Chestiunea zilei..

Iasomia, ai un parfum, care-mi place !
Iote , pt ca e libertate !
Chiar daca tu simti ca nu-i necesar . Aici is numa' trandafari, da' ii din inima.
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 10:58
no...
intra SC-ul al rau de jurna...imi taiara articolul,noroc ca apucarati sa-l cetiti...ehe,he,he....

we bun ,floricele pe campii...
pt seara ,un pic de balanganeala,ce bine e cand ne strangem la caldurica....

http://www.youtube.com/watch?v=nW9Cu6GYqxo&ob=av2e
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:19
Ce chestie...

http://www.youtube.com/watch?v=AmIlUKo4dQc&feature=related
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 11:37
azi m-a preocupat chestiunea minoritatilor sectante,ca sa zic asa...
lasand la o parte sechelele cu care te pricopsesti dupa cate-o vizita a martorilor iehovisti sau traumele pe care le poti suferi la cate o adunare penticostala cand ,pe un ecran supradimensionat,iti loveste retina un anunt gen : "in onoarea lui dumnezeu va rugam sa nu mestecati guma",mi-a fost dat sa vad si o transpunere cinematografica in toata regula a devotamentului intru convertirea maselor la occidentalii de peste Atlantic..

si anume : Fireproof
un film in care se dau,ca ipoteza.un el si o ea aflati in plina criza matrimoniala cauzata de neclaritatile in privinta sarcinilor casnice,mainly,si cum poate fi salvata o casnicie urmand un plan simplu,cu directive pe patruj'da zile...
cu lacrimi am ras,sa ma bata soarele...

oricum,in apararea americanilor,pot sa spun ca s-au straduit sa acopere toate esantioanele demografice..
adeca - wtf? - rock cu verse religioase,bre?
precizilla
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:09
http://www.youtube.com/watch?v=PqwcqCSLW3o
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:21
scz, am gresit, vroiam la ce asculti acum ?!
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:30
ce faci,axele?
fitilesti,ha?
ti-ai gasit,ca nu stiu boaba de maghiara...
precizilla
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:34
Ei, na...scz !
Las' ca muzica are ''doar o limba"
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:40
Preci , ce sa zic ......sectantii astia
ori noi suntem atei ( ceea ce nu-i deloc adevarat ) , ori ei sunt ........macar prosti
parerea mea
jeanette40
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:42
ei,las' ca prosti nu-s,jeano...
doar cred cu evlavie si ardoare in ceva ce le promite tinerete fara batranete si viata fara de moarte...
fiecare-si cauta consolare unde poate,deh...
ce ma perplexeaza pe mine e aura de ridicol propagandisctic ,ca de naivitate nu mai poate fi vorba odata neshte faze consumate,ca sa zic asa...
precizilla
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:54
O_K, iombeste-ma cu defectele mele, chiar daca-s multe !
Muzica e muzica mey, in orice lb e cantata melodeaua.
Scz, nu poc sa iegsplic mai bine, unguroaica de mine.

Cu mult respect!
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 21:56
tocmai aia-i ....cum sa ' crezi ' aberatiile care le sunt promise , cum sa nu-ti dai seama de ridicolul situatiei ???????
deci , eu asta nu am inteles niciodata .......sa nu mai zic ca ajung asa de indoctrinati ca , la un moment dat nu mai discuta despre nimic altceva
jeanette40
Postat pe 18 Noiembrie 2011 22:01
De la: O_K, la data 2011-11-18 22:33:34Axl...unguroaico...te iumbesc cu mult respect...
nu degeaba vorba din popor spune..."iubeste-o dar mai uita-te si in ochii ei..."

Daca nu ..stiai..eu sunt din mama unguroaica si tata...moldovean...o fii bine?Sau..bomba? Glumesc....si nu mai pun ..emoticoane!!!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Noiembrie 2011 22:56
De la: O_K, la data 2011-11-18 22:33:34Axl...unguroaico...te iumbesc cu mult respect...
nu degeaba vorba din popor spune..."iubeste-o dar mai uita-te si in ochii ei..."

Vrei sa te uiti in ochii mei?

iote http://www.youtube.com/watch?v=I33lf22yWNQ
Axl_22
Postat pe 18 Noiembrie 2011 23:00
neatza!
daca vreti sa va giugiuliti nu am nimic impotriva,numa' nu mai dati copy cand sunteti pe aceeasi pagina,ma deranjeaza la ochi,plus ca incarcati aiurea site-ul,copilasi...
multumesc.

precica..
ai draq sectanti si alte combinatii,ma nimerii si eu printre unii,le intrase in cap "sa ma aduca pe calea cea buna"din "sora" nu ma scoteau,bre,si ce mai cantau....
da' predicatorul ala..ca asa-i zicea,numa' cu ochii pe buzele si pe cracii mei statea.
copii nu aveau voie sa danseze,adultii nici atat,femeile nu aveau voie sa bea,carnea de porc era interzisa,da' ce sa vezi?
daca le dadeai o ceafa la gratar spuneau:
pacatul tau sa fie!ehe,he,he...

chestiune n-am,sau am...
ma mai gandesc.
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2011 11:16
oaliuuuu!
prrrrrrrrrrr!gasii chestiunea....ehe,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=Q38bKLH17kM&feature=related

prrrrrrr!iu-hu-hu...
hai ca mai e un pic si-l pacaliram si p-asta,de an zic....
bagati pofta de viatza ! e scurta tare...
hai sa fiti iubiti!
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2011 11:36
Chestiunea e..daca stie cineva cand o sa NINGA?
De sarbatorile de IARNA,vom avea ZAPADA??
Dati-mi ..vesti bune..multumesc!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Noiembrie 2011 19:02
Curand...
Axl_22
Postat pe 19 Noiembrie 2011 19:04
pe la munte p-acolo...pe unde o sa fim noi ,sigur o sa fie zapada,betty...
ei?ce zici? e buna vestea?

oricum,la ses o sa vina mai greu,da' pana la urma e si-un avantaj in toata dracia,mai face lumetu' economie la caldura...
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2011 21:16
Iasomio..BUNA vestea! Dar nici noi cei de la munte nu o sa murim de frig..ne imbracam gros,facem miscare..si ne incalzim!
elisabeta_boia
Postat pe 20 Noiembrie 2011 02:16
booonn...
chestiune filmofila: The devils double

un film cu si despre clone. un alt soi de clone,nu astea de se balacesc pe garolete.
nu-i de vazut nici inainte si nici dupa masa,nici sambata si nici duminica...
la scena deschisa : actori necunoscuti care-si fac a dreaq de bine treaba,desi abia daca ridica un colt din cearceaful care acopera o lume cruda,cruda,cruda...

daca,in schimb,v-ar coafa mai mult o comedioara pe care s-o puteti vedea impreuna cu minorii personali - Mr. Proper's penguins.
merge inante de x-mas...
precizilla
Postat pe 20 Noiembrie 2011 13:42
Multumesc Precizilla !!!Chiar ma voi uita...Eu acum revad toate cele 8 sezoane ale filmului "Anatomia lui Grey" Si mai urmeaza...Mie mi-a fost mereu teama de medicina...de cand a aparut acest serial,ma fascineaza,nu mai imi este teama nici de medici,nici de tratamente si nici chiar de moarte!
Iubesc copii,florile si an imalele..dar mai nou si farmecul medicinii!Ce te poate schimba o carte,un film,o melodie...
Si la Chestiune...ne apropiem "vertiginos" spre pagina...666 !!!Sa punem chestiuni "arzatoare la ordinea zilei..." -Caragiale!
elisabeta_boia
Postat pe 20 Noiembrie 2011 20:26
Azi am fost la Buta,la o cabana dincolo de Valea de Pesti si de Campului Neag..Aco;o am vazut....chiciura!!Semn ..ca vine Iarna...de la munte!!
Si o alta chestiune...primarul orasului Brad..face :Greva Foamei! O fii bine?N-o fii bine?Politica asta-i o mare courva...Si-n timp ce ei fac ce fac...se inchid scoli si gradinite ca nu este de 3 zile caldura..vechea poveste cu "blocatul" banilor...care pare ca nici nu-i legala...Dar ce lege se mai respecta?Offfff!!!!
Si inca una..nu prea buna..cica v-a fii seceta in continuare..si debitul Dunarii e in continua scadere,vaiii !!!
Poate voi aveti ceva mai opitimist!Chiar as avea nevoie...multumesc!
Intrati! Intrati! Intrati! La Chestiune..se face pagina...666...!!!
elisabeta_boia
Postat pe 21 Noiembrie 2011 23:14
O fii locul unde a avut accident Huidu ceva energie negativa?Ca azi in acelasi loc si Liviu Guta a avut un accident,doar ca fara victime..???
Stiti mai bine decat mine..care sunt motivele de cerere de suspendare a Presedintelui tarii,Traian Basescu de catre PSD si PNL?Si uite asa o ..chestiune..Oare de la ce vor sa ne abata atentia,guvernantii nostri??
elisabeta_boia
Postat pe 22 Noiembrie 2011 00:28
ashea,ashea,fetelor...
imi cer scuze ca nu o sa comentez la ce ati scris,sunt in goana calului,deh...da' promit sa ma ocup!
m-am apucat de tricotat(iar!)vine decembrie si-mi vin o gramada de rude de afara,si daca tot sunt lesinati dupa impletiturile mele, de ce sa nu fiu eu desteapta si sa scap mai ieftin cu mos craciun ala,hai?
taci ca ma desteptai,ma facui a draqului,..ehe,he,he...

o zi super,si chestiuni pe masura!....
iasomia
Postat pe 22 Noiembrie 2011 11:50
bafta , Jasmin .....si sa-i faci praf cu ele , caci tot sunt in trend acum
jeanette40
Postat pe 22 Noiembrie 2011 11:54
jenelu'

multumesc pt gandu' al bun.... stii ce dracii misto fac?fondu' plastic,neneaca....ehe,he,he...

gata,ma duc la inglitza si andrele...
iasomia
Postat pe 22 Noiembrie 2011 17:07
Felicitari Iaso! aveam o colega care se pricepea bine la crosetat,lucra si-n timpul orelor sub banca..si ne croseta tot felul de minunatii,de la bascute,veste,bluzite,fuste,ciorapi..si noi ii dadeam ..notitele!
Frumoase cadouri vei face tuturor,de vanzare..nimic?
La Chestiune:A NINS LA TARGOVISTE !!!Nu e corect,sa ninga peste tot!!Vreauuuu zapada! Vreauuu iarna!!
Si tot la Chestiune,de mai bine de 2 saptamani Garbo are ceva defecte tehnice si nu mai trimite mailuri usierilor...
Sau numai la mine?Voua va trimite?
elisabeta_boia
Postat pe 22 Noiembrie 2011 19:40
Iaso ,uite puicuri ...ca nu te-am vazut de mult timp si mi-a fost dor ....
ica2
Postat pe 22 Noiembrie 2011 22:36
Bety,
cand se va asterne covorul alb si vei urca iar pe munti, sa schiezi tu si pentru mine, se pare ca anul asta ma sare randu
Persia
Postat pe 23 Noiembrie 2011 11:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
lumea 40 De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine 83 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG 26 De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
Setari Cookie-uri