Rochiile nici mie nu mi-au placut, in schimb m-am bucurat de fericirea care radia de pe chipul ei. si eu cred ca ar fi trebuit sa- si invite tatal la nunta, indiferent de divergentele avute, iertarea e scrisa-n legile omenesti, parintii si copiii nu-i alegem.. |
||
nuti_vio Postat pe 8 Iunie 2012 11:08 |
||
---|---|---|
adevarat ai grait,iubito... un we bun,si o melodea ca sa mai alungam relele putin. "dansez ca sa imi amintesc ca sunt in viata si traiesc.." http://www.youtube.com/watch?v=I9cOgfTFyf0&feature=plcp |
||
iasomia Postat pe 8 Iunie 2012 16:11 |
||
v-am spus ca-l votez pe nicusor dan?nu? chiar daca stim ca nu sunt sanse pt Ca Caracatitzele vegheaza ,asa...cum sa zic? votez pt copiii mei,pt ca ei cu el voteaza. |
||
|
||
iasomia Postat pe 9 Iunie 2012 19:08 |
||
Ai fost la vot Iaso? Cam putin alegatori s-au prezentat pana acum ,la vot in orasul tau .. Cu care partid simpatizezi ? |
||
ica2 Postat pe 10 Iunie 2012 18:15 |
||
fost,votat.... nu cred ca mai tin cu cineva in momentul de fata,astept alte timpuri,cu cine sa tin?nu-s tot aia? icule... bine ca nu esti aici,stai acolo cat poti... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2012 18:20 |
||
ultima data cand am fost la vot am pus stampila pe Constantinescu... ce de apa a curs pe Lapus de-atunci,ehei! insa azi n-am mai scapat de gura maica-mii,n-am avut incotro... frate,da' ce tusata ierea stampila aia... |
||
precizilla Postat pe 10 Iunie 2012 18:25 |
||
noi ne ducem in familie,copiii mei stiu ca am si eu fixurile mele,masa de duminica si anumite evenimente de care scapam impreuna...si daca tot cad duminica... | ||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2012 18:29 |
||
mami,asta aduce putin a piticii din mansarda,daca ma-ntrebi pe moa... | ||
precizilla Postat pe 10 Iunie 2012 18:33 |
||
ceva de genu'... nu mergeau la vot,nu reuseam sa-i mobilizez, pana cand mi-au spus:mergem,daca mergi si tu! s-am mers,si-am ramas asa... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2012 18:37 |
||
Chestiunea..mea..Am fost 3 zile la Timisoara la o nunta..CALD..FFF. CALD, GROAZNIC de CALD....cum pot timisorenii sa traiasca acolo??Sotului meu i-a fost rau de la caldura aceea MAAAARE!!Am venit tot o fuga azi acesa..dulce casa,munte,soare dar mai bate si-un vant,racoare..ce placereee!!Nu suport orasele mari,gen:Bucuresti,Cluj Timisoara..doar cateva ore{pt. cumparaturi..}si ..REPATRIETEEEA !!!Dar m-am distrat minunat,si am dansat,jucat..toata noaptea!!A fost de vis!!Am avut noroc cu niste nepoti care si-au jucat si dansat..tusica..ca sotul meu mai mult a stat la masa si-a baut "tone" de apa rece.. Am venit urgent si pt. votari,am votat!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Iunie 2012 22:07 |
||
mdea... pontacii si crinoshii-si savureaza victoria la locale, da' vorba unui personaj de film - foaie verde matraguna/veselia nu-i a buna... nu-i a buna pt amarastenii astia din romanica, de se vor vedea din nou condusi de partidu' stat... ue si ciocu' mic la tot poporu', de-acuma-ncolo... alte chestii-s insa definitorii la alegerile astea: 1. multimea de voturi luate de partidu' mancatorilor de seminte de la emisiunile lu' dan diaconescu... 2. ascensiunea lu' nicusor dan la bucuresti... daca-n primu' caz nu-s surprize, avand in vedere media pe tzara la tampenie, alde nicusor este... si-anume, ca internetu' are totusi impactu' lui, lasand la o parte pitzipoancele si cocalarii de pe siturile de socializare... chestea e ca cu uslashii astia lafaindu-se-n bugete, nici internetu' n-o sa mai fie ce-a fost, cat de curand... |
||
zambil Postat pe 11 Iunie 2012 08:47 |
||
auzeam voci de ziceau ca victoria stangii-n romanica se leaga de ce se-ntampla si pe la case mai mari, in euroapa... chestia e ca la noi n-a castigat stanga, care de altfel nici nu exista... au castigat fomishtii de ciolane, care n-au nicio culoare politica si nici mama nici tata-n vremi de criza... da' sa va zic o cheste, apropos de crize economice... vazui de curand un documentar, care lamurea chestea cu disparitia civilizatiei mayashe... stit voi, aia de s-au risipit brusc si fara motiv si le-a halit jungla orasele... nenicilor, ca sa va zic pe scurt, civilizatia mayasha a disparut cand amarastenii n-au mai suportat clasa conducatoare... rascoale, omoruri, chestii, dupa care amarastenii au luat calea codrilor pentru vreo mie de ani.... cam asta ne paste si pe noi, ca civilizatie vreau sa zic... si cand zic de civilizatie nu ma refer la ai nostri, ci la ai lor... ai nostri traiesc deja de mult in codri, ca atitudine... |
||
zambil Postat pe 11 Iunie 2012 08:59 |
||
cand s-au pupat (practic pe bot!) crinu' si manescu,m-a luat asa.....colecistu'... in timp ce pontica il felicita pe negoita,domnul cu pustoaicele ... oaliu! da' oamenii sunt happy,f bine,daca asta a fost pofta ce-au poftit....bagam fair play... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2012 10:36 |
||
Ia! mi-au sters postarea!ce draq spuneam? a! ca nu a fost emulatia luptatorilor patriei ci un vot anti pdl,un vot politic. are dreptate zambilu',gata...ciocu' mic.... sa va fie pe undeva... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2012 12:04 |
||
mami... p-acilea se sterg postarile ca sa-ncurajeze socializarea si schimbu' de opinii... n-are nimic de-a face cu teroarea uslasha de sta sa vina... ca tot zisesi de pupaturile lu' crin cu manescu ala... aveau neshte moace sustinatorii lu' manescu de mafia pietzelor, nu alta... sa vezi de-acu' legatura de patrunjel la pretz de trandafiri olandezi, in toiu verii... |
||
zambil Postat pe 11 Iunie 2012 16:11 |
||
dap... unu' si unu'... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2012 16:14 |
||
asaa... din serialu' "'ai de coururile noastre", de tocma' sta sa-nceapa... mai ieri ziceam de nicusor dan, omu' de-a luat voturi la primaria generala mai mult din laicuri si bloage pe net... in euforia momentului de-atunci - cand omu' era dat pe locu' trei si-avea un loc asigurat in consiliu - tot zicea el c-o sa fie cu ochii pe primar si pe actele de se-ntocmesc acolo pe spinarea cetateanului... urmarea?... azi e pe locu' patru si-a iesit din carti... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 12 Iunie 2012 15:11 |
||
ca bine zici,am venit fleasca de-afara... pe patru ?! hai ca ne infuriem si poate-l punem presedinte,zilele nu intra in sac,ce palaria noastra! dragi tovarasi si pretini, suport al draq de greu caldura,pe strada n-am nimic,da' cand intru in cladiri ies aburi din mine,imi trece doar cand ma uit la altele de varsta mea si le vad furioase,pe mine m-a invatat tata sa stau blanda cand e prapad d-asta... oaliu! si tre' sa calatoresc iar,inainte marsh! ehe,he,he....oaliuuuu! |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2012 16:04 |
||
he,he,he... episodu' urmator din serialu' de ziceam eu mai deunazi: curtea constitutionala scoasa din joc, presedintele va fi ales de parlament si - cireasa de pe tort - antonescu sugereaza ca de-acum psd si pnl ar putea guverna prin alternanta... mi se pare normal, la cati prosti au pus botu' la alegerile astea... la ce sa mai votam, odata ce ne-am exprimat asa masiv dragostea fata de usl, ha?... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2012 14:23 |
||
si-o cheste sentimentala, ca vaz ca nu prea-i activitate pe-acilea... tanti placinta-i in deriva... pleca suparata de la pdl, da' nu-i prea bine primita in usl... grea viata de femeie politica, mai ales cand are-un copil c-o tinichea judiciara de coada... cand toti dadeau buzna sa paraseasca pedeleu-nainte de-alegeri, ea a ramas fiind santajata cu respectivu' dosar... pleci?... il bagam la pedeapsa cu executare... de ce-ar primi-o useleu' acuma, cand nici nu i-a ajutat la alegeri si mai si vine cu problema lu' fi-su?... de ce-ar risca uslashii sa faca disparut dosaru' junelui si sa fie aratati cu degetu' dupa aia, cand au ei alti penali, mai grei, de rezolvat?... vorba aia, numa' mama sa nu fii.. |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2012 15:30 |
||
mda... eu nu pot sa accesez forumul,tre' sa fac o gramada de trucuri,si uneori nu e timp,da' vaz ca-i doare undeva... ce zici tu,zambilu'? asa si pe dincolo.... e belea cu placinta,numa' ca ea a anuntat clar ca a fost primita in pnl,crinu' nu are gretzuri,e dornic de functie si inchide ochii,unde pui ca un om de baza din tabara adversa e uneori prajitura...se transforma... acu' e fierbere in pdl ,unii isi dau demisiile ,unii mai ca nu si-ar da,ideal ar fi sa-si dea,sa-si dea demisia in bloc conducerea,ai pierdut,platesti... sunt unii p-acolo cu destul sange-n instalatie.... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2012 16:13 |
||
initial am crezut ca s-au smecherit astia,zic:hait! tre' sa intram ca sa cetim,numa' ca fiind acilea,inauntru....nici macar pe mine nu pot sa intru....apare pagina alba....nu mai zic de forum,ma arunca-n balarii... SC-ule,poate faci ceva,se pare ca usor-usor,nu va ocupati decat de publicitate,numa' ca s-ar putea sa n-o mai citeasca nimeni in curand... |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2012 16:19 |
||
zambilu' crez ca tre' sa ne cautam alt loc,mamoantza....ca p-astia ii doare-n pix,nu mai stim cine posteaza pe bune,acu' aparura alte chestii... vorba bancului: - pe mine,ma? |
||
iasomia Postat pe 14 Iunie 2012 16:23 |
||
Mai, da' greu se mai intra pe aici .. de scris sa nu mai vorbim. Peste tot, eroare de server... Este cumva administratorul fugit de acasa? ca sa imi iau jucariile si sa plec si eu nu de alta... |
||
anakin Postat pe 18 Iunie 2012 14:51 |
||
intram in conservare,mamic... oricum,tin sa multumesc acilea celor care imi trimit invitatii pe alte site-uri,problema este ca eu nu sunt interesata decat de relationare pe forum,nu ma intereseaza chatu' si alt tip de relationari. multam inca o data... phiuuu! si cate ar fi de spus... da' deh,se lacomira astia si le pocnira matele de la atata publicitate. e infiorator de cald,da' cica maine e si mai si ,astazi e parfum... sa traiti bine! ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 18 Iunie 2012 19:31 |
||
Gata inca un an scolar!!Pt mine la catedra al..38-lea!!Mult?Putin? parca ieri a fost primul..!! Si in toti anii acestia am aplicat cel putin 10 programe noi...Inca 2 ani mai rezist la ..Noua programa scolara....Si la nuol sistem de invatamant...HARABABURA ..TOTALA !!! Pana la toamna...doresc la toti de pe Chestiune VACANTA PLACUTA !!! Si-a revenit Garbo..pot intra din nou pe forum..de la calduri??De la o verificare tehnica?Bine ca ..si-a revenit! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Iunie 2012 00:13 |
||
moamaaaa... ce vioi e batranu' garbo.. bety multi inainte,da ..trece timpu' al draq de repede de la o varsta,azi e luni,maine-i sambata.. ce de chestiuni avem zilele astea,durere mare,maica:procurori plagiatori,ministrii in conflict de interese,m-as distra strasnic numa' ca ma incearca o scarba ca la balamuc,in atatia ani nu au fost in stare sa gaseasca niste oameni capabili ,nepatati, pt cand o sa vina la putere? se rotesc intre ei ,aceleasi nume ,aceiasi indivizi patati... daca se drege garbo ca lumea, cred ca de aici ies la pensie,nu mai am nici timp ,nici rabdare,nu-mi mai plac inceputurile.. si as mai spune neshte chestii despre stapanire,da' mi-e frica,bre... mi-e frica,mi-e frica sa stau singurica...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 20 Iunie 2012 15:51 |
||
Dar gestul de lasitate al lui Nastase Adrian??E socant...mai ales ca eu una vedeam in el barbatul puternic,hotarat chiar si in incalcarile legii..Si uite ce "muiere" de barbat...m-a gretosat sincer..In lume au fost multi arestati nevinovati..si si-au dus crucea cu eroism...Dar cand esti condamnat pe drept...putea sa fie barbat si s-o execute barbateste.. Si toata presa si toate televiziunile..au acum "tema"...Pe Garbo cu noi..e mai linistit si mai cinstit!! Da Iaso..trece repede...si inca 2 ani ..si intru in randul...pensionarilor....nu stiu de ce dar nu ma bucur?! |
||
elisabeta_boia Postat pe 21 Iunie 2012 08:37 |
||
betusko, vorbeste hunul din tine,hai? mie mi s-au taiat picioarele,pt prima oara de cateva luni incoa simt ca nu sunt in stare sa-mi fac miscarea de dimineata,sunt miloasa...sa ma mai potolesc si ... una peste alta ma gandeam eu asa..in nemernicia mea,ca n-o fi fost numa' indrumatorul lui .....la lucrarea de dr.,cine stie cati doctoranti d-astia plagiatori i-or fi trecut prin mana... i-auzi acilea chestiune: EXCLUSIV "Dacii se �nrudeau cu celții, nu cu geții!". Un arheolog cunoscut prezint� o teorie uimitoare |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2012 08:50 |
||
ce bre!?ce?scriu imbarligat? pai nu v-am spus ca mi-e frica?... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2012 08:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
cand o sa il uit ? | 33 | De la: minna 15 Februarie 2010 15:21 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
|
||
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice