Iaso, doruleatzo probleme cu stomaGu` am si eu da` mai urmaresc, asa...frugal... sinergia faptelor, ca sa raman ancorata in meandrele concretului... vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni! |
||
carmen396 Postat pe 12 Ianuarie 2012 18:51 |
||
---|---|---|
doruleatzo? eu nu prea ma uit la teve la stiri...tocmai pentru a-mi pastra sanatatea intamplator, mai vad unele...zau daca pot digera chiar ma si intreaba uneori colegii : Da tu unde traiesti draga? ( pentru ca nu cunosc noutatile) personal,traiesc mai bine fara sa le stiu...in amanunt asta e Sterian, nu? ma rog, a fost... |
||
dor72_ Postat pe 12 Ianuarie 2012 18:57 |
||
da` ce-aveti bre... nu va place cum va dezmierd? ete, ca nu poci sa fiu protocolara, na! marturisesc ca azi dimineatza ma simteam bine si lasai un pic teve-u` la stiri... da` nu prea mult, c-am simtit ca ma apuca iar oareshce probleme digestive... si neurologice. da, valeriu sterian. http://www.youtube.com/watch?v=GIuQc9xXLXo&feature=related |
||
|
||
carmen396 Postat pe 12 Ianuarie 2012 19:34 |
||
Ati auzit?Un neconoscut a intepat cu un ac ,in tramvai, mai multe femei... Dar de "batalia pe picienti"??ati auzit?? Dar unde sunt banii din sanatate?? Grele..mai bine pe Garbo la ciudatele si totusi,relaxantele topicuri...Oricum..nu vom afla niciodata respunsuri pertinente legate de sanatate.. Si VAI!! vine imediat si "vremea" invatamantului...cu mult discutata clasa 0...de care nimeni nu are nici un habar-cred ca nici ministrul un stie ce v-a fi sigur cu aceasta clasa,cu aceasta reforma.. Ce la "fix" cu Valeriu Sterian |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Ianuarie 2012 19:53 |
||
Am auzit acum una tare de tot la ..Lumea lui Banciu" Un tailandez a dorit sa se casatoreasca cu iubita lui moarta. El a zis DA insa ea... a tacut. Doamne fereste, multa lume aiurita | ||
SAL Postat pe 12 Ianuarie 2012 23:37 |
||
o cheste serioasa... cercetatorii au descoperit ca soarecii hraniti cu 75% din necesarul caloric zilnic traiesc cam de doua ori mai mult decat aia de se-ntind la cascaval... daca s-ar aplica la oameni, fomistii voluntari ar ajunge pe la 140 de ani... chestea e - la ce dracu' sa traiesti atat cu foamea-n gat?... si mai strici si chefu' celorlalti.... un exemplu de-mi vine-n minte e tanti amarghioalei, de aparu pe protv... si care - dupa spusele ei - face foamea de vreo douaj' de anisori... la cei saptezeci-si-ceva deborda de vioiciune, poate un pic cam prea mult... asa, en passant, sa zic si ceva de falsu' conflict baselu - arafat... arabetele asta cazu de papagal in masinaria televiziunilor romanesti, care fac bici din te-miri-ce... cum pune el problema, ar trebui sa nu mai privatizam nimic in sistemu' medical - nici spitale, nici policlinici, nici farmacii - ceea ce crez ca nu-i pe placu' nimanui, inclusiv sociali-democratii de-ar trebui sa tina cu paulimea... da' cine se mai uita la ce scoate omu' pe gura, atata timp cat se pune de-un scandal, ha?... |
||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2012 09:32 |
||
acuma, arafat are el dreptate pe undeva, da' dreptatea asta a lui nu convine nimanui... de-acord, case de sanatate inlocuite de asiguratori profesionisti, ca-n america... daca asiguratorii astia ar si lucra ca aia de peste ocean, starea generala de sanatate a romanilor s-ar imbunatati brusc, if you see what i mean... problema e ca se prevede colectarea cotizatiilor de sanatate tot prin sistemu' de stat, care p-orma-mparte la asiguratori dupa vechile obiceiuri bizantine ale bugetului guvernamental... acilea are dreptate arafat sa-si faca griji... numa' ca sistemu' asta de control centralizat convine tuturor securistilor de-au violat cu perversiuni politica romaneasca, fie ca-s aia de la putere sau aia din opozitie, asa ca sirianu' isi va lua shuturi si muy din toate partile, atunci cand nu va fi atent... deh... |
||
zambil Postat pe 13 Ianuarie 2012 09:44 |
||
salutare nene si noroc .........la multi ani , de astea dinspre partea inchinarii insa , Doamne sa ne ierti ori , n-oi vrea acum cu oaste si razboi ca sa ne certi ! de .........ce sa zic , traim in Romania , si nu cred ca se va schimba ceva vreodata cel putin nu asa curand |
||
jeanette40 Postat pe 13 Ianuarie 2012 13:03 |
||
dap. la multi ani! mai schimbam noi macazul, cateodata... |
||
alanna Postat pe 13 Ianuarie 2012 13:53 |
||
(nu, nu m-am bagat la politica.... ! si in nici un caz, nu in a voastra. dar imi place ca mai sunt si unii care, dupa parerea mea, gandesc ca lumea. ce vorbesc eu "ca lumea".... adica nu ca basescu... si alti parlamentari.) Sursa: http://www.gandul.info/puterea-gandului ... at-9141792 |
||
barboneli Postat pe 13 Ianuarie 2012 14:00 |
||
De la: alanna, la data 2012-01-13 13:53:45dap. da de ce esti asa de ingandurata sau, doamne fereste, trista.... ????? ma refer la avatr. cat priveste schimbarea macazului.... pana acum, l-ati schimbat numai pe o alta linie moarta..... ! sau gresesc.... ? |
||
barboneli Postat pe 13 Ianuarie 2012 14:04 |
||
sunt o salcie la mal, tocmai am schimbat macazul (n-am venit ca sa ma plang, dar multumesc de intrebare) |
||
alanna Postat pe 13 Ianuarie 2012 14:06 |
||
Atunci, eu sunt digul sau malul . Apleaca-te pe umarul meu si plangi apoi dupa ce te linistesti freamata in tihna de fericire ca eu iti ofer sprijin si siguranta. | ||
SAL Postat pe 13 Ianuarie 2012 14:31 |
||
hmmm.... pe frigu' asta, salcie?vezi sa nu faci cistita... mi-au facut capu' mare neshte babete d-ale mele cu "vineri 13",bre....sa ma bata soarele! se poate si mai rau...haleluia! |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:14 |
||
Sal, multumesc, sper sa nu fie nevoie. Iasomia, vezi sa nu faci insolatie. |
||
alanna Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:30 |
||
am lasat 800 de lei la intretinere,nu,nu sunt restanta.... ehe,he,he... am cu ce?am! da' totusi ma intreb ce fac cei care au copii mici? si stai asa... ca inca nu a venit vaju',parca ma vaz prin februarie,martie umbland la flacarica.. am zis am cu ce... si mi-am adus aminte de zapacitii astia,we bun,copilasi... http://www.youtube.com/watch?v=lz3HxEOEwIs&feature=related |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:31 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ehC0fn9BVdQ | ||
Ana32 Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:40 |
||
Asadar astazi e vineri si-i 13; d-aia mi-a mers bine! Sa va mearga bine tuturor ca doar e vichend |
||
SAL Postat pe 13 Ianuarie 2012 16:45 |
||
Ciudata faptura..Basescu asta..el cere aplicarea legii sanatatii...tot el o da cu intorsul..cere sa se anuleze.. Un adevarat presedinte isi dadea de mult demisia...la fel si un adevarat guvern..Dar la noi?! ca la nimenea! Azi a fost 13?Si vineri? De aia nu cerd eu in superstitii!!De aia mi-a si mers asa de ..bineeee..Sa nu uit ziua:VINERI si data:13 !!! Yesss !!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 13 Ianuarie 2012 20:39 |
||
iaso... nu eu eram pe mute, ci comp-ul!!! iaca marele hahaici a cedat, chiar nu ma asteptam!! probabil vrea sa mai opreasca picajul pdl in sondaje!!! totusi e cam tarziu, nu cred ca fac 10%, cu toate furaciunile!! |
||
superbus Postat pe 13 Ianuarie 2012 20:44 |
||
nu e ciudat, e mafiot!!! castiga enorm de la firmele de partid ce ar fi pofitat de pe urma privatizarii serviciilor medicale!! | ||
superbus Postat pe 13 Ianuarie 2012 20:46 |
||
De la: barboneli, la data 2012-01-13 14:00:09(nu, nu m-am bagat la politica.... ! si in nici un caz, nu in a voastra. dar imi place ca mai sunt si unii care, dupa parerea mea, gandesc ca lumea. ce vorbesc eu "ca lumea".... adica nu ca basescu... si alti parlamentari.) de fapt, cea ce am vrut sa va arat este asta, crezand ca nu ati gasit... ! http://www.gandul.info/puterea-gandului/basescu-cel-urat-9141792 |
||
barboneli Postat pe 13 Ianuarie 2012 21:21 |
||
iaso, La multi ani! la paralili alea lasate pe intretinere te si vaz domiciliata in vro 400m2 ai cu ce, am retinut! | ||
ufishor Postat pe 13 Ianuarie 2012 21:34 |
||
bsescu si-o facut-o cu mana lui?? azi de 13 vineri?? he he...ce faceti copilasi? sunteti pe la cotroceni sau in pietele marilor orase? iaca pozna...romanasii nu sunt lasi..doar suntem pui de lei asa da! |
||
LILO Postat pe 13 Ianuarie 2012 22:18 |
||
Si pe aceasi tema.... Semneaza petitia! http://www.petitieonline.com/spune_nu_desfintarii_smurd se pare ca legea a fost retrasa deja, chiar daca numai din dezbaterea publica... !!! au fost peste 42000 de semnaturi.... DECI SE POATE !!!!!! |
||
barboneli Postat pe 13 Ianuarie 2012 22:32 |
||
De la: LILO, la data 2012-01-13 22:18:11 asta e ce scrie si Cristian Tudor Popescu, in articolul lui...: "Crearea scandalului Legii S�n�t��ii de c�tre T. B�sescu nu are leg�tur� cu S�n�tatea. Cum nici scandalul Legii Educa�iei nu s-a iscat pentru c� T. B�sescu era deosebit de interesat de Educa�ie. Pe omul acesta nu-l intereseaz� cu adev�rat nici economia, nici societatea, nici istoria, nici chiar politica, de�i s-a pronun�at cu vehemen�� �n toate aceste domenii. �i nici �n primul r�nd banii. Poate c� exist� interese private pedeliste �n spatele Legii S�n�t��ii, dar nu acestea sunt determinante pentru atitudinea hidoas� reafi�at� de T. B�sescu �n aceste zile. Motorul principal al fiin�ei actualului pre�edinte este Puterea. T. B�sescu "se masturbeaz� tot timpul �n oglind� cu Puterea". A-�i impune voin�a, f�r� a �ine seama de p�rerea nim�nui, a c�lca �n picioare oameni, indiferent c�t de valoro�i, care-i stau �n cale, a amenin�a, a insulta �i a umili sunt exerci�ii care �l fac s� juiseze. Pu�in �i pas� c�t r�u face Rom�niei, at�t pe plan intern, c�t �i extern." |
||
barboneli Postat pe 13 Ianuarie 2012 22:42 |
||
nu-i departe de adevar! |
||
carmen396 Postat pe 13 Ianuarie 2012 23:05 |
||
Mai barbo, decat sa stau, ca tine, cu ochii in mogulizoare, mai bine naiba ies la un pahar de vin cu un prieten, cu o prietena.. zau, mai socializez, mai schimb o vorba, o parere. Daca mai tii minte, cineva se intreba, mai demult, ce pierde daca nu postezi si tu pe chestiune, .. il asigur ca nimica. Iar aseara, decat protestele antenistilor scosi cu forta de la productie, ca sa le cada flocii de frig, mai bine demisionau de la feliz si ramaneau in case, sa se uite pe boomerang, la Garfield. Zau daca nu erau mai interesante desenele animate. |
||
anakin Postat pe 14 Ianuarie 2012 10:20 |
||
"feliz" i-a trimis la Brasov, Timisoara , azi in toata tara. Cred ca Base are ceva grav la mansarda, i-a pus Dumnezeu toate meseriile din lume, toata gandirea omenirii. Mai are el nevoie de cineva ? Nu. Maine poimaine in locul lui Dumnezeu. Nu e el cel mai tare-n coruptie? Corupe pana si gradina gradinilor. |
||
Noli Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:12 |
||
H��? ... prea multe idei afecteaz�, cred eu. | ||
anakin Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
nu stiu ce sa fac | 5 | De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37 |
|
||
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice