Iaso.. dar mie-mi place ca-s si unguroaica si moldoveanca...Cineva m-a coplimentat..c-as fi o "bomba.."E de bine,nu??? Si referitor la cealalta pb. nici nu stii cum s-o spui,e complicat..si poate ,da, a stat cucul...asa m-am priceput eu..Drept ca tu ai salvat ceva,ceva.. Dar uitarati de chestiunea-chestiune..a cazut zapada pe unul si-n 2 ore a murit..de vina firma care nu si-a curatat acoperisul... |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Februarie 2012 22:07 |
||
---|---|---|
o bomba cu ce, betty?!...:D ca asta nu a precizat...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Februarie 2012 22:11 |
||
zambilu' "ieri imi pierdui o gramada de timp s-o conving pe noua amica a lu' fi-miu sa nu-si puna silicoane..." inseamna ca are incredere-n tine daca a atacat asa o tema delikata,daca-mi vine in cap sa fac vreo modificare,sa ma bata soarele,moshule! de nu te intreb,ca vaz ca ai rabdare,mami... dara io,dara io.. in alta dezordine, ar fi o gramada de chestiuni,da' astept momentul prielnic... |
||
|
||
iasomia Postat pe 21 Februarie 2012 16:13 |
||
Iar este FMI-ul la noi...iar restrictii,poate si taieri...vaiii..... Se topesc,incet,incet..zapezile..asta e bine!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Februarie 2012 20:38 |
||
straluci-m-ar stelele... hai ca m-am linistit,cica ai de se scoala cu noaptea-n cap, sunt mai optimisti,mai vanosi(zisera la gazeta),pacatele mele !ca eu numa' asa ma scol,cu cocosii odata,gaina batrana,deh... |
||
iasomia Postat pe 22 Februarie 2012 16:19 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-02-21 20:38:39Iar este FMI-ul la noi...iar restrictii,poate si taieri...vaiii..... Bety, FMI-ul ne poate taia si anotimpul VARA |
||
DD_BB Postat pe 22 Februarie 2012 18:53 |
||
Daca la conducerea tarii ar fi 100 oameni ca arafat, am fi departe | ||
DD_BB Postat pe 22 Februarie 2012 18:55 |
||
Iasomio!! Gaina batrana...face ciorba buna!!! DD-BB cred ca ne taie primavara..si ne da o vara..caniculara!!! : 12 nasi pt ..tripletii ..Nicoletei Luciu...!!!Asta ..da...criza...?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Februarie 2012 23:12 |
||
parca si vaz romanica pe langa damasc, pe undeva... he,he,he... bre, stiti voi revista aia, as?... aia de mai avea putin si ne spunea cum sa devenim nemuritori cu ceaiuri de plante?... cica una a dat pe gat la ceaiuri de tataneasa pana a ajuns pe masa de operatie... stomacu' incepuse sa i se mumifice, deh, da' imputrescibil nu inseamna neaparat si nemuritor... |
||
zambil Postat pe 23 Februarie 2012 08:06 |
||
mda... penibiliada de la protv continua cu succes... tot felu' de guristi isi fac reclama expunand pe balcon presurile vietii private, asta dupa ce au fost cosmetizate ca lumea de scenaristii lu' sarbu... ieri vazui pa una de scoase un cd cu hore vesele de blestem si inima neagra... s-a dus dreacu' si muzica populara, care seamana din ce in ce mai mult cu manelele tiganesti... si aporpos de manelizare, grataragii de weekend se pare ca vor primi o lovitura puternica... se pare, zic, deoarece in romania legile nu sunt facute pt a se aplica, ci pt a da ocazia unora sa se-mbogateasca din shpagi... |
||
zambil Postat pe 23 Februarie 2012 08:14 |
||
hai ca ma uitai in urma, la miezu' noptii ar trebui sa se lamureasca ce si cum cu tanti precizia... crez ca-i un recurs de constiinta, ceva, ca n-auzii pan-acu de complete de judecata in schimbu' trei... vorba iasomicii, important este totusi cat de devreme te scoli, nu cat de tarziu te culci... |
||
zambil Postat pe 23 Februarie 2012 08:23 |
||
cine se scoala de dimineata, e somnoros toata ziua! | ||
Katinka Postat pe 23 Februarie 2012 08:40 |
||
inka,katinca... baga un ness... zambilu'.. sunt p-acilea.... |
||
iasomia Postat pe 23 Februarie 2012 08:48 |
||
Asa, de gluma, din Chuck Norris facts: Chuck Norris: �Cere�i-mi orice, dar nu pot s� dorm mai mult dec�t Crin�. |
||
anakin Postat pe 23 Februarie 2012 17:47 |
||
hai ca vaz ca mai sunt si patrioti adevarati pe lumea asta... http://www.youtube.com/watch?v=WmHbXYpdW4g&feature=player_embedded#! a zis careva ceva?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Februarie 2012 15:24 |
||
si-acilea, o scena demna de tarantino, neneaca... http://www.youtube.com/watch?v=GPGjcq1LBAM&feature=player_embedded |
||
zambil Postat pe 24 Februarie 2012 15:31 |
||
asa,moshule... azi e dragobetele si talica te uiti la d-alea... da' nici eu nu sunt mai breaza,mi-au luat baietii tel nou,si sa ma bata soarele !de nu i-am dat pe spate ce-mi merge neuronu',se asteptau peste vreo saptamana sa pricipesc ceva-ceva din el....ehe,he,he... apropos, sunt convinsa ca o gramada de oameni habar nu au cat de inteligente sunt telefoanele astea,le schimba practic virgine... |
||
iasomia Postat pe 24 Februarie 2012 16:22 |
||
in rest, azi e vineri,bagam un romanii au talent si ne declaram satisfacuti,data trecuta greierasu' asta m-a umplut de bucurie... http://www.youtube.com/watch?v=bKd7vgmUuFY&feature=related pacat ca nu sunt filmari bune,da' tot m-a facut sa zambesc cu drag... da' bre,nu sunt rasista aiurea-n tramvai.. hai sa fiti iubiti.... |
||
iasomia Postat pe 24 Februarie 2012 16:44 |
||
Si tu S fii iubita Iaso ! | ||
ica2 Postat pe 24 Februarie 2012 18:54 |
||
mureai daca nu carcoteai nene,ha? amanare pana-n martie deocamdata... a dreaq justitie si justitiari.. in rest - toate bune. smotoceala de dragobete continua.. |
||
precizilla Postat pe 24 Februarie 2012 18:55 |
||
Precizilla !!1 Frumos dar ai primit de ..Dragobete!! Atat,mai multe emoticone..nu.,.se supara Iasomia! Ati vazut brambureala cu clasele 0=clasa pregatitoare acum....cu clasele a 1-a..si cu testarile...care contin 10 intrebari???Raman la convingerea ca se vrea ..indobitocirea copiilor si nu o educatie aerista si de fond! |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Februarie 2012 00:02 |
||
ico.. Doamne ajuta! moi fara dragoste nu prea stie sa traiasca.... precilica hai mamoantza ca o sa fie ok pana la urma,o sa vezi... betty multumesc ca tii cont de parerile mele... la chestiune... trecura si oscarurile,una peste alta...ne intoarcem in timp,tot atunci erau mai bune actiuniile,deh,ai pe ce sa scrii un scenariu,pe ce sa brodezi.. in zilele noastre se traieste urat,dragi tovarasi si pretini... cam atat... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2012 16:22 |
||
Se topesc zapezile..si apar..GROPILE!!! Tot mai buna era zapada...acoperea reparatiile de mantuiala a drumarilor...si GRATIS,fara sune imense date aiurea!! La noi inca fulguie,viscoleste si inca e iarna!Dar la voi?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Februarie 2012 20:08 |
||
chestiune: n-am bula! n-o mai am demult,si nu-i vina din setarile care este ele facute la profil... ma fatzai doar in chestiune si-n ciroza,ca mi s-au scurtat cararile de cand m-am maritat... mami... speranta moare ultima,stii tu.. |
||
precizilla Postat pe 27 Februarie 2012 20:50 |
||
Preci ....nici eu nu am , bula desigur o fi bolnav Garbo sau nu-i mai place ochii nostri zic .... |
||
jeanette40 Postat pe 27 Februarie 2012 20:53 |
||
jeaneto... cre' ca Andra&co are impresia ca bula ingrasa,d'aia ne-au taiat-o din meniu... asta sau nu suntem demne de asa onoare incat s-avem bula,fato.. e doar pt cei alesi |
||
precizilla Postat pe 27 Februarie 2012 20:58 |
||
da, bre, iete ca io sunt aleasa: am bula! |
||
esme Postat pe 27 Februarie 2012 21:04 |
||
deci .....la mine apare bula numai cand intru pe profilul meu incearca , poate tine si la tine parca nu cred in teorii de astea conspirationiste si alte chestii de segregatie rasiala |
||
jeanette40 Postat pe 27 Februarie 2012 21:07 |
||
bulangioaico! | ||
precizilla Postat pe 27 Februarie 2012 21:07 |
||
crez ca vine primavara,uite ca intrai sa rad cu voi... cu bula,fara bula la cata activitate e pe forum,nu pierzi nimic... eu pe timpuri cand nu aveam bula,intram pe profilu' oamenilor si vedeam care-i ultima postare... haioasa jana...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2012 21:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
cand o sa il uit ? | 33 | De la: minna 15 Februarie 2010 15:21 |
|
||
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice