Clm. in privinta lui bitman, sigur are dreptate. se gasise samariteanul. hai sa fim seriosi. dadea ala din maiul lui din bunaciune sufleteasca | ||
si_totusi Postat pe 26 Martie 2009 19:21 |
||
---|---|---|
pai de aceea am si zis ca are drpetate, m-am gandit ce personaj a fost si este. | ||
Clm Postat pe 26 Martie 2009 19:23 |
||
pai da..e faza cu razboi si vitejii..cat despre ce-a facut sotia lui, mi se pare firesc, si eu as fi facut la fel pentru sotul meu. | ||
|
||
gabitzza Postat pe 26 Martie 2009 21:21 |
||
i-auziti acilea nenicilor... udreasca lanseaza imnu' turistic al romaniei... crez ca baga romantza aia: ramai, o nu pleca... la ce servicii bashinoase ofera astia de la noi... iar turistilor o sa le dea lacrimile la plecare... vorba aia, si mututzi, si cu banii luati... |
||
zambil Postat pe 27 Martie 2009 08:27 |
||
topescu spunea ca au votat astia in parlament.. sa nu mai fie chemati la lucrari cu soneria,au votat Ca..Clotopelu' sa fie ..Salcia lu' moculescu,auzi ai draq perversi.... | ||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 08:31 |
||
mie imi place holograf,mult! ca suntem noi pricinosi ..deh! aveam asta in gene. desi ,mie nu-mi place danut, ca mascul.mie de tinerica mi-a placut cioara aia de la tobe,ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 08:34 |
||
zambilu', "mututzi",acum m-am prins... apropos de "meciul unei natiuni"..la cat de prost a pregatit media meciu',mancam baiaie sigur....astia ai nostri sunt supti rau de siliconatele din romanica,au niste fete de zici ca au hepatita...ma uitam la sarbi ce zdrahoni nene... il intreba pe marica o tampita: o sa ba ganditi la gina pistol cand o sa dati golul? eu am senzatia ca ma uit la retardati cand privesc emisiunile noastre tv,parol... badea ce sa mai agita saracu'..ma intreb cand o sa pateasca si el ceva?...ehhhh |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 09:02 |
||
Pai n-ai deloc impresia Iasomica . La drept vorbind numeri pe degete emisiunile la care poti privi si n-ai impresia dupa ,ca esti in pierdere .... | ||
blanca Postat pe 27 Martie 2009 09:17 |
||
oito, i-auzi:"pt a descuraja specula au fost aduse la C-ta casierite din bucuresti" aoleu! pai..astea dun bucale sunt cele mai penale... cui i-o fi trecut prin cap asa o aberatie? poate asa..sa aiba oamenii lor acolo,te ia capu'... mami,voi sunteti cam tristuti astazi,nu mai fiti...raul abia de acum incepe,cica la anu' pe vremea asta, om o fi ,al de-o mai fi... asa ca sa tragem aer in piept, si sa ne bucuram ca vremea se incalzeste... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 09:26 |
||
De Floricica ... oameni noi, metode noi ; cum se zice la mine la fabrica :improvement. | ||
blanca Postat pe 27 Martie 2009 09:29 |
||
Stai ca abia acum a ajuns la mine si ultime parte din informatie . Da' di ce sa nu mai fim la anu '?? | ||
blanca Postat pe 27 Martie 2009 09:32 |
||
Auzirati ce invitatie ia facut Boc lui Badea ( Mircea)? Cica daca termina anu'asta 42 de Km de autostrada Badea trebuie sa defileze prin P-ta Victoriei parca, cu niste pene de cocos "la spate" . Nu m-am gandit niciodata ca guvernantii pot fi motivati in felul asta ! Ce ziceti ne bagam ?? |
||
blanca Postat pe 27 Martie 2009 09:44 |
||
iaso, badea saracu' se agita ca pepsi, dar nu-l ia nimeni in serios, dedsi poate ca-i deranjeaza pe multi! mie, sincer, imi place despre el, dar la cat se isterizeaza uneori, daca nu-i cunosti stilul, tinzi sa crezi ca o ia pe aratura... oricum, omu' zice bine ce zice! greul de abia acuma vine, la asta s-a referit iasomia!! dar, ce mai conteaza, cand vad ca vine primavara, parca nu mai am nevoie de nimic! e de bine? |
||
zambila Postat pe 27 Martie 2009 09:44 |
||
de dragoste moment poetic...asa vine vorba... ia sa ma duc eu sa mai fac si ceva treaba... we placut... |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2009 09:46 |
||
ma, eu ma bag, dar doar 42 km?? ce-s aia?? si-apoi, pana nu vad un drum imbunatatit si pe aici prin partile de vest, nici nu ma gandesc! cred ca in tm sunt cele mai proaste drumuri! dar tot nu cred ca-si cheltuiesc ei banii de posetute hermes pt gagice pe pariul cu badea.... |
||
zambila Postat pe 27 Martie 2009 09:50 |
||
Corectez : I-a facut nu ia... Zambila , de curand am fost prin partile voastre si ...of ! Stii ce m-a mirat ? Spre Arad e altfel (muuult mai bine). |
||
blanca Postat pe 27 Martie 2009 10:04 |
||
da, dar doar spre arad, adica, daca vrei sa pleci din tara e ok, dar daca vrei sa ajungi "in tara" te apuca toate alea, pe oriunde ai merge! | ||
zambila Postat pe 27 Martie 2009 11:08 |
||
Va propun un subiect de chestiunea zilei. Mergeti pe Google si cautati :"who is Alex Chivescu" O sa gasiti acolo povestea unui baiat de 17 ani, roman, adus in America de parinti cidn era doar u bebelus, si ajuns in situatia de a-si cauta parinti sociali la virsta de 17 ani. A propos, cine e din Bucuresti cunoaste vreun barbat in jur de 40-45 de ani care a fost in america acum vreo 15 ani si al carui nume de familie este Chivescu? |
||
Aemulus Postat pe 29 Martie 2009 21:05 |
||
mica, daca ai chef.. dezvolta tu, si noi o sa ne dam cu parerea,am astenie de primavara si mi-e greu sa ma concentrez..... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 11:45 |
||
oito,zambilo.. am avut fericirea ca anu' trecut sa bat si eu nitel drumurile tarii,este jale mare...am nimerit portiuni de zeci de km "la paleta"nici macar semafor nu aveau.. dar cand pleci sa te plimbi esti mai calm,apropos,eu cand sunt in masina la drum lung imi pun cracii pe bord,sa te tii claxoane si semne obscene,dar ma doare direct in pix... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 11:50 |
||
in-cre-di-bil!!! scriu rahaaat si nu-mi ia mesaju',hai las-o draq! |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 14:14 |
||
Scrie si tu ciocolata poiana cu alune, ca ti-o ia imediat. | ||
Ioana007 Postat pe 30 Martie 2009 14:45 |
||
mda.. scrisesem ca am pupat un batranel din bloc astazi, pt ca l-am vazut luand rahaaatu' cainelui,am avut sedinta de bloc ieri si m-am dat la ei,nu se poate nenica asa ceva!iesi din bloc si calci numa' in cicolata... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 14:52 |
||
iar il luara pe seres la bani marunti,cum se apropie alegeri..cum il baga pe ala in ancheta..ioi.. batranii din bloc de la mine sunt disperati,medicii de familie fac fite...de acum totu' pe bani..pupa-i-ar boala si pe ei! sunt oameni care au platit taxe o viata,care sunt la limita cu toate,traiesc de pe o zi pe alta..sunt dependenti de doctori din cauza starii de sanatate ..of,of... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 14:59 |
||
mda... este evident ca avem un guvern in deriva... nici nu mai conteaza cum ii cheama p-aia de sunt in guvernu' respectiv... ce mi se pare iarasi evident este ca se fac reduceri de peste tot in afara de capitolele de unde se mai poate fura ceva...tara intra in etapa mishtoului terminal, he,he,he... |
||
zambil Postat pe 30 Martie 2009 15:09 |
||
nici macar in deriva nu mai suntem,suntem in colaps d-ala... sau mai rau... nu-i zic pe nume ca nu ma simt asa bine si mi-e frica sa nu vie... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 15:13 |
||
vedeti, asta e defectul capitalistilor. s-au invatat sa le fie bine si simt criza. iote la noi. de la 1907 e tot la fel. nica nu s-a schimbat. asa ca, ce criza, ce colaps? |
||
si_totusi Postat pe 30 Martie 2009 17:57 |
||
totusico, stii ca eu nu sunt pupacioasa..da' imi era dor de tine... mda...in mod sigur in romania aia adanca,unde taranu' umbla inca descult urmarile nu vor fi atat de evidente... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 18:02 |
||
he, he he ! adevarul e ca-mi place sa umblu cu chicioarili goali sa simt iarba sub calcatura si sa ma gadile in mod placut | ||
si_totusi Postat pe 30 Martie 2009 18:04 |
||
totusico, ce dor imi e sa alerg pe potecuta pe unde umblam desculta,ce n-as da sa intorc anii,sa fiu iar fetita mamii... ciobanca cred... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2009 18:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
|
||
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri