OHO!! Bine-ai revenit si la Chestiune!1 Eu am fost deja la Terasa ta,mi-a placut caldut si un oic de umbra de la copacii aceia,frumos!! Ziceai de "Romanii au talent"? da,mult e dansuri si mult circ!!Romani,de.... |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Martie 2012 11:03 |
||
---|---|---|
De la: elisabeta_boia, la data 2012-03-24 21:26:47Nu uitati...LA NOAPTE SE SCHIMBA....ORA!! Ora 3 devine...4 !!Se doarme cu o ora mai putin !! ete... vrei sa spui ca treceti deja la orarul de vara... ????? inca va dardaie funduletzul si voi va credeti in vara.... ? braaaavo ! |
||
barboneli Postat pe 25 Martie 2012 15:12 |
||
precilica... daca ma vezi ca stau,asa...cu capu' la cutie.. sa stii c-o ascult pe tanti urania. am baietii mari,le sunt atat de recunoscatoare ca au fost langa mine in toata perioada asta,o luasem pe aratura,am pierdut fff buni prieteni ,in fine,la toti ne vine randu'.. romanii au talent? acu' sunt calificarile ca sa le zic asa,mai scapa si cateo editie slabutza,mie imi sunt dragi: andi moisescu,andra,smiley...hai si andrei bartos... talentatii se vad cand se intra in faza finala,deh.. suntem si noi prea pretentiosi,oameni alesi,ce draq... |
||
|
||
iasomia Postat pe 26 Martie 2012 17:06 |
||
aha... nicio cheste,mi-a zis mie urania ca nu am preteni in perioada asta... asta seara masterchef,oaliu! ce-mi place... ce laba trista si cu deputatu' asta,cu arestatu'... mai bine sa deschidem un pic fereastra.. http://www.youtube.com/watch?v=eDdI7GhZSQA |
||
iasomia Postat pe 27 Martie 2012 16:45 |
||
cred ca deschid un jurnal,ceva... s-a plictisit lumetu' de chestiuni. ma uit la marina almasanu si victor socaciu,ai pretentii geaba,pe vremuri oamenii cu staif se comportau altfel,adica discret. el ca ea,ea ca el ... |
||
iasomia Postat pe 28 Martie 2012 20:37 |
||
bre... cand sa-l iombesc eu pe crinu'?cand imi spunea ca frunza verde este tatal mafiotilor,sau acu' cand ii aduce osanale ?hai? vin acu' alegerile,nu parasesc chestiunea deocamdata,unde sa spun si io o chestie? astazi am vrut sa arunc un ochi intro anumita arhiva,se foutu inca-un site,pana la urma conteaza ce e in suflet,ce se intampla in viitor... sanatate sa fie...zile sa fie... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2012 17:59 |
||
SC-ule! daca vrei sa nu-ti moara scula definitiv, repara anumite dracii,faptul ca apar numele unor useri care nu au postat de ani de zile, e o mare porcarie... da' de ce-mi bat eu gura?poate voi vreti sa inchideti pravalia... hai pa! |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2012 18:43 |
||
Mie chiar imi place acest topic si n-as dori sa se inchida..dar cred ca lumea ori nu are chestiuni care sa placa,ori nu se pot conforma unor reguli de bun simt,de altfel..,ori nu accepta cine stie ce..Dar ar trebui sapuna ce-i doare si ..hai sa revenim la Chestiune... Tot ce-i politica nu ma intereseaza...tot ce-i sport-este rubrica speciala...Poate VREMEA sa fie o "chestiune"..uite-o cum in nici 2 saptamani ne-a trecut din IARNA grea in PRIMAVARA cu martisoare si ghiocei,in cateva zile am vazut si VARA fierbinte ,si azi TOAMNA cu ploi reci,lapovita ,chiar si grindina...o ciudatenie!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Martie 2012 20:36 |
||
poate SC-ul se pregatea sa ne traga o pacalela,mamoantza... mai stii? eniuai - multi traseisti in politica anu' asta... zici ca-s pasari migratoare,nu alta! ceea ce inseamna ca o sa votez ca si pana acum,exercitandu-mi dreptul de a ma abtine. in alta dezordine: master chef! ce ma nerveaza cu nervii e ca nu dau si retetele,macar p'alea reusite... tare as fi vrut sa vad macar modus operandi la piersicile moldovencei aleia,ca tare mi-au lasat gura apa... |
||
precizilla Postat pe 1 Aprilie 2012 09:29 |
||
Si iata o Chestiune...azi sunt FLORIILE la romano-catolici!! La Multi Ani!! Iarta-ma Iaso dar nu ma pot abtine..si niste flori .. Gata!!Atat!!alte emoticuri de la mine nu o sa mai vezi pe topicul asta,pup!! La noi a nins..nu mult ..cat sa fie alb peste tot..si nu-i pacaleala!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Aprilie 2012 11:56 |
||
Si o chestiune ..care era de asteptat...PDL-ul trece in mai toate judetele..la PSD!!cSi uite asa se intareste ideea ca .."politica-i o mare ..courva!!" In Hunedoara..s-a semnat deja acordul ca cei din fostul PDL sa fie sustinuti pe listele locale de..PSD-isti...nu toti PSD-stii sunt de acord,dar...se supun..conducerii...balacaneala mare...mon"serr...Traiaca CARAGIALE !!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Aprilie 2012 20:01 |
||
Mda, vad ca mi-a disparut comentariul meu vizavi de salariul magistratilor, si de rentabilitatea corectitudinii sentintelor atunci cand inculpatii isi aprind trabucul cu doua hartii de cincisute de coco, cam cat ar fi salariul unui jude. Norocul meu ca am tinere de minte. Whatever. Azi este 4 aprilie. Daca vreunul dintre voi are prietena, gagica, amanta samd, puteti s-o impresionati spunandu-i ca �n aceasta zi, dar in 1932, s-a nascut Andrei Tarkovski. Nu incercati sa spuneti chestia asta sotiei, intrucat riscati sa va ceara explicatii suplimentare si riscati sa va dati de gol ca o stiti de la mine. |
||
anakin Postat pe 4 Aprilie 2012 22:14 |
||
Chestiune nu am, am fost azi la pescuit pentru prima data. Am acceptat sa merg la insistenta unor cunoscuti iar apoi nu ma mai puteau lua de pe lac, am prins un crap maaaare! Cand l-am tras mai la mal, m-am si speriat de el, era sa fuga cu tot cu undita |
||
Persia Postat pe 4 Aprilie 2012 22:30 |
||
Atat ti-a fost..acum ai dat in patima pescuitului,bravo tie si felicitari pt crap!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 5 Aprilie 2012 00:28 |
||
A!! Era sa uit...FIR INTINS !! | ||
elisabeta_boia Postat pe 5 Aprilie 2012 00:29 |
||
ia sa bag eu una vesela,ca tre' sa ma car la ora de alergat.. cica 34% dintre greci nu mai au chef de sex,le-a scazut libidoul intrun mare fel,din cauza crizei,bre... sa facem schimb de popoare,zic....ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 5 Aprilie 2012 09:19 |
||
Iaso iti doresc destindere placuta la sport.Eu m-am lenevit intr-un mod rusinos Sarmanii greci... |
||
Rotty Postat pe 5 Aprilie 2012 09:33 |
||
Bety, patima e mult spus, asta a fost norocul incepatorului ..... sti tu hihihihi Iaso, spor la alergat Nu e nevoie sa facem schimb de popoare, daca asa se manifesta simptomatologia crizei la greci, cam acelasi impact o sa aibe si la noi, este in gena. Daca privim in istorie, un pic inainte de secolul al IV-lea observam ca avem prin origine si ceva amestec de grec. Plus ca greaca este una dintre limbile de cancelarie. Deci, romani atentie! hahahahaha |
||
Persia Postat pe 5 Aprilie 2012 11:34 |
||
ooooo,urari!? lume care vorbeste!? apropos, precilic,anakinu',betuska...salu'mamos... catzelus,persi... eu si forrest gump ..sau cum draq ii zice... una peste alta ,ai alt tonus cand faci miscare,va recomand din tot sufletu' sa nu pregetati daca va apuca. cand vezi ca ai spor, si ca pe o anumita distanta obtii un timp din ce in ce mai bun,iti cresc toate halea,inclusiv self-esteemu'.. da,bre.. ce migreaza politicinenii astia:fal,fal,fal... |
||
iasomia Postat pe 5 Aprilie 2012 14:58 |
||
Salutari si din partea mea, mami Iaso. Long time no see.. ca sa zic asa. Pot sa spun ca mi-a venit confirmarea pentru a participa la Euroconul de la Zagreb, la finele lunii aprilie; ca o paranteza, ar fi primul Eurocon la care particip, deci chiar imi doresc sa vad cam cu ce se mananca aceasta chestie, din interior. Grecii, zici? Le-o fi picat bucuria in scarba si lor, sau or fi mai imbatranit oleaca. Adevarul e ca la ce femei au pe acolo, mai bine baga o abstinenta pana apar turistele alea din Suedia.. he he he. Da'chiar sunt curios de o chestie, din cata istorie am invatat eu, nu imi aduc aminte sa avem ceva in comun cu grecii, mai cu seama prin secolul 4, adica in protoromanism. A, banuiesc ca e vorba de coloniile de pe malul Pontului Euxin de dinaintea cuceririi Scithyei Minor de catre generalul Marcus Crassus (pe cand era guvernatorul Macedoniei), dar cred ca nu prea aveau treaba cu rom�nii/protorom�nii in acea perioada. |
||
anakin Postat pe 5 Aprilie 2012 16:07 |
||
bafta... n-ai vazut ce spune djuvara,puiule?cumani scrie pe noi,desi.. la cum alearga ceardasu' prin venele mele... auzi, puseara astia sechestru pe cladirea lu' mitica de la liga,vedea-i-as la zdup pe toti,tot clanu'... cu cine votam,mami? |
||
iasomia Postat pe 5 Aprilie 2012 16:17 |
||
Iso!! Votu-i secret...dar cred ca trebiue sa votam..totusi..SCHIMBAREA desi mari sperante nu am nici in..schimbarea...promisa..Dar VB sotului meu..."macar pe jumatate sa faca ce promit..si ar fi ff. bine!" Dar de demisia lui Barbely...ce ziceti??Mie imi "miroase" a ...Rosia-Montana.... |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Aprilie 2012 22:47 |
||
Ai..mielul...de la mine..pt."botez"...scuze IASOMIA nu Iso... | ||
elisabeta_boia Postat pe 5 Aprilie 2012 22:49 |
||
sarbatori fericite 1 http://www.youtube.com/watch?v=wgB_1OBk-7I&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 6 Aprilie 2012 07:58 |
||
sarbatori fericite 1 http://www.youtube.com/watch?v=wgB_1OBk-7I&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 6 Aprilie 2012 07:58 |
||
he,he,he... pleac-ai nostri - vin ai nostri... nu, nu la userii si conturile lor de pe garbo zic eu acuma, ci la politichie... noi ramanem tot ca virilii, numa asa, ca sa-i bagam in draci pe greci... apropos de greci: anakine, poate de la achile nu s-a lipit nimic de noi, da' aia de la fanar sigur au lasat ceva pe-acilea... macar mare parte din cartea de bucate, aia de ne falim noi cu ea c-o avem de la daci... iasomico, totdeauna un pic de sange de pagani face bine la activitatile recreationale, mami... cat despre sechestru' pe casele lu' mitica si mircica, cioace... n-ai sa vezi... mai ales acuma, cand oarba aia le dadu' patalamale de bijnitzmani cinstiti lu' alde neamu' machedonilor... |
||
zambil Postat pe 6 Aprilie 2012 14:48 |
||
altfel, vaz ca cam lancezeste treaba pe-acilea... da' la ce postaci de serviciu are garbo, nici nu-i de mirare... ia sa va bag mai bine ceva muzica... de pe vremea cand anglia era deturnata de la twist catre rock... si starurile nu erau inca staruri, iar jimmy page nu se sfia sa zdrangane la o chitara cu cinci corzi... entuziasmu' era totu', nenicilor... http://www.youtube.com/watch?v=BF2FWhq2haQ&feature=g-vrec&context=G204298bRVAAAAAAAAAw |
||
zambil Postat pe 6 Aprilie 2012 14:57 |
||
ca tot intrai pe pagina aia de tube... ce-nseamna un gurist ca lumea la o formatie... mai ales cand nu-l ai... http://www.youtube.com/watch?v=58mQvW0ROag&feature=related |
||
zambil Postat pe 6 Aprilie 2012 15:07 |
||
zambilumio mai sa nu stiu ca postasi,moshulescu... saracutza CLM nu a vorbit ea neam de neamu' ei cat apare ca vorbii acilea... nu vor astia sa repare magaoaia,si pace...nu m-as mira sa le fi dat neshte agitati, te miri ce boli pe la circuite... misto youtu.... |
||
iasomia Postat pe 6 Aprilie 2012 16:13 |
||
La multi ani Iaso si tuturor celor care poarta nume de flori. Si mami meu are nume de floare, sper sa-si faca o zi frumoasa Iaso s-ar putea sa ai dreptate, calculatorul meu e virusat, a trebuit sa cumpar un nou monitor, norocul meu ca tin totul in dublicat. Acum folosesc un laptop. |
||
Persia Postat pe 8 Aprilie 2012 10:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
De ce ne plac "baietii rai"? | 18 | De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26 |
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
|
||
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice