Chestiunea zilei..

Ce nu intelegi Magno..? Da-i si lupta... CIOLANU' are gust bun.
dihoritza
Postat pe 27 Aprilie 2012 18:33
Si cei care organizeaza alegerile au sansa sa si...castige,pe "mana" lor fiind ministerul de finante=banii,internele=jocul de-a alegerile..cam totul...Asta-i .."miza"!! In nici un caz..nevoile poporului!!
Si Ponta=prim-ministru...sa vedem ce guvern propune,ce v-a "indrepta" ce-au stricat PDL-isti...parca asa spunea..?!
La chestiune..am ras{desi era de ..plans..]de circul de la motiune,de jigniri directe si indirecte,de amenintari,de lacrimi,de "sechestrare"...de "spectacolul" dat noua de cei care ar trebui sa ne fie exemplu in comportare si in exprimare...Cum se zice?Rusiniiiica!!!!Rusiniiica!!Rusiniiica!!! Dar nici nu cred ca mai stiu ce-i aia...!!
Hai sa fim sanatosi!!Ca parca doar atat mai avem!!
elisabeta_boia
Postat pe 27 Aprilie 2012 21:48
In ultimii ani nu prea m-am uitat la stirile politice, asa, din dezgust. Si de-aia, cand mai prin cate ceva la tv, nu inteleg mare lucru. Uit si eu, cat de mizerabili sunt politicienii, si tot caut alte explicatii... pe langa lacomie. Acu ma uit la Prigoana, care vrea sa candideze la primaria Bucuresti (cred), azi dimineata l-am vazut pe Irinel Columbeanu!!!!
Cum sa aiba rusine, de unde??? cand e vorba de milioane nu mai conteaza nimic.
Magnolia73
Postat pe 30 Aprilie 2012 15:07
parfumul fetelor in floare, in serile de mai... mmmm...

cam asta ar fi o cheste, da' daca nu percutati, va-ntreb cum ati digerat gratarele... crez ca pe stema tarii asta ar trebui sa punem, un gratar plin cu mici, si doua sticle de bere incrucisate, dedesupt (ca sa-l parafrazez pe balcescu, saracu')...

daca totusi sunteti de parere ca parfumu' fetelor e mai important decat fumu' micilor sfaraind pe gratar, ia de luati un premiu de la nenea...

http://www.youtube.com/watch?v=loNU4fVpO8E&feature=related
zambil
Postat pe 3 Mai 2012 09:02
daca zici talica ca suntem importante,asa o fi,este fetelor?
multam de premiu.
da' matale pe unde pana corbului mai umbli?ca moi cel putin nu mai intelege nimic...aproape...

una peste alta ,am inceput sa ma distrez cu inversarea asta de roluri,abia astept sa treaca "luna de miere" a guvernului ponta,nu de alta ,da' cand vad ce ministrii si-a ales .....
nu mai zic de crin- starleta ,te ia capu'...

moshulescu,

iote mama aici melodie den tineretele noastre, ehe,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=byb1trag-as
iasomia
Postat pe 3 Mai 2012 10:14
mami, parca te si vaz, cu dansurile alea... zisei "parca", da' pana una-alta ma multumesc si cu tanti jennifer asta... ca tot zisesi de drogati... he,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=b-kJQULr6RQ
zambil
Postat pe 5 Mai 2012 08:59
Buna dimineata!!!E sambata,e ora cafelutei...si am intrat pe-aici pt ca mi-era dor de voi!! La mine nou e ca a trecut magnolia acum e toata verde si o pereche de gugustiuci si-au facut cuib in magnolie chiar sub geamul meu...acum sunt la capitolul pupacit,ciugulit penele,cantat non-stop...sunt minunati..si ...DA le dau zilnic o portie -doua de mancare!!!
Si inca o noutate: a inflorit liliacul-tot din fata geamului meu-doar ca acesta-i zilnic..."jumulit" de trecatorii"iubitori" de flori...acum ce e drept e drept....nu le culeg sa le manance-ci sa-si bucure ochii cu frumusetea liliacului ....in casa!!
Daca astea nu-s "chestiuni" arzatoare...vin maine cu noutati de la o nedee din zona noastra-renumita NEDEE MOMARLANEASCA din renumitul loc....DEALUL BABII...hai ca v-am "lamurit..." !!!
O zi buna totutpr!!Pup!
elisabeta_boia
Postat pe 5 Mai 2012 09:09
prea mult fum?... pacat, ca-i bine sa mai vezi si chestii d-astea normale printre-atatea restrictii aiurea...

da' daca sunteti cu partida verzilor, va dau neshte verdeturi dansaretze... atentie, ca si fumatu', prea multa verdeata da dependenta...

http://www.youtube.com/watch?v=u6B0F6edMy8&feature=related
zambil
Postat pe 5 Mai 2012 09:12
Suntem un popor inventiv atunci cand vine vorba de umor, de caterinca.
Ultima gaselnita : cum se scrie corect, innot sau Standford?
anakin
Postat pe 6 Mai 2012 14:01
Mielutza
Postat pe 6 Mai 2012 19:42
na,ca ma stersera?!de ce nenica? pt ca incurajam lumetu'?aveti imprumuturi in euro?este?scuze,am uitat ca sunteti usl-isti,totusi,eu stiam ca e democratie,libertate,hmmm
no,sa-ti mai vina sa zici ceva...

zambilu'

cum "parca" mami?lasa ca-ti da mamoantza videoclip...

betty

ce mai face puiutu"ala ?are colici?
flori peste tot,slabiciunea mea e salcamu'-n floare...

anakinu'

vaz ca pe tine nu te-au sters,faci misto de stapanire,si nik,e drept,tu ai spus niste chestii mai pe ocolite...intre timp vaz ca scapa de d-na respectiva...da' ce?parca conteaza?toti o apa s-un pamant,ma uitam la mircea diaconu,de cand visa el chestia asta...
sa-l vedem la treaba,zic...
iasomia
Postat pe 7 Mai 2012 16:05
Lasa, mami iaso, noi sa fim sanatosi, ca belelele curg oricum!
Ia d-acilea, daca-ti place, una de-a mea: http://www.garbo.ro/comunitate/Thor_again/video/show/109122/Cred-c-am-rezolvat-i-cu-infrigementul-postarea-anterioar-a-fost-blocat-de-youtube-din-motiv-de-imagini.html
Si daca nu-ti place genul asta, ia o clasica, tot de-a mea, d-acilea: http://www.garbo.ro/comunitate/Thor_again/video/show/109031/Le-Roi-est-mort-vive-le-Roi.html Le iei cu copy/ paste in browser sau le gasesti in Video, la mine.
Singura conditie e sa le asculti in casti, la volum moderat, ca nu-s mixate in studio. Oricum, te vor inveseli un pic. Zic si io...
Zambilu, te-astept si pe matale p-acolea, mai ales la a doua melodie
Thor_again
Postat pe 7 Mai 2012 16:09
Heeeei!!! A trecut noul guvern Ponta!!! Acum sa-i vedem la "lucru'!!! Si se vor da pensionarilor ce li s-a retinut ilegal.......si noua doar....8% din ce ne-au luat.....restul de 8% din toamna....si iar credem in ..promisiuni....si nici macar nu e o "chestiune" noua....
Am astenie de primavara...ce pot face????Asa ca chestie...!!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Mai 2012 20:45
tataie..
nu eram deloc suparata,batrane,ma citesti de atatia ani si nu ma ghicesti?
multam pt melodele,bravo,felicitari pt ca ai asa o pasiune.
zambilu' e zgarcit la laude,thorache....nu crez sa zica ceva...
multumesc inca o data.

betty

cum asa? tu si astenia?ehe,he,he...
pai nu-i usor sa fii bunica,e firesc sa ai o tarsha,unde pui ca banii de zdranganele se duc acu' pe pampershi d-aia,este?
ia si tu neshte spirulina,face bine la tonus,unde pui ca pe prospect spune ca face bine la viatza sexuala,daca nu vrea nea paprika ,spune-i ca daca vrea sa nu faca prostata, tre' sa te alerge prin casa,asa-s baietii, se gandesc in primul rand la ei...

una peste alta,viata e frumoasa,cum imi scade moralu',cum ma duc printre femei de varsta mea,oaliu! ce scumpete sunt fata de zgripturoaicele alea...
bietii barbati ce au acasa.

io mi-am facut audiograma si am iesit un pic cam surda,parca ma vad peste cativa ani:hai?ce zisesi?
iasomia
Postat pe 8 Mai 2012 11:26
Da, in mod ciudat, nu m-au sters; dar nu e timpul pierdut.
E bine ca au schhimbat-o pe tanti inotatoarea de la Standford, problema e ca au ales o varianta si mai rea, punandu-l pe Mang (sau Ioann Manng, pentru cunoscatori) in fruntea celor care vor organiza bacul anul asta.
Una din putinele, dar fixele, idei ale acestuia ar fi ca toti absolventii de liceu sa primeasca si diploma de bac la pachet, mai ales ca vrea sa il dea diferentiat, in 3 etape: adica una pentru cei care stiu sa scrie, una pentru cei care stiu sa citeasca, si cealalta pentru cei care organizeaza intalnirea de 10 ani a absolventilor Institutului Hoover al universitatii StanDford.

In alta ordine de idei, vad ca Olanda a castigat la alegerile din Franta.
anakin
Postat pe 8 Mai 2012 12:37
Ma gandesc ca o sa imi stearga comentariul, asa incat o sa il salvez, sa il am la indemana pentru posteri(ori)tate.
anakin
Postat pe 8 Mai 2012 12:39
Mami iaso, io nu pentru laude va dadui linkurile alea, laudele le-am primit din alte parti, deja vorbesc unii de ceva semnaturi si drepturi de autor.
In alta ordine de idei, e nebunie mare in Bucuresti cu finala de maine. Un exemplu: comanzi un taxi de la domitziliu si ti-l trimite dupa minimum 10 minute. Pana acum, in trei minute trebuia sa cobori.
Thor_again
Postat pe 8 Mai 2012 16:46
ce gangureste ponta,zici ca are miere-n cioc...ce happy este..

anakinu'
nu-mi place deloc de manga ala...imi pare atat de obtuz...

thoru'

eram sigura ca te infoi nitel...
ba uite ca mie mi-ar placea sa primesc laude,nu am un target,sa vina la mine...

da,e balamuc cu finala,nu mai tin minte ,de ce au pus-o la bucale?era nasu' bolnavior,parca...sa-i faca o bucurie,ca doar platini e son ami...
parca vad ca iese balamuc..

hai sa fiti iubiti....
iasomia
Postat pe 8 Mai 2012 17:03
Hihihi, nu ma-nfoiai chiar deloc, mami iaso, dimpotriva! Am vrut doar sa spun ca laudele sunt si ele bune, nu zic nu, dar nu pentru asta postai ceea ce am postat. Eh, stii si matale ca esti iubita, mai ales de mine si inca vreo cativa de pe aici
Thor_again
Postat pe 8 Mai 2012 17:25
Iasomio..ai dreptate..banii se duc pe..pampershi..
Spirulina iau zilnic 1/2 pastila..tonus bun,fff bun am...
Si nea Paprika e..plecat la Rosia Montana-face palinca..pescuieste..si nu are cine ma..alerga...asta sa fie cauza ..asteniei mele???Daca DA..ii cer sa vina URGENT acasa...la..datorie!!! Cred ca si el abia asteapta sa-l ...chem!! Plus ca aduce si-o tuica buna-buna...!!!Sa tot...alergi dupa ce-o gusti...!!!
Noroc cu alegerile locale dar mai ales cu cele parlamentare din noiembrie...ne vor reabilita salariile{doar cu 8%..}bine si atat...vor aduce pensiile la normal+ diferentele esalonate in...numai....16 transe..bine si asa...Trebuie profitat ..ca dupa alegeri se v-a reveni {parca vad..} la criza si la noi taieri. ca....asa va vrea FMI-ul...
elisabeta_boia
Postat pe 8 Mai 2012 23:12
Am fost ast�-sear� la �Undeva la Palilula�.
Desigur c� m-am dus cu temerea c� voi vedea un teatru filmat � Silviu Purc�rete fiind un excelent regizor de teatru, dar debutant la capitolul film � �i am avut enorma surpriz� s� v�d o mic� bijuterie cinematografic� de art�, a�a cum nu am mai v�zut �n cinematografia rom�neasc� de la �Hotelul de lux� al lui Pi�a �ncoace, cu fr�nturi de dezl�n�uire a personajelor parc� desprins� din Titus Andronicus.
E un film complex, bine structurat, plin de alegorii, un film bine primit de critic�. Sfatul meu este c� nu se merit� s� �l pierde�i pentru nimic �n lume.
anakin
Postat pe 9 Mai 2012 09:42
anakinu'
si eu le-am spus baietilor ca vreau sa-l vad,am inteles ca practic sunt prizonieri in mica lor lume,si ca se trage la masea in draci in ea...
multam,s-a notat.

thorache
oaliuuu! ce-mi place.
ma uit mereu la emisiunea aia,stii tu,si matale esti numa' suflet,moshule...

betty
ai vazut ca am ghicit?
ma intreba cineva de ce nu sunt nerabdatoare sa am nepoti?pai cum sa fiu,maica?ai mei au murit tineri de boli necrutatoare,cu ce gene am in mine ma mir ca am avut curaju' sa fac copii,in fine,era alta minte atunci..
mda..
n-am nicio traire cand e vorba de nepoti,daca o fi sa fie vreodata...

si zii ashea,betuska,nenea e plecat....si bunica,si singurica,banutii se duc p-acolo,pt ca se stie,astia cand devin parinti,(copiii din ziua de astazi),vor totul de-a moaca...nu e o perioada usora,d-aia zic,sa tii steagul sus,nu-ti lasa pofta de viatza sa paleasca,si pofteste-l pe bunicu' la aparat...
iasomia
Postat pe 9 Mai 2012 10:20
bre anakine... ca astia noii-si baga-n echipa tantici 'nnotatoare la apa mica, nu-i nicio cheste... e-n trend sa fii agramat in romanica si sa te lauzi cu ce diplome ti-ai tras de pe facebook...

da' ce-i mai grav e altceva... iote-acilea primele masuri de urgenta dupa-nscaunare:

1. s-au prescris datoriile alora de-ncasara de la buget prime si sporuri necuvenite...
2. s-au schimbat prefectii pdl cu aia usl
3. inspectoratu' de stat in constructii a fost trecut la guvern

daca la primele doua puncte treaba-i stravezie, la al treilea trebe neshte explicatii... inspectoratu' ala era masina de colectat bani la partid de la tot ce-nseamna constructii-n romanica (vezi povestea cu nastase si cu tanti jianu, fosta sefa isc pe vremea lu' manivela mitrea - celebru' caz al trofeului de excelenta-n constructii)... normal ca alde victoras trebea sa repuna-n functie urgent instrumentu' de santaj, ca-i foame mare...

a, si uitai...s-au schimbat si prioritatile-n programu' de constructie de autostrazi... ca doar trebe sa manance si gura lor neshte comisione, ceva, nu?...

n-a fost bun boc?... eee, acu' chiar c-am cojit banana...
zambil
Postat pe 9 Mai 2012 13:21
thorache... in timp ce-ascult la videoclipu' ala, zi-mi si mie, nene: de ce-i zice sa moara regele?...

cu chestea cu laudele, m-am lamurit.. daca voiai laude, il bagai la sectia publica si te potopeau aia... he,he,he...
zambil
Postat pe 9 Mai 2012 13:30
apropos de palilula... am incercat sa gasesc o copie pe net, la descarcat moca, da-nca nu mi-a iesit.. asa ca deocamdata n-am ce comenta... da' la modu' general, tot zic:

pe vremea lu' ceasca, orice aiureala din teatru sau cinematografie, si-n general din arta facuta de-ai nostri, ni se parea mare cheste doar fiindca banuiam c-ar avea vreun sens abscons si se ia pe shestache de tanti leana si nea nicu... acuma s-a pierdut farmecu' si-o aiureala-i doar o aiureala...

in plus, nu stiu de ce dar tot ce fac ai nostri-i cu vreo doua decade-n urma a ce facura altii, prin alte parti, cu alte ocazii... crez ca ne bazam oarecum pe netinere de minte, cand vrem sa rupem gura targului...
zambil
Postat pe 9 Mai 2012 13:38
hai sa bag si-una din cotidian, nu de alta, da' ca sa aiba astia ce sterge...

mai ieri asisai de la distanta la o-nmormantare tiganeasca... aia de venira sa ridice mortu' pe dric asteptau cuminti la scara blocului in tinute adecvate... culmea shicului necro?... un individ tuciuriu, cu ciocate negre, pantaloni negri si-un tricou negru mulat de-avea imprimat pe piept un iepuras playboy alb... he,he,he...
zambil
Postat pe 9 Mai 2012 13:59
De la: zambil, la data 2012-05-09 13:30:31thorache... in timp ce-ascult la videoclipu' ala, zi-mi si mie, nene: de ce-i zice sa moara regele?

D-al dreaq, nea zambilu, d-al dreaq ce-s io!
Ierea unul mai inainte, un fragment din ala ce-l ascultasi matale. D-aia.
Thor_again
Postat pe 9 Mai 2012 14:20
1. s-au prescris datoriile alora de-ncasara de la buget prime si sporuri necuvenite...

asta cu prescrierea mi s-a parut si mie penala,am auzit ceva de genu': e vorba doar de un miliard de lei..

in-cre-di-bil
iasomia
Postat pe 9 Mai 2012 16:25
cum stati cu mahmureala?la asa meci asa consum,mamica...

nu stiu altii cum sunt,da' pe mine m-a fericit finala de aseara intrun mare fel,m-a implinit la maxim,astazi n-am poftit nimic,nici nu-mi vine sa dezvolt de frica sa nu-mi stric starea....

ole!
de trei ori ura!
iasomia
Postat pe 10 Mai 2012 16:12
E ca naiba si pe la astia cei noi. Cel mai nou ministru al educatiei isi face suma de titluri pentru doctorat copiind lucrarile gresite ale altor cercetatori, lucrari pe care aceia le aruncasera la gunoi.
Pana la urma, cred ca in Romania ar trebui sa se introduca camere de supraveghere nu numai la bacalaureat, in salile de examen, ci si prin birourile in care se scriu lucrarile de doctorat ale viitorilor ministri...
anakin
Postat pe 11 Mai 2012 00:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiati ca? 41 De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine 83 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
Setari Cookie-uri