Chestiunea zilei..

Sute re revolutionari in proteste mari in Bucuresti si Timisoara...credeti intr-o noua ..revolutie???
Desi..au taiat din fondul ptr.sanatate si invatamant..au dat mai mult ptr. credinta!..e bine,sa crestem indobitociti,bolnavi si usor de manipulat prin fanatism!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Decembrie 2011 23:26
daruska

nu ma mai minunez de nimic,se pare ca este ceva la nivel mondial,pana la urma....se reaseaza neshte chestii...
sa moara bibi !de nu suntem in al treilea razboi mondial,de data asta....economic..

sa fii sanatoasa,daria!
sa ai spor p-acolo ,printre straini...

betuska..

mda..
ii cam mananca pe unii in cour,exact de asta avem nevoie.
"Desi..au taiat din fondul ptr.sanatate si invatamant..au dat mai mult ptr. credinta!..e bine,sa crestem indobitociti,bolnavi si usor de manipulat prin fanatism!"

ma cam recunosc in tine aici,cred ca de de la sangele ala....
desi,tu esti maghiar-moldovean!ooooo! astia sunt bombe atomice,mami....

nu-mi vine nicio chestiune,poate doar sa spun ca astazi am avut o criza de ras la dentist,se inchina ala,normal ca au ras cu totii pana la urma,anesteziati sau nu...
asta-i semn de oboseala la mine,bine ca defulai..
iasomia
Postat pe 8 Decembrie 2011 17:20
Iaso..e bine ca ne asemanam pe undeva!
Multumesc ptr."bomba.."si aici te asemeni cu sotul meu-asa zice si el ca as fii...!!
Eu la dentist nu pot vorbi,si nici rade...ma tine cu gura deschisa mult si e singurul loc unde stau cu gura deschisa..si un spun nimic..!Zice ca sunt un pacient ff. cuminte si ascultator...Pup!
elisabeta_boia
Postat pe 8 Decembrie 2011 19:46
iaso , si eu eram la dentist acu` o ora. da` mie nu mi-a venit a rade...da` deloc!
nu de durere....mi-o zis pretu`!
ufishor
Postat pe 8 Decembrie 2011 20:17
eu nu sunt intreaga,fetelor...
sa ma fi vazut cum radeam cu aspiratoru' ala-n bot....
m-am imprietenit cu stomatologu',ma pocneste asa la shto cand o iau pe aratura,mie mi-a cazut o plomba si cam aveam draci,a zis ca eu sunt de vina ca am mancat covrigi..

betty
ai scris fara emoticoane,te pup si eu pe chestia asta....

ufulescu...
dap,costa pe zi ce trece mai mult...

la chestiune:
il dadura astia pe costi ionita la tv ,e propus cu shagy ala,la primiile grammy..maine-poimaine il vedem si pe salam,oaliuuu...
asta e...profetu',tara,etc
iasomia
Postat pe 8 Decembrie 2011 20:29
lasa-l pe costi (chiar daca e tot dentist!! parca) :))
eu stau pe-acilea sa te gadil...da` inca n-am aflat unde! sau....la masele??
ufishor
Postat pe 8 Decembrie 2011 20:33
nu spui,bre...

vrei sa ma gadilezi,hai?
iasomia
Postat pe 8 Decembrie 2011 20:37

lista pretendentilor ramane deschisa,mamoantza...
nu de alta,da' am auzit ca dai bijuuri in avans nurorilor

cheste:
s-anuntza hoarde de colindatori in vizita de p'acuma!
de sambata-ntr-o saptamana tai porcu',fac jumari,carnati,caltabos,halea-halea...
i tare fain la noi de Craciun...
am mai zis? nu-i bai!

gata,nu mai bag emoticoane,sa mor io!
precizilla
Postat pe 8 Decembrie 2011 21:28
Am o surpriz�:

http://www.youtube.com/watch?v=_WQLlD6I3Wk nu-i criz�, mai avem pit� cu slan�!
Axl_22
Postat pe 9 Decembrie 2011 08:43
La Breaking News se anunta astazi ca niste scene de o violen�� rar �nt�lnit� s-au petrecut �n urm� cu puțin timp �n fața S�lii Palatului din București. Un grup de fani ai lui B�nic� jr. a fost atacat prin surprindere de fanii lui Ștefan Hrușc�. Dotați cu leruri, chit�ri și foarte multe obiecte tradiționale maramureșene, dar și superiori numeric, ultrașii lui Hrușc� nu le-au dat nici o șans� fanilor lui B�nic� jr.
anakin
Postat pe 9 Decembrie 2011 16:48

castiga leru-i ler
Eugenia69
Postat pe 9 Decembrie 2011 16:51
leru-i ler...si coace paine
dor72_
Postat pe 9 Decembrie 2011 16:53
Bina naiba ca nu au dat de ultrasii lui Fuego, ca veneau aia si cu bradul impodobit de ma-sa.
anakin
Postat pe 9 Decembrie 2011 16:54
si daca aparea si zavoranca, ramaneau amaratii aia si fara bradut
Eugenia69
Postat pe 9 Decembrie 2011 16:59
Daaa... il lua si il planta in fata afacerii
Cica niste cercetatori romi (nu stiam ca li se spune cercetatori, eu personal as fi mers pe varianta cu "scormonitori" ) au descoperit ca moneda euro este tot mai aproape de prabusire, intrucat cetatenii vest-europeni au tot mai putini bani prin portofele.
Banuiesc ca au facut o centralizare a datelor din mai multe state UE.
anakin
Postat pe 9 Decembrie 2011 17:02
si apoi sa vezi de suparat era Irina ...direct logout le dadea

poate nu prea e potrivita chestiunea pe care o aduc in discutie, alaturi de aceasta veselie dar am ramas cel putin surprinsa
in chestiune de gramatica...cica articolul genitival ( al, a, ai, ale) nu e articol. nu . deloc. e pronume SEMIINDEPENDENT
explicatia?
"ai nostri" = copiii nostri ( ma rog, in contextul in care se exemplifica)
adica , atata timp cat poate inlocui un substantiv, logic, trebuie sa fie pronume. dar nu de tot, ca nici chiar singur nu se poate folosi

scuze ca mi-am...bagat si io chestia p-aci dar sa va spun drept, zici ca vrea Funeriu sa faca reforma si la limba romana
dor72_
Postat pe 9 Decembrie 2011 17:12
mdea..., mai bine si-ar lua un meditator, nea Funerica, sa-l invete, dreak, limba romana cum trebuie!
e ridicol de-a dreptul.
esme
Postat pe 9 Decembrie 2011 17:16
probabil vrea sa dea nada la substantive
ca euroii sunt deja centralizati

scuze, "a da nada", in limbajul puscariasilor= a fura
Eugenia69
Postat pe 9 Decembrie 2011 17:31
da, uite ce zice "lumea" de nea funerica

http://www.catavencii.ro/Ministrul-funeriu-a-demis-din-greseala-si-conducerea-liceului-manet_0_2089.html

zau daca m-ar mira
dor72_
Postat pe 9 Decembrie 2011 17:33
aham...
lb romana! e drept,nici eu nu sunt ok la capitolul asta,ehhh...

astept "vocea romaniei",ca o bagara si vineri,mi-e drag de copilasii aia ca la balamuc.
iasomia
Postat pe 9 Decembrie 2011 19:13
Funeriu..fave pe "prostul.."-de fapt vrea indobitocirea copiilor-ptr. a fii apoi USOR de manipulat!!
elisabeta_boia
Postat pe 9 Decembrie 2011 20:39
Funeriu nu face pe prostul...

mami iaso, ma rup copilasii aia, plini de talent...cand e vorba de alegeri, auuuuu
mi se pare, dintre toate, cel mai reusit si de bun simt spectacol de televiziune
dor72_
Postat pe 9 Decembrie 2011 22:03
Am facut ..cercetari...
In 8 .12.2011 la ora 2.00...nu NINGEA....dar la ora 7.00 era ZAPADA+Iarna!!
Am aflat{din ..cercetari..}ca a inceput sa ninga de la ora 3.00,ca la ora 4.00 era o ninsoare frumoasa ca din povesti!
Asa ca m-am hotarat...sa surprind ninsoarea ,care ar trebui sa inceapa...acusi-acusi...
: si voi sta s-o admir...doar ca astazi..nu mai vrea... : Vreau sa ninga ca ieri! :Vreau sa vad!
Hai nu tineti ninsoarea la voi...dati-i drumul !!!!
Ninge,ninge,ninge,
Pe straduta mea,
Ninge,ninge,ninge,
Cu fulgi mari de nea!
Iarna tu frumoasa,
Pe la noi sa vii,
Ca tu totdeauna,
Ne-aduci bucurii!

elisabeta_boia
Postat pe 10 Decembrie 2011 03:10
'neatza..
e bestial funeriu,de sunteti rele?

o chestie la cafea.,rapida..
ma suna amici care nu m-au sunat de ani buni,care credeti ca-i leitotivu'?ce spun cu totii?

"trebuie sa ne vedem neaparat de sarbatorile astea,maine-poimaine murim!ne e dor de tine,de veselia ta."
bai,nu poci, ca o sa fiu plecata,zic...(desi, intre noi fie vorba,as putea sa-mi fac timp),da' eu stiu ca de fapt le e "dor" de chefuit pe gratis mese boieresti,e cam amara treaba,da' ce sa fac daca vad prin oameni ca prin sticla?
as baga un youtube,da' parca prea sunt peste tot.

o zi cum va place...
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2011 09:29
acu' ca v-am sculat,pot sa plec...
e soare afara,sa bagati neshte plimbari,ca e pacat...

http://www.youtube.com/watch?v=nSvSxoO6Sgo

iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2011 09:57
Mda, ce e drept, e drept. .. prea multe iutuburi, dar na, suntem o natie mai melomana, cu trairi intense... las la o parte stangaciile in ale exprimarii, cratimele puse aiurea-n tramvai, excesul de semne de punctuatie atunci cand nu e cazul, de smailey-uri, de bastonase si liniute, stuff like this, lucruri demne de o cauza mai buna.

Cu toate astea, nu a mai vazut nimeni nicun film nou, ..nada, niente?
anakin
Postat pe 10 Decembrie 2011 14:15
http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ Immortals
Axl_22
Postat pe 10 Decembrie 2011 14:25
Immortals e o porcareala - parerea mea.
nimic altceva inafara de efecte speciale cu tona,in rest - pas de mai joaca cineva ca un hartist ce se intituleaza.

in rest - mai am doo-trei de vazut pe lista de asteptare.
va spun pe urma cum fura,ca sa nu pierdeti vremea degeaba.

precizilla
Postat pe 10 Decembrie 2011 15:38
M-am uitat la o porc�real�.
Axl_22
Postat pe 10 Decembrie 2011 16:18
e,lasa...m-am uitat si io,ce atata tragedie...
decat ca mie nu-mi placu,atata tot.
precizilla
Postat pe 10 Decembrie 2011 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
Setari Cookie-uri