Chestiunea zilei..

bre...

mie x factor nu-mi place.
punct.

anakin
nu-mi vine niciun film in cap,da' la ce dramolete sunt in jurul meu,acu' la sfarsit de an,nici nu ma mir ca nu mai am rabdare sa vad un film cap-coada.
precilica
astazi am strans o punga de ochelari d-aia pt 3 d,de la baieti,m-am ratoit sa ei sa nu-i mai aduca acasa...
betty
si eu vreau zapada,alba si multaaaa..
vreau la munte,nu mai am rabdare.

nu prea mai vad,tre' sa-mi schimb ochelarii,maica...
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2011 21:38
chestiunea..

"Organiza�ia Mondial� a S�n�t��ii a inclus dragostea �n registrul maladiilor, fiind considerat� o tulburare mintal�. Exper�ii �n s�n�tate afirm� c� dragostea sau, altfel spus F 63, provoac� dependen��, la fel ca drogurile, alcoolul sau jocurile de noroc.

Potrivit Organiza�iei Mondiale a S�n�t��ii, simptomele acestei maladii sunt g�ndurile obsesive despre alt� persoan�, shimb�rile bru�te ale dispozi�iei, mila fa�� de sine, insomnia, acte neg�ndite, impulsive, dureri de cap �i chiar reac�ii alergice.

Cu toate acestea, din motive fizice, dragostea nu poate dura mai mult de patru ani, cred speciali�tii mexicani, care consider� c� starea mental� a unei persoane �ndr�gostite poate fi comparata cu cea dat� de cele mai grave boli psihice."

hai c-au rezolvat-o si p-asta.
ma duc sa-mi las mustatza...

iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:40
Io caut un algocalmin, m� doare r�u capu'. N-am putut dormi...s�-mi schimb ochelarii? Oare ajut�?
Axl_22
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:43

ce mai gaselnitza,mamoantza...

cica-i comparabila cu o grava boala psihica si trece in 4 ani..
poi daca-i p'asa inseamna ca schizofrenicii,paranoicii,schizoizii si alte variate sortimente patologice ar trebui sa se vindece cu de la sine putere in maxim 4 ani,nu?
precizilla
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:47
"consider� c� starea mental� a unei persoane �ndr�gostite poate fi comparata cu cea dat� de cele mai grave boli psihice"

au pus catuse florilor,maica.

nici nu vreau sa ma gandesc cate mintisoare sunt fericite cand citesc asemenea concluziuni,intre noi fie vorba,doar nefericitii in iubire pot avea un asemenea,cum sa-i zic?sadism!?

niste tampiti.
da' stiti cum e,fiecare ne nastem cu o anumita capacitate de a iubi,pana la urma e loc pt toti sub soare.
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:49
Azi-maine...Org. Mond. a Sanat. ...o sa includa in registrul maladiilor si...RESPIRATUL...Atunci sa vedeti ce de...bolnavi...si ce de algocalmine....
O duminica fara ..maladii gen..dragoste...!!!
elisabeta_boia
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:50
elisabeto..
ba io vreau sa fiu malada pana la adanci batraneti,in toate zilele saptamanii!
n-au decat sa-mi puna stampila tampitzeii aia,mi se falfaie de statisticile mexicanilor..
in definitiv , daca dragoste nu e - nimic nu e

apropo:
nici mie nu-mi place x factor ala...
prea plin de kitch si exagerari p'acolo,parerea mea..
desi toti in juriu sunt moroseni de-ai mei si ar trebui sa fiu in tabara lor - da' prea teatrali sunt,dom'le..
precizilla
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:58
bre,

astia au un plan cu noi,vor sa ne robotizeze.teoria conspiratiei!!ehe,he,he...ce pana mea...

axl
da,da...ochelarii...

precilica..
daca pana si cea mai frumoasa perioada din viata unui om este descrisa ashea,ce sa mai zici?
da' sa nu crezi ca nu exista aplaudaci,mami...

betuska
tre' sa ne imputinam,n-ar fi de mirare...

o duminica odihnitoare,ca avem nevoie,ioi ishtenem ce luna tampita decembrie astaaaaa..
da' stiti ceva?se simte ca se schimba generatiile,e ceva nou in aer,alte emisiuni tv,alt comportament,m-am dus sa iau masa in oras cu baietii mei,am stat numa' printre tineri manierati,eleganti,shic.
super!
su-per!
hai sa fiti iubiti!...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2011 10:58
precilica...

corect! sa mor din dragoste ranita la adanci batraneti! sau de ce nu?sa mor de fericire..ehe,he,he...
ce floricelu' meu!

totusi oms-ul o trecu'-n nomenclator,mama....la boli,acolo...
huooooo!

iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2011 11:05
dap...si io crez la fel despre noua generatie,mamoantza...
ma uit la copii din clasa fii-mi si nu-mi vine sa cred: toti unul si unul,istetzi si dezghetzati,cu replici de te lasa incuiat,nu alta!
o competitie acerba intre ei,da' o competitie constructiva,in sensul ca toti vor la olimiade de matematici,toti participa la fel de fel de concurse interscolare,alea-alea..
mi-e tare drag de ei...
precizilla
Postat pe 11 Decembrie 2011 11:07
si mie,mamoantza....
mi se umple sufletul....

pentru x factor ala....
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2011 11:08
da Iasomia,e de bine! O zi buna si tie!
elisabeta_boia
Postat pe 11 Decembrie 2011 11:09
azi ii doispe???
si postarea lu' iaso o fost ieri??
parca o previzionat ce pateste biata malina..impricinata cu dragostea..

se pare ca acea organizatie medicala o gasit ca maladie dragostea..
..sa mori din dragoste ranita..

p.s. dar mie imi place melodeaua aista..retro..

http://www.youtube.com/watch?v=7pYSJnJWWr8

nimeni si nimic nu trebuie sa ne influenteze existenta si asa efemera.
LILO
Postat pe 12 Decembrie 2011 18:24

pt cati "tipi" mi-or intersectat existenta..trebuia sa ma arunc de pe everest....

dar..i-am lasat pe ei sa o faca...

LILO
Postat pe 12 Decembrie 2011 18:28
Imi pare rau de Malina..si chiar e frumoasa melodia...

La chestiune..pe voi nu va distreaza discutarea bugetului pe 2012??Eu rad de enervare..ce vremuri...mai bine cu voi pe Garbo!
elisabeta_boia
Postat pe 13 Decembrie 2011 01:15
asaaa.. la chestiune...

happy hour: malina olinescu, sfarsit tragic... he,he,he, romanu-i totdeauna talentat la a face haz de necaz - mai ales haz de necazu' altuia si cand umoru-i involuntar...

ca comentariu personal, tabloidele si-au mai gasit o painica de mancat cateva luni de zile... plus ca mai facem celebra o vocishoara oarecare, cu probleme genetice de echilibru psihic... vorba lu' mandrutza (parca): orice nebuna de nu reuseste sa devina celebra-n viata mai are o varianta - sa sara de la balcon sau sa ia soricioaica in doze letale...
zambil
Postat pe 13 Decembrie 2011 08:25
la politica, acuma... vine alegerili, se scot la bataie armele grele... lu' oprescu i se pregateste ceva, nu ca n-ar merita... evz da tare cu implicarea primarului in mafia medicala... mda, sa fie la ei acolo, da' mafia-i cat se poate de reala... de fapt, dupa mafia lucrarilor publice, medicinistii sunt pe locu' doi la furt din bugetu' de stat, te si miri cine mai are grija de bolnavii adevarati... normal ca-n conditiile astea infloresc vindecatorii cu ceaiuri din surcele si gargara din phiphi proaspat...
zambil
Postat pe 13 Decembrie 2011 08:34
problemele genetice sunt,sau nu sunt...
totul este relativ,ca mai tot timpul,tatal malinei a cazut de la balcon in timp ce era la un amic acasa,il ajuta p-ala sa faca nu stiu ce la balcon.
ca baietii...

asta nu inseamna ca fata nu a fost afectata,ma uitam la doina care ruga reporterii sa fie discreti,sa fie buni cu fata ei,in romania si peste tot in lume este imposibil asa ceva,oamenii sunt cele mai crude fiintze.
nu mai departe de bietu' michael,fragil asha....si nu se mai saturau...

in fine,
zambilu'
vezi ca te asteapta cinefilii,baiatu'..
baga-le si lor fo doua titluri ,nu fii zgarcit,mami...ca e decembrie si tre' sa ne ia spiritu' sarbatorilor de suflet..
iasomia
Postat pe 13 Decembrie 2011 10:07
oaliuuu!
marti 13! care crezi in asa ceva, ai imbulinat-o....ehe,he,he...
asta seara iar spectacol de calitate,iar vocea! iar mi-e drag de fetite si baieti..

acu' neshte ani buni eram intro cumpana si era: "marti 13".
ia sa verific,zic...
si am primit niste vesti minunate.

asa ca aia de stati cu sufletu' la gura,ascultati la maica,acilea:
e nasoala ziua,in masura in care ai un fix din chestia asta,pt ca,deh....nu vrei sa-ti fie bine,logic...
iasomia
Postat pe 13 Decembrie 2011 10:21
iaso ... marti 13 , si ziua a inceput excelent.

daca s-o sfarsi urat e din cauza ca maine e 14

cri_cat
Postat pe 13 Decembrie 2011 10:27

marti, 13...si am reusit sa beau cafeaua fara sa produc pagube :)

dap, imi place show-ul de la vocea romaniei, dealtfel e si singurul de genul pe care il urmaresc!
Brenciu e genial, iar concurentii sunt foarte talentati!

v-am pupat!
zambila
Postat pe 13 Decembrie 2011 12:19
pupa-v-ar mama de optimiste...
parlim maine ,dupa Vocea....

zambilutz..
ai ma matzo...
nu ti-a placut la x factor duelul ala, in care una a cantat live si alta a concurat cu inregistrarile de la emisiunile trecute?o durea in gat,da' orisicat...
cum ma pisi?cine draq a mai vazut ceva atat de original?
Doamneee,teatrali sunt...
nu ca ar conta,ca vorba ceea,avem ce face....
super-seara...
iasomia
Postat pe 13 Decembrie 2011 17:22
si apropos de oprescu,ca tot il aduse zambilu' in discutie,cand am vazut ca a inaugurat artera aia cu stalpu'-n mijlocul drumului,ca pacala,am stins tv-ul...

cu ce-om fi gresit mamica?
macar nu l-am votat,se pare ca ies niste chestii f urate la suprafata, intradevar....

noi sa fim sanatosi..

ma duc sa fac floricele ,sa rod la emisiune....
iasomia
Postat pe 13 Decembrie 2011 17:31
Bine ca nu cred in superstitii..azi ,marti,13??Mie mi-a mers MINUNAT ! si am fost si ff activa,la grady,acasa,dentist..am facut si o plimbare..miroase a...primavara! nu m-as mira ca de Craciun sa apara ...GHIOCEII.!!!
O seara buna..fara politica..mi-e deja lehamite...numai cand ii vad pe ecran..inchid tv-ul.Pup!
elisabeta_boia
Postat pe 13 Decembrie 2011 20:55
bre...
tre' sa moara cineva ca sa faci act de prezenta,nene?
vezi ca-ti iesi din mana,asea...ca comentariu personal...

zambilutzo
long time no see...

gata publicitatile,ma-ntorc la Voce...
precizilla
Postat pe 13 Decembrie 2011 22:42
De la: elisabeta_boia, la data 2011-12-13 01:15:09Imi pare rau de Malina..si chiar e frumoasa melodia...

La chestiune..pe voi nu va distreaza discutarea bugetului pe 2012??Eu rad de enervare..ce vremuri...mai bine cu voi pe Garbo!

Malina ...e un alt caz de medicina legala si de ,,triumf prin moarte " :-)
Ca sa-ti suprimi viata doar pentru ca iubesti ( oare chiar e iubire ...??!! Ce ,,iubire" te face sa sari de la balcon ?? neeeeeee, iubirea e doar o scuza , patetica , de altfel).... mi se pare un esec absolut...nu esecul in amor ci esecul faptului ca nu ai inteles ca pe lumea asta problemele cu adevarat majore si care ,,cantaresc " la propriu sunt altele....asa ca daca nu e soare in viata noastra..putem face noi sa fie lumina si caldura in universul interior,recunoastrea exterioara , (respectiv sociala ) poate sa vina si sa plece la fel de repede ...si atunci cand pica ...daca nu e sustinuta si de altceva ...pica intregul univers al celor in cauza.
Acum haideti sa ne aruncam toti doar ca nu ne ies ,,sustele " profesional sau afectiv ..or sa aibe astia de Medicina legala multa treaba :-)))

Cat despre bugetul pe 2012....speram ca nu ne sinucidem in masa :-)))
reyya
Postat pe 13 Decembrie 2011 23:03
buna dimineata, gazduto!

uite ce-mi trece prin minte, cand te citesc pe forum:

`Femeia mea frumoas� ca scriptura,
Nu-�i cer nici coapsele, nici s�nii �i nici gura,

Ci sufletul r�scopt ca o c�p�un�
Cu mirosu-n�elept �i carnea bun�

�i g�ndurile moi �i-ad�nci ca mierea
Dup�-amiezii, spre-a-mi spori puterea,

�i-�i fac din fluturi pat, din rou� mas�,
Nelegiuit de alba mea mireas�,

�i-�i n�scocesc din vorbe raiul dulce
�n care tinere�ea ta s�-�i culce,

C�nd ziua-�i cade trist� la picioare,
Lacrima grea, str�limpede �i mare.`
(Emil Brumaru - Sonet)

iti doresc o zi vesela, ca tine!
esme
Postat pe 14 Decembrie 2011 09:30
esme .. frumos poemul lui Brumaru

cri_cat
Postat pe 14 Decembrie 2011 09:40
betty..
imi place cum ai postat...

precilica..
abia astept sa discutam despre concurs,da' live,voioaso...

reya
tu parca esti de meserie,te mai asteptam cu opinii..

esmeraldageneroasa....

plapanda mea,subtire,diafana
iti multumesc ca-mi dai un pic de hrana
se pare ca degeaba n-am cersit
multam frumos..
ca nu m-ai ocolit....

flacarico...
zgarcito ce esti!

o zi cum va place.....
iasomia
Postat pe 14 Decembrie 2011 10:06
bre, pe vremea cand dobrin mai era activ in fotbal un comentator sportiv l-a-ntrebat cat are de gand sa mai joace... dobrin a zis: in campionatu' romaniei, pana la 40 de ani, incaltat cu cizme de cauciuc... precizio, sa-ti fac si-un desen?... he,he,he...

iasomico, eu cand zisei de genetica sinucigasei m-am referit la surse din vremea intamplarii cu ta-su, nu de ce zice acuma pe post tribu' lu' geambashu... oricum, pana la saritura, 99% din populatia romaniei nici nu-si mai amintea ca exista vreo malina olinescu...

eu abandonai vocea, vericilor... doar n-o sa stau ore-ntregi in fata televizorului ca s-ascult muzica pretz de vreo douaj' de minute, pe total... plus ca, mai mult ca sigur, nimeni nu va mai auzi vreodata de castigator, dupa ce se termina concursu'... ia sa-mi ziceti voi ce concursuri au castigat aia de-nseamna acu' ceva prin muzica romaneasca... ha?...
zambil
Postat pe 14 Decembrie 2011 10:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? 73 De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
Setari Cookie-uri