Chestiunea zilei..

bre nene, nu ne mai facem bine... vazui la televizor ceva ce se cheama mamaia copiilor... niste pustoaice de le jucau ochii-n cap ca la alea batrane de pe centura isi prezentau cantecele cam asa:

interpreta 1 (10 anisori): "oare ce au fetele astea?... vreau si eu sa stiu cum e sa ai fluturi in stomac si sa simti prima oara fioru' dragostei"...
interpreta no 2 (tot 10 anisori): "cantecul meu este despre un prieten foarte bun care de curand mi-a devenit mai mult decat atat"...

si tot asa... nu mai pun ca o ea si-o el cam de-aceeasi varsta cu alea de dinainte faceau prezentare, chipurile contrazicandu-se... el ca-i asa, ea ca-i altfel, pana cand pustiulicu-i zice lolitei: "iti dau doua sute"... iar ea-si schimba pronto parerea... he,he,he... uite nene cam de unde-ncepe educatia sentimentala... si ne mai miram cum cad astia-n cap la bacalaureat ca popicele...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2012 10:43
si ca tot zisei de bac... cea mai mica promovabilitate pe tara s-a inregistrat in ilfov, adeca taman acolo unde densitatea de vile si masini de neamuri proaste este cea mai mare...

de politica, numa' de bine... adeca de binele lor... nu degeaba zice michimaus si chucky ala de crin ca ei vorbesc in numele poporului... pai cu cine o sa voteze loazele si mamicile lor, daca n-au fost lasati sa copieze, ha?... ca sa nu mai zic ca-n 90 la suta din dulapurile meltenilor se-nghesuie scheletii furtisagurilor si minciunii mai ceva ca-n 41 in zi de meci... romanii, in marea lor majoritate, nu-s inteligenti, ci se descurca... he,he,he.. pai cum adeca se descurca?... va zisei eu mai sus cum...
zambil
Postat pe 9 Iulie 2012 11:18
nu stii ca sexu' vinde,mami?
si ce toalete aveau fetitele alea!atata lipsa de gust nu am vazut in viata mea.

mai nou sunt la moda cosmarurile vietii,vad fel de fel de interprete care-si povestesc spaimele copilariei,pe bani,presupun.
jenant.

si apropos de fetite,si altii mai mari sunt tarati,vezi concursurile alea de miss,unde fetitele sunt vopsite,boite,operate...o isterie incredibila...
lumea a luat-o razna,slava cerului ca am trait in alte timpuri..

in alta dezordine ,caldura asta m-a aruncat in niste stari pe care le credeam uitate,vindecate...pur si simplu sunt labila pshihic,casa grea,maica,casa grea..

ehhhh,lasa ca mai e o luna si vine vacanta si incarcam bateriile...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2012 11:34
un pic de pofta de viata de la horica&comp.

http://www.youtube.com/watch?v=kQEcN-DkYLU&feature=youtu.be

o saptamana buna..

iasomia
Postat pe 9 Iulie 2012 11:57
uitam de betty..

da,este umilitor..
totusi, stiu ca se strangeau bani de la copii"pt protocol",si sumele erau destul de generoase,uneori chiar prea generoase...
nu se mai obisnuieste?
cum asa? ca doar a plecat pdl-istu'...

din pacate ,nici plecarea afara nu mai e ce-a fost odata...
iasomia
Postat pe 9 Iulie 2012 12:34
A fost validata suspendarea lui Traian Basesecu si investit Crin Antonescu..dupa o dezbatere de 7-8 ore la Curtea Constitutionala.!!..Sa vedem ce-o sa fie dupa 29 iulie?!!Probabil..sau sigur..noi alegeri prezidentiale..!!!
Si "chestiunea" mea...am reusit sa dau jos 2 kg...in 2 saptamani!!E mult ,tinand cont ca mananc normal,nu fac gimnastica...doar nu mai mananc dupa ora 18...beau muuula apa plata!!!Uraaaaa !!!!
elisabeta_boia
Postat pe 9 Iulie 2012 22:19
Erata: MUUUUUULTA apa plata...
elisabeta_boia
Postat pe 9 Iulie 2012 22:21
e normal,pisi...avem sauna gratuit...
cat despre ce zici tu acolo,lucrez la chestia asta,tre' sa ma obisnuiesc cu gandul ca pana la urma nici in scandalul asta permanent nu se mai poate sa stam,desi,dupa parerea mea astia isi ridica fustele deseori, si ne arata paulele, ca sa nu mai fim atenti la atatea altele...

aveti idee cat o sa sara totul ?
aveti.
despre ce vorbim aici?in plina criza mondiala ai nostri ne supun bugetele la perversiuni.

am ajuns sa am idei gen: "anul asta trebuie sa merg obligatoriu la .......la anu' o sa murim de foame"

bre,

si daca pana la urma dracul nu-i atat de negru.hai?
cu voiculescu la maneta?hmmm! ai de coururile noastre.

da' nu stiu de ce, parca am senzatia ca nu mai acceptam chiar tot,am senzatia ca ne trezim...

ponta ar trebui sa treaca de la limbajul asta de fante de obor, la unul adecvat functiei ca ne facem rau de kko.

mandatele lu' baselu au coincis cu o perioada f frumoasa din viata mea,probabil din cauza asta am si un deranj,insa,se stie...sunt pline cimitirele cu oameni de neinlocuit...
si totusi ,pe 29 o sa ma imbrac in alb....
iasomia
Postat pe 10 Iulie 2012 11:58
avem pres. interimar...

imi aduc aminte o chestie de la o confruntare base-crin,geoana a lipsit atunci...o stiti voi..

atunci a zis base:"am acceptat intalnirea cu antonescu, pt ca vreau sa fie cunoscut mai bine"

si uite ca a reusit....ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 10 Iulie 2012 12:17
dap...

la vita e bella...

jos michi!!! haide bre ca scriu cifrat ,ca mi-e frica...

macar atat,pohtesc sa-l vaz plecat ,inlocuit de un om corect...pt asta imi pun baza in intelectualitate ,care vad ca nu poate sa accepte ca prim, un manglitor...

spor!

iasomia
Postat pe 10 Iulie 2012 12:22
tara arde si pe voi va doare-n basca,puturosi mai sunteti...

cautam o melodie sa fac o dedicatie unei prietene,daca nu m-am sucit si m-am razgandit de m-au luat dracii,cred ca mi-am pierdut spontaneitatea...

iasomia
Postat pe 10 Iulie 2012 17:46
deci... michimaus si-a cerut scuze de la tanti angela pt c-a utilizat un limbaj giulestean in declaratii de-o vizau pe persoana... pai bine bre, nea michi, ori suntem colonie de la marginea imperiului ue, ori nu mai suntem?... parca vaz ca de-acum incolo michi se va duce la bruxelles numa' cand il cheama aia, si-atunci va trebui sa se duca si cu ta-su tuns...

acelasi michi, cu tupeu' dat de plagiatu' nedovedit legal, isi permite sa faca aprecieri cu privire la rezultatele de la bacu' de anul asta... vezi doamne, neshte pedelisti, cu rautatea lor caracteristica, au vrut sa dovedeasca ca tineretu' nostru e cam prost, sa rada lumea de noi, si d-aia se bagara camere la examene... drept care el si-ai lui se gandesc sa faca bac diferentiat de la anu'... unu pt aia de se dau dastepti si zic c-au invatat, si unu' pt pitzi si coca, care sa-l ia astia numa pt ca s-au prezentat... pai sa moara mamitzele alea de universitati particulare, ha?...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 10:26
acuma, radem noi ce radem, da' purceaua se sufoca-n cotetz... din spatele lu' ponta se-aude coru' natinalistilor comunisti, aia de cer cu-ndarjire neatarnarea de ue...

hai sa lamurim o cheste si cu nationalismu' asta... se stiu manevrele cu ungurii din anii '90, sau sustinerea de tara nato ce eram fatza de sarbi, cand cu razboiu'... ori ce concluzii tragem noi din exemplele trecutului?... pai la razboiu' cu serbia, neshte jmecheri de baietzi si-au umflat buzunarele vanzand petrol la belgrad pe sub dunare... au impartit cu noi ceva din castigu' ala?... oha... prostimea era chemata numa' sa dea glas sentimentelor de pretenie milenara dintre noi si poporu' sarb...

ni se flutura iar pe la nas nationalismu-acuma... ca adica ce vine nemtzoaica aia sa ne dea noua lectii?... si bizonii de-au votat usl dau imediat din coarne, deh... ce dreacu' sa faci intre doua gratare si zece beri, decat sa te rastesti la neamtz?...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 10:35
apropos de prietenia milenara cu sarbii... dateaza fix de pe vremea lu' ceasca, cand cu invadarea cehoslovaciei si imprietenirea brusca cu calau' tito... ca altfel, ne-am cam luat-o mai tot timpu' de la sarbi.. si la fotbal, si la handbal, si cam si prin politica, unde nu prea suflam cand sarbii-i tineau in suturi pe roimanii din valea timocului...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 10:37
bucurosi le-om duce toate,pe picioare.. si cu CC aerisit..

citeam un articol in 22:"De ce a fost indispensabil Traian B�sescu?"bun articol.

purceaua e pe duca,da...
da' nu se stie niciodata,mereu ne-am fofilat cumva de-a lungul veacurilor,hahalere adorabile..

in alta dezordine,vaz ca la utilitati platesc aproape ca iarna,maica...halal,noroc ca sunt baietii mari si nu se mai uita la mine sa le dau de buzunar...
iasomia
Postat pe 11 Iulie 2012 10:50
hai ca daca tot s-a mai potolit vipia si sunt in mana, sa va mai zic de nationalism si de neatarnare... pai bine bre nene, tot ce-i bun in tara asta se datoreaza cotropitorilor... incepand de la romanii lu' traian (ala de-i facuram statue-n paula goala si cu-n maidanez in bratze!), trecand prin cumanii de ni-i dadura pe basarabii nascatori de tara, continuand cu turcii de la care ne-am procopsit cu sarmale, chiftele si ciubucuri, rusii lu' kiseleff de ne-au dat constitutie si nume de familie-n locu' poreclelor, sau austriecii de-au civilizat ardealu' cu planuri de sistematizare, canale si si cai ferate...

de ce tipa pesedeii-acuma iar cu neatarnarea?... pai ei zic cam asa catre tanti ue: dati-ne noua pe mana vreo nouashpe miliarde de euroi si nu ne mai controlati la facturi ca pe hotii de cai, ca stim noi si singuri unde-s vilele mai ieftine pe coasta de azur si ce masini de fitze merg mai bine prin bamboo...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 10:53
no...
amandoi cu vipia.

da' la mine nu s-a potolit deloc.

iasomia
Postat pe 11 Iulie 2012 10:59
da mami, bun articolu' din 22... parca i l-as fi dictat eu (he,he,he)...

la mine parca nu mai e chiar ca ieri, da' daca face pe nebuna imediat dau drumu' la clima...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 11:09
cred ca suportam mai greu sau mai usor in functie de dispozitie,de starea sufleteasca,de starea fizica,chimica...mmm?
iasomia
Postat pe 11 Iulie 2012 11:20
eu am si perversiunea asta, mami, ca-mi place caldura...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 11:22
o da...

tie iti place sa fii fleasca,zambilu',nu te deranjeaza ...

mie imi place sa tremur de frig,nascuta iarna,deh...
iasomia
Postat pe 11 Iulie 2012 11:24
hai ca iar o dadu-n bara nea michi... pe cazu' de trafic de influenta de tocma izbucni in consiliu' magistraturii, nea soarece se simti cu musca pe caciula si ceru dna sa faca publice interceptarile telefonice dintr-o ancheta-n derulare...

se vede clar ca dincolo de spoiala de jmechreala pesedista nu se mai afla nimic si-acuma bietu' om sufera la greu... ma rog, mie mi se pare reactia de dincolo de mormant a unui cadavru politic, un fel de zombi care se misca fara sa gandesca...
zambil
Postat pe 11 Iulie 2012 11:30
corect.

unde pui ca vizita la bruxelles se anunta periculoasa...
iasomia
Postat pe 11 Iulie 2012 11:31

ica2
Postat pe 11 Iulie 2012 21:30
Iaso..acum am citit..SZ..Nu ,nu se mai obisnuieste cheta pt protocol,si chiar daca unii copii incearca-sunt refuzati-nimeni nu-si joaca "painea" pt un pliculet..oricat ar fii el de plin...
Cand doi se cearta-PDL cu USL castiga al 3-lea!!Curioasa sunt cine v-a fii acest al 3-lea?!!!
elisabeta_boia
Postat pe 11 Iulie 2012 21:49
icule..

betty
daca ar fi dupa sufletul tau (banuiesc) ca al treilea ar fi ppdd-ul lu' diaconescu.

prestatia lu' michi de ieri m-a lasat speechless , d-ala...
nu credeam ca se poate mai rau decat stiam,sunt in shoc ,ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 12 Iulie 2012 09:42
da mami... vazusi cum le trase perversa peste bot la uishtii aia de la bruxelles?... pai ori suntem colonie, ori nu mai suntem?... he,he,he...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2012 10:33
ieri, culmea entertainmentului fu grupu' ala de handicapati de se duse sa strige jos basescu in fata sediului de campanie a marinelului... presa se grabi sa zica ca erau naimiti de-ai varanului voiculescu, da' ia fitii nitel atenti acilea:

teoria conspiratiei: grupu' ala a fost tocmit chiar de baselu'... in felu' asta incerca sa induca in mintea poporului sa nu se asocieze cu neshte oameni cu grave probleme la cutiutza si sa-l voteze tot pe el... hai ca v-am pus pe ganduri, este?.... pai ori suntem handicapati, ori nu mai suntem?...
zambil
Postat pe 12 Iulie 2012 10:46
ups... acu' vazui... paprika, si tu strigasi jos baselu', sau mi se paru mie?....
zambil
Postat pe 12 Iulie 2012 10:48
Zambil...ai vazut bine...dar nu recunosc ..nimic!!
Iaso...nu tin ci ppdd-ul...daca spun cu cine tin...ma mai iobesti???
elisabeta_boia
Postat pe 12 Iulie 2012 21:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? 6 De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52
problema 9 De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
reactia fiului meu ... 11 De la: utad 14 Martie 2010 18:34
Setari Cookie-uri