Chestiunea zilei..

inconfundabil nene .....inconfundabil
jeanette40
Postat pe 20 Octombrie 2011 21:27
ce ma mami?parca te joci cu te-ncurci?
cand e sa te apuce ,te ia cu fluturasi in plexu'solar una-doua,fal-fal...de unde si:te scoate la primavara galbin ca turta de ceara,cum le zicea rapsodu'..
hai ca tot incepe "dansez pt tine" in seara asta,sa cante muzichia..

http://www.youtube.com/watch?v=HCNRfqPsZNs

precilica..
suna periculos...
si iar...
da,murii si gaddafi ,cam lipsiti de imaginatie americanii astia,ma rog ,arabii,parca si pe sadam tot dintrun canal l-au scos...
ce ar mai fi de spus?
auzi ce zic unii,avem mii de milionari in euro,saraca tara bogata...
a!
isteria recensamantului,imi spune o fatuca care a dat date despre toata familia ei( formata din 6 persoane) ca nu a fost nevoie decat de cnp-ul ei,doar..si ca a raspuns fix la intrebarile la care a vrut...
mult zgomot pt nimic...

iasomia
Postat pe 21 Octombrie 2011 19:56
ia sa va faca mama un cantec, ashea, de sambata seara....ehe,he,he....

http://www.youtube.com/watch?v=aBda5YijFsM
iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2011 21:30
da's-a zgaltait in turcia,nu gluma...
baietii mei spun ca se apropie,ehhh,ce ne este scris in frunte-i pus,pana mea!numa' cu stresu' asta nu stateam,desi,la mine sus acilea zici ca-s in varful unditei....uite ashea ma balangan....ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2011 19:57
Mi-s proaspete amintirile din 1977...si eu tot la ultimul etaj..si parca vad si-acum cum se legana candelabrul....Nu,nu mai vreau sa se repete...
elisabeta_boia
Postat pe 23 Octombrie 2011 21:00
este inevitabil...
da' eu nu mi-as face griji in locul tau,la bucale e dezastrul...
si apoi,suntem deja purii,nicio pierdere,babe...
pana atunci sa ne bucuram de viata,si noi stim asta,este?
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2011 21:12
asa mami, bagam iarasi carbuni la cazanu' cu optimism... nu c-am fi avut neaparata nevoie...

la chestiune-acuma... nu a mea, a unui nene sociolog, care s-a aplecat asupra problemei spinoase a soacrelor... nu soacrele lu' ginerica, unde domneste zambetele si antanta eterna, ba unde unele guri rele cic-ar fi si niscaiva impulsuri sexuale cel mai adesea bine reprimate...

nu nene, ciulinii-s in gradina soacrelor de mimoze... ati observat ca folcloru' e plin de ziceri rele de gura la adresa bietelor de mamici de baieti, demonizate mai ceva ca gaddafi sau saddam hussein inainte de atacurile nato... pai tot femeile-s cu versificatiile respective, ca doar ele erau sufletu' clacilor de pe vremuri...

chestea e ca a fi mama de baiat e de-a dreptu' tragic, neneaca... biata femee-i rupta-n doua intre propriile experiente ca juna nora si dorinta de protectie a progeniturii coiote... protectie impotriva a ce? - veti intreba... pai protectie impotriva naturii manipulative tipic femeiesti de se manifesta la nora-sa... cine sa stie mai bine ca o femeie ce-i coace mintea altei femei, in momentu'-n care momeala sexului nu functioneaza, nu?....
zambil
Postat pe 25 Octombrie 2011 11:11
nevoie sau nu,tot oameni suntem si noi,mai o reuma,mai un bufeu,ca la batranete,deh...
coincidentza sau nu,aseara vorbeam pe tema asta,sunt de acord,in proportie destul de mare soacrele de baieti(mamele fetelor)se cam excita in prezentza ginerilor,de unde am observat? nu toate reusesc sa-si reprime instinctele alea...

ex:soacra plina de draci cand este fiica ei acasa,numa' lapte si miere cand este singura cu ginerica,aparitii in lenjerie,ehe,animalul...
chestia este ca am eu asa o vaga impresie ,ca au fost si cazuri in care actul sexual s-a consumat,din pacate...

bre..
si cand ma gandesc la aia din tanar si nelinistit cum se impreuneaza ei la gramada,rude, ashea...

si acum o chestie serioasa,nene..
mi-a placut regele a avut bun simt(rege,nah!)scurt si la obiect,acu' e drept, e si batranel dragutzu' de el ,puteri putine...
da' tre' sa recunosc ca am lacrimat,ma cam doare uneori cand vad poporu' asta in toate partile...

iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2011 11:39
Mie unul mi-a placut de rege cand nu l-a vazut pe nea Ilici, care venise spre cu mana intinsa si cu zambetul acela larg, din iunie '90, de cand supraveghea florile de mina plantate prin Piata Universitatii.
anakin
Postat pe 25 Octombrie 2011 18:01
bre, da' cum i se-adreseaza ilici lu' regele la un sticks de fitzxe (asta-n cazu-n care e bagat in seama, desigur)?... dom' mishu, micky, nea oha?... sau isi calca pe ideologie si-i zice mai-e-state, ca leana lu' ceasca?...
zambil
Postat pe 25 Octombrie 2011 19:32
chiar! ce fata avea nea iliutza,ca mi-am adus aminte cum l-a dat afara din tara pe rege...
apoi mai bine ca base,draq...desi ,prin pozitia lui tot cam p-acolo ajungem,da' macar il lasa liber prin tara...

vai de stelutza noastra...

apropos,canta un baiat la spectacol,spre rusinea mea nu i-am retinut numele,canta nessun dorma atat de bineeeee...de la pavarotti nu m-a gadilat niciunul asa la suflet...
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2011 22:46
nush' de ce,da' mie mi s-a cam aplecat de monarhi si monarhii..
destul sa dai o raita pe la Peles si ramai mut(a) la vederea opulentei in care-si duc zilisoarele,saracutii...
precizilla
Postat pe 25 Octombrie 2011 22:55
unii sunt lesinati,maica...

ia sa va bag io una de-mi place mie pt noapte,sa dormim bine...

http://www.youtube.com/watch?v=zMsnnH7Tu34

iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2011 23:05
Azi a fost "ZIUA ARMATEI"..in Petrosani s-a sarbatorit in...24,adica ..ieri..De ce? Nu stiu.. Dar si circulatia a fost deviata pe laterale sa nu incurce ..manifestatia...mie,una mi se pare jenant sa sarbatoresti un asa mare moment ..cu o zi mai repede!
elisabeta_boia
Postat pe 26 Octombrie 2011 00:45
....io nu ma mir...icisa la petrosima e mosia lu unu iacob-ridzi, care e berbatu la una monika...

...da cine a sarbatorit ziua armatii? minerii sau somerii?

daria_
Postat pe 26 Octombrie 2011 01:13
Ei si tu?!! Ofiterii,veteranii si..primarul Vulcanului ..care de anul trecut a fost "ridicat" la gr. de subofiter...merite?E PRIMAR!!..Corect,nu? Si ce mandru defila in uniforma lui cea noua...e alt baiat...asa zice cantecul Margaretei Paslaru...Da si Ritzi-Iacob...cu tricolorul pe piet=patriot...ce mai...
Fanfaronada!! Si nu le e rusine...
elisabeta_boia
Postat pe 26 Octombrie 2011 23:26
cadou de la fratii nostrii de peste Prut...
http://www.youtube.com/watch?v=X44XoXyZbIk
precizilla
Postat pe 27 Octombrie 2011 21:07
o zi buna,copilasii....
iasomia
Postat pe 28 Octombrie 2011 09:29
o zi buna Iaso

"Vaticanul a cerut, ast�zi, o reform� radical� a sistemului financiar mondial, inclusiv crearea unei autorit��i politice globale care s� administreze economia �i a unei b�nci centrale mondiale"
si condamn� ceea ce nume�te "idolatrizarea pie�elor" �i "g�ndirea neoliberal�", care caut� doar solu�ii tehnice la problemele economice.

Se pare ca Vaticanul chiar incearca instaurarea asa zisei noi ordini mondiale, visul dictaturii globale, visul nebunului, mda ne cam ajung vremurille alea

Alta chestiune mai amuzanta, cica unu de prin America a sunat la politie crezand ca se afla un UFO in apropierea casei lui. Dupa ceva timp a sunat din nou cerandu-si scuze, pe om la deranjat aparitia lunii. A crezut ca luna e un UFO
Persia
Postat pe 28 Octombrie 2011 11:42
HA! HA! O noua schimbare ..DIN MERS...la recesamant..cei din Bucuresti ..pot sa se recenzeze SINGURI !!!Prin posta,scanata fisa pe mail sau sa mearga direct la primarie. cu fisa.....HA! HA! Recesamant cu BALBE!!!
elisabeta_boia
Postat pe 28 Octombrie 2011 20:07
hai salu',fetele...
multam de postari...
pana-mi vine chestiunea sa ascultam o melodea,unde-i fleur ,oare?ei ii placea sa-i dau muzichie din cufaru' lu' fecioru' meu...

http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

meserie
imi face in cap ca toate halea de vreo trei zile,am vrut s-o pun pe alt topic,da' mi-e lene,si vorba ceea,acasa e cel mai bine...
iasomia
Postat pe 31 Octombrie 2011 16:13
pe nu stiu ce autostrada din ungaria ...mor 14 persoane intrun acident rutier,romani,desigur...aud stirea la cald,nu sunt atenta,si incep sa-mi bag in gand picioarele,da' porcos! ca ma pricep,sunt fata de cartier,cand colo ce sa vezi?
ala de i-a pocnit era tot roman!
cu soarta nu te pui,cand iti vine ceasu' spui :prezent!

una peste alta,ma uitai si la meciul steaua cu nu stiu cine,violentza naste violentza,nene...
iasomia
Postat pe 31 Octombrie 2011 17:01
Inteleg CRIZA..dar sa nu mai putem plati gardieni de paza la scoli...desi in alta ordine de idei...nici inainte nu erau gardieni de paza...si se facea CARTE!!!
Acum..trebuiesc "pazita" scolile,copii...de cine? De noi cadrele didactice...o data pe luna suntem "de serviciu" adica ...de PAZA=paznici...Maine e randul meu...de dim- pana la ora 18...sun de pauza,de inceperea orelor,nu intra nimeni fara motiv bine-ntemeiat,notat in procesul -verbal...Si tot mi se pare o ...mare porcarie...poate gresesc..dar traim intr-o lume in care doar virtual ma simt bine...chiar daca 378 ne enerveaza...tot e mai placuta decat realitatea! Pe ea o mai poti pune la punct cu 2-3 vorbe...dar realitatea..nu!
elisabeta_boia
Postat pe 31 Octombrie 2011 21:17
inca de pe vremea mea profesorii faceau "de serviciu pe scoala",ii vedeai pe la poarta cateodata,parca ma vaz,cand era la usa unu' vladimir,uite asheeeea ma fataiam:intram-ieseam....ehe,he,he...

in rest,e viatza ta,e alegerea ta,e libertate...
iasomia
Postat pe 1 Noiembrie 2011 17:43
Da Iaso..de serviciu pe scoala e una..si de pazit usa scolii...e alta..Dar a trecut si ziua asta,nici n-a fost asa de greu si nici nu m-am plictisit,am citit aproape o carte...A fost si cald parca prea cald...
elisabeta_boia
Postat pe 1 Noiembrie 2011 18:24
ai vazut?
tot raul spre bine,te-ai mai odihnit nitel...
n-am chestiuni,sunt cu gandu' la potol ...

iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2011 10:27
Potol ai zis? Parca mi se face pofta de-o fripturica...cea mai buna leguma...
Sau de-o salata de legume cu de toate in ea..sanatate curata!
Si pere,multe pere-sunt bune ptr tiroida..dar ce fruct nu-i bun?Numai "fructul oprit" nu-i bun...
elisabeta_boia
Postat pe 2 Noiembrie 2011 23:26
o-la-la...
cine a zis ca nu-i bun?ehe,he,he...
mamoantza
da' ce ganduri ai tu betuska la ora 23!?

chestiunea se stie..
azi e ziua lu' base!
LMA,sefu'!

eu asa am invatat ,imi place nu-mi place,sefu' tre' respectat..
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2011 17:06
Si "sefu"-ti raspunde:Sa traiti {mai} bine!

Chestiunea e..ca maine-i vineri si ce facem in acest minunat sfarsit de saptamana?
Raspuns corect:Mergem la munte!! Cu tele-gondola!!
elisabeta_boia
Postat pe 3 Noiembrie 2011 19:29
din "regulament de ordine interioara" :

nu merge cu propuneri la shefu' ca te pune sa le rezolvi.
asa ca nu contati pe mine sa vin cu solutii viabile pt iesirea din criza

of,aniversarile...
curios cum ai vrea,de la o vreme,sa uite lumea cand e a ta...
before the devil knows you're dead ,cum ar veni..
precizilla
Postat pe 3 Noiembrie 2011 21:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si 7 De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
Setari Cookie-uri