Chestiunea zilei..

DA, CAND SE AFLA LA BASHESCU
Noli
Postat pe 14 Ianuarie 2012 12:59
Proteste-n toata tara..
Dar ce FRUMOS a fost azi la munte!!! Zapada,copii au schiat,noi cei mari..ne-am dat cu bobul..a nins,a fost si ff frig,dar miscarea ne-a incalzit..ne-a binedispus..ne-am "aerisit" un pic plamanii afumati de mizeria in care traim..aerul poluat..la asta ma refeream!
elisabeta_boia
Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:31
Saptamana care incepe va consemna 300 de disponibilizati in trustul Adevarul Holding. Asta mi se pare mult mai trist.
anakin
Postat pe 15 Ianuarie 2012 01:37
hai ca nea zambil ne dadu dieta potrivita : 70% din necesarul caloric zilnic ca sa aratam ca niste bagaboande sexy si la 70 de ani..

proteste?
mai degraba cre' ca se plictiseau galeriile scuipatoare de seminte pe stadioane si n-au gasit altceva mai bun de facut decat sa iasa-n strada,sa scuipe sh'acolo...

scandal:
lumetu' care si-a rezolvat contoru' de gaz sta cu frica-n san si cu teschereaua tremuranda..
controalele de la centru dau amenzi pe capete.
precizilla
Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:47
salut voios...
nu mai iau postarile la rand,intorc cu drag gandurile bune celor in cauza....
a!
ufulescu,
vorbeam ieri cu o amica ,era neagra de furie,sta cu ale ei calorifere: "pe 2-3, ca am inceput sa fac igrasie,si am platit 8 mil."
macar eu stau cu toate la limita de sus,la 6 ala,l-am intrebat pe adiministrator pe sestache,ashea la ureche,ca bagaboandele sexi a le lu' precilica:
sefule,consum nu consum tot atat platesc,este?

n-a zis nimic,da' mi-a facut cu ochiu'...mda...

da,
au inceput oaresce disponibilizari,sa stam cu capu' la cutie,sa nu stam?

vorbeam cu unii de le stau copiii prin centru,demonstreaza pasnic ,si sunt frustrati pt ca sunt bagati cu totii la gramada,infractori si buni cetateni...
pai nu stiti ca viata-i destul de complicata?
in fine:bla,bla,bla...
suntem un popor obosit din nastere...
iasomia
Postat pe 16 Ianuarie 2012 09:29
he,he,he...

http://ro.wikisource.org/wiki/Conu_Leonida_fa%C8%9B%C4%83_cu_reac%C8%9Biunea
zambil
Postat pe 16 Ianuarie 2012 10:39
pai da.....

iasomia
Postat pe 16 Ianuarie 2012 10:50
saracu' nenea iancu, cum le stia el pe toate...

disponibilizari la adevaru' holding?... si ce-i asa anormal, la ce valoare are jurnalistica romaneasca de azi?... bre fratilor, romanu' inca traieste cu impresia ca, are - n-are treaba, el trebe sa aiba un salar... si daca nu-l are, de vina e basescu, boc, udrea, vecinu' de la patru, unchiu' pandele de la slobozia, barbosu' din ceruri... numai el (romanu' ofuscat, adica!), nu...

drept care nea robin gluga de pe forumurile de socializare trece la arme si rastoarna societatea postand chemari la lupta printre retzete de prajituri si horoscoape exotice...
zambil
Postat pe 16 Ianuarie 2012 10:53
mami, n-am putut sa nu remarc aseara, la transmisiile de la universitate, cum defilau alene prin fata protestatarilor masinile de lux... unii au iesit din monotonia plimbarilor la mall si-au dat o tura sa vaza revolutia.. ba crez ca si simpatizau cu nervosii aia, asa, de fitze, sa-i vada lumea la televizor... poate mai pica neshte diplome de revolutionari moca, deh...
zambil
Postat pe 16 Ianuarie 2012 11:00
daca se repeta ea moda in toate,mami...
la fel si istoria noastra,ca doar sunt aceleasi metehne...

zici ca suntem in capcana timpului,neneaca..
unii chiar nu se acomodeaza...aici e tristetea mare....

dap...

era de bonton,lasa ca de astazi dadu crinu' liber la manifestari,o sa avem demonstranti autentici...
iasomia
Postat pe 16 Ianuarie 2012 11:05
l-am vazut pe nesu astazi,plin de sperantza si cu vorba la el...
asa m-am bucurat!

manca-l-ar mama...

in alta dezordine,vaz ca se strange lumetu' in oras,am sufletul cam strans,se duc o gramada de cunoscuti,doar e libertate...

sper sa nu iasa balamuc...
iasomia
Postat pe 16 Ianuarie 2012 17:17
La ora 19..e programata o manifestatie de protest ..si in Petrosani...
Dar ..adevarata "Chestiune.." e..inceperea semestrului 2 in scoli!! Si ..examenele studentilor!!! Viata merge inainte!
elisabeta_boia
Postat pe 16 Ianuarie 2012 17:53
arafat se intoarce inapoi la minister pe aceeasi functie,mintile murdare au si inceput:

e santajabil! e santajabil!
ntz,ntz,ntz....

iasomia
Postat pe 17 Ianuarie 2012 16:40
La"chestiune.." NINGE..cu fulgi mari,pufosi..s-a asezat IARNA cu adevarat!!E atat de frumos..ca nimic nu ma supara!!E IARNAAAAA !!!Uraaa!!!
elisabeta_boia
Postat pe 17 Ianuarie 2012 19:40
Si e tot IARNAAA,si tot demonstratii...si tot degeaba???Si voi la"chestiune.."nimic ?nimic?
Azi am participat EU si nu sotul meu{ca de obicei}..la o sednta de scara...cineva a spart un geam..dar a recunoscut{un vecun si-a schimbat aragazul..si a lovit din greseala un geam} si l-a pus la loc!!Am stat mult apoi la "mica" barfa de scara...am facut si politica...si ..s-au spus si..bancuri!!Ca ..romanu!!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Ianuarie 2012 20:17
Odata ce s-au obisnuit oamenii sa iasa la manifestatie, mai greu ii opresti.
SAL
Postat pe 18 Ianuarie 2012 20:20
dap... plus ca manifestatia a devenit open source si fiecare striga ce-i base mintea... vazui la teveu cum neshte baietasi cereau liberalizarea marijuanei si pensionarii nervosi voiau sa-i goneasca-n shuturi... pai cum vine asta, frate, tzipam pt libertate, da' numa' pt libertatea unora?... al dreacu' exercitiu democratic, he,he,he...

una peste alta, crez ca asistam la o lucrare de maestru-n manipularea maselor... ceea ce uselistii sperau sa fie o lovitura-mpotriva puterii devine o miscare impotriva sistemului politic in general... parca vaz cum alde ponta si crinu' se vor ruga de base sa mai ia un mandat peste rand...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2012 09:22
cum zicea careva scriitor, ne aflam la portile orientului, unde nimic nu-i luat in serios...

daca vreti ceva tragic cu-adevarat, trebuia sa va uitati aseara la real - barca... madridu' traieste drama neputintei si mourinho risca s-ajunga-ntr-o rezerva psihiatrica... multi zic ca messi n-ar fi nimic fara echipa si poate au dreptate, vazand ce sa-ntamplat la ultimu' mondial... da' nu asta-i chiar esenta fotbalului?...

la filme revazute - the pledge - sau promisiunea pe romaneste... film de film si nea jack face inc-un rol mare... desigur, faptu' ca scenariu' se bazeaza pe-o carte de-a lu' durrenmatt spune multe, mai ales alora de-l gusta pe elvetian...
zambil
Postat pe 19 Ianuarie 2012 09:32
buna dimineata nene ...........toate-s vechi si noua toate
altfel .....nimic nu se schimba
jeanette40
Postat pe 19 Ianuarie 2012 11:01
am fost si eu prin centru,astept sa mi se decanteze dracia ,si (probabil) o sa spun ce-mi trece prin cap,referitor la ce-am vazut...
deocamdata,am o oboseala d-aia dulce,cand nu-ti pasa aproape de nimic....
ca tot zicea urania ca-mi trece venus pe undeva.

hai sa fim sanatosi si iubiti pana la caderea cortinei......

iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 18:46
care proteste? care politica? care fotbal?
toate-s vax albina pe langa dragostea eterna!
cum "care dragoste?",bre..
aia dintre Mizil si Venghele care este ...

io-te asa cracanai ochii

este ca dragostea-i oarba? este!
precizilla
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:02
precica...

o da....ce orbeala mortala....
pan' la urma crez ca au acelasi sange,mamoantza,deh....

vorba ta:da-le draq pe toate!

amor sa fie!
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:06
vai,mamoantzo...
io am auzit abia azi dimineata si inca tot nu-mi vine sa cred..
e pe bune?
sau Mizil trece printr-o profunda criza financiara iar Vanghele investeste in imagine in vederea apropiatelor alegeri care este?
who knows...
precizilla
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:20
draci...
frumoasa si bestia....
cica e deja bortoasa,au ceva timp de cand sunt impreuna,poze la paris:

je t'aime mon amour,d-astea...

ma miram eu cand il vedeam cum calca altfel...

iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:26
phiu!

incurcai....
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:30
dap...
una suta doo'jda mii de heuroci pe vacantza,maica...
daca vreau sa-i convertesc in lei vechi nu-mi incap cifrele pe calculatoru' al mic de mana..

je t'aime,ha?
oare cum i-o zice vanghele?
je taim? and taim iz mani?
precizilla
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:33
cum-necum ridica muierea coada,se pare ca il compri....

sper sa nu iasa balamuc in centru,mami...

iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:39
De la: precizilla, la data 2012-01-19 19:02:09care proteste? care politica? care fotbal?
toate-s vax albina pe langa dragostea eterna!
cum "care dragoste?",bre..
aia dintre Mizil si Venghele care este ...

io-te asa cracanai ochii

este ca dragostea-i oarba? este!

Frumos ai "intors-o!" si bine-ai facut..astea DA "chestiuni"..arzatoare..dar cu adevarat..RELAXANTE!!pup!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:44
betty

nu mai da copy cand postarea este pe aceeasi pagina.... ca te bat!....

iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:47
n-avem noi norocu' ala sa iasa balamuc,mami...
romanu' protesteaza el ce protesteaza,da pan' la urma i se face foame si sete si se-nghesuie la carciuma...
neam fara printzip,car'vasazica...

elisabeto...
iar dadusi iama in emoticoane,mamica?
remember: less is more
precizilla
Postat pe 19 Ianuarie 2012 19:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:P 13 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30