Relaxati-va!!Veniti cu mine maine la munte! uitati de toti si de toate!!Curatati-va plamanii si inimile cu aer curat si zapada ALBA!Dati-va cu saniutele si boburile!!Fiti din nou copii!!Spalati-va sufletele impovarate de griji si probleme cotidiene!Uitati,macar pentru o zi,de tot!!Si seara veti adormi fara ceaiul de tei..! | ||
elisabeta_boia Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:40 |
||
---|---|---|
mai tragi mult de bietii oameni?... pana si in we vrei sa-i termini?:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:46 |
||
Cam ciudat a inceput anul asta, dupa cum observ la stiri. Da Beta, foarte atractiv ce zici tu acolo. Ce mi-ar mai place si mie sa ma rostogolesc un pic prin zapada aia mare de la voi ! |
||
|
||
Persia Postat pe 28 Ianuarie 2012 23:39 |
||
Am ajuns acasa acum 2 ore..a fost minunat!!Am cazut de cateva ori..zapada a fost asa de mare ca am mers doar pe urme de pasi!!Si antiderapantele mele....erau pt. zapada batuta,gheata..nu pt. o asa zapada pufoasa!! M-am uitat la niste tineri care au batut primii o partie..greu le-a fost,dar au facut-o cu bucurie,placere si..putere!!Apoi,am profitat si noi,si ne-am dat cu bobul!!Super!!Sunt asa de habarnista legat de evenimentele cotidiene de azi...dar nici o pierdere,nu?? Dupa o zi ca asta,totul e mai curat si mai ALB!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Ianuarie 2012 00:39 |
||
Celor care mai scandeaza "Vrem o tara ca afara!", tin sa le amintesc ca afara sunt - 15 grade. | ||
anakin Postat pe 29 Ianuarie 2012 10:50 |
||
frig rau, -18 azi-noapte... dar, avem campioni la tenis !!! |
||
ufishor Postat pe 29 Ianuarie 2012 12:33 |
||
De la: anakin, la data 2012-01-29 10:50:37Celor care mai scandeaza "Vrem o tara ca afara!", tin sa le amintesc ca afara sunt - 15 grade. Corect!! A!!! La chestiune...Adminy..au taiat ..FAZAN de ce??/ |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Ianuarie 2012 18:29 |
||
SCUZEEE !! Am vazut abia acum...este topicul cu FAZAN,dar era un pic mai in josul ...paginii...mi-e rusine... | ||
elisabeta_boia Postat pe 29 Ianuarie 2012 18:46 |
||
azi la cheste, despre sport... serbia a pierdut finala la europenele de handbal masculin... nashpa, mai ales ca jucau la ei acasa... da' eu altceva voiam sa zic - ia sa ne uitam un pic la clasamentu' final: 1 danemarca 2 serbia 3 croatia 4 spania 5 macedonia 6 slovenia in primele sase locuri sunt 4 tari din fosta iugoslavie... unde mai pui ca tot sarbii au castigat si campionatu' european de polo, iar djokovic bate tot ce prinde-n circuitu' mondial de tenis... booon... si ce-i cu asta?... pai ex-iugoslavii astia rup gura targului prin sporturi, in timp ce noi nici nu ne-aducem aminte cum ne cheama... noi in ue, ei nu... noi cu tara-ntreaga, ei nu... noi in nato, ei nu... sa nu-ti pui intrebarea daca adevarata suferinta mobilizeaza resursele unei natiuni?... si sa nu-ti dai raspunsu' colateral ca paulimea romana nu prea sufera cu-adevarat?... n-avem ambitzuri, nene.. si n-avem nici manere, ma-ntelegi?... cum bine spunea cineva, odata, romanii-s spectatori la propria lor istorie... altii vin sa-nfaptuiasca in locu' nostru... |
||
zambil Postat pe 30 Ianuarie 2012 12:11 |
||
halelei voinicii mei!il condamnara pe a nastase doi ani,chiar daca (in mod sigur!) o sa aiba castig de cauza la recurs,dati-mi voie sa rad nitel: hahahahahahahahahahha....hahahhahhhahaha... nu ma bucur de raul omului,Doamne iarta-ma! asa de situatie... in rest,bagam bucurie,self-esteem,d-astea grele.... persia peste tot e ciudat,din ce in ce mai ciudat dupa unii,trebuie sa ne adaptam din mers. betty pofta de viatza?f bine,mai ai un pic si o sa fii bunica,baga motorina.. anakinu' asa,mami.. ufulescu dap!!! si o sa mai avem... zambilu' da' si cand ne-or apuca...ambatzurile si manerele...e drept, pt unii e cam tarziu,da' pun baza-n tineret.... |
||
iasomia Postat pe 30 Ianuarie 2012 16:17 |
||
AZI se implinesc..160 de ani de la nasterea lui..Ion Luca Caragiale !!!!Si parca s-a nascut acm 20 de ani...asa-s de actuale schitele,nuvelele si ..comediile lui!!Mi-e dor de un Caragiale ..macar pe TV...dar nu este loc..de-atata..politica..!!Pacat..incepem sa ne uitam valorile romanesti !! | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 Ianuarie 2012 18:32 |
||
GOOGLE, IN ACEST SENS , il omagiaza... | ||
DD_BB Postat pe 30 Ianuarie 2012 18:35 |
||
Sa vedem la final cum ramane; o sa scape si el nevatamat. Cati politicieni sunt la zdup? Sau , cand le vine randul si" Baietilior destepti?" | ||
DD_BB Postat pe 30 Ianuarie 2012 18:38 |
||
bon asa... bombo condamnat in dosaru' isc... bani electorali adunati cu japca prin intermediu' unei institutii de tip mafiot... ce ma deranjeaza pe mine e ca am condamnat persoanele, da' nimeni nu pune pe tapet existenta instrumentului in sine si a legislatiei care-l sustine... mda... | ||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2012 09:24 |
||
cat despre baietii destepti, e bine sa reamintesc ca unu' din baietii astia-i chiar marele luptator impotriva dictaturii basiste, nea voiculescu... care molfaie linistit din bugetu' de stat in timp ce agita dementii prin televiziuni... la chestii care trec prin stomac si contribuie la dragostea universala, neshte cercetatori cu dichis au conchis, pe baza unor verificari statistice, ca chiftelele si carnatii prajiti in ulei n-au nicio legatura cu cazurile de insuficienta cardiaca sau atac cerebral... pacatosii de se-mbuiba cu prajeli mor la fel ca aia de rontzaie doar cotoare de varza si morcovi... crez ca va dadui o stire buna, ca pe gerurile astea cui ii arde de regimuri vegetariene?... |
||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2012 09:30 |
||
si-nca una si mai stau... sunt licee in tara unde procentu' de absolvire la bac este 0%... pe la iasi nu s-a mai luat bacu' de vreo patru sesiuni, iar media absentelor doar in primu' semestru-i 118 pe cap de plavan... cum comenteaza plavanu' situatia?... ce, o diploma ma face mai destept?... he,he,he, are dreptate loaza... |
||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2012 09:36 |
||
Zambilu', p� pariu c� bombonelu' va intra �n concediu prenatal, p-orm� de l�uzie �i, p�n� le va termina, va trece �i anul electoral astfel �nc�t nu va mai fi nevoie s� fie ascuns la studii la Aiud, pentru c� nu va mai �ncurca pe nimeni? | ||
Thor_again Postat pe 31 Ianuarie 2012 09:37 |
||
bre torache, eu crez ca bombo-ar vrea o tura pe la mititica, pt el ar fi un fel de turism sexual, ca sa zic asa... | ||
zambil Postat pe 31 Ianuarie 2012 09:40 |
||
Cred ca ar fi kinky sa ii puna si niste catuse, nu-i asa? cat sa-i ridice nitelus libidoul. | ||
anakin Postat pe 31 Ianuarie 2012 10:51 |
||
pai n-auzirati ca p� bombonel il incarcereaza la T�rg�or? Ca acolea-i pentru fomei | ||
Thor_again Postat pe 31 Ianuarie 2012 11:03 |
||
Fat��, asta-i premeditare!.... | ||
anakin Postat pe 31 Ianuarie 2012 11:27 |
||
Asta asa e Iaso,in situatii de criza nu cel mai puternic supravietuieste ci cel care se adapteaza. Lipsa adaptabilitatii ne face mai vulnerabili. o zi frumoasa, ma cheama datoria |
||
Persia Postat pe 31 Ianuarie 2012 12:04 |
||
ce este cu servarul?parca este creierul lui Basescu! | ||
ratuscaceaurata Postat pe 1 Februarie 2012 04:02 |
||
ce draq ....nu-l vad pe asta la carcera altfel , parca era unul ce voia sa construiasca o puscarie de aia de cinci stele o fi terminat-o intre timp |
||
jeanette40 Postat pe 1 Februarie 2012 09:21 |
||
Salut de dimineata ! Pai , vom vedea noi macar una bucata politician in costum dungat? Nici vorba, lupii intrei ei se apara. Haita e atat de mare incat s-au amestecat culorile i si nu se mai deosebesc unii de altii. "La muscatura lama" | ||
DD_BB Postat pe 1 Februarie 2012 10:07 |
||
http://valentinadmc.dreams.ro/ | ||
marea77 Postat pe 1 Februarie 2012 10:17 |
||
mda.. m-ati sters... hai sa va fie de bine.... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2012 14:13 |
||
Acum vad si eu ca sterg de-a binelea din postari... Las'ca raman postarile Irinucai, adevarate perle de prins la gat si de facut cadou, in volum, celui pe care il roade in "delete". |
||
anakin Postat pe 1 Februarie 2012 16:05 |
||
taman iti scriam in alta parte,noroc ca ai aparut acilea.... mami... necazu' asta sa-l avem noi ... da-i in tun. cu aia o sa ramana pana la urma... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2012 16:13 |
||
In Valea Jiului minerii de la mina Paroseni,Petrila si Lonea..fac GREVA!!! Se duc negocieri pt. salarii mai mari si conditii mai bune de lucru!!Nici noi nu stim prea multe,se face ..cam in tacere si probabil se v-a inchide repede conflictul! Ger in continuare!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Februarie 2012 19:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut | 46 | De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37 |
reactia fiului meu ... | 11 | De la: utad 14 Martie 2010 18:34 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
|
||
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice