Chestiunea zilei..

si apropos de legea sanatatii, ca parca de la asta plecaram... avuram la teveu zilele astea un exemplu graitor despre mafia medicala... femeia aia care moare cu zile-n tulcea fiindca scanneru' din spitalu' de stat nu functioneaza, iar directoru' o trimite la o clinica privata unde actionar e el cu nevasta-sa... pai tot basescu-i de vina?...

nu neneaca... multi spagari cu diplome si-ar vedea lezate interesele daca pe piata medicala din romania ar aparea jucatori privati adevarati... mai ales aia de ocupa pozitii de management la stat ca sa dirijeze bolnavii catre clinicile lor private...
zambil
Postat pe 24 Ianuarie 2012 12:17
te ia capu'..

vaz ca se stropsira unii pe la tvr,fortara intrarea....
haida deh...
ma uit la focsani,lume multa,zic.....cand colo,ce sa vezi?canta laura lavric pe-o scena...
stai ashea ,ca aparu micu' titulescu,asculta imnul de stat incadrat de oprisan si vozganian...
bleah....

ma uit si in piata universitatii,ceva lipseste,ceva e putred...
astazi ascultam emisiunea lu' moise guran,pe europa fm,romanii nu sunt tampitzi!
da,sunt necajiti! dar nu idiotzi....

concluzia
pe fondul unei isterii generale incep varsarile de sange,sa speram ca nu se ajunge acolo,pt ca ai dreptate,zambilu'...nu te pui cu multimile infierbantate ...
s-a ajuns la o saturatie aproape generala?e firesc,doua mandate inseamna prea multi ani din viata noastra, prea mult,cel putin pe vremea unei crize generale cand mai vrei sa faci si reforma,e ucigator...
sa nu mai zic de lumea infierbantata care facea imprumuturi :unu',doua,trei....nu se mai saturau....ma uitam la unii cum cresteau ca fat-frumos,in nestire,acum isi vand vilele....
pai cine te-a pus frate?
ianuarie e demential oricum,nu am nici cea mai mica indoiala ca in decembrie s-au ghiftuit pe cinste.
suntem obositi ,nu orbi...

c diaconescu la externe.

iasomia
Postat pe 24 Ianuarie 2012 16:56
...zua buna, forumisti....

....intrai sa ma delectez nitel cu ziarele romanesti si dadui peste imagini halucinante...

...pe fondul unei crize generale, sa arunci cu banii pe telegondole in zone unde nu ai partii de ski, sa faci parcuri la tara, terenuri de sport in panta, patinuare inchise la o juma de ora dupa inaugurare, complexuri sportive idem...si alte trasnai....asta in timp ce iti etalezi toale de marca, ceasuri si accesorii de lux, masini al carui pret rivalizeaza cu un imobil, vacante in locuri exotice.....

...ce criza mare, monser...ce criza....

...cu privire la amaratii care si-au facut credite ca sa-si cumpere un frigider sau un televizor - bre, nesimtitilor, cum drak va permiteti sa va comparati teveu?itete, la iei...la ce drak aiti comparat fregedir? sa va bagat tocanita di cartoafe? (asta daca va permiteti si aia).....

...sincer vorbind, intr-o tara civilizata, ce si-au cumparat ai nostri pe credit, altii isi cumpara, fara a se strange de la vacante, intr-o luna, din salariu....

daria_
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:04
...pentru o documentare mai buna, privii si imagini de la greci....

...gr.. http://stareanatiunii.com/unde-este-violenta-manifestantilor-invocata-de-jandarmerie.html

..... ro...http://stareanatiunii.com/jandarmii-bat-cu-cruzime-protestatarii-anti-basescu.html

...

...nu am vazut tot ce s-a intamplat, dar sa tabari 4-5 pe un om, cu bastoane si picioare.....

...cei care imi cunosc parerile vis-a-vis de regimul chiorate-blonda di la drept-piticu o sa citeasca printre randuri....

...
daria_
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:05
pe prafu' asta crezi ca-i arde cuiva sa te citesca pe tine printre randuri,daruska?
pune couru'n tren si vino acasa,sunt mallurile pline,unde pui ca se roaga patronii de tine sa te angajezi vanzatoare,de ex.

lasa maica ca o sa scapati si de base,o sa intre in sevraj o gramada,pe cine draq o sa mai dea vina pt neimplinirile din viatza lor?
nahspa...
iasomia
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:20
Va luarati cu ..politica si ati uitat de...24 Ianuarie-renumita Zi a Unirii!!
Hai sa dam mana cu mana,
Cei cu inima romana!
elisabeta_boia
Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:31
`neata
Pentru azi se anunta ger, ninsori abundente si noi manifestatii de protest. Fiti optimisti, inca putin si vine primavara!!
SAL
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:33
neneaca, ninge cu spume... parca vaz la stiri despre protestu' oamenilor de zapada...

la filme revazute, kill bill... merita parcurs asa cum altii parcurg o carte buna, mergand direct la capitolele favorite... voua va dau putina muzica de-acolo... bang-bang, varianta dramatica...

http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA
zambil
Postat pe 25 Ianuarie 2012 14:03
De la: iasomia, la data 2008-11-30 07:42:38Mda...vad ca anul acesta voturile in alb,(fara stampila pe candidati)... sunt considerate Abtineri..nu mai sunt declarate voturi nule,cu alte cuvinte se numara si acestea.

ce fac? ma duc "sa ma abtin" dragi tovarasi si prieteni...

am dat-o pe toate partile,imi este imposibil sa aleg pe cineva....sper sa mai fie si altii ca mine ,si sa dam un vot de blam idiotilor acestia..care nici macar fondurile de la UE nu stiu sa le foloseasca....

Pai nu te uiti la moaca lor,știu sa șmangleasca !
garbo261156MADALINA
Postat pe 25 Ianuarie 2012 14:05
De la: iasomia, la data 2012-01-24 16:56:47te ia capu'..

vaz ca se stropsira unii pe la tvr,fortara intrarea....
haida deh...
ma uit la focsani,lume multa,zic.....cand colo,ce sa vezi?canta laura lavric pe-o scena...
stai ashea ,ca aparu micu' titulescu,asculta imnul de stat incadrat de oprisan si vozganian...
bleah....

ma uit si in piata universitatii,ceva lipseste,ceva e putred...
astazi ascultam emisiunea lu' moise guran,pe europa fm,romanii nu sunt tampitzi!
da,sunt necajiti! dar nu idiotzi....

concluzia
pe fondul unei isterii generale incep varsarile de sange,sa speram ca nu se ajunge acolo,pt ca ai dreptate,zambilu'...nu te pui cu multimile infierbantate ...
s-a ajuns la o saturatie aproape generala?e firesc,doua mandate inseamna prea multi ani din viata noastra, prea mult,cel putin pe vremea unei crize generale cand mai vrei sa faci si reforma,e ucigator...
sa nu mai zic de lumea infierbantata care facea imprumuturi :unu',doua,trei....nu se mai saturau....ma uitam la unii cum cresteau ca fat-frumos,in nestire,acum isi vand vilele....
pai cine te-a pus frate?
ianuarie e demential oricum,nu am nici cea mai mica indoiala ca in decembrie s-au ghiftuit pe cinste.
suntem obositi ,nu orbi...

c diaconescu la externe.

Mai face si D.D.un ban cind preda lui Base voturile
garbo261156MADALINA
Postat pe 25 Ianuarie 2012 14:08
salutare moshule! dar ce-ai patit, esti la ratzie?
ufishor
Postat pe 25 Ianuarie 2012 14:55
ei, p� draq! mi-s la suprasaturare
v�z c� p-aci-s acelea�i prostii, acelea�i truisme a la irinuka... mda, n-am pierdut nimic!
Thor_again
Postat pe 25 Ianuarie 2012 15:02
habar n-am care tzucatura s-o asez aci
bine ca traiesti...
ai trecut spre 72?
La multi ani!
iar forumul, nu e acelasi, e mai sleapmat si mai insipid pe zi ce trece....plus ca nu mai primesc mesajele zilnic....criza, nene
dor72_
Postat pe 25 Ianuarie 2012 15:21
ai draq ce sunteti!
dadurati in patima facebook-ului,userii nu prea se plang de forumuri decat cand ii gasesc inlocuitor,sau cand au alte simpatii...

betty
ninge si aici in sfarsit,mai mor microbii,maicutza...

madalina
esti a doua care da copy dupa postarea aia,e din 2008,da,stiu..nimic nu s-a schimbat..

zambilu'
ninge peste tot,vorba ta,vreme buna de stat in casa si ascultat muzica buna,de vazut filme...

http://www.youtube.com/watch?v=Huhi66w0XhI&feature=related

thorache..
aia patesc si eu,ori ce spun sunt etichetata drept basista,pur si simplu nu mi se da voie sa fiu cine vreau,sa gandesc cum vreau,manipulatori d-aia...ehe,he,he..
poate vii mai des,stii?iarna e lunga

ufulescu
salu'

dor
valabil ce am scris la inceput.

hai sa fim sanatosi....
iasomia
Postat pe 25 Ianuarie 2012 16:23
na! ca il manca si pe petrica roman,il imbrancira si pe el....hai ca incep sa ma distrez...

la 18,15 vorbeste el comandante,sa te tii....

oaliu!
iasomia
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:08
De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-24 21:31:50Va luarati cu ..politica si ati uitat de...24 Ianuarie-renumita Zi a Unirii!!
Hai sa dam mana cu mana,
Cei cu inima romana!

abia acu vazui mesajul tau, dar nu ma lasa inima sa nu-ti raspund: cu mult drag, Betty, mai ales ca acum sunt singura printre straini si n-am aproape nici un suflet de roman, in afara de fii-mea, care mai e si jumate frantuzoaica dupa tata!
charmelen
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:16
De la: dor72_, la data 2012-01-25 15:21:56habar n-am care tzucatura s-o asez aci
bine ca traiesti...
ai trecut spre 72?
La multi ani!
iar forumul, nu e acelasi, e mai sleapmat si mai insipid pe zi ce trece....plus ca nu mai primesc mesajele zilnic....criza, nene

sa nu ziceti ca va lipseste acu topicul ala cu scandalul! E ceva in atmosfera, cred ca de la exploziile solare ni se trage: personal nu prea mai am chef de polemica, ma incearca un fel de sfarseala, nu mai rad nici macar de glumele mele
charmelen
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:27
ch, ti-ai pierdut suflul, mamica? pai ia sapa tu si dezgroapa toapicu' ala
nu pot promite ca ma cert cu tine ca si atunci dar macar o sa incerc sa te inveselesc

mami iaso, cand aveam io feisbuk, habar n-aveam de garbo...
e pura constatare, e parerea si perceptia mea despre garbo...impuscati-ma
dor72_
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:37
merci, dor, saritoare comme toujours sa dai o mana de ajutor (eventual chiar cu dosul)
deocamdata am recurs la remedii alopate si nu am de gand sa sap la topice vechi; sunt cateva promitatoare deschise in acest moment, dar teama mi-e c-or sa sfarseasca si ele in coada de peste.
Adica vorbim, povestim, dezbatem dar pana cand? am impresia ca nu se intampla atatea lucruri cat suntem noi in stare sa disecam si asta-i marea tragedie a vietuitorilor celui de-al treilea mileniu:
c�te forumuri atatea drame!
charmelen
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:50
elen...
bine ai venit!
numa' nu mai da copy,te rog,se stramba pagina ..
dap
furtunile astea magnetice am constatat ca au cam dat lumea peste cap,da' se stie:
spatele drept!
fruntea sus!
.......
intotdeauna se poate mai rau,numa' cine nu stie face gat....

dor

care-i perceptia?iti place sa inteleg,de ce nu?
are ceva de pensionar in el,mie imi place....
iasomia
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:52
ma duc sa fac floricele!

acu' incepe base alocutiunea.....
iasomia
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:54
in sfarsit guzganu are chef de vorba, pana acu a stat ascuns! nici la iasi nu a avut curaj sa vina lasu!!

aseara , parea ca ii dau lacrimile, ca pe vremuri cu stolo!! cred ca simte cum ii fuge presul de sub labute!!!

pun pariu ca va da vina pe iliescu, ponta & antonescu, incalzirea globala, elvis ,etc.! oricine e de vina , numai el si gasca pdl-ista sunt curati ca lacrima! hai baga mare giony walker!
superbus
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:57
bine v-am regasit iaso, vad ca greii sunt mereu la datorie pe garbo!

oare unde as putea sa vad si eu pe net interventia cu poporul?
ca sunt acu in tari straine,dar de soare pline!
charmelen
Postat pe 25 Ianuarie 2012 17:57

am glumit cu impuscatu' nu trebuia sa ma luati in serios
mami, imi place, altfel nu as mai intra...
mi-e necaz ca prea rar pot sa ma distrez acum p-aci...
si dac'ar fi de pensionari, mi-ar placea si mai mult

ch, poate parea incredibil dar pe mine Garbo m-a "calmat" cum nu credeam nici eu ca se poate...
si, sincer mi-ar placea sa stiu cum pot sa iti fiu de ajutor
dor72_
Postat pe 25 Ianuarie 2012 18:03
merci sincer dor, dar problema mea e de genul in care doar eu singura imi pot fi de ajutor!
charmelen
Postat pe 25 Ianuarie 2012 18:05
haidem sa vedem ce-a zis :

"s-a creat impresia ca e o ruptura intre el si popor" ---de fapt poporul il iubeste !!

"masuri puternice de modernizare a statului" :))))))))))))))))))) asta-i cea mai tare,e grav , asta se crede cuza!! nu au modernizat nimic, doar furaciuni!!

in februarie vom avea crestere economica "2% --- una din cele mai mari din uniunea europeana :)))) mama mia!!! acus depasim Germania!!!

orizont de tara noua " :))))))

a reluat temele alea obosite cu:

revizuirea constitutiei,"noua lege electorala" --- asta ridica nivelul de trai, asta-i doare cel mai tare pe romani!!!

in sfarsit a zis ceva de evaziunea fiscala si locuri de munca! asta e marea prb dar din 2008 nu au facut nimic in acest sens!! aici a bagat-o cu rosia montana si mineritul!!

in concluzie putine idei si alea fixe!! vorbe goale si nimic despre incompetenta crasa a pdl-istilor, in frunte cu el!!

e clar din discurs se vede ca e fiert, e terminat!!
superbus
Postat pe 25 Ianuarie 2012 18:36
De la: iasomia, la data 2012-01-25 17:54:42ma duc sa fac floricele!

acu' incepe base alocutiunea.....

Che Guevara
jeanette40
Postat pe 25 Ianuarie 2012 19:15
pentru Emil Hossu
Eugenia69
Postat pe 25 Ianuarie 2012 19:30
ladyDY
Postat pe 25 Ianuarie 2012 19:31
fetele...

cu toata stima si regretu' care ma incearca, depunerile de flori ca la catafalc cred ca se fac pe alte topice.
emil hossu...
desi l-am vazut in mai multe piese de teatru, una mi-a ramas in minte:"ultima cursa" cu el si iordache,la nottara
era bun,un actor bun...

da' vorba ceea,au murit ei mama si tata,si tineri si amarati in felul lor...
de asta nu scapa nimeni,iar unii chiar au trait bine.

despre base...alta data...
iasomia
Postat pe 25 Ianuarie 2012 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
"Primul sarut" Povestea mea... 10 De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? 73 De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26
8 Martie 7 De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Setari Cookie-uri