Chestiunea zilei..

cine vrea sa se delecteze, sa acceseze conturile Reel2ReelMaster si anamaria131313 pe youtube...

mai sunt oameni frumosi pe lumea asta...
zambil
Postat pe 25 Martie 2009 09:00
hai ca va mai bag una in dimineata asta si ma duc...

maria tanase - daca nu te cunosteam...

http://www.youtube.com/watch?v=Lfk0ot6XDrg&feature=channel

desi stiam o parte din istoriile lumesti legate de trecerea mariei prin viata, melodia asta e prima care ma face mai aproape de femeie, si nu de simbolu' national in care a fost transformata mai tarziu...
zambil
Postat pe 25 Martie 2009 09:08
Iaso, nu-s suparacioasa, deci nu e nevoie de violenta

Ovidiu, da-mi te rog pe privat un link din mail care nu merge.
AndraMicu
Postat pe 25 Martie 2009 11:15
ovi,bitza,oito...
sa fiti fericiti copii.

zambilu'

multumesc...

andra,

nu dau tare...

mai sunt 2 ore si imi vin musafirii..

daca tot este chef...ia sa va bag si unu' dintre cantecele mele preferate,pai..doar nu o sa ma dezmint..

http://www.youtube.com/watch?v=6r-OF2-XDXE&feature=related

v-am lasat baru' deschis..luati ce vreti de acolo...si bagati pofta de viata...
iasomia
Postat pe 25 Martie 2009 11:32
Iaso, la multi ani pt babuta ta si multa sanatate.

zambil, mare dreptate ai scris. Clasa politica doar dupa asa ceva se ghideaza, ajung la putere si trebuie sa fure.
Ma i-a capul cand vad cum isi bat joc de noi.
In Italia au scazut preturile la gaz, energie electrica, si altele, la noi vor creste preturile acestor servicii.

Cica e oficial, luam miliardele. Vremuri grele ne asteapta.
Hai ca devin depresiva.

Seara buna tuturor.

Clm
Postat pe 25 Martie 2009 19:35
si inca ceva Iaso, cica Crin Antonescu este sprijinit de Patriciu.

Puiu Popovovici a fost arestat. Mi-e greu sa cred asta.
Clm
Postat pe 25 Martie 2009 19:39
Lasa, nu fi ingrijorata ca-i da drumul repede. Sigur nu gasesc nici o proba impotriva lui. Ca doar n-o fi vinovat.
Micass
Postat pe 25 Martie 2009 19:54
Nu sunt ingrijorata, nu credeam ca l-au in colimator, are "spate" omul.

Auzi mai Zambil ce vor prietenii tai atei, inlaturarea crucii din parlament. Cica ii discrimineaza simblolul pus pe perete.
Clm
Postat pe 25 Martie 2009 20:07
ca-l au, rectific.
Clm
Postat pe 25 Martie 2009 20:09
clm,
multam.

cat despre restu'..sa-mi mai revin nitel,a fost un chef monstru la mine,si ma bantuie un singur gand:am imbatranit,simteam azi-noapte ca ma dezintegrez din cauza oboselii ,iar acum ma uit cu un ochi la slanina si cu unu' la faina...p-acilea
in tot cazu' l-au pus pe liber pe popoviciu,pai..ce credeati?

antonescu? nu stiu...inca nu-mi dau seama ce simt.

pesedistii cica vor sa-l puna pe mazare candidat la presedentie,ma rog..unii..ne-am dat draq..
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 08:12
si andro..

imi place site-ul ca doar d-aia sunt aici,dar incepe sa ma streseze faptu' ca vreau sa scriu si nu-mi apare cursoru' ala pe camp..si trebuie sa ies,sa intru...

ma rog.."streseaza" da' e naspa ca vrei sa spui ceva si ..na,nu intodeauna suntem proaspeti dimineata..
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 08:17
celula mea...

prietenii mei ateii sunt de fapt niste oameni de bun simt, care respecta libertatea omului... normal ca sa scoata crucea de prin parlamente si sali de judecata, si asta din mai multe motive... unu' dintre ele ar fi ca pan locurile alea de le pomenii mai sus nu prea sunt oameni piosi, as zice mai curand invers...

ehhhh, cati magraoni nu se jura pe toti dumnezeii ca n-au facut nimic si sunt plini numa' de sfintenie cand dau cu jula sau ii taie capu' lu' ma-sa la betie...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:26
in alta ordine de idei:

mi se pare absolut normal ca asa cum s-a restrictionat fumatu' in locuri publice sa se restrictioneze si manifestarile fariseice de credinta... de ce trebe sa-i suport eu pe toti astia dusi cu capu', nene?... ca-i tutun, alcool sau credinta, drogatii trebe sa stea ascunsi, frate-miu...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:29
zambile,

sunt surexcitata ..stii tu starea dupa chef,cand ai vrea multe,dar...

poate ma infig in tine,ori ma vazusi lipsita de putere asa...si iti zisasi ca acu' e momentu'?...

cand fumai tigarile inodate nu erai radical asa...

dar da! nu sunt pt crucii in sali de clasa,parlament,etc.
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 08:36
da' hai ca ma luai cu vorba si altceva vroiam sa zic acilea, la cestiune...

niste jmecherasi de cluj au pus de-un smen cu radare, fraierilor... se asociaza cu tot felu' de primari de comune obscure, care la randu' lor fac parte cu politia, si instaleaz radare de circulatie pe unde nu t-astepti, iar daca n-au motive baga ei limitari de viteza la 30 km/h, c-asa vrea muschiu' lor de baietzi dastepti...

proast tara avem si prosti mai suntem... la noi s-a compromis complet notiunea de autoritate publica, e vorba numa' de jmenari la putere sau jmenari in opozitie...

stiti ceva?... romanu' e corect si cinstit numa' cand nu poate sa faca jmecherii... s-atuncea devine carcotas si da in aia de pot... hai noroc, fratzicilor... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:36
iasomico...

pai de ce te suparasi, bobocelule?... ca tu acuma trecusi in lumea dreptilor, daca te lasasi de fumat...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:38
eu cand vad ca ii pune p-aia sa jure cu mana pe biblie ..ma apuca asa o greata,ii vezi ca bat cruci.credinta nu trebuie sa fie demonstrativa,e in sufletel acolo..fiecare o percepe cum vrea,cand vrea....viata este prea scurta,suntem muritori..of...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 08:41
zambilu'

ehhhh.

pai..fumai ieri pasiv de-mi venea sa plang..la un moment dat era gata,gata..sa aprind o tigare..

dar m-am gandit ca daca altii mai viciati au reusit(in ale tutunului),trebuie sa ma tin si eu tare pe pozitii...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 08:47
bobocico...

asa mami, nu te lasa...vorba alora din reclama: stiu cum e...

si ca tot zisei de reclame - imi place la nebunie fatuca aia din reclama la primola - gusta viata bucata cu bucata... am tot cautat da' n-am reusit sa aflu cine e...

din pacate, doar prin reclame mai vedem niste femei ca lumea, ca-n shoubiz s-a umplut de balaoachese cu tot felu' de talente...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:53
popoviciu ala...cica pavilionu' H il avea pus pe numele lu' ma-sa..in-cre-di-bil!

lasa ca nu pateste nimic,ce lula lui...a avut grija sa-i amestece pe absolut toti...unii E malefici d-aia...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 08:56
iaso...

constitutia romaniei si legile ei sunt favute de jmecherii pusi pe capatuiala...

pa vremea lu' ceasca era bancu ala cu tziganu' care cantase la legionari s-acu canta la comunisti... he,he,he... acu se-ntoarsera legionarii iar, fir-as al dracu'...si tziganu canta de rupe, pe la toate televiziunile...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 09:02
asa e zambilu...

ma duc sa fac un pic de nanut..ca imi fug ochii in toate partile...

o zi buna....
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 09:07
au ramas la mine peste noapte trei babe!

ce credeti ca mi-au cerut cand au deschis ochii acu'?

pa-lin-ka!

ale draq ,ce gene au....

bre! zic...ma duc sa dorm un pic,un singur lucru va rog: nu ma sculati sa va cant romante ca ma impusc...

hai...o zi buna la toti copilasii..si bagati chestiuni...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 09:18
iasomico...

la babele alea, nu vine mos ene pe la gene?... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 09:26
Lasa mai Iaso, conteaza ca s-au simtit bine babutele.

Mai Zombil, la varsta ta mai cauti prospaturi? Mergi la fabrica la Primola si intreaba de fata, poate ai noroc si afli cine e.

In scandalul cu terenul din Baneasa de fapt la Tariceanu vor sa ajunga. Doar e an electoral.

Sti ce nu inteleg mai zambil, daca tu nu fumezi, nu bei, nu te droghezi, atunci de ce bre esti ateu? Erai bun in tabara lui Doamne Doamne.
Clm
Postat pe 26 Martie 2009 14:41
zambil,

cred ca au si ele mosii lor...

auzi...ce zice sefu' de la universitatea de agronomie,i-a dat terenu' lu' popoviciu pt ca se furau capsunile si merele,hai ca m-am inveselit...

CeLeMe-ule,

asa mami...loveste mosu!

ce? numa' el,numa' el?...
iasomia
Postat pe 26 Martie 2009 14:46
Foarte inteligenta miscarea, pai normal nu vroia sa piarda atata capsunete, balarii si ciulini. A vrut si el cascaval adevarat.

e simpatic mosul Zambil.

Clm
Postat pe 26 Martie 2009 16:18
celula mea...

adica nu poa' sa muste si proteza mea dintr-un sfarc proaspat, hai?...

cat despre vicii, stii ca suma lor e constanta, nu?... ia cauta tu-n buzunare si vezi ce-a mai ramas... he,he,he...

zambil
Postat pe 26 Martie 2009 17:15
hai ca pana se perpeleste celemoaica sa va mai zic o cestie...

un amic economist facu o socoteala... venitu' la buget ar fi cam 17 miliarde (taxe, impozite, accize, dracu' sa le pieptene!)...

pa da alta parte, necesaru la buget e de 19 miliarde... deficit, nu?... corect, hai ca sunteti tari la geometrie....

s-atuncea vine intrebarea de jackpot: de ce se imprumuta guvernu' boc la femei tocma' de 19 miliarde, hai?...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 17:20
si-nca una...

vaz ca vi-o trage pe la spate grija de alde popoviciu' ala... pai voi credeti ca popoviciu e tinta, nenica?... eu zic ca in alta parte bate marinelu'... sau sunt pesedoii la mijloc, si-l ataca pe marinelu?...dracu-i mai stie, ca astia la furat sunt ca chiorii, se tin de mana unii pe altii...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiati ca? 41 De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37
lumea 40 De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
dusmanie 14 De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
Setari Cookie-uri