Chestiunea zilei..

si daca ne va mai durea mult in basca,
dandu-ne cu parerea, numai,
betzivul chior va inventa si "alegerile" fara necesitatea organizarii lor...:DDD
:)))
eu_geminy
Postat pe 7 Februarie 2012 00:53
Chestiunea zilei pt mine: de ce nu se cur��� trotuarele? Am pupat p�m�ntul. Am un buchet fr de echimoze.

Teoretic medicamentele, pt diabetici, sunt gratuite. Dar neav�nd pe stoc (medicamentul prescris) te duci �napoi la doctor s� scrie re�et� nou�. Substan�a activ� e la fel, numai c� medicamentul nou e compensat. La farmacie g�se�ti tabletele, dar nu au insulin�. Te plimbi de la o farmacie la alta. Ei, �i a�a-s prea mul�i pensionari.
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 12:21
Ziua buna.... da` numa` buna nu e...

Am vrut sa postez la "Ce m-a uimit...socat.." dar nu ma mai uimeste si nu ma mai socheaza nimic.... Pe urma, am vrut sa postez la "Ce m-a enervat..." ca m-a `nervat tare chestiunea.... dar, fiind de actualitate (de ceva anisori, se pare), o postez `icisha....
Luati de vedeti ce ni se mai "prepara"...

http://www.youtube.com/watch?v=yn7-umK6wUs&feature=related
carmen396
Postat pe 7 Februarie 2012 13:06
Bun� Carmen! am �ncercat �i io de 7 ori, p�n� am reu�it s� postez. S-o betejit garbo.
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 13:14
Axl
Na, ca s-a betejit iar!
Asta e a treia oara cand incerc sa-ti raspund!

carmen396
Postat pe 7 Februarie 2012 13:35
No, hai c-o mers...
Axl, eu abia azi l-am descoperit si m-am napustit sa-l aduc la cunostinta.
N-am mai citit ce s-a scris p-acilisha, ca am intrat rar si pt. scurt timp.

Zi frumoasa!
carmen396
Postat pe 7 Februarie 2012 13:38
Mc, Carmen. O zi fr!
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 13:41
http://www.youtube.com/watch?v=m9tD8aISb7c&feature=related

Ascultati-l pe Baci Togherea si luati aminte!
SAL
Postat pe 7 Februarie 2012 13:52
V� rog s� m� ierta�i pt emoticoane! Am primit un pupic, trebuia s� dau �i eu.
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 17:07
drept mai zice mos Togherea!
iote, daca n-avem ce face, gandim! macar atat.

da` potzoci... au fost, potzoci sunt inca
s-or fi cat neamul romanesc...

Axl, da` cine te-a condamnatara mami?
pai daca-s aici, sunt ca din cand in cand sa le folosim, no?
ete... trai-le-ar famElia lor!
carmen396
Postat pe 7 Februarie 2012 17:56
Carmen, poc ?
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 18:01
fara numar
carmen396
Postat pe 7 Februarie 2012 18:03
Bineeeee!
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 18:14
si de la mine, multi pupici si un buchet mare de
carmen396
Postat pe 7 Februarie 2012 18:32
Fetele!! La "Chestiune.." lui Iaso..nu-i prea plac emoticoanele...asa ca..pupic ASA eu pe voi!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Februarie 2012 22:27
Da s� tr�i�i! Am �n�eles! Am cerut scz, �tiu c� nu-i plac. Da' nu m� pot ab�ine.
Axl_22
Postat pe 7 Februarie 2012 22:30
Si pe la tine e FRIGGGG????Si IARNA adevarata??
elisabeta_boia
Postat pe 7 Februarie 2012 22:59
Am fost surprinsa cand am auzit ca un elicopter a facut 2 drumuri ca sa duca ...9 FOTBALISTI din trenul blocat de nameti undeva intre Galati-Bacau?Dar pt. ceilalti calatori-pana la 300-400{nu erau in acord stirile...}cate "elicoptere s-au pus la dispozitie?????Jenanttttt,si chiar daca s-a facut acest lucru...sa nu se fi dat pe posturi..Ziaristi astia ,uneori {cred ca de dragul de-a spune..ceva..}mai mult incurca!!!
elisabeta_boia
Postat pe 8 Februarie 2012 23:04
Asta asa e Betty; sa ne mai miram de ce nu mai vor copiii sa invete sa sa faca medici sau ingineri. Statutul de fotbalist e mai privilegiant pentru baieti . Fetele o au ca model pe Mony, pe blonda lui Bote si pe Tonciu.
SAL
Postat pe 8 Februarie 2012 23:12
Da,e ff. trist!
Azi am primit un mail cu date despre viata lui Veronica Micle si un filmulet facut in 1914 despre "Eminescu,Veronica,Creanga" !!Superb!! L-am trimis la "numai" 70 de prieteni din lista mea comentand ca astfel de VALORI cu adevarat valoroase,nu se dau pe posturile nici unei televiziuni...in schimb ne incearca ..rezistenta cu tot felul de CV-uri ale politicienilor "goi" pe dinauntru,apoi cu alte "declaratii" ale vecinilor,fostilor colegi,si chiar a unor "prieteni apropiati.."ca au fost colaboratori cu securitatea,ca au furat note si averi,ca....MI-E LEHAMITEEEE!!!!
Dar filmuletul,cu adevarat de INTERES NATIONAL.....nimeni...nimic....Si de fapt EMINESCU,CREANGA si V.MICLE au fost,sunt si vor fi ADEVARATELE VALORI NATIONALE !!!!!

elisabeta_boia
Postat pe 8 Februarie 2012 23:31
"valori cu adevarat valoroase"...

asta-i de "putzul putzului..."
:)))
eu_geminy
Postat pe 8 Februarie 2012 23:50
Azi..la chestiune...noii ministri au intrat pe posturi!Acum sa vedem ce poate...tineretul...
Tot de azi..a reinceput serialul "Anatomia lui Grey" si ar fi pacat sa nu-l vedeti!Vizionare placuta!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Februarie 2012 19:58
Elisabeta ,crezi ca va putea scoate tara din criza noul guvern ?
Ori fii ei tineri,cu forte noi ,dar daca a mostenit numai pasivele ,datoriile ...
De active au avut grija cei de dinaintea lor ...
Oricum ,slabe sperante ....
ica2
Postat pe 11 Februarie 2012 19:11
NO, a plecat dintre noi si celebra Whitney Houston
Persia
Postat pe 12 Februarie 2012 09:41
:

Lacrimi pentru vocea ei!
DD_BB
Postat pe 12 Februarie 2012 09:43
Ica 2..nu,nu cred ca vor scoate tara din criza...dar speram si eu... Ba,din contra..vad ca "merg" pe continuarea a ceea ce au "inceput" predecesorii... Deci...slabe{spre de loc} sperante..
elisabeta_boia
Postat pe 12 Februarie 2012 10:44
Nici vorba sa scoata tara din criza, ei fac pomeni electorale, iar gandul le este cum sa-si faca mai buna propaganda portocalie.
Oamenii erau in zapada, iar Roberta impartea pungi electorale in "districtul" ei
DD_BB
Postat pe 12 Februarie 2012 11:00
Si ca sa fiu obiectiva, nimeni la ora actuala nu este mai BREAZ.
DD_BB
Postat pe 12 Februarie 2012 11:02
Prefectul de Buzausi....dezapezirea..carciumilor!!
elisabeta_boia
Postat pe 12 Februarie 2012 22:33
dap,betusko...

unii stau la caldurica cu rachiu' in nas,cand si cand mai ies pana afara, sa se uite la armia tarii cum le face deszapazirea ....asta e romanu',pute de lene...
una peste alta ..e iarna....
iarna ca-n copilarie,(si nu numa')cand ma nimeream iarna pe la buna ,prima grija era sa punem lopetile la usa,dimineata ne luptam cu namatele,carare pana la bucataria de vara,carare pana la vecinu' costica,etc.
da' oamenii au uitat...
telenovelele astea hibernale au inceput sa ma plictiseasca,e drept ca situatiunea nu este roz in tara,da' cand a fost?cand nu e una,e alta...si tot asa,n-am vazut o casa falnica pierduta in zapada,numa' bordeie...
m-a durut sufletul de batranica aia care iesea din namete si plangea ,dar asta e situatia,toti plangem te miri cand,te miri de ce,toti avem necazurile noastre,mai mici sau mai mari...

asa ca ma uit afara cum ninge cu fulgi cat pufu' de gasca si ma incarc pozitiv,abia astept sa ies acu' sa ma ninga-n ochi,iubesc iarna,n-am ce face...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2012 10:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? 3 De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16
El ma place eu nu?! 17 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? 2 De la: Laura76 21 August 2018 23:32
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
Setari Cookie-uri