cum le zici talica,neicusorule....nu le zice niminea...da' crez ca stii asta deja,este? mi-am adus aminte de brumaru si poezia de aia delicioasa... C�NTICEL Spune-mi drept, ce chilo�i ai, Bleu-jandarm sau galben-pai, C�nd treci ginga��-n tramvai Pe la margine de rai? C-am �nnebunit cu to�ii S�-�i vedem un pic chilo�ii, St�nd de-o s�pt�m�n�-n st��ii Cu g�tul pe �ina ro�ii! care era cu brumaru ca nu mai stiu?thorache, parca... |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2012 16:02 |
||
---|---|---|
Buna Seara,dragilor!M-am repatriat...am fost la botezul lui Ioan fiiul ficei mele...eu nu.b-n-ca...eu sunt pt el:GETA..asa-mi zice fiica-mea,asa-mi v-a zice si el!! Abia am sosit.plina de voie buna{avem inca un crestin in familie!!},cand ..in orasul in care locuiesc s-a ..intamplat..una..de-a fost data si la Realitatea TV...Cineva {probabil vre-un ....prieten...} a dat foc masinii primarului...care a fost acum 8 ani PC-ist,apoi...PDL-ist..si acum e...da ati ghicit...PSD-ist!!! Pai cum sa nu-si faca "prieteni" care sa-i dea foc unei "amarate" de masina ..nu ma pricep la marci dar am auzit ca valora 70000 de euro...Pariez cu oricine..ca in nici o saptamana...isi v-a lua una si mai.."bengoasa"..si numai,dar numai ...din salariul lui de ...primar...!!! In rest nu stiu nimic..m-am "rupt" de stiri...asa ca aflu de la voi ultimele noutati..merci mult! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Mai 2012 22:22 |
||
nu mai pot "de drag" cand aud copiii spunand pe nume parintilor,au crescut-o bunicii ? acu' e drept,am vazut la viata mea si mame care-si invatau copiii sa le spune pe nume"sa ma simt tanara,draga,sa fim prieteni",ma rog.. una peste alta,pe bunicii din ziua de astazi ii vad din ce in ce mai abatuti,probabil de la cat de tare sunt tapati de bani de copii ,de parca ar fi de datoria lor sa-i intretina non-stop,ii sug de vlaga Ca Capusele,nenica.. cand ajung bietii parinti bunici... azi nu ma simt strong,mergeam pe strada in toate directiile,si ce ma calca la infinit pe nervi este ca toata lumea imi spune:nu te simti bine,este?va e rau ?aveti ceva! buey! de ce n-am parte si eu de cunoscuti care-mi sa-mi spuna ceva vesel,hai? te'n cour viata... de draci nici chestiune n-am.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2012 11:21 |
||
Iote-ma mami zambeste... zambetul e radiografia frumusetii interioare iti trimit o raza de soare din sufletelul meu si... sufletelul tau.. |
||
nuti_vio Postat pe 30 Mai 2012 11:37 |
||
bagasem si o chestiune,da' o stersei,ca prea faceam confidente si unele chestii e bine sa le tii mai pt tine,asa... multumesc,nutishoru' sa ai bucurii in fiecare zi ,mamoantza |
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2012 12:04 |
||
ete ca am si chestiune,sac! vaz ca mai toti apropiatii mei vorbesc despre cutremurul degraba asteptat,da' la ce m-ar ajuta daca as intra in panica?la nimic,ce ti-e scris in frunte-i pus,ce s-o mai lungim,asa ca hai sa ne bucuram de viata,pana una alta ,nu se stie niciodata... bre unele si-au strans banii lichizi si auretu' ca sa le aiba la indemana,pai si la ce-mi folosesc la o adica daca in loc sa cobor cu liftul,cobor cu blocu'? sa aiba cioretu' si nu nu mai stiu cine ce sa praduiasca? faceti haz de necaz,timpurile sunt ciudate.... |
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2012 16:42 |
||
tre' sa vina si cutremuru' ala din vrancea, odata si-odata, ca prea-l cer multi... da' pana una-alta, avem de-a face cu zgaltaielile guvernului michimaus... in timp ce biciclistu' asta mic schimba sefi de agentii si directori in ritm alert, pe principiu' are sau n-are basca, tanti aia de la munca arunca prafuri in ochi... auzi la ea, cotizatiile de pensii se duc intr-un cont al fiecarui contribuabil, asa ca tzugulanu' poate dormi linistit, pesedeu' vegheaza... neneaca, eu nu mai am somn... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2012 08:45 |
||
la diverse ce sa va zic?... in timp ce leana lu' mandinga dadu-n depresie si nu mai iese din casa, la sibiu un jandar muri-n post... cin' sa fie, cin' sa fie cremenalu'?... cum vecinii zic de baiat ca nu prea umbla cu femei, eu parca vaz o crima din dragoste pidosnica... bre, sper ca nu va bagarati banii-n actiuni facebook, ca dreacu' v-a luat... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2012 08:49 |
||
hai ca numa' sora-mea nu ma anuntase ca vine cutremurul al mare,ca:"prea ne avertizeaza astia pe fata,numa' de nu ne-ar schilodi" auzi si la asta,oaliu! e fascinanta.... e drept ca la chestii d-astea imi pastrez sangele rece,ma apuca batzaitu' a doua zi...in fine,sa ne pastram optimismu',zic... zambilu' tu esti ok,mama. e nashpa de mine la cucurigu' acilea...da' alte ganduri ma framanta pe mine in clipa asta... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2012 08:58 |
||
stai ca mai aveam ceva sa zic... cica 46% din romani sunt supraponderali... culmea, multi din astia nu-s chiar asa relaxati cu banii... dap, mancam prea mult, nu neaparat prea prost... asa-i dac-am vrut societate de consum, in loc sa ne-ndopam cu morcovii in apa, la borcan, de pe vremea lu' ceasca... pana prin anii 60, oamenii erau numa' piele si os, desi mancau extra-ecologic, dupa normele de azi... era mancare putina, talpa tarii se multumea peste zi c-o paine, o scrumbie sarata si neshte masline de la butoi... asta la oras, la sat era si mai rau... stevia si mamaliga uscata erau regula, cine-a stat la tzara pe vremuri stie cum era... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2012 09:01 |
||
ooo,da... stiu din vacantze,desi,sa stiti ca in zona bunei (din partea mamei) nu se mancau verzituri gen:stevie,spanac,loboda.. parca o vad pe buna la bucale cand i-am gatit spanac"oaliu! traii si ziua asta in care sa mananc iarba!". in schimb asteptau "tecile" cu limba scoasa,pasarea era doar pt sfarsitul de saptamana,noroc cu garnitza cu bucati,acolo era viatza mea secreta... as fi fost in stare sa dorm cu ea in brate. cat despre partea cealalta a mea,ehe,he,he....slana! slana si pita.... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2012 09:09 |
||
dap, se gatea rar la tzara, o data pe saptamana, da' nici atunci nu gaseai totdeauna carne-n tocana... una din specialitatile lu' soacra-mea - ce-nvatase si ea de cand era fata - era friptura de orez... friptura-n sensu' ca pan' orezu' ala bagat la cuptor se gaseau si neshte cartofi... nici paine nu se facea toata ziua, si nici chiar mamaliga... unu din motivele imbuibarii de-acuma-i frigideru', mami... ia s-aruncam toti frigiderele din casa, sa vezi cum dam cel putin 10 kile jos, ca medie pe tara... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2012 09:18 |
||
io aproape ca le-am dat jos,mami... un pic de cumpatare,un pic de miscare... nu a zis iarba, buna ! a zis bolboate! da' asta-i pt cunoscatori. o zi cum va place.... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2012 09:24 |
||
Iasomia La multi ani, sufletului tau de copil! sa nu pierzi niciodata acea particica minunata ,,suflet de copil", sa fii sanatoasa, iar spiritul sa ti ramana tanar pana la sfarsitul vietii! |
||
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2012 10:51 |
||
Iaso , ce mai faci? Toate bune? Pupici multi ! |
||
ica2 Postat pe 1 Iunie 2012 21:20 |
||
hello,fetele.... va multumesc pt ca v-ati gandit la mine,luati de la mama un mic cadou pt sufletelele voastre bune. http://www.youtube.com/watch?v=5_v7QrIW0zY&feature=player_embedded sa fiti iubiti,copilasi! sper sa va placa.... |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2012 21:43 |
||
azi eram la mall cu niste prieteni,taman ce trasesem aer in piept sa spun ca am de gand sa ies un pic din bucale in mini-vacanta asta,cand ma pomenesc c-o aud pe una spunand"numa' toapele parvenite pleaca in toate mini-vacantele" na poftim! mi-am inghitit vorbele,n-am mai zis nimic.... ma uitam la ce zice zambil de babuska lui,cred ca alea sunt amintiri din copilaria batranei,si incurca ea borcanele,sau ma rog,poate depinde si de zona,dar de gatit o data pe saptamana nu s-a pomenit,poate in timpul foametei,dupa razboi.. curtea bunei a avut mereu animale:porc,vaca,pui,rate,gaste... intradevar,erau precauti,nu erau risipitori ,parca o aud pe batrana "painea fiului n-o da cainelui",se facea paine o data pe saptamana,dar turta si mamaliga erau la discretie. cred ca am fost norocoasa,si pe timpul lu' ceasca a fost ok pt mine,in sensul ca ma descurcam,nu mi-a lipsit niciodata carnea,in '83 la un mom dat trebuia sa stau la coada noaptea,dar nu a durat mult,mi-am adus aminte ca ma baga mama mereu in fata la macelarie cand eram pustoiaca"cere tu ,imi spunea",si-am cerut... a! cand ma duc la mall,cam o data pe saptamana,mananc la nordsee,niciun preparat nu mai are gustul de anul trecut de ex ,toate rasufla aici,nici macar la paul nu mai sunt delikatesurile cum erau... mini-vacanta frumoasa... |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2012 22:28 |
||
La chestiune...se intetesc "pomenile" electorale...se apropie cu pasi repezi ultima zi de ..propaganda electorala{vineri}si sambata viitoare..ce liniste v-a fii!!! Ei,dar mai trebuie sa "suportam" zgomotul facut de partide in aceste ultime zile cand ne vor convinge pe cine sa votam..?! Doresc o mini-vacanta buna tuturor celor care intra azi la "chestiune" !! |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 Iunie 2012 08:56 |
||
betuska.. cand am deschis eu topicu' asta,acu' patru ani(oaliuuuu!)nu am avut intentii de ascultare doar despre politichie,pur si simplu am deschis un topic unde sa ma regasesc cat de cat,asa ca o chestiune poate fi despre orice. ieri scrisesem o postare lunga acilea,numa' ca taman la indroducere m-a lasat cu ochii in soare(cum raman eu uneori,uite asa de-a draq)si m-am pomenit aruncata afara,pai ...sa-ti mai vina sa scrii ceva? chestia asta pe care nu o repara sc-ul,si vedem ca ultimi postatori te miri pe cine,numa' ala de-a postat nu,(ii vedem numele doar 15 min), mi se pare o chestie de indiferenta,si in conditiile astea o sa cam inchida usile,parerea mea.. astazi se termina masterchef,tre' sa-mi caut alta jucarica...ehe,he,he... ieri vorbeam despre nunta lu' teo, cand are omu' chef de vorba ,este un subiect interesant,asa de plictis... |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2012 09:02 |
||
Iaso, multumesc mult pt dedicatie...mi-a placut stii ca-s o sensibiloasa, o romantica incurabila.... parerea ,,unora" nu ar trebui sa te afecteze, nu ii poti multumi pe toti cei din jurul tau.. important e sa faci ceea ce tu simti, ceea ce sufletul tau isi doreste... viata e fragila, scurta.. apropo, si eu am oripilat-o pe vara-mea de la bucale cand a fost acasa... pt ca am mers la fotbal, la biliard(am jucat)...ca-mi place sa merg in padure, sa ma plimb, sa calaresc...samd. O zi minunata |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 13:15 |
||
nutzisor...sa traiesti... tu ce ai inteles?ca aia m-a facut pe mine toapa parvenita?ehe,he,he.. |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2012 16:10 |
||
nu mami, dar tu nu faci parte din categoria celor care-si inghit vorbele o melodie faina http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I0FxIsCCaKw...am ,,luat-o " de la un prieten. sper sa-ti placa... |
||
nuti_vio Postat pe 6 Iunie 2012 22:36 |
||
multumesc. zici tu ca asa par? ca le spun in fatza,de la obraz?of mami,ma cunosti atat de putin... am observat ca am inceput sa tinem chestiile pt noi,da' cine ne poate invinui pe prafu' asta?sanatosi sa fim, ca e cam complicat capitolul respectiv.... |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2012 12:16 |
||
Io �i politica Ieri am v�zut un afi�: Viitorul e azi. De aia nu g�sesc io prezentul. Oare �i-o schimbat locul? Prezentul e m�ine? :P |
||
Axl_R Postat pe 7 Iunie 2012 12:37 |
||
De la: iasomia, la data 2008-11-30 07:53:12Am deschis acest topic pt ca nu-i asa...sunt zile cand avem cate'o "framantare" care nu se incadreaza nicaieri...:) no,m-ati facut sa ma citez... buna intrebare,alexe... |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2012 17:09 |
||
Am inteles Iasomio...Sport ..nu ..ca este topic despre sport...:Politica..nu...ca nu de asta ai deschis topicul.. ........................................................................ |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Iunie 2012 00:24 |
||
Betty, de la o extrem� la alta? St�nga sau dreapta, drag� ? | ||
Axl_R Postat pe 8 Iunie 2012 07:38 |
||
betuska.. era miezul noptii,de ce iti chinuiesti tu creierasul ala al tau cu intrebari de genul ala? axl pt unii lucrurile simple sunt destul de complicate,da' trebuie sa avem intelegere ,cand treci de la statutul de rasfatata casei ,la cel de bunica,confuzia e-n floare. lasa ca incepe fotbalul si ne rezolva chestiile... |
||
iasomia Postat pe 8 Iunie 2012 08:16 |
||
bombaneam eu ceva despre labtopul in cuplul real,teo si alesul ei ,dupa nunta au intrat direct pe facebook,uite asa,cu labtopul intre ei,sau ma rog,fiecare cu al lui...daca tot s-au cunoscut acolo... teo nu-si invita tatal la nunta... cat de bine o intelegeam cand ridica ochii spre cer,e atat de cuplit de greu sa inveti sa traiesti din nou,insa,dragostea purifica,iti da aripi,esti bun ,iertator....ceva e putred in danemarca... dar nu-i asa fiecare cu viatza lui(ei),pana la urma cine sunt eu ca sa-mi dau cu parerea?poate unde e persoana publica? si rochiile alea?! atat de varze,de neavantajoase ,cu toata lucratura lor fina... in fine,oricum ar fi ii doresc multa fericire si sanatate... |
||
iasomia Postat pe 8 Iunie 2012 09:24 |
||
bre... si chestiunea: l-ati vazut pe mazare cum le spunea copiilor aia de gradinitza, ca "fetele si baietii tre' sa se incalece,si ca mai tarziu se vor incaleca sigur"? va intreb acu' daca se intampla chestia in state ,sa zicem,pt ca aia sunt mai puritani,ce ar fi patit un primar daca s-ar fi comportat asa?hai? cat despre masterchef,am ajuns sa ma intreb in timpul finalei daca nu cumva era aranjament sa faca eliminatii atat de urat,dar nu,asa suntem noi ca popor,niste frustrati dusmanosi.. nu au facut decat sa-l ridice pe baiatul ala,care intre noi fie vorba are stofa de chef. cam asta,incepe fotbalul,hop si olimpiada,hai ca e un an interesant. |
||
iasomia Postat pe 8 Iunie 2012 10:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce ne enerveaza? | 10302 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice