Iaso..nu mai dau...dar nu ..da.. Preci..nu mai dau..nu ma certa.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:10 |
||
---|---|---|
hai capu' sus! stii ca te simpatizam,da' avem si noi neshte fixuri,nu suntem perfecte..... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:15 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-19 20:10:41Iaso..nu mai dau...dar nu ..da.. |
||
|
||
ratuscaceaurata Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:17 |
||
Iasomia..stiam..si eu glumeam!! Ratusco..ce-ai vrut sa zici?Azi sunt mai "grea" de cap...? |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:28 |
||
hai sa-ti zic o chestie asa de noapte buna! mi-am luat un parfum(ieftin,un yr)si persoanele de varsta mea cand vin langa mine, imi spun ca miros a "cip",bombonelele alea.....sa vezi cu ce drag ma musina..... eeeeee,gata ziua, gata distractia !ne intoarcem la oile noastre... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:39 |
||
Parfum?zici? Mie-mi place numai cel de LILIAC de la Yves Rocher..e convenabil si la pret..dar aduce a proaspat si a natural!!Pup si NB! |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Ianuarie 2012 20:49 |
||
Neatza.. pentru mine, cel mai tare moment, la revolucion absoluta, este protestul de Baia de Aries: http://www.youtube.com/watch?v=dzQ40zpTsgA Faza tare este ca omul isi luase inclusiv autorizare ca sa poata striga, iar aia cu "noi de-aicea nu plecam.." este de generic. Desi mie unul mi se pare ca guvernul, ca in fiecare iarna, este luat prin surprindere. Cateodata de zapada, acum de proteste.. si, fara imaginatie, trimit jandarmii sa ii imprastie, desi putea sa organizeze ad-hoc un concert cu Fuego si in maxim 10 minute nu mai vedeai picior de manifestant pe strada. |
||
anakin Postat pe 20 Ianuarie 2012 08:58 |
||
dap... un lucru e clar, trebe sa se faca ceva cu reforma aia a sanatatii, pt ca e clar ca mii de deranjati psihici circula liber prin tara fiindca nu exista sufuciente rezerve in sistem... la capitolu' deranjati vip, raducu mazare iese in evidenta cu trupa lui de baietzashi si fetitze de constanta... hai ca proteste fashion nu mai vazuram pana acu'... si de ce protesta raducu, de foame?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 20 Ianuarie 2012 09:48 |
||
boooon... daca n-avem chef de tziganelile de la proteste, putem da oricand pe protv pt neshte tziganeli cu shtaif... cum ar fi asta cu evreu' vanghele (he,he,he) si libaneza oana... asta numa' pana-si pune nicoleta neshte silicoane de lux sau mai trage neshte gemeni... vazui pe history un documentar despre diavol... ce ziceau aia acolo e ca dracu' nu-i chiar asa de negru si nici foarte batran... dupa ce scormonira ei bine prin biblie, oamenii ajunsera la concluzia ca satan nu-i un nume, ci un verb din ebraica veche... diabolos e o contibutie greceasca mult mai tarzie, ce-a aparut la cateva secole dupa presupusele evenimente din legenda cu isus... cat despre aspect, generatii de vizionari au contribuit in timp, adaugand barba, coada, coarne sau mustati unei idei neclare... concluzia cercetatorilor?... dracu-i ceva ce daca nu exista trebuia inventat, in asa fel incat s-avem pe cine da vina pt toate nazbatiile pe care le facem si de care nu suntem chiar mandri, in sinea noastra... dracu' m-a pus, normal... |
||
zambil Postat pe 20 Ianuarie 2012 10:08 |
||
betty mie imi place ala de ceai verde,cred ca faci referire la cel de 60 de roni sticloiu,da' tu primesti si cadouase de la mamicutze,este?mai ales ca acu' vine 1-8 martie.... f bine,fiecare meserie cu avantajele si dezavantajele ei... si acu' baietii.. citeam comentariile grecilor ...se intrebau daca nu se uita la o parada gay?!si daca nu cumva doleantele ne sunt scrise cu ruj pe trotuar!va dati seama cat de" pitoresti" suntem!? adevarul este ca la un mom dat, parada opozitiei semana cu un cenaclu,au talentul asta, sa trimita in ridicol,si cu nea zamfir... care bubuia vocal ca suntem cel mai jegos popor din lume,de parca e vina noastra ca si-a gestionat viatza si situatia financiara ca un cour... mda...geniul din carpati... ma rog,nu ca am fi cine stie ce popor,da' eu sunt mandra ca sunt romanca ,si nici macar nu sunt romanca 100%,sau poate d-aia sunt mandra....d-acolo mi se trage semetia,pt ca eu imi iubesc foarte mult tara si oamenii ei. am toata stima si admiratia pentru oamenii care demonstreaza pt un crez al lor,pt ca le-a ajuns cutitul la os pur si simplu,austeritatea asta este criminala pt cei de varsta a treia,mai ales pt cei care nu au copiii mari... insa,am o convingere clara:nu se intampla niciodata ce vrem noi,o nu,se intampla ce vor paupusarii co.. iosi,noi suntem doar marionetele... |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2012 16:36 |
||
Pfoaaaii Bety , lumea isi sparge plamanii scandand lozinci la manifestatii si voi ... va pieptanati discutand despre parfumuri | ||
SAL Postat pe 20 Ianuarie 2012 16:51 |
||
Sal, io nu folosesc (deci nu cump�r) niciun parfum, iar lozinci nu poc...la mine �n familie �i EU, io 1/4 rom�nc�, restu' unguroaic�, iar tat�l copiilor juma polonez juma secui. fata mea are un prieten suedez. | ||
Axl_22 Postat pe 20 Ianuarie 2012 17:00 |
||
nu sunt zdraveni! mi-au sters melodia de la muzici..... hai sa bagam acilea... http://www.youtube.com/watch?v=FN_hTpbT6b4 am eu o chestie cu melodia asta,ehhhhh,d-ale tineretii.... salatica... te mananca in popou?vrei sa iti dam na-na?noi babutzele? axl... |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2012 17:03 |
||
Anakin..faza ..si mai tare{in ce-l privesta pe sotul meu..}e ca cunoaste pers. de la Baia de Aries..acolo a facut el{sotul} liceul.. Pup si multumesc pt. moment! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Ianuarie 2012 19:39 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Bx0nevc9g_g |
||
LILO Postat pe 20 Ianuarie 2012 22:22 |
||
De la: iasomia, la data 2008-11-30 07:42:38Mda...vad ca anul acesta voturile in alb,(fara stampila pe candidati)... sunt considerate Abtineri..nu mai sunt declarate voturi nule,cu alte cuvinte se numara si acestea. dece nu te voteaza bine ...? X-Art Private Tutor |
||
FRIGIDA Postat pe 21 Ianuarie 2012 04:30 |
||
Ma ..Frigido..murdaresti toate topicele.. Daca cineva ar dori sa vada filmulete XXX..stie unde sa le caute,aici sunt Chestiuni Serioase si ori intri in rand cu toti,ori cauta alte topicuri cu specific.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 21 Ianuarie 2012 22:33 |
||
Sa intram la Chestiunea Zilei..azi primul congres al PP-ului! ce parere aveti?Poate fi o nuoa speranta? Sau doar iluzii? | ||
elisabeta_boia Postat pe 21 Ianuarie 2012 22:35 |
||
vom trai si vom vedea... speranta exista sa ii dam aripi nu? |
||
LILO Postat pe 22 Ianuarie 2012 10:00 |
||
Pana exista speranta..DA..sa-i dau aripi!! Azi la Satu_Mare se preconizeaza un mare miting de protest...oare va fi televizat? |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Ianuarie 2012 13:53 |
||
ce-i acilea ,mamica? zici ca suntem la mitingu'opozitiei!ba chiar mai rau de atat...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 23 Ianuarie 2012 19:09 |
||
ti-ai tras frigider,mamoantza? era la reducere,stiu... cheste: iarna-i grea,omatu-i mare. la mine-i cel mai mare! am stat azi si m-am uitat pe fereastra cum se asterne omatul in urma utilajelor de dezapezire.. in 5 minute ierea ca nou! adica necuratat.. |
||
precizilla Postat pe 23 Ianuarie 2012 20:36 |
||
Si la noi Iarna ..e la fel-dar mie-mi place!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:21 |
||
precilica.. era atat de tentant... am atacat mai demult sobectu' pana sa apara-n presa,asa ca... din ciclu' nimic nu e ce pare a fi,astazi: lucescu al mic. v-am spus ca eu am crescut printre evreice,una dintre ele avea o vorba: fidelitatea (cel putin aparanta) unui barbat ascunde de cele mai multe ori o mare drama. normal ca e trist ca un accident mortal sa fie pus pe tapet(dupa 20 de ani,ca muschetarii,nene)de presa asta "nenorocita si mincinoasa",insa nu-mi plac deloc luarile de pozitie ale barbatilor lucescu. il luce invinuieste nonstop vatmanu'...cu un dispret total... al mic, intrun drept la replica,sau ce o fi ala,aminteste ca a fost facut gay si alte dracii...a draq victimizare,nema cohones! si pareau atat de...de...de... este de inteles,atatia ani de frustrari,sa stai cu capu' la cutie,sa te supui mereu,chestii complicate...sa n-o apuce dracii pe seniorita,deh... o da,mi-e firea amara,nu mai dezvolt,doar dau statui jos de pe piedestaluri,si-mi caut eroii printre oamenii simpli,sunt cei mai curati.... corect poate sunt asa pt ca n-au avut ambitii de eroi,da' cui ii pasa? |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2012 09:20 |
||
efectele furtunii electro-magnetice? iote,ma suna unu' sa-mi zica ca castigai 20.000 de roni prin compania mea telefonica,normal ca tre' sa ma misc repede ,si sa achit un formular on line,si ce mai spusera?oh da,sa depun 360 de lei ,apoi o sa ma contacteze consultantul bancar,bla,bla.... oaliu! ce de numere,ce de cifre mi-a dat! asa ca aveti grija! e f bine pusa la punct dracia,m-au intrebat si daca accept televiziunea..... hai ca m-am distrat. bre daca sunt eu prea suspicioasa?daca pierd atata banet,hai? ce m-a facut sa-i dau cu flit? ma presa sa depun banii in maxim doua ore?! aham,bine...arde-v-ar... auzi ce zic astia,ca ni se strica aparatele,ca nu ne mai auzim,nu ne mai vedem... lasa ca exista telepatia... |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2012 10:31 |
||
mami... a cauta curatenia spirituala printre oamenii simpli-mi suna a semanatorism... aceeasi presa ticalosita e plina de povesti cu topoare-n cap de mama sau de tata, aplicate de oameniii simpli, din popor... cat despre povestea cu al batran si vatmanu', eu sunt sigur ca nea vatmanu' ala are si el partea lui de vina... multi din reatebistii astia au inclinatii de justitiari ai traficului cat timp piloteaza o fieratanie d-asta pe roti, mai tare decat orice gipan... ma uit la demonstratiile astea din ultimele zile... lasand la o parte provocatorii naimiti sau pustanii care-si gasira un prilej de distractie moca, cine-i acolo, in gloata?... muritori de foame?... nu prea cred... aia de tot striga ca mor de foame au in general neshte falcutze suspect de rotunde... da' poate-o fi si asta un semn de diabet si nu-mi dau eu seama... un lucru e clar - sa ne fereasca soarta de isteria gloatei, odata ce-o ia la vale... eu zic ca-n 89 scaparam usor, atat timp cat am avut de-a face cu o regie bine pusa la punct... minerii lu' ilici au fost niste mielusei fata de ce-ar putea face o gloata fara cap, vericilor... |
||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2012 11:07 |
||
tatutzu.. dap.. e greu de prevazut cum vor evolua chestiiunile,traim niste timpuri complexe in premiera,daca ma intreba cineva pe mine,o sa-i spun ca de fapt opozitia incearca sa negocieze ceva,am indoieli serioase ca se vor la putere in timpul crizei .....si e criza,taica.....criza mondiala.... doar crin ar vrea,il excita puterea,saracu'... eu sunt optimista,la ce draq sa ne mai necajim? daca tot vine sfarsitu' pamantului.... |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2012 11:25 |
||
uitam cu totii ca-n vremuri grele e nevoie de-o mana de fier la conducere... democratia nu mai face doi bani, atat timp cat se folosesc de ea tot felu' de refulati cu probleme grave la colivie... ma uitam la honvezii astia, neneaca... cea facut de fapt orban al lor, care-i acum demonizat mai ceva decat saddam hussein sau ayatolahii iranului?... a pus impozite la banci, asta a facut... asa se face ca vreo zece mii de unguri au iesit sa demonstreze in sprijinu' primului ministru'... in timp ce-n budapesta ploua cu sinucigasi cazand de la balcoane... oamenii asa-zisi simpli au memoria scurta si-s cam lipsiti de caracter... urla a proteste fiindca au facut datorii pe la banci si-acuma nu mai au de unde da inapoi... dar de ce-au facut datorii?... pai ca sa-si cumpere masini sau sa faca excursii-n strainataturi... sau pur si simplu sa-si dea vecinii pe spate cu cumparaturile lor de la mall sau din hypermarkete... si-acuma, cand dau de greu, dau vina pe altii... nu-mi ies din minte hoardele de pensionari care urlau ca disperatii ca si-au pierdut economiile pe la piramidale... cand de fapt ei au sperat sa se-mbogateasca fraierind la randul lor pe altii... cum ziceam, oameni fara caracter... |
||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2012 11:40 |
||
o suta de mii...o suta de mii de unguri au iesit in sprijinul lu' orban... apropos, cum arata demonstratia aia?asa cum trebuie sa arate o demonstratie,parerea mea.... nema cenaclu',nema isterie...doar faclii si mars... acu' vad ca si cadrele militare demonstreaza,cand ma gandesc cati dintre ei au luat compensatii,si nu oricat,sute de milioane de caciula,ca au pensii de minim 2000 de lei,ai de couru' nostru.... ca mi-ai adus aminte ,ce a mai fost si cu fni-ul ala... zambilu' exista mami si oropsiti ai soartei,oameni care au avut si au ghinionul sa lucreze intrun mediu prea putin ofertant,prost platit... dar una-i una,alta-i alta... cad regimuri ca spicele de grau sub coasa,peste tot in lume,era firesc sa se auda si aici nemultumiri,era prea liniste .... |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2012 11:54 |
||
dap, exista si oropsitii, da' cand n-au existat?... life sucks, cum ar zice perversii... chestia e ca nu astia se dau in stambe acuma pe la universitate... o suta de mii, zici?... am vrut eu sa bag, da' mi s-a parut disproportionat fata de aia cateva sute de nervosi de la noi... unde mai pui ca ungurii demonstrau in favoarea guvernului... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Ianuarie 2012 12:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
Ce ne enerveaza? | 10302 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
|
||
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice