parca ieri mi-am pus cirese la urechi,s-am uitat de ele,si am iesit asa pe strada... Doamneeee, cum a trecut anul,de la o varsta trece atat de repede....anul... anakinu' da-i draq,mami...nu mai pune la suflet,de-acu' esti realizat,esti pe drumu' tau.. esti tanar,destept,ditamai omanocu',inalt ca bradu'... ia-ti femeia si fugi in lume |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2012 16:14 |
||
---|---|---|
chestiune n-am... este interesant sa-i vad pe cei din fosta opozitie la putere,puterea in opozitie.. da' vorba ceea :cu tarisoara ce-ati avut? numa' marionetele ies in fata,in spatele lor aceeasi mafie,aceleasi interese,caracatita fomista... in fine,da-i in tun... hai s-o melodea ca we si venii vara... we bun http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0 |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2012 16:27 |
||
Cel mai frumos cadou facut de pdl-isti : RETRAGEREA IN OPOZITIE!!! Bravo lor si s-o tina asa muulti ani !!! Si-au dat seama ca nu mai prind parlamentul daca nu se dau la fund!! Cred ca e prea tarziu!! dar ce ziceti de baselu?? a schimbat legea referendumului , sa nu-l mai dea nimeni jos pe fricos!!! Si astia noi se intrec in gafe--nu gasesc un om normal la educatie!! nu inteleg de ce nu l-au pus pe Marga-- era cel mai potrivit!! |
||
|
||
superbus Postat pe 11 Mai 2012 19:36 |
||
Ambasadoarele Romaniei la Campionatul European de Gimnastica...au pus spectatorii sa asculte imnul Romaniei de 4 ori! !Uraaaa !!!Si felicitari fetelor si antrenorilor!1De cand nu mai fac politica ,ci numai gimnastica =meserie grea si frumoasa,au si fetele FF bune rezultate!! Frig si ploi pana ...joi!!Vine toamna?iarna?Vaaaai!!!! O gluma de sezon=alegerile...O capusa l-a muscat pe C.V.Tudor...capusa e acum la...terapie intensiva....!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 13 Mai 2012 22:18 |
||
superbu' ca sa-l inghionteasca pe base,d-aia e marga la externe,ceea ce mi se pare o laba trista,o chestie neserioasa,in tot acest timp sunt numiti la min.invatamantului asa zisi "fabricanti de diplome"... da' vorba ceea... suntem deschisi la nou,si asteptam minunile promise,de ce nu? betty f frumos,m-am uitat la tv cu aceleasi emotii,vechi adica,pe care le credeam uitate... e luni,o melodea care-mi place... http://www.youtube.com/watch?v=FIJzT5BtmQE |
||
iasomia Postat pe 14 Mai 2012 17:31 |
||
Gata, ce era normal sa se intample s-a intamplat, pana la urma: Ioann Manng de la Inneu a demisionat de la Min.Educatiei. Noul ministru al Educatiei a scris �n CV ca preda la Colegiul Tehnic "Anghel Salygny". Nu Saligny. Nici Salignnyy. A, nu stiti cine-i noul ministru? Lyvyu Maryan Pop. |
||
anakin Postat pe 15 Mai 2012 19:36 |
||
anakin-baiatu' de prisos sa spunem ca in orice tara civilizata prim-ministru ar fi avut ceva probleme, din moment ce a numit (deja! )doi oameni cu pete-n CV ,ca sa-i zic asa... vaz ca si U.Craiova a fost matrasita,m-a intepat corasonu'...pe cuvant... de fapt,care-i faza? de ce au putut nasu' si ai lui sa faca treaba asta?cum sa desfiinteze clubu'? n-am prea fost atenta la fotbalu' intern de mult timp... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2012 20:17 |
||
Sigur nu e si "chestiunea" voastra...dar ,fiind "chestiunea" mea..o spun...A "imbatranit" fiul fiicei mele="fratele" meu mai mic.....are...vaaaaaaiii....O LUNA !!!Oare cati ministri se vor mai perinda pe la Ministerul Invatamantului?pana cand el v-a deveni prescolar?scolar?etc....???? In acest mandat Ponta e al 3-lea minstru propus pt MI,oare se termina??Cu numirea lor?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 15 Mai 2012 20:23 |
||
