotriva ei, da' n-ar fi prima diva a muzicii romanesti care are oaresce mari probleme cu bautura... si-acelasi impresar zice ca andra era pe linie moarta daca n-o lua marutza de nevasta... tata sarbu sa traiasca...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2011 10:56
eheee... zambilu', inca de prin 2009 ziceam ca daca as fi avut posibilitatea mi-as fi facut stocuri de conserve pentru cativa ani
Thor_again
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:00
zambila..
pai numa' de la tv traseram noi concluziile astea?ajunge sa te uiti nitel in jur...
zici ca iadu' e aici?stai asa ca abia ai inceput viatza...da' chiar,astea sunt ganduri de fata pe care o asteapta asa un eveniment important?baga optimism,pisico...

mami..

pai e niste porci daca dupa atat timp il mananca in cour sa haleasca neshte rahat! femeia e plecata in state,isi vede de viata ei!
stii ? eu am un respect deosebit pt ea,a infiat doi copii si e numa' suflet pt ei.
e si pestoaica, si astia au perioade de ratacire,important este ca isi revin...
parerea mea.
si apoi sa dam cu pietre aiurea ,deseori...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:04
zambilo, apocalipsa nu-i ce ne-anvatat un apostol paranoic c-ar fi.. adeca scheleti cu coasa coborand sub ploaie de foc din ceruri, sa ne ia la-ntrebari... cel mai probabil o sa fie foamete, revolte ale saracimii si migratii in masa, urmate de molimi si prabusirea civilizatiei asa cum o stim acuma... s-a mai intamplat, nicio cheste...

care nu va puteti dezlipi de telefonu' mobil sau televizor, trageti tare-acuma, cat mai functioneaza retelele... p-orma, cele mai tari stiri vor veni cu intarziere de-un secol sau doua, spuse de cobzari ambulanti...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:05
zambil, poate ca asta nu-i tocmai rau....apocalipsa aia de zici tu
nu doar ca e necesara, dar o si meritam!
zambila
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:09
thorache, pai ce faceai cu conservele din 2009, nene?... ca acu erau expirate si le-aruncai si tu nedesfacute, in rand cu lumea buna... eu zic sa pui deoparte neshte ghioage si coase, si sa te-antrenezi la neshte canibalisme... he,he,he...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:11
da...
cica nu o sa mai functioneze nimic,mobilele,netu',etc...
o sa faca si tineretu' asta ce faceam noi in tinerete:sex...

sincera sa fiu,eu m-am cam dezvatat de mobil,sunt renumita pt faptu' ca nu-mi place sa vorbesc la telefon oriunde si oricand...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:15
iasomico, asa-i, nu-i frumos, da' ea a-nceput... si p-orma, mai e o cheste - nu te faci shanteuza profesionista cu aere de cantareata de strana... c-asa-i in cabarete, plini de barbati cu bani si dornici de carnitza de interprete...

uite la maria tanase, saraca... ajunse legenda fara mofturi d-astea de pension... si ce-a mai invartit ea la barbati, neneaca... da' crez ca-i si placea...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:20
si sa nu uit...

a inceput aseara "Vocea Romanie"!mi-a mers la suflet!!!
pur si simplu ...
uitasem cum e...

zambilu'

ce ma mami?traim unii in locul altora?
eu zic ca nu...stiu eu ca barbatii nu o iarta pt ca-i facu porcine...
si-apoi m-am lamurit si cu impresarii astia,niste lichele...nu mai stiu cum sa fure interpretii...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:24
corect, impresarii fura... da' fac parte din fauna specifica... cand te-arunci in mare cel mai bine e sa sti sa-noti si dupa aia sa dai din zgaibarace, chiar daca-ti baga valurile apa-n gura...

si zic eu ca mai e o cheste... tanti carstea s-a apucat de verticalitati morale dupa ce si-a petrecut o buna parte din viata la orizontala... pe unu din porcii de i-au fost soti il cunosc personal, o lichea patentata.. da' ii era scris in frunte, numa' oarba sa fi fost sa nu-si dea seama... sau beata...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:30
pai tocmai d-aia, zambilu, sa fiu in rand cu lumea buna
mami iaso, nimic nu ma irita mai tare decat sa-mi sune telefonul. urasc sa vorbesc la telefon.
Thor_again
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:32
zambilu'

lasa mami ca astea se fac fete de casa...

thorache...

este?pe mine ma apuca dracii pur si simplu...
bine,acum conteaza si cu cine vorbim,nu mamoantza?
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 11:45
normal ca asta conteaza foarte mult, mami iaso.
eu personal am pe lista doar 3 persoane cu care nu ma enerveaza sa vorbesc sau care nu ma enerveaza cand ma suna.
Thor_again
Postat pe 28 Septembrie 2011 12:55
Bre, pe mine nu ma dernjeaza deloc sa imi sune telefonul, mai ales cand aia care suna sunt clienti
anakin
Postat pe 28 Septembrie 2011 12:57
ce scurta /i lista aia Thor ...

anakin .. subscriu
cricat
Postat pe 28 Septembrie 2011 13:07
iaso .. si mie mi-a placut Vocea Romaniei. Se vede ca s-a facut un triaj corespunzator inainte. Asteptam cu nerabdare urmatorul candidat. Si juriul a fost ok ... cu farmec.
cricat
Postat pe 28 Septembrie 2011 13:10
IATA O TARA IN PRAGUL FALIMENTULUI, CICA !!!!!!!! trebuie vazut pana la capat

http://www.youtube.com/watch?v=dbmoH1nuXCY&feature=player_embedded
enjoy
tusi_Oli
Postat pe 28 Septembrie 2011 13:20
foarte mult,mami...normal...

cri..
dap..mi-au umplut sufletelu' ,pur si simplu...

ia sa va bage mama slagaru' toamnei,o bucata noua,un fel de manea cantacioasa pe care am dansat cu placere,ca-i de veselie...

http://www.youtube.com/watch?v=tdgYyXt8R5I

hop,hop...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 20:58
se pare ca nu numai in Romania se fac exorcizari cu final tragic
http://uk.news.yahoo.com/teenager-died-from-�suffocation�-in-exorcism.html
Persia
Postat pe 28 Septembrie 2011 21:07
sa fie la ei acolo,persido..
iar esti obo?
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 21:15
mda scuze
Persia
Postat pe 28 Septembrie 2011 21:21
maica ..

da' ce le mai modificati! nu mai stie omu' ce sa va raspunda...ehe,he,he...

nu-i nimic... aerisim...

http://www.youtube.com/watch?v=F-4wUfZD6oc&feature=fvwrel

ca sa facem nani-nani la noapte,ca de maine alte dracii,sa te tii...
vaz ca se saturara bulgarii de tigani,apar manifeste rasiste cam peste tot...
ehe...

vin vremuri interesante...

iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 21:43
pentru unii..
pentru altii..,ingrijoratoare..
roby_cado
Postat pe 28 Septembrie 2011 21:52
nu ne ajuta cu nimic,roby...ingrijorarea aia..

daca o lasam sa se instaleze ,p-orma, pana la depresie nu mai este decat un pas...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2011 21:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
am rezolvat problema cu iubitul meu 23 De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei 14 De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24
Setari Cookie-uri