Chestiunea zilei..

eu, mi-ai dat o veste extrem de trista.nu am deschis teveu azi....
Dumnezeu sa il odihneasca!
vreau sa va spun ca a fost primul meu iubit...pe la vreo 3-4 ani
nu imi explic de ce dar nu pierdeam niciun film in care el aparea. familia era atenta sa imi spuna cand apare, desi era un ras general despre faptul ca eu il iubeam
nu pot sa exprim sentimentele pe care le aveam, il simteam un om deosebit si parca era mereu langa mine, era o atractie extraordinara
Ce pierdere, Doamne!
dor72_
Postat pe 25 Ianuarie 2012 21:51
Dar uite si o veste BUNA;au inceput pe TV 2...Campionatele Mondiale De Patinaj Artistic Pe Gheata..Azi a fost proba de perechi si proba de dans!!Minunat!!Mirific!!Superb!!Pacat sa pierdeti asa SPECTACOL!!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Ianuarie 2012 23:16
paula...

facusem o postare sensibiloasa acilea despre viata si moarte,despre sex si virtute,despre ultimele cuvinte ale lui emil,care a murit pe scena soptind :"te iubesc ,catrinel!"
cati artisti din cei care au plecat nu si-ar fi dorit asta?
ca-n filme pana la ultima suflare...

da' iarna-i grea
omatu-i mare...

dar nu mi-au luat postarea,asa ca ramane pe altadata....
iasomia
Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:24
betuska

nici patinajul nu mai este ce a fost,cine isi mai aduce aminte cum ne hraneam noi cu d-astea?

http://www.youtube.com/watch?v=-atHYyPPIi8&feature=related

nu ma mai gadila nici patinaju',nici tenisul,probabil de la batranete,pt ca ma uitam de ex la schi,la sarituri de la trambulina in draci pe vremea lu' ceasca,pune-ma acu'....crez ca as turba....

da' multam,bagasi nitel optimism ceea ce e f dragutz din partea ta...

hai,viscol misto...
eu ador iarna,am umblat ieri prin ninsoare,oaliu!am dormit ca un prunc...
iasomia
Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:35
scrisesem si asta in postarea disparuta,chiar si despre frica lu' voiculescu de gherla...
este o aberatie,au buba la cap,au luat-o pe aratura complet.

i-am vazut si eu nitel pe aia mici,pe comentatori,am schimbat canalul ...

zambilu'

e o moda ,mami...
cunosc copii care sunt zilnic acolo,desi parintii lor au avut sansa sa o duca f bine in regimul asta,da' e de bonton.
unde pui ca ieri am fost pana acolo,sunt practic carele televiziunilor,fiecare cu figurantii lor.

subliniez,nu fac referire la protestele reale si pe drept cuvant,ridic nitel covoru',ca e cam jeg p-acolo...uneori...
sa fim seriosi..
iasomia
Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:53
si-o mica dizertatie despre popor... daca-i iei la-ntrebari de detaliu pe protestatari, ajungi la concluzia ca ce vor ei nu-i tocma' cusher... o fatuca zicea ca tocma' ce-a terminat cu facultatea si castiga patru milioane pe luna... pai, ca ce?... poate ca vanzatoare angajata la negru, la vreun butic arabesc... cu parere de rau, dar astia micii trag ponoasele unor alegeri gresite... se facura toti economisti sau avocati, de la prea multe filme americane vazute la televizor...

eu nu uit ca-n anii '90 poporu' a participat la jafu' romaniei in aceeasi masura ca si clica comunisto-securista... numa' ca-n timp ce grangurii furau fabricile cu totu' ca sa le faca dracula park-uri, amarastenii furau si ei ce gaseau: rulmenti, piulitze, scanduri de gard, tevi de irigatii... de muncit nu prea se mai muncea de vreo douaj' de ani inaintea caderii lu' ceasca, si doar n-avea de gand paulimea sa munceasca tocma-n democratie...

protestatarii nu cer munca, ci salarii, prime si bonificatii, daca-ntelegeti ce vreau sa zic....
zambil
Postat pe 26 Ianuarie 2012 10:01
mami, eu n-am de gand sa gadil orgoliile alora fara de caracter... aia cu adevarat nemultumiti si care mai au ceva in cap nu-s la universitate... acolo-s naimitii, bolnavii psihici si pustimea pusa pe hai...
zambil
Postat pe 26 Ianuarie 2012 10:05
nu vrea nimeni sa munceasca! e sub demnitatea lor, munca e pt prosti si masini.
si da, se 'studiaza' in draci, vin sa se angajeze part time, ca au de mers la cursuri, vor concedii pt sesiuni si eu ii intreb:'ca sa ce?' ...'ca sa termine facultatea si sa treaca dup-aia la full time...daca o fi loc, daca nu, or face 1-2 mastere'

de-aia zic...din asa lume,ferice de cei ce se duc(de la voi am aflat de hossu), si de cei ce se pregatesc s-o faca.
ufishor
Postat pe 26 Ianuarie 2012 10:27
ufu

te rog sa am scuzi pt ca am facut remarca aia la "rasu' plansu' " habar nu am avut ca ti-au sters topicu',nu prea citesc pe forum...
scuze inca o data...

zambilu'

nu am fost sa gadil, am fost de nevoie,am avut de luat niste hartii personale din zona,din pacate...
iasomia
Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:08
iaso, si daca te chinui nu poti sa ma superi,c-am drag de tine, s�c !
ufishor
Postat pe 26 Ianuarie 2012 11:28
Chestiunea zilei
26 ianuarie... pe vremuri ce aniversare fastuoasa i se facea tovarasului !!
SAL
Postat pe 26 Ianuarie 2012 12:18
ufulescu
multumesc frumos,e reconfortant sa stii ca te simpatizeaza cineva neconditionat....

salata
ce trec anii,imi aduc aminte cum eram cu totii convinsi ca nu o sa apucam sa-l vedem dus pe ceausescu.

ma uitam la tv de dimineata,se rugau politistii de nebuni sa nu plece pe timpul asta,aia da-i si urla,si gat,si alea...
"sunt 10 cm de zapada si ma intoarceti din drum?huoooo,boc,huooo basescu..."
iote ca acu' ii vazui iar,ramasera inzapeziti.
o lume nebuna,nebuna,nebuna...
iasomia
Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:59
.....26 ianuarie....frig... privatiuni...umilinte....

...imi pare aceeasi marie cu alta palarie....

...sa ne traiesti, partid iubit, ca ne-ai calit...
daria_
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:06
dap... poporu-i alienat din cauza dezamagirilor... ce fel de dezamagiri?... eee, acilea-i mai complicat... dezamagirea cea mai mare e ca nu toti se pot descurca din jmecherii... si normal ca te-apuca pandaliile cand vezi ca alternativa ar fi ca mai trebe sa si muncesti si nu esti pregatit de-asa ceva...
zambil
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:06
petanco, tu de italieni zici acolo?... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:09
vin zilnic in contact cu oameni care doresc un loc de munca si nu gasesc. nu vor studii aprofundate, vor doar sa puna paine copiilor pe masa. au muncit deseori pentru persoane care i-au jmecherit.
Eugenia69
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:27
eugenio, trimite-i la Iasi, ii astept!
ufishor
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:31
ufolino, n-auzisi?... vor un loc de munca, nu sa munceasca...
zambil
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:33
atuncea sa nu mai vina, am inchis baraca! :))
ufishor
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:35
rastalmacire.
unii traiesc din vorbe si se numesc politicieni.
Eugenia69
Postat pe 26 Ianuarie 2012 18:36
rastalmacire
Unii traiesc din amintiri si atunci se numesc nostalgici. (altii i-ar numi batrani)
SAL
Postat pe 27 Ianuarie 2012 14:22
Hai ca ma invart de unul singur p-aici ca-i gol forumul
S-aveti un weekend fain si fara drumuri blocate
SAL
Postat pe 27 Ianuarie 2012 14:41
...in tara sunt foarte multi care vor sa munceasca, dar nu au unde...

...cand nu am gasit duminica baba de sters la cour, am facut curatenie pe 7 euroi...o italianca mi-a zis ca pentru banii aia, tinand seama ca e "ferie" nici macar nu s-ar da jos din pat... asta inseamna ca "nu vrei sa muncesti", nu ca amarastenii nostri care accepta sa lucreze si la negru, de dimineata pana seara, fara o dminica libera, pe 400 lei/luna.....
daria_
Postat pe 27 Ianuarie 2012 16:56
...o completare la postarea de mai sus: 7 euroi/ ora...

...chestiunea zilei pentru moa e ca mi-e dor de casa, da dragostea de tara cu burta goala nu prea fac casa buna...

...daca eram in Ro. nu ma miscam din Piata Universitatii decat dupe ce nu mai era picior de chior &compani....ma legam cu lante si aruncam cheia....

daria_
Postat pe 27 Ianuarie 2012 17:02
- Nu va suparati... Puteti sta putin mai la dreapta, sa-l vad si eu mai bine pe Basescu?
- Sigur. Nu vreti sa va dau binoclul meu? ...
- Nu, multumesc, am luneta la pusca!
daria_
Postat pe 27 Ianuarie 2012 17:03
petanco, zi zau ca daca pleaca baselu' si vine ponta si-antonescu te-ntorci la aia 400 de euroi pe luna si-ti ostoiesti doru' de tarisoara ta... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Ianuarie 2012 17:27
bre nene, da' prosti mai suntem... asa, ca paulime, vreau sa zic... doi talpasi se-axfixiara-n masina cu gaze de esapament, sub nameti, asteptand echipele de interventie... cand dac-o luau frumusel pe jos prin nameti ajungeau si ei teferi la o casa de om...

altii dadura enshpe apeluri la 112 sa vina smurdu' sa-i salveze... si-ajunse smurdu-acolo, da' sa vezi conditii... ca ei nu pleaca daca nu le tracteaza si masina...

utilajele de deszapezire se blocara pen' ca jmecherii romani se bagara pe contrasens sa depaseasca coloana-nzapezita si-acolo-au ramas...

pai sa nu dai cu astrahanu' de pamant si sa strigi jos basescu si boc?...
zambil
Postat pe 27 Ianuarie 2012 17:33
pacala-i un personaj fictiv in mitologia poporana, neneaca... tandala-i-romanu' verde, adevarat...
zambil
Postat pe 27 Ianuarie 2012 17:35
ce scenarii fac astia ca sa se vanda toata carnea statuta de prin supermarkete,de parca ar fi prima iarna din viatza noastra...

moama ce de isterie la tv!
am facut o mica cercetare,toti amicii care se uita pe antene sunt depresivi,haoleu!

hai we frumos....

http://www.youtube.com/watch?v=611Wxihk9vk&feature=related
iasomia
Postat pe 27 Ianuarie 2012 20:05
supermarketuri

la draq...sunt f aeriana....
iasomia
Postat pe 27 Ianuarie 2012 20:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
te simti singur.. /.a...???? 68 De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
Setari Cookie-uri