ehhh.. asa-i primavara, mami... unii resimt lipsa de vitamine, chestii... desi aia de te supara pe tine au nevoie de pastile tot timpu' anului... | ||
zambil Postat pe 7 Martie 2012 10:41 |
||
---|---|---|
la cheste-acuma... maine-i opt marte, ziua femeii... acuma, la drept vorbind, ziua asta a femeii-i-o cheste cam desueta, cica-n romanica o femeie-i agresata domestic de catre partener la fiecare trei zile... iar unele au parte de bunatatile astea-n mod repetat... perverse, deh... |
||
zambil Postat pe 7 Martie 2012 10:47 |
||
8 martie?ce carciumi,ce veselie,petreceri intre gagici,greata de a doua zi...ehe.... acu' pt mine nu prea mai exista,da' tot ma duc maine si-mi iau un parfum,uite asa... biata coafeza aia ucisa...cum a facut ea plangere la politie,geaba... in fine... una peste alta,totusi ,am inceput sa simt starile alea de primavara,si zau daca ma supar... |
||
|
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2012 10:57 |
||
si-o observatie personala... cam nasol cu penuria asta de useri reali pe garbo... cum pateste unu' ceva, cum nu mai posteaza vreo enshpe conturi... normal s-auzi ecou' pe-acilea... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 7 Martie 2012 10:58 |
||
baiatu' iar o sa ne bage in carantina,mamoantza... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2012 11:09 |
||
cine mami, aia de nu mai posteaza?... hai ca ma speriasi... | ||
zambil Postat pe 7 Martie 2012 11:11 |
||
numa' tu ma faci sa rad asa.... are lumea necazuri,mami... nu le mai arde de vorbit cu clonele p-acilea,macar noi stim cine suntem,vorba aia... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2012 11:17 |
||
ehhh... mai nasol e ca si aia putini, cati sunt, nu prea au nimic de spus... chiar ca te ia cu frisoane... vazui recent un film cu spioni, tinker tailor soldier spy ii zice... ce sa zic, un film cenusiu, da' tocma' asta-i meritu' lui... arata lumea spionilor asa cum e... oameni pe care nici nu-i bagi in seama daca-i vezi pe strada, si care-n aparenta nu fac chiar nimic... asta-mi aduce aminte de bancu' ala cu omu' naufragiat pe-o insula pustie, doar el si claudia schiffer... care i-o tragea lu' aia toata ziua si suferea ca n-are cui sa se laude... asa si cu spionii astia... |
||
zambil Postat pe 7 Martie 2012 11:29 |
||
suferinte grele pe unii.... de s-ar organiza o intalnire cu forumistii garbo, ne-ar ajunge o banca-n parc. |
||
ufishor Postat pe 7 Martie 2012 12:03 |
||
Iasomia!!Ai dreptate draga,ce ma bag eu in..casa ta??Scuze!! am obs. ca nu prea ai la inima pe oricine..poate stii tu ceva...Vad ca si Zambil ,si Ufisor sunt de aceeasi parere... revenind la Chestiune...credeti ca din Iunie ..ne vor da salariile asa cum erau...inainte de-a ne taia..25% ????Sau e..doar ..propaganda electorala??? Si mai ar fi o Chestiune...greva minerilor nostri..care stau in frig toata ziua in fata Companiei Huilei din Petrosani...degeaba...Ministrul ..ungur..nu vrea sa semneze!! Dar ar fi de dorit sa nu se puna cu...minerii!!Sunt totusi o forta cand sunt uniti,si acum se solidarizeaza cu totiii!!Ba am auzit ca vor sa-si aduca si nevestele si copii sa fie multa galagie!!!Nu mi se pare corect sa nu li se dea ce le-a fost PROMIS in Ianuarie la primele lor manifestari.... Si acum ,tuturor Doamnelor si Domnisoarelor un calduros si sincer LA MULTI ANI!!de Ziua Femeii!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Martie 2012 23:15 |
||
mami iaso, La multi ani! esti mereu atat de tanara... |
||
dor72_ Postat pe 8 Martie 2012 16:33 |
||
chestiunea SC-uuuuuu,SC-uleeee.. este enervant sa apara cu "ultimul mesaj"o persoana care nici macar nu mai posteaza,hai poate va ocupati putin de forumu' asta,asa, cadou de martisor... hai sa iubiti si sa fiti iubiti,e vital... multumesc fetelor...o primavara frumoasa.... betty eu zic ca postarile pot fi la obiect, este de-a dreptu' nesemnificativ pe cine am eu la inima,sau nu...eu nu fac comentarii de acest gen in ceea ce te priveste,parca asa tin minte. cat despre salarii si ce zici tu acolo,nu te uiti la badea? a zis ca o sa se dea dezlegare din iunie,parerea lui... sa traiesti dor... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2012 16:45 |
||
De la: iasomia, la data 2012-03-08 16:45:47chestiunea |
||
VOIAJOR Postat pe 9 Martie 2012 02:32 |
||
bre, conversatiile astea cu sc-u' sunt ca dialogurile cu irinuca, nenicilor... nu v-ati prins pan-acuma?... ia sa vedem noi ce-au primit femeile de 8 martie... legea aia cu violenta-n familie... pai targetu' asta-i majoritar, cand e vorba de alegeri... mai urca ungureanu-n sondaje?... mai urca... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2012 10:03 |
||
Neatza, everybody! De cand cu reglarea aia de conturi de la coaforul din Bucuresti, nevasta-mea imi tot bate apropouri ca ar trebui sa ma tund. Al naiba ala de nu si-o lasa plete ca in tinerete, ete asa, sa crape pipota de oftica in ei de atentatori. Pana nu s-o inventa masina de tuns anti-glont nu mai trec pe la scurtat de par. O chestie buna: si-a revenit ora Garbo... acuma are inclus si butonul de modificari. In felul asta pot sa ma laud si eu cu ultimul film vazut: Anonymus (2011), film destul de romantat despre viata lui Edward de Vere, presupusul autor al operei Shakespeariene, iar ca bonus al filmului, au surprins extrem de bine inceputul renascentismului englez pe fondul finalului domniei Elisabetei I, implicit apusul Tudorilor, combinate cu venirea la tronul Angliei a dinastiei Stuartilor. |
||
anakin Postat pe 9 Martie 2012 11:07 |
||
eu am o zi d-aia... de-ti vine sa-ti dai cu ceva in cap...pac-pac... |
||
iasomia Postat pe 9 Martie 2012 11:25 |
||
Mami Iaso, Mai tin minte pe cineva care avea obiceiul sa spuna "capul sus, curul in spate, tzatzele in fata", viata e frumoasa chiar si atunci cand sunt zile naspa. |
||
anakin Postat pe 9 Martie 2012 11:27 |
||
eu crez ca iasomica se gandea sa-si dea-n cap cu un sampon, ceva... pac-pac... | ||
zambil Postat pe 9 Martie 2012 11:29 |
||
In sfarsit le-au semnat minerilor acordul!!De maine vor intra in mine..era si timpul ca Termocentrala Paroseni avea rezerva de carbune doar pana duminica..apoi nu mai aveam caldura si electricitate in Vale...atunci sa fi vazut "distractie.." Dar si guvernantii ..hoti..pana nu au protestat minereste..nu s-au tinut de promisiunea facuta in ianuarie..!! A nu se intelege ca..guvernantii au ..protestat minereste....Minerii au protestat si guvernantii ,in sfarsit..si-au dat seama ca trebuie sa le dea ce le-au promis...Si uite ca era de unde!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 9 Martie 2012 23:07 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-03-09 23:07:23In sfarsit le-au semnat minerilor acordul!!De maine vor intra in mine..era si timpul ca Termocentrala Paroseni avea rezerva de carbune doar pana duminica..apoi nu mai aveam caldura si electricitate in Vale...atunci sa fi vazut "distractie.." Pai de fapt guvernantii sunt angajatii nostri ai poporului sunt platiti de la buget din banii poporului proveniti din taxe si impozite.Necazul este ca majoritatea poporului,adica angajatorul ,tolereaza in mod inconstient gainariile guvernantilor. |
||
VOIAJOR Postat pe 10 Martie 2012 08:27 |
||
La "Chestiune.." S-a reintors IARNAAAA !!!!Ninge din nou !! E ALB totul !!! Si incepusem sa ma obisnuiesc cu primavara..dar iarna..nu se lasa dusa cu una-cu doua!! In rest..nu am habar de nimic,de politica..A!!! Ba da!!Se implineste 1an de la tzunamy ul din Japonia..trista ..comemorare!! Si in biserica noastra s-a tinut liturghia pt cei morti atunci.... |
||
elisabeta_boia Postat pe 11 Martie 2012 22:26 |
||
baieti... apreciez.... betty "zapada mieilor" asa-i zicea buna... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2012 11:37 |
||
nu mai are putere iarna ......au rasarit lalelele , zambilele , ghioceii o saptamana frumoasa Jasmine |
||
jeanette40 Postat pe 12 Martie 2012 11:50 |
||
La naiba, unde-s io sunt deja vreo 50 de �enti de z�pad�. Adunat� �n 6-7 ore. Vine cr�cil� cu pom �i cadoaie! Mielu' mai pe la anu'... |
||
Thor_again Postat pe 12 Martie 2012 13:22 |
||
"Saracul.. Basescu..."s-a simtit...umilit...de ce n-a abdicat??Scapa de..."umilinta..".... Iaso,da ..zapada mieilor,dar e frig rau!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 12 Martie 2012 21:02 |
||
haidi bre ,ca acu' vin caldurile,arsitza, si imploram timpul sa treaca,sa vina iar iarna, sa ne dardaie boucile de frig... in alta dezordine,tot plm sau clm ...apare cu ultima postare la mine,aciulea,ca sa nu mai zic de moshu' zambil de canta la muzichie acolo,ceva de speriat... pana dreg astia forumu',ne mai dregem si noi deshtele,ne mai apuca gandurile,una-alta....acu' da iarba mai un bazdac,mai o astenie... putere sa le ducem pe toate sa fie... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2012 17:34 |
||
O chestiune de .."Garbo"...Vremurile vrea sa organizeze o intalnire a forumistilor{care vor..} Ideea nu mi se pare rea,dar veniti cu propuneri si poate chiar ajutor lui..mai ales din partea celor din Bucuresti!! Mai uitam de ..cele zilnice,ne cunoastem ,ne relaxam... |
||
elisabeta_boia Postat pe 13 Martie 2012 22:03 |
||
Mooooama!...da ce v-a facut 8 Martie asta la femei ,bre?.....numa' va ploua, pune-ti si de-o boceala bre,....nu vo' trimes baietii mertzisoare,aii? Si o chestiune ,mie mi-o ars disk-ul explozia solara de saptamana trecuta si mi-o bulit rau PC-ul . Voiam si io' piftie de la nea' Zambilus si tanti Iaso......da, mi so' lungit urechile bre.... | ||
Fss_ssu Postat pe 13 Martie 2012 23:55 |
||
Azi 15 Martie-Ziua Internationala Impotriva Violenei Politiei!! Asta Da Chestiune!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 15 Martie 2012 22:35 |
||
Question: ce este violena? | ||
anakin Postat pe 16 Martie 2012 16:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
Despre ea... | 45 | De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06 |
voi credeti in prietenie? | 31 | De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48 |
|
||
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice