Eu una m-am SATURAT de atata ..tam-tam..Nastase..sinucidere sau nu..Stiam ca orice minune tine 3 zile..asta =minune..tine de-o saptamana...si parca nu se mai termina...MI-E LEHAMITE !!!! Bine ca A Venit VACANTA !! Bine ca s-a mai racorit !!!Oare la ..racoare merge Nastase??S-ar incheia povestea asta =teatru!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Iunie 2012 19:02 |
||
---|---|---|
Asa ca, managerul tot in ceata a ramas,dar acum are pe cine sa dea vina .Si-o fii gasit amicul ? Pupici Iaso ! |
||
ica2 Postat pe 26 Iunie 2012 19:49 |
||
"Procurorii Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie au �nceput urm�rirea penal� fa�� de trei ofi�eri de poli�ie �i fa�� de un medic, �n sarcina c�rora s-a re�inut infrac�iunea de favorizare a infractorului s�v�r�it� �n leg�tur� direct� cu fapte de corup�ie. Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se refer� la �ngreunarea execut�rii pedepsei aplicate de c�tre �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie fostului prim-ministru Adrian N�stase" ..dupe cate intelesai, e vorba di prof.dr.Bradisteanu (ala de-l avem noi cel mai bun de corasone) si di politaii care ar vninit sa-l bage la loc racoros ca era pra cald afara... ...adeca : di ce, pusca mea, il oprira cand ala vru sa se sinomoare? si medecu: ce cata sa-l opireze?... "Opt parlamentari PDL au votat, mar�i, �n favoarea proiectului care modific� Legea referendumului �i instituie demiterea pre�edintelui, la referendum, prin votul majorit��ii celor prezen�i la urne, democrat-liberalii sus�in�nd c� au f�cut acest lucru "din gre�eal�". ...imi plase greseala aista intentionata - juma+1 din cei prizenti l-or votat, juma+1 sa-l demita -logic |
||
|
||
daria_ Postat pe 26 Iunie 2012 20:40 |
||
salu' gagici, eu am o problema,poate unde am stat f prost in ultimul timp cu somnul.. de cand i-am vazut aseara expresia fetei lu' nastase,m-a apucat greata,nu mila,nu intelegere,nimic. in prima faza am fost destul de tushata,insa ,uite ca-mi vine sa dau la boboci. domnul rasat care ne invita sa-i numaram ouale,bleah... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2012 10:34 |
||
dario.. jargonu' tau e cel putin ciudat,vorbeste mama normal,parerea mea... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2012 10:39 |
||
na! ca m-a scos din criza de colecist ...CCR-ul care a hotarat sa ne reprezinte base la bruxelles,oaliu! sa te tii... ia sa vedem ce declara michi.. oooo,e suparatel.... ai de coururile noastre... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2012 16:38 |
||
ponta: nu si nu...cica pleaca oricum,poate-l ignoara aia p-acolo,nu de alta ,dar oameni de stat din alte tari si-au dat demisia pt ca au plagiat. ne facem de bafta ca la balamuc,da' ce draq! parca mai conteaza? bagati mai...hai! hai! |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2012 16:41 |
||
care va plictisiti p-aciulea? http://www.youtube.com/embed/5loKLhLIofs enjoy! sau cum pana calului ii zice... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2012 21:21 |
||
Buuun!! mi-a placut,pup!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 27 Iunie 2012 23:07 |
||
hai sa traim,babe... si romu' meu preferat... ca tot se aude peste tot, de-a inceput sa ma agaseze.... yo,yo... http://www.youtube.com/watch?v=QWZ_XFdzzd4 |
||
iasomia Postat pe 28 Iunie 2012 10:49 |
||
zambilu' ce faci mami?a inceput sa-mi fie mila de nastase,help! ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 28 Iunie 2012 11:57 |
||
e f greu cu lenea asta... ca-mi adusei aminte,ia sa bag o ceste.. am o amica care are un second hand ,cu fel de fel,mai mult tzoale,"face germania" cum zice ea(apropos! de cand cu plagiatul lui michi ghilimelele sunt folosite mai des,ati observat?) ei bine,fratilor....nu mai merge afacerea,nemtalaii nu mai cumpara una-doua tzoale,sau mai bine zis nu le mai arunca asa usor... asa ca schimba pravalia, o da pe potol,oricum a stat destul in domeniu,fix 20 de ani,oaliu! maine parca e ceva sarbatoare. asa ca lma lu' petrica si lu' paulica. hai sa fim sanatosi...ca tare e nevoie... |
||
iasomia Postat pe 28 Iunie 2012 22:46 |
||
mami, acuma si gagica aia a ta, ea vrea sa ia hainele din germania moca... mai acu ceva timp un amic si-a tras costume shtoc de-acolo cu 40 de euroi bucata, derect din magazin... da' eu am alta cheste acuma... scandalu' cu basaraboii... academia romana a dat liber la cautatu' la adeneu a primilor domnitori munteni, pe cheste ca poate erau putin cumani, la origine... romanu' verde hasotti (he,he,he) zice c-o sa opreasca cercetarea, pe motiv c-asa vrea el... eu crez ca-i e teama sa nu se descopere ca alde moshu' mircea era neam chiar cu baselu', care si el se trage cumva din stepa calmuca, si-atunci sa te tii paranghelie... eu zic insa ca oricum aia de pe discovery au dovedit ca toti ne tragem din boshimani s,i dupa cum merge treaba pe la noi, tot acolo ne-ntoarcem, cat de curand... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2012 09:59 |
||
aseara, pe la televiziuni, un nene puse degetu' pe buba... razboiu' useleului cu basescu este de fapt razboiu' pe dosare... cine are acces la ele si cum le foloseste... cand alde crin, michimaus si voiculescu urla impotriva tiraniei basesciene, la asta se refera ei cu adevarat... de ce sa aiba marinelu' rezumate cu jmenurile cumetrilor capitalisti si sa nu-si poata face ei invartelile-n liniste, nu?... mai trist e ca tot felu' de pacalici, care amarasteni au fost toata viata lor si-amarasteni o sa moara, sar si ei sa dea din gura impotriva marinelului, numa' ca sa se bage-n seama... de remarcat e ca legea big brother a trecut cu succes prin parlament, cee ce ne dovedeste ca, indiferent de orientare politica, lumetu' are totusi pasiunea privitului pe gaura cheii si boala lucratului pe linie informativa... |
||
zambil Postat pe 29 Iunie 2012 10:18 |
||
noi doi cred ca suntem rude,prea ne uitam la aceleasi chestii cand e vorba de politichie... da,asa zicea... ca baselu are inca serviciile,una peste alta, puterea anula deja cateva chestii Cu Care luara ochii paulimii acu' ceva timp,ziceau de portocalii,da' ei dadura la ordonante de urgenta in draci,si niciuna pt binele oamenilor.. pe vlaicu voda parca il agitara nitel,urma mircea cel batran,da' nu mai vrea romanu' ala de hasotti,da...bine,unii au un respect deosebit pt morti,morminte s-alte...nu sunt neaparat de condamnat,asa au fost crescuti.. in fine,dupa cum ziceam: la multi ani,petrica! |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2012 11:50 |
||
Da,azi e sarbatoare!!LA MULTI ANI Paul,Petru,Paula,Petra..si toti cei care-i sarbatoresc!! Si s-a incheiat inca un post ..acum liber la macare si la..pacate...Ca sa aiba romanul ce spune la urmatoare...spovedanie!! Si ..de luni...SCRISUL la BACALAUREAT !!Atunci sa vezi...PERLE !!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iunie 2012 19:19 |
||
sa traiasca toata lumea,da... hai cu plagiatu' acu'...manati mai! hai! hai! este incredibil ce se intampla,se strange carnea pe mine,maica... tre' sa ma gandesc la ceva frumos,ca devin depresiva .... |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2012 20:04 |
||
"Lucurile �ncep s� arate �n acest moment, �i am proprietatea termenilor, �tiu ce spun, ca �n Germania dup� victoria nazi�tilor, dup� alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei, �n 1933. Este aceea�i sfidare monstruoas� din partea noii puteri pe a �i impune cu orice pre� voin�a, c�lc�nd �n picioare orice regul�, desfiin��nd o comisie atunci c�nd exist� vreun pericol ca ea s� dea vreun verdict nepl�cut pentru domnul Ponta. Aud ni�te prostii �n fa�� practicate de sus�in�torii acestei puteri care m� scot din min�i. Nu este posibil s� o auzi pe doamna Andronescu �i nu �tiu c��i am mai auzit c� trebuie un verdict de specialitate, trebuie o comisie juridic� care s� analizeze. Ce s� analizeze? Este suficient un grup de oameni, o gospodin�, un elev, un ��ran, un grup de oameni care �tiu s� scrie �i s� citeasc� pentru a proba aceast� ho�ie a domnului Ponta. Nici m�car nu e vorba de un plagiat. Oricine poate s� ia �i s� compare, dac� �tie s� scrie �i s� citeasc�. Nu trebuie studii juridice. Plagiat �nseamn� ceva mai fin" CTP no comment. da' a venit we-ul ,asa ca hai sa ne distram nitel,eu cel putin asta am de gand... we cum va place. |
||
iasomia Postat pe 29 Iunie 2012 21:14 |
||
Se face din ce in ce mai cald=CANICULA...cod galben!! Si ..mai este si ..LUNA PLINA !!!Se zice ca in perioada de Luna Plina au loc cele mai multe sinucideri,crime,violuri si furturi...Poate de la faptul ca se vede mai bine??Dar sa nu credem in ...superstitii!!Sau sa credem?? Sz..eu cu "chestiunea" mea...ca de ..politica-s saturata!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Iulie 2012 00:10 |
||
poti sa scrii despre tot ce doresti,betty. in superstitii d-alea clasice nu prea cred,da' am si eu spaimele mele ,ca omu'... ce fomist e usl-ul asta,a luat-o complet pe aratura,nu stiu ce-o sa iasa pt ca lumea e cam dezamagita,si nu prea mai vrea tamdemu' asta...da' dansii nu si nu,vor sa ne-o traga original,fara alegeri... ambasadorul sua isi arata ingrijorarea ,cred ca are si de ce de data asta... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2012 17:20 |
||
si chestiunea... cica nationalistii nostri se tem ca primii voievozi romani sa nu fie gasiti maghiari, din cauza asta a fost oprit "proiectul deshumarea" cam seamana cu lovitura de stat ce vaz eu la tv acu',ai de couru' nostru... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2012 17:30 |
||
s-o chestie de racoreala,ca asa-i frumos.. http://www.youtube.com/watch?v=LqIlnF2zjz8&feature=related poate trec zilele astea mai usor... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2012 17:38 |
||
bleah! scuze! nu am avut ochelarii,n-am vazut ca i se misca lu' fata aia organele... ma intreba o prietena daca vin si eu la "miscarea ghilimelelor",bre! simtesc asa o pohta sa ies in strada...am un zvac,o revolta,o haia. nu ne merita javrele astea de conducatori resapati... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2012 21:20 |
||
nu m-a ars vara niciodata asa,la,la,la probabil e batranetea,da,da... cand dau cu ochii de soare simt ca mor ,e deranj f mare... avaramu.....a-aaaaa-a |
||
iasomia Postat pe 4 Iulie 2012 16:22 |
||
ora 6 dimineata la voi, eu nu am somn nu am dormit toata noapte, e ultima mea zi de munca si apoi concediuuuuuuuuuuu, nu mai am rabdare. Maine la ora 19:00 am sa respir aer de Ro, hihihihi de abia astept. | ||
Persia Postat pe 5 Iulie 2012 06:19 |
||
hai acasa ,babe... hai sa nu pierzi :"ultimul samurai"... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2012 11:27 |
||
Persia hai la munte!!Aici e mai ozonat aerul,nu se simte asa de tare canicula si vezi totul de la....mare inaltime!! Maine va fii sau nu suspendat..Basescu??As si vrea si nici n-as vrea...Voi?? |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Iulie 2012 23:34 |
||
adica un fel de:rau cu rau da' mai rau e fara rau.. in cazul in care va fi suspendat,o sa votez mai degraba anti ponta&crin decat pro base,pt ca nu-i asa ...zece ani din viatza tot in harmalaie,tot in harmalaie, parca...< si pe urma poate isi da base demisia,asa de la sine... ieri m-am imbracat in alb si m-am dus in oras,asta cred ca spune ceva... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2012 12:34 |
||
baietii mei se cearta cu mandrele pt suspendarea asta,mai stau o zi si p-orma le dau la geoale,nu-mi place sa-i vad atat de.... detinatori ai adevarului absolut. we bun,dragi tovarasi si prieteni... http://www.youtube.com/watch?v=LPs5hxAz_E0&feature=relmfu unde-i maica tineretea?ce mi-as fi gasit eu de lucru in masinutza ,pe ploaia aia...ehhh... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2012 19:34 |
||
Insabilitatea asta politica ne costa TOT pe noi ...cei de rand...cresc cotele valutare din ora-n ora... Si parca ce mai conteaza cine-i presedinte?!Toti ..."O apa si-un pamant"...Mi-e lehamite si jena de balciul ce-l fac... Referendum=alti bani-alta "distractie"..ca tot e ...criza!! Si gata BACALAUREATUL !!!Duminca se afiseaza rezultatele...unii vor plange...altii se vor bucura... Azi dupa ce un elev a predat lucrarea-i-am urat succes la admiterea intr-o facultate.."NU dau niciunde"mi-a replicat"De ce?" "Plec dincolo!"..in lumea sperantei...Ne pleaca tinerii,ne pleaca parintii,pleaca ROMANII spre "alte tari mai calde,mai ..banoase.." Si noi am supravegheat scrisul pentru....26 de lei /zi...UMILITOR...nu ma mai mir ca se pleaca... |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Iulie 2012 23:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
|
||
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice