moartea mea - zacusca de ghebe... da' merge si-aia de vinete cu ardei iute... numa' sa fie facuta la meserie, cu vinete si gogosari pe jaratec iute... numa' ca nu prea mai am timp de bucatareli de-astea de anton roman... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 21:13 |
||
---|---|---|
Ce ma sfatuiesti? Sa car si sa ma opereez? Sunt baiat tanar | ||
Noli Postat pe 12 Octombrie 2011 21:13 |
||
lasa,ufisor,ca tre' sa pape si gura la medici ceva.. | ||
|
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 21:17 |
||
ce stomac delicat ai mata,nene... numa finetzuri intra-n el,ehe.. |
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 21:28 |
||
ei.. intra si neshte gogonele usor parguite, trantite langa un ciolan afumat cu fasole si bucati de costita prajita... da' mai dupa zacushti... | ||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 21:36 |
||
io tocmai ce am trantit neshte ciupercutze grecesti la cina - o minunatie! le-am pregatit dimineata,sa aiba timp sa stea la frigider pana seara,cand m-am intors lihnita din campu' muncii... stati asa,ca va bag reteta... |
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 21:43 |
||
Zambi..nu fii rau..la pantofi am 37,zau..Si daca fac regim la iarna.cu ce am acum..merg pe rezerva..si ajung "model'..schiloada..Hai ca glumiram si tu si eu.. Sau certat politic,vechii pntcedisti ..cu cei noi..eu zic sa le fie rusine.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 21:46 |
||
da' exista si penetzecedisti noi?... sau erau d-aia de numa' s-au inghesuit la parastas?... | ||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 21:52 |
||
va aprovizionati cu: juma' de kil ciupercute mititele,6 rosii bine coapte,6 cepe marisoare,2 morcovi mari,2 catei de usturoi(chiar 3),4 lingurti bune de ulei,200 ml vin alb,tufe (adica cimbru si rozmarin proaspat),sare,piper. morcovii se taie rondele ,cepele cam in 8 si se pun la calit impreuna. cand sunt cam pe jumatate inmuiate,se potriveste de sare si piper,se adauga vinul si usturoiul plus tufele nu prea maruntite. pe urma pui ciupercutele (intregi daca-s mai mici si taiate-n doua daca-s mai maricele) si rosiile decojite. cam in 20 de min sunt gata,la foc mic. simplu,nu? efectul insa e garantat! |
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 21:55 |
||
aha... ciorbea si pavelescu,te ia gretalaul,lasa betuska ca de la o varsta nu ne mai sta bine efilate.... corect,copilasi... prea multe muraturi, cand ii vad pe cate unii ca arunca zeama de varza prin iunie-iulie ma ia capu'..nesimtiti mai sunt... baga reteta fata aia?sau ne lingem pe bot aiurea acilea? m-am saturat sa fiu pefecta,bre...faceam la dulceturi pana cadeam jos,pai de ce? ca ajungeam sa le dau,si de ce sa le dau,sa fiu mama dolores atat? 5 parfumuri o sa-mi iau cu banii de pe gogonele&comp.. a nu se intelege gresit,am facut de toate da' asa de gust,cat sa nu dau la altii,uite ashea de-a draq... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2011 21:58 |
||
si lamaia?... nu era si-o lamaie p-acolo?... si neshte masline kalamata aruncate-n zama?... | ||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 22:00 |
||
io pun neshte vin in plus in loc de lamaie,sa-tz spui drept... masline doar la rece,nu-mi place sa le fierb,am io o pasarica la mansarda.. |
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 22:03 |
||
la batrana ei mama, bucataria greceasca consta-n legume si carne fierte, halite cu ulei si zeama de lamaie... eu fusei cam dezamagit pe-acolo... sosarlicurile si gratarele-s fanariote, adeca mai spre turci, asa... mami, asa-i, muraturile tin de vremurile cand la alimentara gaseai numa' borcane de morcovi in apa... da' cum se-anunta iarasi vremile alea, e bine sa-ti faci mana, macar pe cantitati mici, cum zisesi... chiar asa, cica vine iar era glaciara... ma rog, asa zisera aia de la protv c-au zis neshte engleji... da' stiu eu ce-au inteles protevistii din ce zisera englejii aia?... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 22:08 |
||
eu pun musai la orneala pe salata boeuf kalamata... imi plac ca la balamuc pe maioneaza aia... precica de ce nu le fierbi,mamoantza? sa nu iasa viermustii?ca am eu un amic de face negotz cu grecia,fac niste viermi si maslinele ,de nu-ti vine sa crezi... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:11 |
||
poi aia-i carnea din fiertura,mamoantza... aveam noi o gasenlnita cu viermustii jucand sheptic,remember? se apropie vremurie halea mai repede decat vrem noi sa credem,ehe.. |
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 22:16 |
||
hai mami, vrei sa sparii femeea?... pai ce, ciupercile n-au viermushi?... sau fierti dau alt gust?... desi dupa mine shampinioana-i cea mai buna cruda, numa' marinata-n ulei de masline si zeama de lamaie... normal ca ma uit in lamela ei sa vaz daca misca ceva p-acolo.. da' astea de cultura nu fac viermi... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 22:17 |
||
am o mana facuta,mami... de nu-ti vine a crede ,cum dau putin din ea,cum falfaie moarea ... ehhh,precilica.. mai rau de cat a fost nu o mai fi,cel putin pt ala de se zbate,daca ma descurcam eu atunci,acu' nu-i o problema,mai da-l in foc de drob... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:21 |
||
Iasomia!Corect-nu ne mai sta bine..efilate..suna mai frumos decat cum am spus eu...!! Si da.Ciorbea cu Pavelescu se certau...Dar sa lasam politica ca ma grtosesc..si la cate retete sau dat..mi se face pofta!! La mine in familie,mama si sotul gatesc,eu doar dulceturile-dar pe reteta veche a bunicii...si castravatii pe care-i pun ,tin si sunt verzi..Le fac dupa ochi si am cratita mea mare care nu m-a pacalit niciodata... Zacusca-specialitatea sotului!Eu il laud mereu,si nu greseste reteta ..iar eu nu-s mofturoasa-totul e sa pot sta la CP. eu nici sa folosesc aspiratorul..nu stiu-numai sotul!Si cumparaturi..numai el,se pricepe..alege,targuie..ideal!Eu?La cp-unde eL,sotul nu mai are nici loc si nici timp...Eu..'nepriceputa"in bucatarie,EL_DA!! A,nici sa calc nu stiu..tot el! Lasa cacu primul sot stiam de toate ..si-am primit....greu de imaginat.. Acum nu stiu decat sa-l iubesc nebun..si in rest ..face el... Scuze..de unde-am plecat si la ce-am ajuns...nu ma credeti...ma laudam...glumeam...important e ca-mi tine... |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:24 |
||
iasomico, hai ca pe vremea lu' ceashca n-ajunsesesi s-alergi pe campuri cu sapaliga-n mana, la vanatoare de napi si hreanuri... c-asa zice lumea ca-i in era glaciara... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 22:25 |
||
asa,mami...lectie de optimism,ce dreaq?! iote acilea,cu dedicatie... http://www.youtube.com/watch?v=iWeRQtj6s2o fata asta-i nascuta intr-o zi cu vedeta de mine... |
||
precizilla Postat pe 12 Octombrie 2011 22:28 |
||
cred ca trag pe dreapta pana atunci,mami.. beta.. mami,esti vesela iar,este?f bine.... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:28 |
||
paprika, vaz ca le ai cu tehnicile astea casnice.. cel mai bine-i sa stai si sa-ti lauzi parteneru' ce bine stie el sa le faca pe toate... ca unii d-aia nu-si iau campii - mai aud si ei o vorba buna de la cineva... da' ce-i cp-ul ala,, mami?... tot un fel de 60-90-60 trefilat, d'ala?... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 22:30 |
||
lu' zambilicu' ii ziceam,pana la era aia... multam,precica... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:31 |
||
cp-ul? P.C.=calculatorul!!!graba..somnicul pufos... Da Iaso iar e ..bine!!E voie sa ma rusinez? Doar atat! |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 22:40 |
||
ashe - ashe... optimism, neneaca... fetele, luati d-acilea muzica poporana inainte de culcare, sa visati frumos... he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=Gw7gNf_9njs |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2011 23:08 |
||
Sper totusi sa nu visez asa ceva..ha,ha! | ||
elisabeta_boia Postat pe 12 Octombrie 2011 23:25 |
||
paprika... multe viseaza la asa ceva, da' nu prea pun in practica... si p-orma zisesi c-al tau e de treaba, femeie-n casa - nu alta... la chestea de seara, voiam sa zic ceva de madam gabriela vranceanu firea pandele (asta-i ca cutitarii aia din grand, isi tatueaza numele victimelor pe bolentin!)... da' nu mai zic nimic, ca nu merita efortu'... |
||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2011 21:19 |
||
mami.. tu stii ca mie nu-mi venea sa cred ca e cu pandele?pana n-am vazut cu ochii mei,n-am crezut... in-cre-di-bil cat tupeu are madama... si eu am vrut sa spun ceva de :ciorbea,pavelescu,becali ioan si dinu(mister),da' sa-i ia draq pe toti... astazi am mai pus neshte gogosari,intregi asa ....sa musc io din ei,erau atat de frumosi(enormi)pictura ,si alta nu....nici nu vreau sa ma gandesc ce substante "benefice" sunt in ei,ca citii titlu' de articol,cica: fermierii romani ne omoara parca numa'ai romani,sa fim seriosi... |
||
iasomia Postat pe 13 Octombrie 2011 21:27 |
||
iasomico, pune si niste d-aia umpluti cu varza, mami... de sufletu' meu... si-mi mai plac si fructele murate, daca tot faci efortu'... | ||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2011 21:32 |
||
am pus,mami... ii mananci din ochi. pus si fructe,pepene si struguri,o sa razi da' eu bag la murat si fasole boabe....e un anumit soi "dinti de cal" ii zicea buna.... fac salata din ea.. |
||
iasomia Postat pe 13 Octombrie 2011 21:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice