Chestiunea zilei..

Chestiune...Votul uninominal...alegeri din primul tur...
Si pluoa...si bate vantul...si i luna MAI -luna florilor...
Si bine faci Iasomiio ca faci zilnic miscare..incet-incet o sa ..intineresti!! succes!!Pup!!
elisabeta_boia
Postat pe 22 Mai 2012 22:39
iasomia
Postat pe 23 Mai 2012 18:17
De la: zambil, la data 2012-05-22 09:41:13mami - ca acu vazui ca-mi zisesi ceva - plictiseala n-are patrie, ca sa zic asa... da' acilea pe garbo nu prea e dialog adevarat, asa ca ma-ntelegi tu...

ba are patrie,zambilu'..e chiar sufletul nostru...
din pacate odata cu varsta deschidem din ce in ce mai rar ferestrele sa-l aerisim,unii din plictiseala,altii de lene,altii nu mai inteleg nimic,chestii d-astea...deh,viatza...fiecare cu interioarele lui(ei)...
iasomia
Postat pe 23 Mai 2012 18:23
iasomico, eu cand zicem de plictiseal ma refeream strict la garbo... altfel, ferestrele alea-s larg deschise, chit ca se face curent si riscam vreo raceala, ceva...

in alta ordine de idei, stit ca va zisei ceva legat de inspectoratu' ala de stat in constructii, mai deunazi... iote c-avusei dreptate... neneaca, daca va era dor de-o tara condusa-n stil mafiot adevarat, acu v-ati scos... pe fatza, fara jena...

la mondenitati, ma uitai la ce i se-ntampla lu bejenica, de-a nascut un copil precum in bancu' ala cu bula - fara maini, fara picioare si doar c-o ureche uriasa, cu care nu prea aude... acuma, eu nu stiu daca aia de-i facura enshpe ecografii prenatale nu cumva uitara sa bage ecografu-n priza, la consultatii, da' o cheste-i clara: nu te-apuci sa procreezi cand esti cu moralu' la pamant, ca uite cum cauzeaza...
zambil
Postat pe 24 Mai 2012 08:31
hai si-o aeriseala,pana scriu vreo doua randuri,pune brau' sa nu te ia salele,mami...

http://www.youtube.com/watch?v=Si_WLZE3hEE
iasomia
Postat pe 24 Mai 2012 08:36
dap, misto gagica aia, mami... chestea mea e ca-n zilele noastre datu' din cour a devenit sport olimpic, in conditiile-n care aia cu adevarat talentati la chestii d-astea-s la fel de putini ca si-nainte...

si tot din ciclu' zambil are-ntotdeauna dreptate: cica de fapt serban ionescu n-are borelioza d-aia... vorba lu' banciu - cand medicii nu stiu ce ai, iti zic ca te-a muscat capusha... eu sunt mai inclinat sa crez ca-n cazu' lu' nea serbanica, sifilisu' padurii e sifilis pur si simplu, la ce istoric erotic are el in carca...
zambil
Postat pe 24 Mai 2012 08:45
ma macina rau chestia cu sistemu' sanitar,m-a secat de parintii ingerasului ala de patru anisori...
greseli au fost si vor mai fi....dramatic,nene....murim pe capete cu zile...

problema mea insa vine din neintelegerea unei chestii,guvernul a aprobat o suma de bani pt serban ionescu,da? da?! e o suma consistenta,plus ce se mai strange intre timp de la populatie,de ce nu este serban suit intrun avion si trimis de urgenta la viena?de ce se lungeste atat de mult treaba, din moment ce pt vindecarea unei boli orice intarziere inseama un pas mai aproape de sfarsit?

ce sa facem nenica?sa apelam la sarbu iar,cum a fost cazul lui teo?
sau pur si simplu se stie ca e prea tarziu?
sunt revoltata in draci....
iasomia
Postat pe 24 Mai 2012 08:49
aha...

erai pe sobect si matale...

cat despre datu' din cour,in mod sigur se va ajunge la o saturatie,e prea mult peste tot...da' ce sa te mai miri din moment ce primarul mazare batzaie non-stop?
modelele romaniei...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2012 08:53
hai sa-ti zic eu cum e cu sistemu' sanitar in cazu lu' ionescu... cheltuielile de diagnoza-n strainatate sunt decontate prin asigurari medicale de stat numa-n cazu-n care se dovedese ca diagnosticarea-n romanica nu este posibila... chestii birocratice, mami...
zambil
Postat pe 24 Mai 2012 08:54
plus c-o sa se puna problema si-asa... de ce-ar cheltui statu' din buzunar pentru un diagnostic pe care unii se rusineaza sa-l recunoasca public, cand altii mor cu zile-n romanica pe chestii mult mai serioase?...
zambil
Postat pe 24 Mai 2012 08:56
eu vorbeam despre varianta curata,in care nu este vorba de boli rusinoase...

si chiar daca ar fi asa,mami....nu e nici primul nici ultimul,merita o sansa,numa' ca se pare ca boala e cam avansata...

vaz ca l-au demis pe cercel de la min. sanatatii,il adoram pe omu' ala,de cand cu porcina mi-a cazut pe invers.

bre...
nu se opreste suroiu' afara ,mi-au devenit picioarele nelinistite...e bezna in plina zi si ploua f tare la mine-n cartier..
transpir in trening aciulea...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2012 09:04
chestea e ca acilea crez ca vorbim de varianta murdara... serbanica crez ca stie precis ce are, la fel cum stiu si doctorii... de-aia el nici n-a cerut nimic, problema a capatat amploare cand l-au descoperit ziarele de scandal si l-au adus pe prima pagina... si-acuma el ce sa zica - mi-e rau de la prea multe fouttaiuri neprotejate, ajutati-ma?... nu vezi ca magduta nici nu-l baga-n seama, iar el nu deschide gura pe tema asta?...

cat despre sansa: de ce el si altii nu?... auzii mai ieri formularea "marele actor serban ionescu"... ma leshi?... au fost ei altii cu adevarat mari si care-au mierlit-o pe chestii de viata nesanatoasa - vezi dementza lu' dinica, par eczample... crezi c-acolo anii de betii crunte n-au avut nimic de spus?... acuma ce facem, glorificam curvariseala si betia, in conditiile-n care ii cerem poulimii sa stranga cureaua?...
zambil
Postat pe 24 Mai 2012 09:25
ba magda a spus ca si ea si fiul au luat antibiotice pt borelioza,hai ca se leaga neshte chestii..

da' vorba ceea mamoantza,tu ma stii,eu nu prea dau cu piatra...

iasomia
Postat pe 24 Mai 2012 09:37
crez ca borelioza-i un nume de cod, ceva... he,he,he...
zambil
Postat pe 24 Mai 2012 09:40
vad ca "postez" pe un alt topic in draci....

doua vorbe despre: comunicatul ISC-ului,bombo si Al. Ioan Cuza...

nu vad niciun semn bun in ce interprinde noul guvern,in speta,psd-ul...pana una-alta,f multi oameni scarbiti.

pacat,credeam ca oamenii politici au mai invatat cate ceva.

ar fi de plans,daca nu ar fi de ras...
prea multe gafe,zici ca au intrat in politica astazi,si sunt acolo de doujdeani,as da cu huo,da' sunt o doamna,ce basca mea....
iasomia
Postat pe 24 Mai 2012 16:27
dap, nu prea-s semne bune... ma uitai la o pomana electorala, unde vanghele reusi sa umple sala palatului cu pensionari, mai ceva ca la concertele cu stefan banica... motivu'?.... se dadeau moca neshte tichete sociale... sala plina, neneaca, de unde rezulta ca retzelele de socializare ale pensionarilor sunt mai tari decat facebook...

chestea e ca astia, pensionarii, sunt aia de-o sa mearga masiv la vot si-or sa decida viitoru' romaniei... adeca tocma aia de-i doare-n basca de viitor...

multi i-au reprosat lu' baselu ca le-a promis c-or sa traiascaa bine si nu s-a tinut de cuvant... chestia e ca baselu nu le-a promis nimic, el numa' i-a-ndemnat... al doilea la mana, mai toti si-au inchipuit ca sa traiti bine-nseamna sa stai degeaba si sa va vina foloasele-acasa... si-acuma se-nghesuie cu miloaga la vanghele, daca de la altii nu pica nimic... bleah...
zambil
Postat pe 25 Mai 2012 09:40
asaaa... acuma, la capitolu' sa ne deschidem ferestrele... iasomico, baga ochiu'...

fi-miu i-a reprosat maica-sii, la nervi, ca l-a-nvatat sa faca de toate-n casa... mancare, curatenie, spalat, calcat... motivu' supararii?... mai toate prietenele pe care le-a avut nu-s in stare nici sa fiarba un ou... si din pacate - dupa spusele lui - nici macar la sex nu se pricepeau, exceptand vreo doua...

care-i lectia pe care-o invatam de-acilea (vorba cursurilor jmechere de management)?... lectia-i ca tarisoara asta n-are niciun viitor, daca astea-s femeile de maine... o sa-junga bietii baieti sa-si ia neveste din banglades sau din filipine, ca americanii...
zambil
Postat pe 25 Mai 2012 10:00
recunosc eu nu prea i-am batut la cap cu atatea activitati casnice,ai mei stiu sa faca doar cartofi prajiti si sa dea cu aspiratorul...

si daca tot deschidem un pic fereastra...
am avut o discutie cu al mic al meu,pt prima oara mi-am exprimat un dram de nemultumire in legatura cu prietena lui,sunt impreuna de niste ani si mi-ar fi placut sa fac cu ea o echipa ,numa' ca pe ea nu a invatat-o mamica ei sa faca absolut nimic,pe sistemu':invata,daca ai scoala o sa ai bani sa-ti iei menajera,probabil...
ma depasesc chestiile...
bineinteles ca am cautat o zi prielnica cand l-am atras pe fecior in discutie,pt ca seamana cu mine ,si in clipa in care intram in dialog se simte cum fierbe aerul intre noi daca nu avem aceleasi pareri...
ce mi-a zis?

mama,eu zic mersi ca nu bea,ca nu fumeaza sau alte chestii,habar nu ai tu cum sunt fetele in ziua de astazi,numa' pe interes sau mult prea rele de musca...
iasomia
Postat pe 25 Mai 2012 11:14
si sa fim intelesi,nu am avut pretentii sa-mi gateasca,sa-i calce sau te miri ce...nu...

dar mi-ar placea sa-si spele vasele dupa ce mananca,sa stranga in camera dupa ce au musafiri impreuna cu fi-miu,tampenii d-astea ...
bineinteles ca i-am spus ca pana la urma conteaza ca ei se iubesc bla,bla...
dar nu am uitat sa-i spun ca un barbat este Si rezultatul femeilor din viata lui,ca sunt femei langa care evoluezi,te imbogatesti pur si simplu sufleteste...sau...
mama are un rol pana la o anumita varsta.

si inversa e valabila...in fine...

azi mi-a fost greu la alergare,e cumplit sa dai din picioare prin bucurestiul asta plin de haite de caini,si cand sunt obosita,ma sperii,e ca draq...

da' viatza e misto,este?
iasomia
Postat pe 25 Mai 2012 11:24
Slabut Eurovisionul anului 2012, nu ma asteptam sa castige Ro in schimb mi-au placut bunicutele.

Vine vacanta de vara, yupiiii! din 6 iulie pana pe 30 iulie odihna si iar odihna, sa vedem pe unde, nu m-am decis inca.

In rest, nu mai sunt la curent cu ce se intampla prin lume "nema" timp de asa ceva.
Persia
Postat pe 27 Mai 2012 11:10
mdeah, asta-nseamna sa fii o insula de latinitate-ntr-un ocean slavic... nu prea-ti da nimeni puncte la eurovision pe chestii de cumetrie... nu c-am si fi meritat vreun loc fruntas acolo... suedia a castigat pe bune, chiar daca melodia lor a semanat cu my heart will go on a lu' celine dion, aia din titanic... sido, babele alea au fost o gluma proasta, nenica...

eu va bag acilea, asa, de cheste, un video de la india got talent... astia-s castigatorii...

http://www.youtube.com/watch?v=rlgfdTm7c1I&feature=fvwrel

moaca duduii din juriu face toti banii... he,he,he...
zambil
Postat pe 28 Mai 2012 09:07
salu' ,persida
nu mi-au placut babutzele,deloc..pai sa vezi oltencele dupa ce golesc litra de rachiu ,cum se prind in hora si joaca pana obosesc,nu aveau voce rusoaicele,si blajineala aia de la vodka nu m-a atins nicaieri,am impresia ca au ocupat locul al doilea?
e clar,lumea e in deriva...
n-am facut noi mare branza(de parca s-ar fi putut pe meleagurile alea!) in schimb, maneaua noastra cantacioasa se asculta peste tot,asta conteaza pan la urma...

de bute nu mai zic nimic,doar ca moshu' doroftei dupa ce s-a umflat nitel in pene, si-a adus aminte cum e gustul infrangerii si i-a zis lu' lucica sa ridice capu',ashea...cu drag in glas ,in direct...cica tipa in timpul meciului"pleaca de acolo,pleaca de acolo"
apropos,de ce n-a plecat?
nu mai conteaza acu',eu cred in lucica,are stofa,o sa fie ok pana la urma..

si dupa atata suparare,sa bagam ceva de cannes,ca doar ne-a uns la inima,si nu ne-am culcat suparati....:)
iasomia
Postat pe 28 Mai 2012 09:24
indieni,da...
ce-i aia neneaca?trupa de comando?

ca-mi adusei aminte,zambilu'...
am vazut-o pe indianca aia de-ti placea tie,aia cu ochii verzi ...s-a facut cat tancu' ,a nascut ceva de genu' asta,desi ,altfel de buhaiala am vazut eu acolo,se trezeste ea,crez...

chiar ca...
ce mutre face tipa din juriu,imposibil sa nu te apuce rasul..

iasomia
Postat pe 28 Mai 2012 09:35
iasomico, intr-o vreme tanti aia buhaita rupsese gura hollywoodului, nu era numa' parerea mea... da' faptu' c-a ajuns in halu' asta-nseamna ca are si ea o viata adevarata, cu sus si jos, nu ca alea de-arata invariabil a barbie... si p-orma, alea de-s femei adevarate nu-si pierd feminitatea pe neshte kile-n plus, acolo...
zambil
Postat pe 28 Mai 2012 09:46
si-apropos de femei... rivalitatea dintre ele-i inscrisa in gene, vericilor... daca nu credeti, bagati ochiu-acilea...

http://www.youtube.com/watch?v=feM0KHDCUxo&feature=player_embedded
zambil
Postat pe 28 Mai 2012 09:51
daca tot vorbim despre kg...

fetele,

15 cm am scazut in talie,fara dieta ,doar miscare ..cand mers ,cand un pic de alergare...unde pui ca am impresia ca o sa scap de o operatie la picior,o mare galma care mi se formase, a ajuns aproape insesizabila...cracii din tinerete nu o sa-i mai am niciodata,insa este imbucurator sa vezi cum se produc schimbari in bine,deci:
miscare! renuntati la sedentarism!

si zambilu'
stii ca mi-ai zis ca-mi face bine la ten.....
chiar face,culmea!

hai ca fug,
o saptamana buna,buna
iasomia
Postat pe 28 Mai 2012 09:55
spor la alergat Jasmine
ai dreptate in prinvinta schimbarii in bine datorata miscarii , si eu am alergat intr-o perioada si ma simteam foarte bine numai ca am cam exagerat putin si am facut o inflamatie a ligamentelor la ambii genunchi de am stat trei saptamani cu cracii in sus .
altfel , si acum regret perioada aceea
jeanette40
Postat pe 28 Mai 2012 23:11
multam,jenel..

eee,ma laud si io de parca as face vreo facultate....
poate te-ai apucat prea devreme de alergat,eu am mers in pas vioi vreo luna, pana sa indraznesc sa alerg pe bune , ma tragea bortomega in jos ,ma taiau genunchii,practic ,eram ca o marioneta stricata,asa ca am luat-o usor,cu rabdarea treci si mare...
in fine,nu o sa mai comentez pe tema asta,dar am vrut sa se stie ca este benefica chestia...

si ca sa zambim nitel de dimineata,ce m-a facut sa ma apuc?
aveam senzatia ca am o conditie fizica ok,pana cand:

1era liftul stricat ,si am urcat scarile de cateva ori,am fost nevoita sa iau ceva pt palpitatii
2 nu mai alergam dupa tramvai,imi ziceam lasa ca vine altu' acu'
3 cand mi se desfacea vreun siret pe strada,era bai,ma sculam gafaind dupa ce-l legam,mai ales daca eram in blugi
4 chiar si budigaii cand ii trageam pe mine era deranj,nu mai puteam sa stau intrun picior neam.

samd.

acu' am recapatat din mobilitate,sus-jos,alea-alea....ehe,he,he...

o zi cum va place...
iasomia
Postat pe 29 Mai 2012 09:51
mami, pai vorba den batrini zice asa: nu alergi dupa tramvaie, il iei p-ala care opreste-n statie... da' altceva crez c-aveau ei in minte...

bre vericilor, ce fatza de bidon turtit avea bute-n aeroport... da' macar la asta se dusera unii sa faca galerie de consolare, acolo... la mandinga, oha... asa suntem noi, romanii, tot aia de dau cu pumnu' ne sunt mai aproape de suflet, chit ca mai mult iau decat dau... vorba aia: dai, iei, boxer te numesti...
zambil
Postat pe 29 Mai 2012 10:02
hai c-o gasira pe cadana aia de disparu de-acasa, din constanta... cic-a omorart-o fra-su cu inc-un amic, si-o lasara la marginea padurii...

chiar ca mioritza ne defineste pe noi, romanacii... ne place sa ne omoram intre neamuri si sa ne petrecem moartea la margine de codru...
zambil
Postat pe 29 Mai 2012 10:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
.....am nevoie de un dictionar....:D 12 De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05
Ingerii lui Daniel 1 De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! 1 De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
noni 10 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04
Setari Cookie-uri