Chestiunea zilei..

asa-asa... sa lasi fereastra deschisa noaptea, mai spre iarna, ca dau o tura prin camara ta... he,he,he...

uite ca mi s-a facut pofta de neshte mere la cuptor... d-alea domesti, de nu mai vezi prin piata... mami, crez c-o sa te trezesc noaptea aia, sa te vad cum bucataresti in neglijeu...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2011 21:43
iaca, ma apuca fioru' poetic, mami, gandindu-ma la merele alea la cuptor:

sa m-asez la colt de masa c-o stacan de pelin
si sa te privesc in voie cum trebaluiesti grabita,
calda ca o pita coapta si la fata rumenita,
intrebandu-ma in soapta unde-am fost si de-unde vin

zambil
Postat pe 13 Octombrie 2011 21:48
iti fac cum sa nu...

pot sa-ti pun miez de nuca tanara si o juma de linguritza de miere-n fiecare?scortisoara nu-ti pun, ca e afrodisiac,pac-pac...
iasomia
Postat pe 13 Octombrie 2011 21:49
baga mami si scortisoara d-aia... sa ne iubim printre muraturi si borcane de dulceata... he,he,he...

eu sa nu iti dau raspunsuri, sa te vad cum te-nfoiesti
si cum faci pe suparata, desfacand un cozonac.
apoi sa te trag aproape si sa-ti torn un coniac,
pe genunchi sa-mi cazi molatec ca sa-mi spui ca ma iubesti...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2011 22:00
bre, aicea o vinit primavara!
dragii de voi...
ufishor
Postat pe 13 Octombrie 2011 22:03
ufisor...

asa ne place noua toamna ,printre cartofi si borcane...ehe,he,he...

oo da...

grabita si-ncinsa tare
multa treaba,gospodina..
insa tu?
cu stacana-n mana dreapta
cu tigarea-n alta mana
nu vrei sa le lasi talica
pe lavita cea de nuc
si sa pui matale mana
sa m-ajuti!?
haaaaaide,haaai c-am sa te tuc....

nu stiu daca am sa cad molatec
sau vreo vorba de-am sa-ti spun
uita-te mai bine-n ochii-mi
oare acuma ce iti spun?
iasomia
Postat pe 13 Octombrie 2011 22:08
cred ca-ti luce in privire un indemn de vino-ncoace -
sau asa imi pare mie de la vinul cel vartos?
o sa risc s-ascult indemnul, sa te-nlantui voluptos.
ce-oi pati? vedem noi dupa, cat timp merele s-or coace...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2011 22:16
nazdravan esti astazi,mami...
eu de copt m-am saturat
mai bine sting aragazul
si mergem direct pe lac.....
sub o salcie pletoasa
ne asteapta o barca mare
om pluti ca niciodata ,toamna,cu infrigurare...
iasomia
Postat pe 13 Octombrie 2011 22:23
hai ca sar acuma-n barca, sa m-apuc sa trag la rame
tu ori sa privesti la luna, ori la nuferi sa te-apleci
...
pt cei ce nu pricepe ori de felu' lor sunt reci
bag acilea - spre exemplu - cateva videograme

he,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=PgMmLrxbLc8&feature=related
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2011 22:29

m-ati omorat in dimineata asta. imi place cum va completati.

zambil .. nu- i pacat de cozonacii aia?
cricat
Postat pe 14 Octombrie 2011 10:36
http://www.youtube.com/watch?v=cpYosfDkgjI&feature=related
Ktine
Postat pe 14 Octombrie 2011 10:42
aham...
n-ati mai facut reclamatii,manca-i-ar mama de perversi mici...

cri...
inseamna ca ai simtu' umorului si stii sa te distrezi:welcome to the club...

la chestiune
titlu' mare la stiri:ion columbeanu lovit de o bicicleta pe magheru! tatal lu' iri...
tabloidizarea asta a jurnalelor aproape ca-mi face draci,da' lasa ca ne uitam pe posturi straine,ca acu' avem voie,parca ma vaz cu urechea la radio ascultand europa libera,statea tata saracu' pe intuneric,o fi zis ca asa insala vigilenta turnatorilor....

we relaxant...

http://www.youtube.com/watch?v=uN90xB7DswE&feature=related
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2011 16:18
la chestiune.. se simte "mirosul" IERNII !!!Miroase a ger,a rece,a frig...dar nu tu muste,nu tu tantari,nu tu mirosuri de gunoi neridicat cu zilele..nici macar caini vagabonzi!!!
Dar ma ustura ceva in gat..un inceput de amigdalita?Sper ca nu..!
Un sfarsit de saptamana sanatos!Si frumos!Si vesel!
elisabeta_boia
Postat pe 14 Octombrie 2011 22:57
betuska...
a fost ziua ta,mandro?LMA! sa fii iubita!
ia si un cadou de la moi,babuska...
http://www.youtube.com/watch?v=DObipQpMSUA&feature=related

asaaaa...
astazi"vocea romaniei"(se stie ca-mi place rau!),de vineri"dansez pentru tine",oaliuuu! pe inima mea,o sa ma ingras de atat stat cu bombeu' pe scaun...
in alta dezordine:cazu' huidu..

tara e ranita,tara inoata in saracie,tara vrea razbunare,tara vrea sange!sa-l tragem in teapa pe misel!
ai de couru' lui,sireacu'...stiu,trei vieti,alea,alea...da' cate vieti pier asa si nici macar nu sunt pomenite?

nu,nu....nu sunt de acord cu mazilirea mediatica,sa plateasca da' nu asa,am vazut niste dementi care isi frecau mainile,ehhh cand te gandesti ca o sa vina si vremea lor...
nu fac niciun comentariu,pe unde ma duc se discuta,da' eu ma fac ca ploua pt ca asa-i mai bine...toti purtam o cruce,nu e treaba mea...scapai aici neshte cuvinte ca sa nu ma iau de altii in real.....
iasomia
Postat pe 18 Octombrie 2011 11:20
iaso ... am simtul umorului . A fost putin mototolit in ultimul timp dar si-a revenit.

adevarat de spui. aseara cand am venit de la munca numai la aragaz nu se vorbea de Huidu.
A fost un accident, ca multe altele. Rana din sufletul lui va ramane pe veci. Pentru ce sa/l crucificam acum.

Cati arata cu degetul acum nu se gandesc ca in viata asta se poate li intampla o tragedie si poate nu ar vrea sa mai puna altii sare pe rana lor deja sangeranda. Stiu, sunt multi care spun ca ei nu merg cu viteza... si nu provoaca accidente. Dar mai sunt multe alte cauze...
cricat
Postat pe 18 Octombrie 2011 11:34
mdap... o nenorocire nu vine niciodata singura... da' nu ca s-ar pune nenorocirile la coada la usa omului de capu' lor, ci pt ca nenorocu' si-l face fiecare cu mana lui...

la alta cestiune: dupa ce se mai omoara romanu-n ziua de azi?... dup-o lingura de smantana pe sarmale... cel putin asa facu' unu' mai nervos la moisei, il injunghie pe altu' fiindca ala a primit smantana si el nu... aprigi morosenii astia, neneaca...
zambil
Postat pe 18 Octombrie 2011 11:36
cri...
cam toti avem mototolelile noastre,important este sa tinem spatele drept cat s-o putea...
da,e prea mult,nimic constructiv pe posturile astea tv,isterie si mizerie umana,cam atat....

zambilu'
aia din logan treceu cuminti p-acolo,mami...

iasomia
Postat pe 18 Octombrie 2011 11:47
pai nu de aia din logan ziceam eu, mami... da' daca e s-o luam asa, vina lor e ca si-au luat logan...

acuma, ceva despre paine... opc-u' se-ofusca pe chestea ca painea neagra fabricata-n romanica e falsificata cu coloranti... pai acuma descoperira ei chestea asta?... brutarii de chilipir umbla demult cu painea vopsita, da' tot atat de-adevarat e nici nu prea se vinde... romanu-i tzantzosh la paine, numa' la franzele se-nghesuie...
zambil
Postat pe 18 Octombrie 2011 11:58
Iasomio..!!!!multumesc de ceardas..numai de ala n-am primit si-s unguroaica....!!
La chestiune..las in pace pe nefericitul Huidu...ghinion...Dar azi e un meci MARE...la Galati!!Au venit englezii sigur ca vor invinge...ce mi-ar placea sa se intoarca ...INVINSI !!!!Eu nu le prea am cu fotbalul,dar astazi chiar ma uit..poate aduc noroc Galatenilor!!! Numai sa-i vad pe trufasii aia ..desumflati...!!!HAI OTELUL !!!!!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Octombrie 2011 16:42
plesu:

�Ion Cristoiu este "fast food-ul g�ndirii politice jurnalistice, un ameste de Cocoșil� și Dumitru a lu� Nae, reveniți �n Poiana lui Iocan dup� c�țiva ani de �nv�ț�tur� la seral"
�Monica Macovei este "un samurai fragil, un lupt�tor translucid, care c�știg� prin violenț� și masivitate"
�Crin Antonescu este "un Ric� Venturiano care se joac� de-a Vlad Țepeș"
�Adrian P�unescu a fost "un exaltat �n coprofagie, un delir f�r� personalitate"
�Avocatul Sergiu Andon este "o lighioan�, o bituminoas� și sulfuroas� rea-credinț�"
�Radu Cosașu este "posesorul unei bune dispoziții f�r� iluzii"
��n cazul Monic�i Lovinescu, Andrei Pleșu vorbește despre "stilul casant al unui �nger exterminator"
�La Neagu Djuvara a observat "o voioșie viril�"
�Gabriel Liiceanu este "un vital cu aspirații geometrice, un halterofil cu obsesia diafanului (�), iar gravitatea lui de fațad� este ambalajul unui suflet adolescentin"

hai ca-i delicios...
una peste alta, base castiga procesul cu patriciu,ala cu caseta,bre...prilej de clabuci ...

zambil
mda,bun mertzanu'...
beta
cu placere,mancara bataie otelistii,noi sa fim sanatosi! sa vedem rapidistii astazi la 22...
iasomia
Postat pe 19 Octombrie 2011 17:49
HAIIIII RAPIRUUUUU !!!!!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Octombrie 2011 18:44
Uff...RAPIDUUUUU am gresit tasta...revin
Haiiii RAPIDUUUUU !!!!!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Octombrie 2011 18:46
care jmanglira-ti smantana,bre?!
ca va tai,sa moara mama!

iasomico
face off-ul ala a lu' Plesu are o singura lipsa,dupa parerea mea: prea multe minusuri in comparatie cu plusurile...
da' asta nu mai e vina lui...

precizilla
Postat pe 19 Octombrie 2011 22:20
beta..

avem si stadion,pusi...e la sport,acolo...

precilica..

e fata vesela?f bine...
tre' sa plec,am avut astazi o zi de mare angajament,da' am mai invatat cate ceva,ce spuneam?
a! am citit un articol despre sex si dragoste,despre barbatii care odata cu venirea toamnei iar se inamoreaza,nu mai vor:sex,sex,sex...
se uita cum ti-ai asortat hainele,care bineinteles isi doresc sa cada cat mai greu pe podea:fleoshc!
asa ca fetelor,nu sariti in pat,nu le aratati nici macar o glezna,fiti caline-rusinoase...
iasomia
Postat pe 19 Octombrie 2011 22:46
dap...
stiu si io un caz d'asta,de-l lovesc damblalele periodic, in octombrie...
cum vad io d'acilea de sus,din elicopter,cre' ca nici lui nu-i e usor,mamoantza...
in definitiv - cator preinfarcturi poti sa rezisti,dupa o varsta?
precizilla
Postat pe 19 Octombrie 2011 22:53
deh,mamoantza...
cica vara suntem in slapi,nerabdatori ...
toamna ii seaca pe oameni la lingurica amoru',bare vantu',tipa ploaia...ah,ah,ah...
preinfarcturi din amor?
al draq ce suflet pune....
iasomia
Postat pe 19 Octombrie 2011 23:01
poi da,ca pe vremea aia ploioasa,de octombrie,ce dreaq sa faci daca n-ai bani de numarat?
plusezi in partea ailalta,la bibileala,ca sa compensezi...
pana ajunge omu' sa te vaza in furou si-n privat (ca vara o fi vazut destule gratis,pe strada) trebe sa sufrir,lacrimir si murir de amor,nespa?
pana ce-l mai porti tu cu fofarlica,pana mai samalesti care ar fi timpu' potrivit (ca excludem din start varianta "din prima") - omu' tre' sa-si faca provizii serioase de nitroglicerina d'aia...
precizilla
Postat pe 19 Octombrie 2011 23:10
fetili... sa nu confundam efuziunile amoroase cu chemarea ancestrala spre hibernare... cand vine frigu', o paturica sau o perna bine luata-n brate la vremea ei face cat zece femei.. he,he,he... si p-orma, parca primavara era timpu-ndragostelilor, sau voi sunteti pe invers?...

la alta cestiune... televiziunile-s pline de reality show-uri d-astea, nu le-am inventat noi... noi numa' le-am manelizat... la o televiziune italiana e-o emisiunea de-a dreptu' interesanta - sbarre parca-i zice - tineri d-astia dezorientati sunt pusi sa coabiteze-n celula cu pensionari parnaiasi courvitzi la rele... in general cam la aceleasi rele ca si junii dezorientati... si d-acilea shou'...

stiu, e totusi televiziune, exista neshte reguli si neshte precautii, plus ca de obicei ratacitii prin valurile tineretii nu prea se uita la chestii de-astea.. tot mamicile lor, saracele, plang si suspina cu ochii pe ecran... poate ca tineretu' vicios s-ar uita daca o emisiune d-asta ar derapa si lumea ar asista la un viol pidosnic in direct, da' sunt sigur ca transmisia ar trece imediat pe reclame....
zambil
Postat pe 20 Octombrie 2011 11:54
asa nene, il omorara si pe gaddafi... arata ca ceasca la targoviste, ce sa zic... chestea e ca mesaju-i urmatoru' cine nu s-aliniaza a cojit banana urat de tot... ce nu face boboru' pt neshte emisiuni de kachao dar libere la televizor...

cine transmite mesaju'?... democratia salbateca, neneaca...
zambil
Postat pe 20 Octombrie 2011 21:13
bre,, acuma vazui... ce eschibitzii facui ca sa scriu kachao si sa evit cenzura lu' peshte prajit, cand puteam sa scriu direct kachat cu aceleasi miscari la trapez... he,he,he...
zambil
Postat pe 20 Octombrie 2011 21:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sal 1 De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
Setari Cookie-uri