bre, parca va zisei odata - nu va mai agitati cu cine-i propus la ministeru' educatiei, ca n-are importanta... guvernu' ponta 1 are ca scop inlesnirea castigarii alegerilor din toamna... important e cine-i la mai, ca aia numara voturile... si-acolo parca-s pesedei, din cate stiu eu... eu am alte preocupari acuma, ca uite, zisera astia ca din pomii romanesti abia ce-apuca ruralu' s-adune o mana de cirese la hectar... d-aia se-anunta pretzuri de icre negre la fructele romanesti, anu' asta... plus ca la banii de-o sa-i ceara romii prin pietze nici macar nu-i sigur ca ciresele alea or sa fie d-alea neaoshe, d-ale noastre... cine-i de vina?... zapezile, ploile, soarele sau vantu'?... nemunca, fratilor... in romanica mai nimeni nu mai produce ceva, desi mai toti merg pe la vreun servici... |
||
zambil Postat pe 16 Mai 2012 12:53 |
||
la hbo bagara astia autobiografia lu' ceasca intaiu' si unicu'... o insailare cronologica de filmuletze oficiale sau de casa despre marirea si decaderea scornicesteanului, si pe langa el si-a noastra, astilaltii... pe langa melancolii de pe la targurile de toamna cu produse agricole de prin anii 60, ce-am retinut eu e ca tanti leana nu era chiar asa de nasoala pe cat ne-o amintim, mai prin tineretile ei... iar zoica era o bombonica de fata, cu mult peste pitzipoancele astea de-acuma de compun lumea mondena a capitalismului intarziat la minte din romania... crez ca aia-nversunatii de-au bagat-o-n mormant erau neshte refuzati ranchiunosi... |
||
zambil Postat pe 16 Mai 2012 13:08 |
||
800 de milioane de euro au retras din banci grecii,de ieri pana astazi. ce timpuri traim... cuget de vreo saptamana,ma gandeam ce norocoasa sunt pt ca am prins epoca romantica a netului,cand un cuvant era nestemata, tacerea, glezna dezgolita candva... acu' totul este atat de agresiv,te sufoca toti: da-mi like,vreau un like.. a! stiu ce-ai facut,stiu cu cine ai vorbit,si aici fac referire la site-ul ala,unde stau mai toti,nu-i dau numele ,ca dispare postarea.. dupa cum nu pot sa inteleg sub nicio forma cum de cuplurile de indragostiti au mai tot timpul intre ele un labtop,m-am uitat la f multe poze,si nu inteleg shpilu',se traieste cu ochiu' in virtual cand ai iubirea vietii langa tine?hmm... dorintza asta de "etalaj de moi" cum se zice la mine in cartier ,"sa se stie,sa se cunoasca"e atat de ciudata,dar astea sunt timpurile,ne adaptam din mers. ce vreme,m-au durut tare rau oasele anul asta,parca o auz pe buna: oleleo! ce ma ticura oasele! o sa ploua sigur... betty sa-ti traiasca!...sa se faca mare si sanatos... |
||
iasomia Postat pe 16 Mai 2012 16:29 |
||
el si ea cu labtopu' intre ei,ma rog...ambii cu ochii-n el... moshulescu din cate stiu si lu' talica iti placea la carciuma pe vremuri,imposibil sa nu te fi nimerit vreodata la pescarus la ceas de seara,era zoe o super-fata,fara fitze... |
||
iasomia Postat pe 16 Mai 2012 19:09 |
||
Iaso, las' ca si tantica udrea nu stia cine e "presedintele" Norvegiei si daca e tara membra UE! Dar n-a contat deloc pt baselu ,care a promovat-o pe la toate 'menesterele'!!! |
||
superbus Postat pe 16 Mai 2012 19:33 |
||
tanti nutisor? aia e bunaciune,mami,cum draq sa n-o ierti?nu mai fi si tu sucarit acu',cine a zis ca viata e usoara? |
||
iasomia Postat pe 16 Mai 2012 20:11 |
||
Mami Iaso, Referitor la Craiova, clubul nu s-a desfiintat, ci doar au exclus echipa din competitiile patronate de FRF. Mititelu isi poate face o liga a lui, sa se joace de-a fotbalul cu cine va dori.. clubul oricum se va desfiinta, avand in vedere ca este in procedura de insolventa (CITR este administrator judiciar), iar societatea a doua, care administra patrimoniul, se afla si ea in aceeasi procedura. Avand in vedere ca nu exista lichiditati la club, si ca nu mai exista niciun fel de activitate pe aceste doua firme, se va trece la procedura de faliment, urmand ca sa fie valorificate bunurile iar societatile radiate. Ceea ce inseamna ca abia atunci, clubul se va desfiinta. Singura solutie, crearea unui club municipal, administrat de primarie sau de consiliul local, practic asta e singura sansa de a mai avea fotbal in Craiova. |
||
anakin Postat pe 17 Mai 2012 13:04 |
||
anakine... daca iese figura asta la craiova, sa ne zici si noua... ca poate descoperim cum s-avem fotbal si-n restu' romanicii... he,he,he... superbe, ramasesi cu fixatii, nenica... hai c-acu-s ai tai la putere, nu ne mai aburi cu ce-a facut si-a zis nutzeta acu' enshpe ani, macar lauda-i p-ai tai, daca ai sange-n instalatie... te bagi?... si-acu sa trec la cestiunea de-o ridica iasomica, aia cu labtopu-n cuplu... neneaca, atata minte lumea pe net cand e ca fiecare sa se descrie pe sine, ca nimenea nu se mai risca sa-nfrunte proba practica, cu parteneru-n fatza, viu si natural... nu ca-n viata reala nu s-ar minti, da' macar acolo trebe talent si daruire la chestii d-astea, ca sa convingi pe cineva sa-nghita galushca.... ca sa nu mai zic de proba vizuala, unde daca n-ai, n-ai.... ce e mai nasol e ca lumetu' nu mai mushca nici macar la nada d-asta artificiala, pen' ca toti se suspecteaza unii pe altii de facatura... si pe buna dreptate, as zice eu, asa ca nema dialog, nici macar d-asta virtualu'... jucam fazan si zicem c-avem pretini... |
||
zambil Postat pe 17 Mai 2012 14:16 |
||
mami, oamenii nu-si pun viata reala pe cartea cu moace, pun acolo numai ce cred ei ca-i avantajeaza... fiecare vrea sa devina cineva, intr-un fel sau altu', macar prin pozele postate pe-un site de socializare... chestea e ca-i al naibii de greu sa gasesti pe cineva acolo, daca nu stii exact ce si unde sa cauti... plus ca cei mai multi au ajuns acolo fiindca-i cool sa fii pe-un site de fitze... fi-miu are vreo 300 de pretenari d-astia virtuali, dar nu cunoaste exact decat vreo 20... restu-s d-astia facuti din botoane, de n-au schimbat niciodata vreo vorba-ntre ei... labareala... |
||
zambil Postat pe 18 Mai 2012 10:35 |
||
mi s-a parut mie, sau nea serbanica zise ceva cum ca a avut el si-alte chestii de-ajunse paralitic in pat, n-a fost numa' capusa aia de i-a pus capac... nu degeaba magduta nici nu vrea sa mai auda de el, acu' ca-i la necaz... plus ca nici bani nu prea are... cetii o cheste tare, apropos de siturile de socializare si ce face lumea p-acolo... cica neshte englezoaice asa, mai aratoase, traiesc fara griji din ce le sponsorizeaza niste neni cu potofelele pline... si-asta fara ca ele, tanticile alea, sa presteze ceva-n real... cica doar asa, din pretenie d-asta virtuala... deh, asa au unele noroc in viata... |
||
zambil Postat pe 18 Mai 2012 10:43 |
||
serban ionescu zicea ceva de "sifilisu' de padure",cica asa-i mai spune la boala aia in termeni populari..... cert e ca ceasu' rau nu te intreaba daca vrei sa ti-o traga... cat despre site-ul ala,eu am o regula:doar femei,si alea rude din departare sau prietene f apropiate... una peste alta ..e un fel de prizonierat acolo,stau la olalta fosti prieteni,gagici,rude cu care n-au schimbat o vorba de ani de zile din te miri ce cauza,un igore total,se fac ca nu se cunosc,doar isi viziteaza pe furis profilele...ma rog,alea care se pot vizita... una grande circoteca.. |
||
iasomia Postat pe 18 Mai 2012 10:58 |
||
Pai e si normal sa nu se faca!! funebru a jucat cum i-a cantat sefu ala mare!! Au dat legea , dar nu au creat infrastructura pt clasa pregatitoare: sali, materiale didactice, posturi, etc. De fapt au urmarit sa mai sifoneze bani publici prin licitatiile pt achizitii! Bine ca s-au dus pe apa sambetei si ca vor intra foarte putini in parlament!! |
||
superbus Postat pe 20 Mai 2012 12:02 |
||
Zambile , nu tre' sa-i mai laud! Ai nostri sunt mult mai bine pregatiti, e diferenta de clasa, se vede din avion! pai unii ministri de la piticot au avut mari probleme cu bacalaureatul! Englezoaicele alea sigur prestau la greu videochat!! |
||
superbus Postat pe 20 Mai 2012 13:34 |
||
Da, superbe, e diferenta de clasa. Nu toti avem in viata sansa de a aniversa 10 ani de la absolvirea Universitatii de Innot de la Standford |
||
anakin Postat pe 21 Mai 2012 09:00 |
||
carlani care se impung,ce-mi place... |
||
iasomia Postat pe 21 Mai 2012 16:58 |
||
dap, e-o diferenta de clasa, superbe... numa' ca diploma de absolvire a unei clase-n plus e facuta la imprimanta din secretariat, sau e luata de pe internet si platita cu cardu'... plus ca aia de-o detera crez ca-s libanezi, ceva, ca nu prea le au nici ei cu limba romana... bre nene, din ciclu' 'mama prostilor ramane mereu gravida", azi un dialog de la casieria unei banci... clienta, cu aspect de pitzi intelectuala, se prezinta la ghiseu: pitzi: buna ziua, vreau sa cumpar niste euro... casiera: buna ziua, cat doriti sa cumparati?... pitzi: 96 de euro... casiera: da, va costa atat... pitzi scoate suma ceruta, in ronisori, si-i da casierei... casiera incepe sa numere banii... pitzi: si-o sa vreau si sa vand 14 euro... casiera: ?.... pitzi: !.... casiera: adica sa va retin 14 euro din aia 96 si sa va dau in lei?... pitzi: nuuu... am eu 14 euro si vreau sa-i schimb in lei... casiera: !... eu: !... curcile: he,he,he... |
||
zambil Postat pe 22 Mai 2012 08:50 |
||
si tot din acelasi ciclu... dupa ce-a rezolvat problemele natiunii-n regim de urgenta, michimaus ponta se duce-n vizita-n afganistan... de ce? (intrebam noi)... pai (zice el), ca sa-i intrebe de sanatate si ce planuri de viitor au... ca el (adica michimaus) s-a gandit ca dupa ce termina militarii aia shotronu' cu taburi printre minele talibanilor, cand se-ntorc acasa sa fie incadrati si ei (adica militarii ramasi in viata) pe neshte posturi la stat, cu un salar bunicel fara sa faca mare lucru de banii aia... cum bre - o sa ziceti voi - l-ai facut pe ponta prost?... nu neneaca, prosti suntem noi, astilaltii de platim dari la stat ca sa ne conduca michimaus... |
||
zambil Postat pe 22 Mai 2012 08:57 |
||
deci esti mai mult p-acilea, decat p-acolo,moshulescu... d-aia esti matale plictisit asa,ehe,he,he... stii ca-i greu in tarisoara,mamoantza... cat despre ponta,zici ca-i un copil cu deficiente,are atatea pofte,vrea peste tot,daca se poate in acelasi timp,da' de ce o arde el atat de tare?simplu! ii e teama,orice minune tine trei zile... si acum o sa plec la alergarea mea de dimineata, baiatu' meu mi-a zis o chestie dragutza ieri,zice: -mamoanta,stii cat de schimbata esti de cand faci miscare in fiecare zi? -am slabit,este?(bag eu cu sperantza in glas) -si asta(zice el din coltul gurii),insa esti altfel,esti....esti...aaaaa... -cum??zic eu cu rabdarea intinsa ca ciunga buna. deodata copilul se lumineaza la fata: -fresh! asta e...esti fresh! copilasi, ajunsesem sa iau pt o tahicardie sinusala in fiecare zi propranolol,de cand fac miscare la modul serios ,am luat maxim trei pastile in doua luni,nu stiu daca o sa traiesc mai mult pe chestia asta,nici nu ma intereseaza,da' ascultati la baba acilea: miscarea in aer liber este extrem de misto! ceea ce va doresc si voua,cel putin acum cat ne mai tin balamalele. |
||
iasomia Postat pe 22 Mai 2012 09:18 |
||
hait, ca uitai... ieri fuse sarbatoare, neneaca... leana si costel, pe rit vechi... uite cum ajunse nepotismu' insemnat cu roshu-n calendarele ortodoxe... ca daca nu stiti, tanti elena era mamica lu' nenea costel, si nu nevasta-sa... adeca, si barba-su era tot costica, da' nu ala mare, de-ajunse-n calendar... cum ar veni, costel cel mic era de fapt ala mare... v-am aiurit?... atunci mai bine va bag ceva, la aniversara... http://www.youtube.com/watch?v=-0pzEqYQcrQ&feature=related ehhh... simtirea adevarata n-are varsta... si nici barem de greutate... |
||
zambil Postat pe 22 Mai 2012 09:36 |
||
mami - ca acu vazui ca-mi zisesi ceva - plictiseala n-are patrie, ca sa zic asa... da' acilea pe garbo nu prea e dialog adevarat, asa ca ma-ntelegi tu... | ||
zambil Postat pe 22 Mai 2012 09:41 |
||
-tati, de inseamna monolog? -cand vorbesc eu. -si dialog? -cand vorbeste maica-ta si eu dau din cap. |
||
G_X Postat pe 22 Mai 2012 11:00 |
||
gexule... vezi ca e un topic p-acilea cu bancuri... zambilu' misto mosii aia, multumim,da' parca totusi unii arata altfel in pereche,inca au bobocu' unde trebuie... te inteleg cu chestia cu dialogu',chiar eu am vorbit singura p-acilea vreo doua luni, acu' ceva timp.. |
||
iasomia Postat pe 22 Mai 2012 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
|
||
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice