De la: anakin, la data 2012-04-11 13:28:03Sa-mi bag ceva in el de garbo si de admini plini de iletrism. pooot sa te imbratisez draga anakinule?? ma bucur SINCER ca inca mai figurezi pe garbolica...sincer imi era taree dor de voi ce se intampla cu acest forum?? unde-i nea thorache si gasca vesela? ca matalutza...tot cum te stim...nitelus sarcastic dar cu "acentele" la locul lor |
||
LILO Postat pe 21 Aprilie 2012 23:18 |
||
---|---|---|
ERATA!!! cu aCCentele... vaai chiar acum sa imi faca probleme tastele...vai,vai |
||
LILO Postat pe 21 Aprilie 2012 23:48 |
||
La chestiune...sunt ultimele zile de depuneri de candidaturi la alegerile locale{primari si consilieri} pe "ultima" suta de metri...completarea cererilor in 4{5=Bucurestiul} exemplare,si ele tot in nr de 4 cam4x4..dar ce mai tura-vura acum prin sediile partidelor...vaiiii!!! Si incepe ..campania..minciunilor,promisiunilor,pacalelilor..campania cadourilor:brichete,fluturasi,pixuri,baloane,sepcute,tricouri,umbrele,ghiozdane,caiete,zahar,ulei,faina etc....Vaiiii!!!! Si tot Vaiii..Axll si-a sters contul,oare de ce? Stie cineva sa-mi spuna si mie,multumesc,pup! |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Aprilie 2012 00:33 |
||
pai de ce nu?... he,he,he... bai tzaranilor, hai la multi ani... zic tzarani, ca asta-nseamna gheorghe pe greceste - muncitor cu sapa, pe brazda... alte chestii n-ar prea fi, pana una - alta... |
||
zambil Postat pe 23 Aprilie 2012 11:11 |
||
Chestiunea de azi? Radu Moraru, alias Nasul, incepe emisia cu NasulTV. Bine, practic a inceput de cateva zile, dar avea doar promo-uri si o singura emisiune, deh, ca in probe, la orice inceput de post de televiziune. Acuma, mi se rupe mie de ce zic unii si altii ca ar fi basist, antivoiculist si mai stiu eu cum. Tot ce pot sa va spun este ca nimic nu e ceea ce pare. Il cunosc personal pe Radu, e un personaj foarte interesant, cult si determinat. Asta e opinia mea. Ah, sa nu uit: de la ora 17.00, zilnic, o emisiune interesanta realizata de Simona Catrina si Alice Nastase Buciuta, de la ora 19.00 o alta emisiune interesanta realizata de Alexandru Cristorian, Roxana Jipa si inca o fata (fosti la vechea Academia Catavencu), apoi "Nasul" si, de la ora 22.30, Grigore Cartianu. Astea pentru inceput. |
||
Thor_again Postat pe 23 Aprilie 2012 14:14 |
||
george pruteanu spunea ca inseamna "omul pamantului",da' nu-i de mirare ca a cosmetizat,doar il chema la fel.. multe ar fi de spus,asteptam sa se mai decanteze neshte chestii,sa speram ca nu se evapora... Simona Catrina si Alice Nastase Buciuta? fetele mele preferate,cu verbu' la ele si sange-n vene... |
||
iasomia Postat pe 23 Aprilie 2012 16:26 |
||
Deci, daca azi e San'Gheorghe, cei pe care ii cheama Georgescu au motiv de sarbatoare? | ||
anakin Postat pe 23 Aprilie 2012 16:57 |
||
la "cestiune",o dedicatie sarbatoritilor si "veteranilor" forumului http://www.youtube.com/watch?v=BpodrcnNh7I&feature=related |
||
LILO Postat pe 23 Aprilie 2012 17:44 |
||
iasomico, lasa-le asa amestecate si bag-acilea... ca daca se decanteaza prea mult trece termenu' de valabilitate... vericilor, daca tot dezerteaza astia-n masa din pdl, o s-ajungem sa nu mai stim cine a condus tara 8 ani de zile... asa ca daca useleu' castiga alegerile, o sa dam vina tot pe ei... he,he,he... pana una-alta, vaz ca nu se-nghesuie nimeni sa-i ia locu' lu razvanel... la ce dracu' mai baga astia motiune de cenzura, habar n-am... la chestii de media, o sa dau un search pe canale, sa vaz unde-i nasu' tv ala... desi in afara perioadei electorale trecute, unde moraru contrabalansa balacareala de la antenele lu' varanu', mare lucru nu era pe la emisiunile nashului... calinescu vaz ca trece iar la pro tv, ceea ce-i bine... la ce amatorisme-s pe-acolo acuma, oricine e binevenit, pana la urma... nu de alta, da' ma cam saturasem de nunti cu silicoane... |
||
zambil Postat pe 24 Aprilie 2012 08:57 |
||
la altele, vaz ca s-au mai dezmortit neshte conturi, pe ici pe colo, da' impresia generala ramane tot aia, ca nimeni nu comunica cu nimeni... posteaza lumea numa' ca sa se bage-n seama... de altfel, lasandu-i la o parte pe aia care oricum n-au nimic de zis, lipsa asta de comunicare live e-un semn clar de cloneala... nu prea poti dezvolta idei in dialog fara sa te dai de gol, ca personalitate, vreau sa zic... sau sa-ti dezvali sursele... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Aprilie 2012 09:04 |
||
moshulescu... eu am lucruri de calitate,care tin o viata,mami. pana una-alta tre' sa plec la ora de alergat. hai s-aveti o zi cum va place... |
||
iasomia Postat pe 24 Aprilie 2012 09:09 |
||
asa mami, fugi... ca face bine la ten... sa ai spor... | ||
zambil Postat pe 24 Aprilie 2012 09:12 |
||
ca tot ziceai de calinescu,mami... s-a sinucis luca,feciorul lui cel mic... i-a crescut frumos,le-a dat libertate,insa...ceva nu a mai functionat,poate boala mamei lui l-a afectat,poate prea multa libertate,trist,imi pare f rau pt florin.. |
||
iasomia Postat pe 24 Aprilie 2012 16:17 |
||
Iaso...fagi alergari?Bravo!!! Pacat ca nu suntem aproape,am alerga impreuna!! Si mie-mi pare rau de Florin Calinescu,si desi nu-l cunosteam pe Luca-fiul lui...ma pun in postura accea de parinte..dureros!!Sincere condoleante... Ce planuri aveti de 1 Mai??Odihna activa..sau ohihna lenesa?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 24 Aprilie 2012 18:43 |
||
ehhh... cheste tragica, daca-i vorba de mezinu' lu' nea florinel... nefericire-n dragoste, ar putea zice lumea amatoare de saituri tabloide... eu zic ca-i altceva... n-ar fi primu' baiat intrat in depresie pt ca-n sinea lui simte ca nu-si poate depasi tatal... s-a mai vazut si la altii, in special in lumea shoubizului... da' asta-i boala de afecteaza numa' baietii, fetele nu prea au gretzuri d-astea, pt cele mai multe realizarea suprema-i sa se marite si sa faca nunta cu dar... | ||
zambil Postat pe 25 Aprilie 2012 08:23 |
||
betty dap,acu' plec... 1 mai?poate bagam o excursie mica,se pare ca iar au baietii liber... cat despre florin ...ma doare al draq,din moment ce sunt detinatoarea unui topic care se numeste: "chestiunea zilei" va dati seama ca pt mine este un om special,cu alte cuvinte, cand vine vorba de drama asta, sunt speechless ... o zi cum va place. |
||
iasomia Postat pe 25 Aprilie 2012 09:41 |
||
zambilu' hai ca iar ne stersera astia. da' ne doare-n basca,ei pierd... |
||
iasomia Postat pe 25 Aprilie 2012 17:43 |
||
Ponta ..s-o apucat sa-mpuste la..PDL-isti.... O mica excursie voi face de 1 Mai cu...telegondola...!!Asta "da" miscare...si .."alergare"..sa nu pierd..cursa..Dar merita..la munte aerul e cu adevarat curat..poate fac si plaja..dar asta e o alta..chestiune.. Si tot la...oare chiar se v-a reveni din iunie la salariile din 2008??Asa sper eu ..dar nu mai cred in promisiunile astora... |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Aprilie 2012 23:17 |
||
iasomico, nush' de ce, da' crez ca orice postare mai lunga de trei randuri si fara maimutzoaie le da dureri de cap adminilor... crez ca targetu' lor e femeile cu fusta lunga... he,he,he... la chestea cu salariile, ma duce mintea ca toata treaba cu reducerea si reintregirea salariilor a fost inspirata de bancu' cu itzic si rabinu... daca nu-l stiti, vi-l mai dau odata, pe scurt: itzic se duce desperat la rabin... - rabi, sunt nenorocit.. am nevasta, zece copii si soacra pe cap, si stam toti intr-o singura odaie... ce ma fac?.. - itzic, ia-ti un caine... - sa bag si-un caine-n casa?.. - da.... iar vine itzic la rabin.. - rabi, sunt disperat.. am nevasta, zece copii, o soacra si-un caine, si stam toti intr-o odaie... ce ma fac?.. - itzic, ia-ti si-o pisica... si tot asa, la sfatu' lu rabi, itzic si-a luat si caine, si pisica, si-o capra, si-o gasca... ajuns la culmea disperarii, itzic vine la rabin si-i zice ca el se sinucide... stai mai itzic, uite ce-ti zic eu... da gasca afara din casa... da asta gasca afara, si dintr-o data se simte mai linistit... asa si cu salariile alea... |
||
zambil Postat pe 26 Aprilie 2012 09:47 |
||
asa, preventiv: bai adminilor, ramane ca-n tren... stiti voi de ce... |
||
zambil Postat pe 26 Aprilie 2012 09:50 |
||
Cu atatea postari pe care domnii admini pe sterg, postari total inofensive, cu o doza de umor sau avand o ironie, acolo, cat sa fie interesanta, cred ca garboul va fi plin de joiane, daniile, irinuci, alehe si cam atat. Cum spunea si zambilu, cre'ca asta o fi si targetul. |
||
anakin Postat pe 26 Aprilie 2012 11:24 |
||
da-i in tun...i-auzi.... VINUL Distruge celulele maligne si 12 tipuri de cancer Aceasta este ultima noutate in medicina, efectiv contra cancerului!!! Vinul este un produs miraculos ptr a omori celulele canceroase. El este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia. De ce nu suntem noi la curent cu asta? Ptr. ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii. Gustul s�u este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. *Dac� ave�i posibilitatea, planta�i o vi�� de vie �n gradina voastr�!!!* C�te persoane mor �n timp ce acest secret este p�strat cu invidie ptr. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corpora�ii? Puteti sa consumati fructele in maniere diferite: pute�i s� m�nca�i pulpele, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet, patiserii, etc. I se atribuie multe virtuti dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Se considera de asemenea ca un agent anti microbian cu larg spectru care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase. oaliuuu! hai sa ne punem pe baut vin,mami... betty si cand te gandesti ca-l vor prim-ministru,vai de capu' nostru,mie nu-mi place cu telegondola,am rau de inaltime,bine,la nevoie ma descurc... |
||
iasomia Postat pe 26 Aprilie 2012 11:26 |
||
hello mami apar frustrari,nu e usor sa ai useri destepti,sa stii....ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 26 Aprilie 2012 11:30 |
||
Mami Iaso, cateodata iti vine nu-stiu-cum atunci cand vezi ca ai o postare decenta, inofensiva, in care vrei sa faci un pic de umor, acolo, iar a doua zi nu o mai gasesti. In schimb raman toate ineptiile, de la diversi deranjati. Ca si utilizator ma mai simt asa, in plus, cateodata.. luat peste picior, cu alta ocazie. Apropo de vin, un prieten al meu avea o maxima ce suna astfel: "Cica alcoolul ucide celulele nervoase... asta inseamna ca ramanem doar cu cele linistite." |
||
anakin Postat pe 26 Aprilie 2012 16:51 |
||
dap, te-apuca nervii - cand esti administrator de site - sa vezi atata scris fara poze cu maimutzoaie... he,he,he... chestea e ca si userii aia de postau din enshpe conturi cu maimutzoaie la greu au cam ramas fara suflu... nu c-ar fi vreo paguba... da' noi ne vedem de-ale noastre, astia de ne stim cat de cat... uite treaba serioasa: baiatu' lu cremenalu' de la coafor il dadu pe tasu-n judecata pe sute de mii de coco, pe cheste de daune morale... lasand la o parte ciudatzenia demersului, te-ntrebi care-i shpilu', daca te-ntrebi si cata avere putea sa stranga un politzist sofer pe salvare... nu-i nicio sfaraiala, ai putea spune asa, pe nerasuflate... da' daca de fapt e o jmecherie-acilea, ha?... de exemplu, cand alelate parti vatamate-l dau pe asasin in judecata pe despagubiri grele, tu, mostenitor de drept, ce faci ca sa-ti ramana si tie ceva?...si sa nu ia ailalti tot?... este ca nu v-ati gandit la asta?... |
||
zambil Postat pe 26 Aprilie 2012 19:00 |
||
Zambil..bun bancul..m-ai "linistit"..am inteles..asta e,pup! iasomia..e cu rau in telegondola,dar numai 8 minute..trec repede..si apoi ne intindem pe iarba,privim cerul si Soarele,ascultam fosnetul muntelui,ciripitul pasarelelor..putem chiar atipi..ne incarcam de bine,de pozitivism,de pace,de sanatate..de frumos!!Chiar te-as lua la munte,a 2-a oara nu mai "scap" de tine..pup! Anakin..mie sotul imi spune ca bea vin..sa-mi cada mie bine!!Si ...cam are dreptate..na ca acum ma..rusinez...pup! |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Aprilie 2012 21:42 |
||
ei , nu ......... ma lasi ? | ||
jeanette40 Postat pe 26 Aprilie 2012 21:53 |
||
vaz ca azi toate postarile-s la locu' lor... pana una-alta... la cheste-acuma... despre nepotismu-n arta... credeti ca numa' la noi se practica?... think again... http://www.youtube.com/watch?v=xY_qU0sGX1g&feature=related dap, neneaca, e chiar el, marele ritchie, iar aia de ne ia la vuvuzela-i nevasta-sa... acuma, sa nu credeti ca-s chiar misogin, in fapt imi place muierea asta (si altele, pe care nu vi le zic acilea)... e frumoasa, desteapta si talentata (nu se vede tot chiar din clipul asta, trebe sa ma credeti pe cuvant!), da' ce canta ea acolo suna a altceva... demential un comentariu la clip, pe youtube: pussy makes people crazy... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 27 Aprilie 2012 08:29 |
||
A trecut motiunea de cenzura. It's show tiiiiiiiiiiiiiiiiiiime! Eu nu inteleg ce rost mai are circul asta, cu o suta de metri inaintea alegerilor. Poate imi explica si mie cineva |
||
Magnolia73 Postat pe 27 Aprilie 2012 15:25 |
||
mda... o mare labissima.... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2012 16:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
|
||
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice