Chestiunea zilei..

oaliuuu! ma lua doru' de buna,ce punea ea joarda pe mine cand luam sandalele la joaca,daca era dupa ea...ar fi trebuit sa merg desculta tot timpul...sa ma incalt doar duminica,pana a auzit tata de la bucale(asta ungur,deh)..nu m-a mai lasat vreo doi ani... la tara...
iasomia
Postat pe 30 Martie 2009 18:11
abia astept vara. mie nu-mi pasa de mutrele ce le fac unii cand ma vad cu papucii in mana si desculta.
si_totusi
Postat pe 30 Martie 2009 18:13
De la: si_totusi, la data 2009-03-30 18:04:38he, he he ! adevarul e ca-mi place sa umblu cu chicioarili goali sa simt iarba sub calcatura si sa ma gadile in mod placut
Si daca iarba e pana la brau....mmmm..."gadiliciul"ala...... .Ops,cine m-o fi pus sa scriu asta?... .
roby_cado
Postat pe 30 Martie 2009 18:14
De la: si_totusi, la data 2009-03-30 18:13:52abia astept vara. mie nu-mi pasa de mutrele ce le fac unii cand ma vad cu papucii in mana si desculta.

Mie-mi pasa .... savurez consternarea de pe figurile lor
blanca
Postat pe 30 Martie 2009 18:17
roby,

si eu am vrut sa scriu...

sa fie iarba pana la brau ,ca sa te gadile si mai bine,dar am zis ca sunt o doamna....
iasomia
Postat pe 30 Martie 2009 18:17
lasa, roby ca n-ai scriit rau.

iarba are un miros nemaipomenit in luna mai. sa te culci frumusel pe ea si sa urmaresti norii. adicalea, sa visezi la cai verzi

cand eram mai fata mica - nu fata mare ca amu- gaseam tot felul de figuri in cei nori. parca eram intr-o poveste

pe atunci nu stiam ca trebe musai sa fie si un fat frumos alaturi, ca visul sa fie mai palpitant

acum stiu dar, batranetele.....
si_totusi
Postat pe 30 Martie 2009 18:22
io mor acilea...
iasomia
Postat pe 30 Martie 2009 18:26
De la: si_totusi, la data 2009-03-30 18:22:38lasa, roby ca n-ai scriit rau.

iarba are un miros nemaipomenit in luna mai. sa te culci frumusel pe ea si sa urmaresti norii. adicalea, sa visezi la cai verzi

cand eram mai fata mica - nu fata mare ca amu- gaseam tot felul de figuri in cei nori. parca eram intr-o poveste

pe atunci nu stiam ca trebe musai sa fie si un fat frumos alaturi, ca visul sa fie mai palpitant

acum stiu dar, batranetele.....
Din pacate,multi uitam sa ne bucuram de aceste lucruri "marunte",dar atat de frumoase.... .Acum trb sa fug,ma cheama datoria."Tutulor" o seara buna in continuare.Cu stima CATALIN.
roby_cado
Postat pe 30 Martie 2009 18:47
mielutu, sa-ti povestesc.

anul trecut la bran. lume buna, fete sclifosite, turisti sclivisiti. noi, cu satra. adica cu vreo 40 ploduri
la un moment dat, nu am mai putut. aratam de parca ma calcase trenul. nu-mi mai trebuia nici popa la moarte.

mi-am scos papucii din picioare , m-am rezemat langa un zid si mi-am aprins o tigara, asteptand sa iasa ai nostri din muzeu. langa mine, o cocona. mutre. se hodinea si ea dar, elegant. pe tocuri, la munte .ii curgea transpiratia pe fata dar nu ar fi scos un servetel sa-si stearga boiaua, nici moarta. se uita de sus la mine

ca m-am nervat de n-am mai putut. mi-am zis in gand." asa, faci mutre. bineeeeee."

ma uit gales la barbat-sau,ma asez pe o scara, incep sa-mi masez piciorusul, iar o privire galesa de 2 secunde, iar un joc cu destele de la picioare, iar o ocheada scurta pe sub gene. aia fierbea. nenea, cu atentia viu starnita.

m-a bufnit rasul.
si_totusi
Postat pe 30 Martie 2009 18:51
Totusico ,nota 10 !
Acum intrebare : oare si-a rupt tocurile dupa ce-ai plecat ?
blanca
Postat pe 30 Martie 2009 19:11
nu mai stiu ca au iesit devoratorii de nervi din muzeu si a trebuit sa ma ocup de ei. oricum, am simtit ochii tipii in ceafa ,pana am disparut din peisaj
si_totusi
Postat pe 30 Martie 2009 19:17
Jasmine, imi pare tare rau dar dupa ce am scris ditamai povestea despre Alex Chivescu am constatat ca nu a aparut si alta nu mai scriu.Am sa cauta un articols sa dau un copy/paste daca nu te deranjeaza asta.
Aemulus
Postat pe 30 Martie 2009 19:20
In primul rind, Mielutza, scuza-ma ca ti-am "violat" profilul dar am vrut sa intru pe topicul "cind sa le vorbim copiilor despre sex" si binenteles ca nu am putut nici macar asa.E o conspiratie....

Second, Jasmine, uite aici un articol in engleza ca in romaneste n-am gasit ceva concludent despre tinarul Alex Chivescu. Adica ma rog, cind ai timp si chef cauta pe google "cine este Alex Chivescu" si gasesti acolo.Pina atunci, imi pare rau, iata un articol lungut despre el:

There are a lot of good families in Rochester Hills, Mich., but all Alex Chivescu needed was just one.

"I'm sure you've never received a letter of this nature before,” Alex wrote. “And I'm also quite sure that you'll be surprised, albeit unpleasantly, at the circumstances under which I am writing this letter."

Alex is a student - perhaps the smartest student at Stoney Creek High School, reports CBS News correspondent Steve Hartman. His SAT scores were near perfect.

"He's a very bright young man," said Colette Judge, his counselor. “When things were crazy at home, he could focus on school and that made it better for him."

"I suppose this is where I should delve into a brief summary of my life,” Alex wrote in his letter. “My parents divorced when I was 2 years old and I have not heard from my father since. My mother was a nurturing and loving person, to which I credit my early start on a path of academics."

In fact, his mom was getting her Ph.D. in computer science when, one day, she got in a car crash and suffered a head injury. Alex said it changed her - not just physically but mentally.

"She would become abusive and neglectful," Alex said.

Through most of grade school and into high school, Alex bounced back and forth between foster care and living with his mother, who every time promised to do better, but never did.

"Which goes into why the last time I was removed from her custody, I pushed for her rights to be terminated - not because I didn't love her - but because, had I not, I would have been placed back with her and the circus would have gone on,” Alex said.

That's how Alex ended up at the Children's Home of Detroit, an orphanage. But more importantly, it's in a whole different school district than Stoney Creek. And Alex says he didn't leave his mother just to lose the only real home he ever knew.

"My school means everything to me,” Alex wrote. “When chaos reigned at home, I immersed myself in my studies and my friends."

Unfortunately, it’s nearly impossible to find any foster home for a 17-year-old boy. Plus, his social worker at the time wasn’t even trying anyway.

"Nobody was advocating for him,” said Judge. “So he had to advocate for himself."

"I searched,” Alex said. “Pulled up court records and I started looking up foster care listings."

He compiled a list of a couple dozen prospective parents and wrote the most important letter of his life.

"Now I ask you to consider fostering me,” he wrote. “Thank you, Alex Chivescu."

It was a shot in the dark, but it worked. Last fall, empty nesters Jim and Suzanne Bante took Alex into their home - and hearts.

"We've grown to love him. He's a member of the family. We hope he chooses to stay there," said Jim.

"It was a really nice surprise," Alex said.

Alex now has something to go with his school family - a family. He’ll find out Monday if he got accepted into Harvard. He’s not sure yet what he wants to be - other than a foster parent.

©MMIX, CBS Interactive Inc.. All Rights Reserved.
Aemulus
Postat pe 30 Martie 2009 19:35
Stai linistita Micabis nu ma simt eu violentata asa usor ... Da de ce nu incerci de pe orice topic in dreapta sus la "vezi toate mesajele noi" . Daca e un topic pe care se discuta apare acolo..
blanca
Postat pe 30 Martie 2009 19:47
Incercat in toate felurile, nu merge!
Acum eram pe toate forumurile sa le iau la rind sa vad ca nu e la capitolul copii unde ma asteptam eu sa fie
In fine, cred ca iar ma calaresc niste troieni ca vad ca-mi merge comp. din marti in joi!
Aemulus
Postat pe 30 Martie 2009 19:51
Micabis , cauta pe: Relatii/Sex. Acolo e
blanca
Postat pe 30 Martie 2009 19:57
Mielutza merci frumos! Am incercat si dupa adresa si tot nu am reusit.Comp. meu e catir azi.Poate miine o sa vrea.
Aemulus
Postat pe 30 Martie 2009 20:09
mico,

poate sunt eu in pasa proasta(pc-ul meu isi da restart,nici macar nu pot sa intru pe mess) nu ma pot lasa impresionata de vraja cazului respectiv,poate imi spui tu cu vorbele tale, binenteles,de ce ti-a atins coarda sensibila.
iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:05
De la: si_totusi, la data 2009-03-30 18:51:21mielutu, sa-ti povestesc.

anul trecut la bran. lume buna, fete sclifosite, turisti sclivisiti. noi, cu satra. adica cu vreo 40 ploduri
la un moment dat, nu am mai putut. aratam de parca ma calcase trenul. nu-mi mai trebuia nici popa la moarte.

mi-am scos papucii din picioare , m-am rezemat langa un zid si mi-am aprins o tigara, asteptand sa iasa ai nostri din muzeu. langa mine, o cocona. mutre. se hodinea si ea dar, elegant. pe tocuri, la munte .ii curgea transpiratia pe fata dar nu ar fi scos un servetel sa-si stearga boiaua, nici moarta. se uita de sus la mine

ca m-am nervat de n-am mai putut. mi-am zis in gand." asa, faci mutre. bineeeeee."

ma uit gales la barbat-sau,ma asez pe o scara, incep sa-mi masez piciorusul, iar o privire galesa de 2 secunde, iar un joc cu destele de la picioare, iar o ocheada scurta pe sub gene. aia fierbea. nenea, cu atentia viu starnita.

m-a bufnit rasul.
iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:06
totusico,

mami..esti periculoasa rau...auzi ce i-a dat prin cap...
iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:08
iasomico...

vaz ca te dadu gata idila la tzurloaiele goale a totusicii...
zambil
Postat pe 31 Martie 2009 08:09
zambil,

sunt labila pshihic in perioada asta...

iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:11
oricum...

nu-i de colea sa dai de atentii viu starnite doar scarpinandu-te-ntre deshte...
zambil
Postat pe 31 Martie 2009 08:14
e pestoaica pungasa,crez ca dadu din coada aia de sirena..altfel nu se explica..."isi masa piciorusu'" auzi... a naibii diavolita...
iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:20
hai ca ne luaram de chisherele totusoaicei si ne scapa cestiunea, vericilor...

protv nu se dezminte si iar da cu mucii-n catronu' superstitiilor de satra... vrajitoare, telepati, kinetici... circu' monstruletzilor revine, pe fond de criza speculantilor...
zambil
Postat pe 31 Martie 2009 08:23
Vreau si eu masaj pe picioare.Dar sa inceapa mai intai cu stangul, ca este mai timid.Nu putea sa ma cheme sa-i masez eu degetele?
Ioana007
Postat pe 31 Martie 2009 08:24
urat facea badea aseara,barrr...

astia sunt tampiti,vor sa-i scada lu' base din popularitate,si iar il urca...

baaaa! tampitilor!!! nu asa se face! romanu' e milos,ati imbulinat-o! iese iar base daca continuati asa!!!

este jenant sa facem clabuci pt ca fata unui sef de stat are un mega-apartament.asa si?

astia uita ce preturi au fost pe piata imobiliara? casuta mea din primaverii acu' 6 ani am vandut-o cu 25.000 de euro,un apartament de nici 90 de m,anu' trecut ajunsese aceiasi casa la 200.000 de euro(doua sute de mii)
iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:31
se schimba denumirea statiilor de metrou din bucuresti... bai fratilor. eu reprezentare mai bune a ceea ce se intampla-n romanica nu am gasit...

deci republica, semanatoarea , industriilor nu mai sunt bune... pai normal, daca puseram industria pe butuci si am transformat hoardele de tarani adusi in bucuresti cu sila in anii 70 din proletari in shopperi...

si mai zicem ca ne ataca criza cu atentia ei vie pe la spate... pai ce sa atace, nene, daca oricum nu produceam mare lucru?...si cand produceam, o faceam ca la fotbal, cu mercenari... normal, ca doar moldovencele se scarpina in talpa, las' ca vin chinezoaicele sa se speteascva la barlad...
zambil
Postat pe 31 Martie 2009 08:31
iar rosca-stanescu e de toata greata!

si eu sunt revoltata de ce se intampla in tara asta,imi vine sa emigrez!!!dar..pt Dumnezeu! sa aiba palate si vilute toti jegosii si un om normal nu?

vorba lu' nepoata mea cand era micuta: mami,imi vine sa "bomit"

ea la v spunea b...
iasomia
Postat pe 31 Martie 2009 08:34
iasomico...

badea ala-i baiat istet, da' nu-l prea da probitatea morala afara din casa... l-a pescuit voiculescu' de la gunoiu' presei si l-a resapat in analist politic de chermeza...

badea insa nu e un caz singular... toata presa din romania e fomista, si cand se-ntalnesc bot in bot la vreun os cu zgarci, incep sa latre unii la altii ca turbatii...
zambil
Postat pe 31 Martie 2009 08:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
Cine vrea sa fie cu mn 3 De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Setari Cookie-uri