Chestiunea zilei..

a dreaq balbaiala...
precizilla
Postat pe 3 Noiembrie 2011 21:06
precica...secretul este sa nu avem asteptari,si sa luam oamenii asa cum sunt,mami....

bravo,beta...
sus!sus!la munte sus...
pt mine vineri e dansez pt tine,iar ma scol maine buimaca,iar nu-mi intra nimeni in voie,da' nu arat,nuuuuu,sunt atat de diplomataaaaa....
iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2011 16:35
Cuscry, mai bine o aniversare decit o memoriala.

Si chestiunea zilei la mine este: PLOUAAAAA!!!!!!!!
Ciresica
Postat pe 4 Noiembrie 2011 17:44
cireaso...
o memoriala este uneori mai distractiva decat o aniversare,bineinteles numa' sa nu fi tu mortu'..

mda...
editia asta ma calca pe nervi,de "dansez......" zic..."balu' strazii" auzi,prilej pt tiganesti si saracie,vaz ca se incalzesc unii la butoaie,oaliu! ma topesc dupa americanisme d-astea...

pana la urma e ziua lu' precica?ca nu m-am prins...
iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2011 21:34
hai ca m-ati lamurit bustean....

we bun.. si sa speram ca suntem cu totii vii...

http://www.youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk&feature=relmfu
iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2011 22:13
i'm alive!
ce daca mi s-a intors lumea cu dicta-n sus? mare cashcaval...
sistemul juridic din Romanica e tot cu dicta-n sus,da' cine dreaq mai are timp sa-i ia la puricat si numarat poalele ridicate obscen,direct in retina cetateanului?

mamoantza...
ziua mea fu demult,decat filozoficeam si io pe marginea aniversarilor daca tot zisesi de-a lu' baselu'...

chestiunea mea-i locala: al mai jmecher interlop fu ales in unanimitate drept capo di tutti capi tuciuresti..
culmea,da' nush cum dreaq nimerira in consiliu de administratie nevasta-sa si fii-sa...
cre' ca astea or fi consiliere de fashion,nu?
hadica pentru ce sa n-are si iele fonctie? ce? parca haia de la paris stie ei ce coloare de fusta se asorteste mai bine cu salba de enshpe mii de banuti?
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 19:51
da...
se rastoarna toate halea in toate partile,e f greu sa rezisti intreg la bibilica in perioada asta.
eu am un pasarel care se tot straduieste sa traiasca ,da' el saracutzu' e tare bolnavior...
ma seaca...

aia de la dansez m-au dezamagit,s-au apucat sa bage folclor in ploaie,si mie imi place ritmu',imi plac dansurile populare ,si aia cu itarii uzi ,in echilibru fragil erau de-a dreptu....nu mai zic de "balul strazii" aberatie...
asa suntem noi, cum avem o reteta de succes ,cum facem pe noi...

iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:39

ca bine zici,mamoantza...
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:44
precica...

ma uitam la voi,la tine si esmeralda si ma gandeam cat de mica-i lumea cateodata,semanati teribil cu un cuplu de succes din tineretea mea virtuala..
semanam unii cu altii ca la balamuc,si cine se aseamana se aduna.....
exista anumite tipologii care fac chimie...
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:46
eh,mamoantza...
daca as fi stiut ce importanta o sa fie chimia in viata mea - ma strofocam mai cu talent la ea,in liceu...
da' orisicat - important e ca ai cu cine pune de-o baza si de-un acid din cand in cand,mai ales atunci cand simti ca lumea-ti fuge de sub picioare...

a dreaq viatza...
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:53
sa stii, iasomico, ca simti intr-adevar un vino-ncoa si-un du-te-ncolo in chimia asta!
esme
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:55
auzi,mamoantza...
baga astia-n dreaci pe 'jbo shrek 4ever after,si-i evident ca tre' sa ma uit cu fii-mea de fiecare data cand il prindem cu nadragii-n vine...
da' nush cum dreaq se face ca vesnic mi te imaginez in postura de fiona - printzesa razboinica,de ma cracanez si io,in atotstiinta mea,de asocierile pe care la fac...

cumva,am un filig d'ala ca fiecare semanam avatarului pe care ni l-am ales...
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:02
se simt chestiile astea,corect...

iar fac astia clabucii ca se stocheaza corespondentza timp de 6 luni,ca avem un atac impotriva libertatii,impotriva intimitatii...si paula calului ,cate si mai cate...

pe mine ma doare-n pix,al draq drob.....
atat de mult se straduiesc unii sa-si complice viatza,de parca daca fac eu ca trenu' schimb ceva....
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:02
unde pui ca sunt la varsta senectutii ,si mi-a murit nervu'....

tot ce se poate,e fata de gashca fiona...
da' pt comparatie putem sa ne vedem ,precica..
te astept la bucale...
o luam si pe esmeralda...mergem la caru' cu bere...
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:09
te-am prins!!!
iar te alinti,hai?
varsta senectutii,auzi la ea....i-a murit nervu'...

nervu' o sa-ti moare abia dupe ce o sa vezi cate caruri cu bere poate duce preci in spinare,mami!

hai,mamoantza...nu ma face sa dracui iar,ca pana maine-mi sterg astia toate postarile...
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:15
iote - iti dau si-un film de weekend,pt feminista din tine:
The help,productie viticola din 2011...
numa' bun sa-ti ridice moralu' cazut sub pamant s.r.l.
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:18
mami...

multumesc frumos tare.
a sunat amar te pomeni?tre' sa discutam mai des ca sa-mi prinzi shpilu',n-are mama pareri de rau ca se apropie alba,nici vorba...
gavaresc si io p-acilea sa-mi treaca de urat...nu pune mare pretz...

iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:29
nene...
mi s-a taiat de hahalere,de ce or face clabucii astia colorati (unii!) cand vorbesc despre bute?
cum de ce?
crapa ficatii-n ei....
si daca tot am raspunsu',luati melodia mea preferata zilele astea, pt o saptamana misto...

http://www.youtube.com/watch?v=iXvkhA2WBQI&feature=related

yo,yo....
slagaru' toamnei la chestiune....ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 7 Noiembrie 2011 16:28
chestiunea...
geoana,geoana,geoana...

asaaaa....astia pun deja beculete prin vitrine!!! si braduti de plastic!!!
oaliu! unde pui ca mancai si caltabos...ehe,he,he...mai sa ma ia spiritul sarbatorilor de-acu',pacatoasa de mine...
iasomia
Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:25
LA MULTI ANI!! Tuturor Mihailor,Gabrielelor si Gavriilor!!..si Mihaelelor!
elisabeta_boia
Postat pe 8 Noiembrie 2011 19:32
se papa aia-ntre ei,mami,ca nu stie care-i mai mare : fonctia sau gradu'...
a dreaq pielea pa Titulescu asta mic..

da' de Nastase ce zici,ai?
cade si asta in ridicol,pe onoarea mea!

precizilla
Postat pe 8 Noiembrie 2011 22:00
parol .......
jeanette40
Postat pe 8 Noiembrie 2011 22:51
luai gripa..
aveti grija de voi,care nu scapati,vedeti ca teraflu parca ar fi antidotu',dupa ce-l iau parca ies putin din ceatza...

maine-i 11 11 2011
lung prilej de batut campii

precilica
nu mai zic nimic,da' parca se schimba"prostanacu'",tot sef de partid este,acelasi partid,bineinteles.

hai sa fim sanatosi.
intotdeauna se poate mai rau.
iasomia
Postat pe 10 Noiembrie 2011 16:51
aoleu, iasomico, are vreo insemnatate data asta?
e cu semne?
esme
Postat pe 10 Noiembrie 2011 17:07
11.11 2011 ???E o zi ca oricare..o zi obisnuita fara evenimente palpitante...nu fiti superstitioase..ca strica la ten!!
Dar ceva..ceva tot v-a fii maine...SE RACESTE VREMEA!!! Miroase a ..IARNA!!! Si a Sarbatori de Iarna....!!!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:16
s-arata, bre !
Freya__
Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:31
Poate pe la voi, nene. Ca pe aici mi-as dori sa iasa naibii soarele, si sa nu se mai intunece asa devreme
anakin
Postat pe 10 Noiembrie 2011 21:37
esme...
vaz ca pana acu' nik,poate data viitoare ,cam peste o suta de ani, asa....
beta
e f greu cu optimismul zilele astea,tine steagu' sus si pt mine pana imi trece gripa.aveti grija, da niste stari ,bleah...
freyo
aparusi?
anakinu'
e nor cam peste tot,mami...vine iarna....

hai sa va bag un pic de veselie,ca e we...

http://www.youtube.com/watch?v=tdgYyXt8R5I
si sanatate,ca-i mai de pret decat toate,ascultati la maica,acilea...
iasomia
Postat pe 11 Noiembrie 2011 18:16
iaso, lucreaza la imunitate, eu am iesit din gripa in 2 zile, cu teraflu si oscilococcinum.
sanatate
ufishor
Postat pe 11 Noiembrie 2011 19:03
La "chestiune"..despre moneda unica....eu una ma voi obisnui mai greu...tot mai bun era LEUL!!
elisabeta_boia
Postat pe 11 Noiembrie 2011 20:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
garbo_3060 5 De la: ristea26 24 August 2012 20:03
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine 83 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49
cure de slabire 1 De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
Setari Cookie-uri