Chestiunea zilei..

bre bebe, mi se pare mie sau vaz o idee gresita pe-acolo?... si-anume ca o natiune de oameni cinstiti e condusa de-o clica de hoti...

pai nu-i asa nene... hotii aia din politica sunt dintre noi, pt noi... daca maine mi-as lua teren si-as vrea sa fac neshte agricultura, as cam avea probleme sa gasesc mana de lucru... in schimb m-ar napadi cererile de angajare pe post de paznic de noapte... he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Februarie 2012 10:19
pai de ce sa-ti cumperi teren Zambil, angajeata-te direct " paznic" !

DD_BB
Postat pe 15 Februarie 2012 10:22
hai ca vaz ca prinsesi ideea din zbor...
zambil
Postat pe 15 Februarie 2012 10:26
unii cred ca-s apropouri,mami...
vai de pacatele noastre...
iasomia
Postat pe 15 Februarie 2012 10:32
Da, pacatosi suntem toti, ai dreptate.
DD_BB
Postat pe 15 Februarie 2012 10:34
Mda, am vazut si eu dezbaterile ce au cuprins poporul despre popoul lui Boc.
Acuma, din faptul ca unii se ambaleaza cu glume de coctier atunci cand vad un dos de hobbit, trebuie sa desprindem si un lucru pozitiv, anume ca anumite inclinatii trebuiesc in mod clar recunoscute si respectate.
Problema devine interesanta cand personajele acestea apar la teve ca sa dea lectii de moralitate..

anakin
Postat pe 15 Februarie 2012 16:40
Pai tot la Capatos, si-a aratat popoul in direct si Serghei Mizil. Cu greu s-au chinuit sa-l scoata din cadru . Lumea era oripilata. La scurt timp , a aparut la o alta emisiune sa ne dea lectii de moralitate in legatura cu profesorul Visan... Asta da tupeu!
SAL
Postat pe 15 Februarie 2012 17:04
Halal natiune ...
jeanette40
Postat pe 15 Februarie 2012 17:23
Halal jurnalisti! Oare sunt jurnalisti ori " spurcalisti'
DD_BB
Postat pe 15 Februarie 2012 20:28
De la: iasomia, la data 2008-12-01 07:47:41cam pustiu p-acilea...nu-i nimic,pana va vine pofta vorbesc si singura...

ehhhh..vad ca si CTP-ul a votat ca mine,in alb...parvulescu de la pro-democratia spunea ca in proiectul de lege acest tip de vot se numeste "vot de protest",pai protestez tovarasi

iar cand o sa ma apuce ,o sa potrestez acilea si pt altele..pana una -alta..ce incordati erau boc si geoana...

mda...am revazut aseara "eyes wide shut" ,mda..se putea si mai bine...

nicol este o frumusete rara..

iar tom? tom parca este mereu acelasi...cu toata bunavointa...

Lumea asteapta Primavara sa se dezmorteasca
http://www.youtube.com/watch?v=2wpxZ9SMR3U&feature=related
VOIAJOR
Postat pe 16 Februarie 2012 06:36
De la: anakin, la data 2012-02-15 16:40:52Mda, am vazut si eu dezbaterile ce au cuprins poporul despre popoul lui Boc.
Acuma, din faptul ca unii se ambaleaza cu glume de coctier atunci cand vad un dos de hobbit, trebuie sa desprindem si un lucru pozitiv, anume ca anumite inclinatii trebuiesc in mod clar recunoscute si respectate.
Problema devine interesanta cand personajele acestea apar la teve ca sa dea lectii de moralitate..

Da ce mai avem televiziune? Rampele astea televizate cu solduri,prostituate si politicieni !
VOIAJOR
Postat pe 16 Februarie 2012 06:40
Toata lumea ramane la "solduri"?
DD_BB
Postat pe 16 Februarie 2012 09:06
va rog nu mai folositi rubrica"citeaza",se stramba pagina,dati c/p daca vreti sa citati pe cineva.
multumesc.

anakinu'
uite ca la perversiuni nu m-am gandit,asta ar explica multe,unde pui ca omu' are poponetz nu gluma,parca-i vad pe perversi,bantuiti....si excitati...

salata
la inceput il priveam cu simpatie pe sm,acum schimb canalu',urat personaj.

charmelenita...
un punct pe i perfect...

jane
hai ca avem si noi farmecu' nostru ca natie...

ioane
ok.
iasomia
Postat pe 16 Februarie 2012 09:12
Purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu....a demisionat!!! Oare chiar din ...motive..personale???
"Regii asfaltului"...Licitatii trucate??Oare de ce nu ma surprinde??
Si nu mai e o noutate...NINGEEEEEE !!!!!!NINGEEEEE !!1Cu fulgi mari si pufosi!!Ce frumooooos !!!!
elisabeta_boia
Postat pe 16 Februarie 2012 20:17
Intamplator, am vazut aseara pe undeva, pe la televiziuni, o doamna cu parul scurt dar infoiat, ce se dadea de ceasul mortii ca autoritatile ar trebui sa raspunda in eventualitatea daca zapada se va dezgheta si or sa apara inundatiile.
De parca zapada s-ar topi altfel in anii electorali.
E greu de presupus ca topirea zapezii s-ar efectua instantaneu, insa duduia spunea ca se va impune si atunci decretarea unei stari de urgenta,.. cum se mai duce dorul unor achizitii directe, fara licitatie, ca de la buget. Foame, deh..
anakin
Postat pe 17 Februarie 2012 12:00
si uite asa trece viata,mami...
iasomia
Postat pe 17 Februarie 2012 16:19
dap...
am dezvoltat niste ride in plus anu' asta,nu mai stiu cu ce smacuri sa ma fac si dreg..
macar de le faceam de la prea mult ras si voie buna...

precizilla
Postat pe 17 Februarie 2012 21:47
si tu acum ....bagi in seama toate prostiile
ca te stiam femeie serioasa Tzatzo
jeanette40
Postat pe 17 Februarie 2012 21:55
De la: precizilla, la data 2012-02-17 21:47:59dap...
am dezvoltat niste ride in plus anu' asta,nu mai stiu cu ce smacuri sa ma fac si dreg..
macar de le faceam de la prea mult ras si voie buna...

Anul acesta se poarta: burtica,riduri,celulita si fundul mare!! Asa ca incepi sa fii moderna!Pup!
Dar nu uita..:Sa fii sanatoasa si vesela!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Februarie 2012 01:28
da-mi voie sa nu vreau sa fiu in trend in cazu' asta,elisabeto...

chestiunea mea?
a inceput numaratoarea inversa..
mai am 4 zile,6 ore si 30 de minute pana la recurs.
nu,nu-i recursul etapei.
da,s-ar prea putea sa nu ne mai vedem niste ani,luni...
partea buna? o s-o iau ca pe un concediu prelungit..
las' sa-si bata altii capu' cu facturile,cina si pranzul de-a doua zi.
precizilla
Postat pe 19 Februarie 2012 17:52

nu am inteles nimic...nici nu stiu daca trebuie
dor72_
Postat pe 19 Februarie 2012 18:11
Precizilla..ai fost destul de explicita,dar ai un tonus optimist....si asta e bine! Iti doresc un "concediu" cat mai scurt si fi tot asa de optimista!
elisabeta_boia
Postat pe 20 Februarie 2012 04:39

Stirile zilei !!!

- Maghiarii cer termometre bilingve �n Covasna �i Harghita
- Romii din �tef�ne�ti, grav afecta�i de viscol: �Ne mor caii �n cas� de frig!�
- Abandonat de B�sescu, Emil Boc a fost �nfiat de Angelina Jolie
- B�sescu: De luni de zile preg�tesc un pl�ns sincer �i spontan pentru demisia lui Boc
- EBA a fost p�c�lit� s� dea 500 de euro ca s� se pozeze cu pre�edintele Rom�niei!
- Pompieri �mpiedica�i s� intervin� �ntr-un incendiu de c�tre oamenii care se �nc�lzeau la foc
- Petre Roman a ap�rut �n public cu un fular tanga, modelul brazilian, cel cu aț�-n g�t
- Adrian N�stase l-a prostit pe Geoan� s�-i preia pedeapsa de 2 ani de �nchisoare
- Superman, dobor�t de avia�ia iranian� �n apropiere de Teheran
- Primarul Oprescu promite c� iarna viitoare va apela la firme de �nz�pezire
- NASA a descoperit urme de ap� �i alimente �ntr-un magazin Mic.ro
- Un TIR care ducea m�ncare acas� la Oana Roman a r�mas �nz�pezit pe DN1
- Alina Plugaru, nevoit� s� poarte lenjerie intim� din cauza gerului
- Noul Guvern promite desfiintarea iobagiei si improprietarirea taranilor
- Peste 2 milioane de copii, conceputi noaptea trecuta in trenurile si masinile blocate in zapada.
barboneli
Postat pe 20 Februarie 2012 07:13
P�cat c� ai uitat Mure�ul!
Axl_22
Postat pe 20 Februarie 2012 07:21
precilica,mamoantzo...
tu stii ca sunt slaba de inger si imi bagasi d-astea politiste,fetitza?
indiferent de situatiunea in care esti,eu zic ca dracu' nu-i nici pe departe atat de negru,parca te vaz peste cateva zile ,ca se mai scurta,deh....ca apari p-acilea vesela si ne spui ca s-a intamplat o mare minune,si totul s-a rezolvat.

bafta! indiferent de problema...

barbo..

ai confundat topicul,rasu'-plansu' e in alta parte,multumesc.

betty

ai si tu un mod de-a incuraja omu' ,de tace cucu,mami...cred ca tu traduci,de la sangele ala maghiar ti se trage,sau te pomeni ca de la ala moldovenesc,hai?
ca tu esti corcitura moldovean-maghiar d-aia te alearga lumea peste tot,sangele apa nu se face,cine se aseamana se aduna,chestii d-astea...
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2012 11:24
iasomico, sa-mi caza proteza, mami, si nu alta... parca vaz cum descoperim ca din contu' veveritzei dadea adrian nastase, ca el corespunde situatiei... ma rog, nu stiu daca taimingu-i acelasi...

al dreacu' bombo, toata lumea l-a acuzat de mistouri ieftine, cu numaratu' oolelor alea, cand colo el la altceva se referea... auzise el de metoda batraneasca de-a vedea daca o gaina aere oo, bag seama...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2012 11:46
asa, la cheste, se pare ca-n primu' trimestru 2012 s-au vandut in romanica mai multe masini noi decat anu' trecut la aceeasi vreme... suntem singurii-n europa care avem crestere la indicatoru' asta, mama ei de criza...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2012 11:49
sau te miri cine,zambilu',tre' sa fim cu ochii-n patru pe la tv-u...
si mie era sa-mi cada,noroc cu adezivele astea...

n-am eu timp acu',ca stransei neshte cestii,mami....

o saptamana buna,buna....
iasomia
Postat pe 20 Februarie 2012 11:55
asa, asa.. strange-acolo, s-avem ce povesti...

bre, fatucile-astea numa' aiureli au in cap... ieri imi pierdui o gramada de timp s-o conving pe noua amica a lu' fi-miu sa nu-si puna silicoane... cica si le pune asa, pt ea... pai cum nene pt ea, cand ea e prima care stie ca triseaza?...

acuma, ce-mi bat eu capu, pana la urma?... ca fi-miu le schimba cam la doua- trei luni, si-acu' s-a-mplinit sorocu'...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2012 12:11
hai ca mai am o cheste pe ziua de azi... cu arsii aia de la sighetu marmatiei... bre, ar fi de ras daca n-ar fi de plans... numa' la cascadorii rasului ai mai vedea o faza d-asta... nu m-ar mira daca aia de investigau prima explozie-au sarit in aer pt ca vreunu si-a aprins si el o tigara, de nervi ca nu gaseste scurgerea de gaz...

plus aia de gaureau asfaltu' ca sa-ntrerupa alimentarea cu gaz in zona... nu mai zic de arafat asta, care-ncepe sa semene a superman de romania...
zambil
Postat pe 20 Februarie 2012 12:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Votati albastreaua 7 De la: ameno 21 August 2010 11:18
oare sunt si fete sub 18 ani aici? 17 De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Setari Cookie-uri