aha.. mi-ati taiat postarea,ma lansasem in neshte comentarii,da' daca preferati libidinosii,nu pot decat sa fac loc... hai sa va fie de bine. |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 11:37 |
||
---|---|---|
Stai, Iaso, nu pleca! Am venit si eu nu-s libidi... Mie nu-mi place gustul telinii . Betty, eu prefer salata de beuf. | ||
SAL Postat pe 5 Martie 2012 11:40 |
||
salata.. sunt sigura ca poti mai mult,mami.. hai o saptamana buna. |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 11:49 |
||
Iasomia,...te-a suparat Garbo? Si pe mine ma supara,sterge tot,am pus o reteta cu fructe si /aia o sterso' am pus topic nou si vesel,si ala o disparut. Nu te supara ca intreb: libidinosii sunt permanent/ aici s-au doar in trecere? Primavara minunata sa ai! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 17:08 |
||
nu stiu cine esti,si nici nu-mi doresc sa te cunosc. ai un forum intreg la dispozitie,te rog sa ma scutesti de amabilitatile astea. multumesc. |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 19:10 |
||
Pe mine nu ma trec admini la catastif, cica nu merit. Sa-i fi suparat? Dar io nu stiu! | ||
DD_BB Postat pe 5 Martie 2012 19:16 |
||
idem,madame... chestiunea.. crima de crima-n cartier.... nu intru in amanunte,cu alta ocazie... |
||
iasomia Postat pe 5 Martie 2012 19:30 |
||
Omor de omor; doamne ce-i si cu nebunii astia....... | ||
DD_BB Postat pe 5 Martie 2012 19:39 |
||
Chestiunea..... Cu multa placere Iasomia! Tot Chestiunea: SUCCESE! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 22:51 |
||
O ALTA CHESTIUNE! Apeleaza cu incredre la butoi, te asteapta doagele, (ca martisor) nu se stie cand simti nevoia de schimbare in bine/tine! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 23:00 |
||
astazi, numai horror, chestiunile.... au innebunit romanii...de tot.... nici politia nu ne mai salveaza....politistul asta era mai dihai decat croitorasul cel viteaz... lui i-au reusit 8 dintr-o lovitura....in cine sa te mai increzi azi? |
||
dor72_ Postat pe 5 Martie 2012 23:04 |
||
O chestiune ! A vb. Primu' /TVR. Cum ni se maresc S. |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Martie 2012 23:23 |
||
Vad ca ati epuizat "chestiunile" arzatoare..sau ..puscatoare...Ati trecut in "raport" si actiunile..politiei,ale politicii abureli...DAR...ati uitat chestiunea arzatoare ,cu adevarat?!1Unde se petrec FEMEILE de 8 Martie????Cine le organizeaza petrecerile?? LA MULTI ANI...cu anticipatie,am vrut sa fiu prima cu felicitarile...pup toate d-le si d-rele Garbo!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Martie 2012 23:34 |
||
alte bordee, aceleasi obicee... he,he,he... cam asta-i povestea p-acilea pe garbo... la cheste-acuma... multi nebuni pe lumea asta, neneaca... nici la frizer nu poti sa mai mergi, de frica... nu c-ar fi ceva nou, doar publicitatea e mai destrabalata... apropos de chestea asta, cica nea marmureanu ala, de ne ameninta cu cutremurele catastrofale in fiecare an, o face pt ca televiziunile dau buluc pe el... deci tre'i sa zica si el ceva, nu?... |
||
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:03 |
||
si-o cheste dashteapta de pe discovery... oamenii au inventat zeii-n clipa-n care au constientizat conditia lor de muritori... cu alte cuvinte, religiile-s un fel de drog care ne face sa suportam stresul gandului ca-ntr-o buna zi o s-o mierlim... simplu de tot... |
||
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:13 |
||
dap. astia vad ca au scos numele vechi de la naftalina,ma uitam pe forum ....apar o gramada de useri vechi cu "ultimul mesaj",semn ca-s disperati,da' nici nu se apuca sa repare magaoaia,in fine,treaba lor... zambilu' ma uitai pe net,acu'....prin luna lu' mai m-as duce la bai,eu si bolile mele,da' singura vreau sa ma duc,semn ca am imbatranit.. la bai...auzi... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:16 |
||
asa e, mami... in tinerete asociam automat romantzele si mersu' la bai cu decrepitudinea... te pomenesti ca maine-poimaine incep sa merg si pe la biserica... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:19 |
||
pai da... iti zic cand fac coliva si dai o fuga... la covasna m-as duce,aud ca fac bine la motor,da' cica e bine sa stau cura completa(trei saptamani),poate ma intorc tinerica si o iau pe campii,parca poti sa stii? |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:24 |
||
iasomico, la chestea cu coliva m-ai pierdut de client... desi pe vremuri era servita ca fel principal la toate mesele, ca altceva nu se gasea... eu la pomana as prefera o salata de boeuf, cu o cruce facuta din felii de gogosar in otet, in loc de bomboane... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:30 |
||
pai cruce pe salata,mami? eu cand ornez salate am tema,ca pictorii,mamoantza.... pana atunci...fierbe piftia pe foc ,acu' vine caldura si nu mai mere,iti pun intrun blid si lu' talica... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:37 |
||
crez c-ar merge si neshte sarmale, la piftia aia... c-acu se strica varza, nu de alta... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:40 |
||
am spalat butoiu',mami...gata varza... m-ai facut sa rad.... |
||
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 10:44 |
||
Mooamaaa!, asta o mancat salata stressata so' intrat si /DiscoverY |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Martie 2012 10:49 |
||
Bre,da matali' ai bucatareasa ,nu gluma ! Sarmale/post? |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Martie 2012 10:53 |
||
asa mami, sa razi, ca viata-i frumoasa... deci zici ca gatasi varza?... atunci ma bag doar la piftie... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2012 10:59 |
||
da,da,da....hai.... | ||
iasomia Postat pe 6 Martie 2012 11:03 |
||
vin si io.... o zi minunata asemeni sufletul vostru |
||
nuti_vio Postat pe 6 Martie 2012 11:10 |
||
Noh dreak eu!...o aparut!...ii nuti ceia? Frumoase florile aste primavara ,neaaa, Zambile! Matali' esti cotingent cu ele?....primiti si pe astea: ... Io' bat cu piftia prin partilemele, de la juma' in jos |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Martie 2012 13:01 |
||
Sa nu-ti fie cu...suparare,Suparatule....dar pe acest topic,cat mai putine-spre de loc....emoticoane!!In rest "bine-ai venit la Chestiune!" Iasomia,nu te superi ca i-am facut ...eu..intrarea lui Suparatu..cred ca nu-i chiar asa de ..suparat pe viata..!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Martie 2012 21:36 |
||
cred ca invitatiile se fac pe topicele personale,bety.. asa m-a invatat mama pe mine,ca pot sa fac invitatii doar la mine acasa,si te rog frumos nu-mi mai raspunde,sunt intro perioada plina, si rabdarea mea e sub linia de plutire. suport f greu o anumita tipologie de oameni. multumesc. stii ca am avut rabdare,este? punct. nuti... multumim. hai si-o ploaie de marte ca doar o ascultam in fiecare an,asa pt primenire... http://www.youtube.com/watch?v=pQXFPFsEitw |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2012 10:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
|
||
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice