Chestiunea zilei..

ce blesteme, mami?... e pamflet... he,he,he...

parca numa' cu barbatii?... crez ca tara se trezeste din betie si-i mahmura... ca de douaj' si ceva de ani ne-o tragem in nara, vena si ficat din toate pozitiile, asteptand sa vina altii sa ne faca trebile...

problema-i ca se drogara astia batranii si se balangane astia tinerii... tineretu' a-ncetat de mult de-a mai fi vreo speranta, pana una-alta ei sunt doar o povara... ca mai ia unu' sau altu' o olimpiada, ceva, o picatura-n ocean... cei mai multi castiga la concursuri gen "te pui cu blondele", unde se vede clar ca blondele-s mai destepte, da'trebuie sa castige concurentu' c-asa-i scenariu'...
zambil
Postat pe 9 Octombrie 2011 10:14
Zambil..mai e emisiunea "Te pui cu blondele?"..aveam impresia ca s-a terminat....pe mine in emisiunea aia,cel mai tare ma enerva..Dan Negru...
Iasomio,eu de catva ani numai partea plina a paharului o vad...si-mi merge ff. bine!
O zi buna toturor!
A!! La chestiune:S-a facut MUSTUL!!!Yessss!!!!!
elisabeta_boia
Postat pe 9 Octombrie 2011 11:20
La chestiune... ca de obicei, tiganii si doreii din politie ne fac din nou tara de rahat. De data asta, ispravile lor se petrec in Giurgiu.
Niste tigani jegosi sau scarbe imputite, care-si zic interlopi, ucid in bataie un baschetbalist american de 23 de ani, iar politia de acolo demareaza cercetarile abia dupa ce stirea este preluata de toata canelele de presa.
anakin
Postat pe 9 Octombrie 2011 22:17
pai ce cata nene ditamai baschetbalistu' american tocma' la giurgiu, ha?... e ca si cum ai zice ca tiganii interlopi au omorat in bataie un extraterestru....intalnire de gradu' trei, d-aia... te pui cu ciocnirea civilizatiilor?...
zambil
Postat pe 9 Octombrie 2011 22:51
mda...d�jà vu...trist si cat se poate de stupid
dor72_
Postat pe 9 Octombrie 2011 22:54
asa... va plac filmele noir?... eu tocma' vazui unu' cu nicholas cage - the bad lieutenant... nu-mi paru rau deloc... macar ca-n filmu' asta cage joaca ceva, ceea ce nu i s-a mai intamplat demult... in rest, eva mendes in rol de courva profesionista ( care-i vine ca turnat) si chiar val kimler trece si el prin fata camerei... ehhh, ce rol facu' valica-n doors...

nu va dau din doors nimic, doar ceva maroon 5 acuma...

http://www.youtube.com/watch?v=nBHAXDOxNYQ&NR=1&noredirect=1
zambil
Postat pe 9 Octombrie 2011 23:06
revenind la chestea lu' anakinu, o parere avizata de la un mort... he,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=YA7D7WvPMdI&feature=related
zambil
Postat pe 9 Octombrie 2011 23:27
si pentru iasomoca, careia-i plac muzicile romanesti, chit c-acilea-i cu-n rom...

http://www.youtube.com/watch?v=yOFiezWuznw&feature=related
zambil
Postat pe 9 Octombrie 2011 23:36
speechless,mamoantza....

in alta dezordine,am trecut de la 31 la 13 grade,ne ticura oasele,maica...da' asta nu inseamna ca nu danseaza si canta toata lumea..

http://www.youtube.com/watch?v=tUqP3xva__I&feature=related

o saptamana buna...

iasomia
Postat pe 10 Octombrie 2011 10:30
o cheste de seara, ceva... stiti voi eterna poveste a adolescentelor de se-ndragaostesc de barbati mai maturi... si de regula mai insurati, asa... p-orma, inimi sfaramate, regrete eterne, chestii... multe femei sunt marcate de-o poveste asemanatoare, chit ca nu vor sa recunoasca... poate mai multe altele n-au trait niciodata o astfel de poveste, viata lor a fost lineara ca orizontu', drept care nici nu s-au remarcat prin nimic altceva...

an education e filmu' care spune-o astfel de poveste... adolescenta inteligenta, dintr-o famile nici prea-prea nici foarte foarte, care viseaza la oxford si paris ascultand cantecele lu' juliette greco... si-apare el, nu cine-stie-ce barbat fatal, da' cu bani si cu vorbele la el... si gata coruptia de minora naiva dar dornica de viata... i-a fost bine?... i-a fost rau?... acilea parerile-s impartite...

eu va bag neshte sound track din film...

http://www.youtube.com/watch?v=9rHNOTtShwM
zambil
Postat pe 10 Octombrie 2011 21:03
si neshte beth rowley, tot sound track asortat la ceas de seara...

http://www.youtube.com/watch?v=IYyUOG5qbdQ&feature=related
zambil
Postat pe 10 Octombrie 2011 21:30
Filmu asta spune o poveste reala si-n aceste zile...cate fete tinere nu au relatii cu barbati maturi dar cu bani si..vorbe..numai ptr. a -si implini vise mari?! :
De moment le este bine,dar apoi cred ca le apuca scarba...si ce-i mai grav..scarba de ele insasi!Asta in cel mai fericit caz..e si mai grav cand se falesc cu ce-au facut...ca pe-o mare reusita...
Si muzica filmului spune totul..
elisabeta_boia
Postat pe 10 Octombrie 2011 22:01
beta..
adolescentele pomenite de zambilu' sunt indragostite de-a dreptu',ca o fac unele din interes asta e partea a doua...
sunt adolescente care isi incep viatza cu cateun puriu d-asta ,cu buzunaru' gros si cu sharmu' la el..
e mai greu sa-si gaseasca pe urma un partener care sa corespunda,(are fata standarde!)da' asta-i alta mancare de peste...

zambilu'
pana la urma nu i-a facut rau,crez...macar prin experienta pe care o au domnii avuti si cam insurati ofera domnisoarelor de la inceputuri orgasme reale,pt ca nu-i asa...si viatza asta sexuala are shpilu' ei,inceputul este f important... experientza isi spune cuvantul in cazul domnilor,cel putin asa ar trebui..

zilele cand fetele se ofereau baietilor de varsta lor au cam apus demult,din pacate...cine mai are rabdare sa descopere deliciile vietii in doi odata cu partenerul?
fetele de-acu' sunt atat de grabite....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2011 11:25
iasomico ...bine ar fi sa ofere si orgasme reale. Unii considera ca este de ajuns portofelul plin.

cricat
Postat pe 11 Octombrie 2011 11:40
ehhh, mami... plaisirs d'amour, chagrins d'amour.... na-na-na... na-na-na... nu degeaba zice chansonu' ce zice... cum zisesi si tu, incepe fata cum trebe in ale sexului de suflet, da' p-orma canci ceva macar pe-aproape...

bine ca macar ramane cu ideea ca-i posibil...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2011 11:47
cric... orgasmu' nu vine niciodata din prestatia domnilor, ci din ce-i in mintea donshoarelor...
zambil
Postat pe 11 Octombrie 2011 11:52
atunci toate donshoarele ar fi super multumite ... la cata imaginatie au.
cricat
Postat pe 11 Octombrie 2011 12:04
pai da...
adevaru' e undeva la mijloc,se stie...
insa in mod cert un start in viatza alaturi de un purisan cat de cat bogatzel, nu cade greu la ficati,ma refer strict la o relatie de amor veritabil,nu interes si alte cestii...
de ce nu sarantoc?pt ca se stie ,dragostea trece prin stomac,si banu' face tenu' frumos..

cri..
corecte observatiile tale,te mai astept la chestiune...

zambilu'

hai ma mami ca poate unele sunt norocoase,vine orgasmu' ala sufletesc si a doua oara....
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2011 18:44
A plecat intr-o alta dimensiune...ION DIACONESCU... D-zeu sa-l ierte!
elisabeta_boia
Postat pe 12 Octombrie 2011 07:35
De la: zambil, la data 2011-10-11 11:52:42cric... orgasmu' nu vine niciodata din prestatia domnilor, ci din ce-i in mintea donshoarelor...

Si care n-au!
Noli
Postat pe 12 Octombrie 2011 08:45
...joaca fazan pe garbo... he,he,he...

bre, sa nu credeti ca numa' beizadelele romane triseaza la examene... un studiu facut in franta arata ca 85% din liceenii de-acolo au trisat cel putin odata la un examen sau o lucrare de control... fitzuici, telefoane mobile, laxitudinea supraveghetorilor, nimic nou sub soare... de altfel, alte studii arata ca trisatu-n invatamant e-o caracteristica a popoarelor sudice (cand e vorba de europa)... in tarile scandinave numa' 5% din loaze au trisat vreodata... n-au imaginatie, deh...
zambil
Postat pe 12 Octombrie 2011 11:32
chestiunea era de fapt alta... s-a mai incheiat o campanie de calificare la ceva in fotbal... figurantii nostri au rasuflat usurati, nu mai trebe sa mimeze c-ar sti ceva cu mingea, bagati manele, neneaca...

toata lumea vorbeste de haosu' din fotbalu' romanesc, da' nimeni nu taie de la radacina... cativa jmecherasi s-au pus pe shutit bani de zeci de ani de-acuma, si culmea e ca cei mai multi dintre ei n-au dat in viata lor cu picioru-ntr-o minge in alta parte decat la plaja sau in spatele blocului, in copliarie... si-acuma pozeaza-n oameni de afaceri cu costume si cravate, binefacatori ai fotbalului romanesc... cand personajele centrale se cheama becali, copos sau badea, ce pretentii sa ai de la jucatori?...

de fapt, haosu' din fotbalu' de la noi este doar varfu' vizibil al aisbergului... vizibil - nu-i asa? - pt ca la fotbal se pricepe orice amator de gratare, seminte si berici la gheatza, adeca mai tot poporu' mascul din romanica... la economie nu se pricep prea multi, si culmea-i ca tocma' cativa din nepriceputii astia formeaza crema oamenilor de bishnitz mioritic... capitalismu' romanesc e sublim, da' lipseste cu desavarsire...

revin cu marota mea dintotdeauna - aratati-mi un singur miliardar din romania care s-a imbogatit facand ceva util, generator de profit impozabil si de locuri de munca stabile....
zambil
Postat pe 12 Octombrie 2011 11:48
beta...

era batran,mama..sa ma ierte sfantu'! da' vine un moment cand trebuie sa ne caram,definitiv,nimeni nu scapa de asta...
ca sa nu mai spun ca eu mi-am luat adio de la pntcd ..cand a murit coposu...

zambilu'
am tot sperat sa se sparga buboiu' in fotbalul asta dambovitean,da' n-ai sa vezi...probabil pt ca politicu' e peste tot,e un lantz al slabiciunilor in tara astaaaaa,oaliuu!

ehhh
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2011 15:56
si chestiunea mea,una domestica de-a dreptu'..

pur si simplu am ajuns sa ma distrez cand imi spun amicele,cunoscutzii,etc....cata consevaraie au pregatit pt iarna asta,este in-cre-di-bil!
bai nene!cate gogonele,zacusti,si alte halea poti sa mananci intro iarna?zic ca este criza si sa "ai pe ce sa pui mana,o sa fie o iarna cumplita"

boooon,pt cine are nu-i bai,inca cateva borcane aruncate in primavara,problema e ca vorbeam cu o fata astazi ,care imi spunea ca nu a platit intretinerea pt ca a facut conserve pt iarna,si uite asa tabelu' se inroseste,si ma ia groaza pt ca avem o gramada de chestii la bloc de platit...

in fine,tampenii...
e greu,intradevar....da' in fiecare an romanu' spune acelasi lucru:
daca scapam si iarna asta....
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2011 16:22
Bine-ai facut cu luatul de adio...s-au certat langa sicriu..ca la usa cortului...pacat!
La chestiune,,nu luam nici in 2012 diferentele de salariu,desi le-am castigat in instanta...!!!Ce daca stau prost financiar..bine ca-s sanatoasa..si tot vreau eu sa ajung la 60-90-60..asa ca la iarna..merg pe rezerva..!
elisabeta_boia
Postat pe 12 Octombrie 2011 20:07
paprika, dai moarte-n manechine cu 60-90-60 ala, mami... he,he,he...

pe ce se certara la sicriu nene, pe coliva?...
zambil
Postat pe 12 Octombrie 2011 20:50
ultimu' 60 crez ca-i la pantofi...
zambil
Postat pe 12 Octombrie 2011 20:57
lasa,mamoantza,ca de nu puneau - iar nu ierea bine...
poi cum? atata belsug in gradini sa se iroseasca de pomana toamna asta?
tot mai bine-n primavara,dupa ce s-au strofocat la taiat,tocat,maruntit,prajit,dustulit de pomana,nespa?
precizilla
Postat pe 12 Octombrie 2011 21:05
Iesim din IARNA SA CULEGEM GHIOCEI?
Noli
Postat pe 12 Octombrie 2011 21:09
da bre, unchiu`meu s-a operat de hernie pentru toate butoaiele cu varza carate la ghena primavara ....daca si-a luat fumeie gospodina!
ufishor
Postat pe 12 Octombrie 2011 21:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? 172 De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56
Un sfat va rog frumos!!! 58 De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
Setari Cookie-uri