mda.. iar nu-mi apare mesaju' cred ca zisai iar ceva de rahaat... andro, mi se pare aberant sa fie "rahaat" la cuvinte interzise... |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2009 08:45 |
||
---|---|---|
zambil, sunt idioti,nu stiu sa demoleze..nu pe basescu..ala si-o face cu mana lui,nu are nevoie de ajutor.. |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2009 08:49 |
||
hai sa mai bag una.. m-am apucat de curatenia de primavara,ca in fiecare an pun in sac toale si le dau la nevoiasi,baba se uita lung la mine si imi spune: "vezi tu fata..fii si tu mai zgarcita,vine criza asta..nu mai da atatea haine,s-ar putea sa-ti para rau de ele,cine stie ce timpuri vin..." ma uit la ea si rad,stramb desigur..pt ca imi incolteste o idee in dovleac:bai neicusorule,daca baba are dreptate si vin timpuri grele de nu ne mai putem permite sa ne cumparam un tol in spinare? hmmm...ia sa umblu eu la sac..sa opresc totusi "scurtele" alea.. sau nu? bai eu le dau..ca nu mai sunt de actualitate,ce-o fi o fi..pai ce? sa cad in depresie?...ehe,he,he.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2009 09:31 |
||
"hai ca ne luaram de chisherele totusoaicei si ne scapa cestiunea, vericilor...' haida, de. adicalea, chestiunea ceea fuge ? eu as zice ca e bine protzapita acolo sha , unde se afla de se gaseste si apoi, io ce nume de scena mi-am ales : si_totusi. asa ca, nu-s cum zice vericu' zambilu - totusoaica - desi, ma scarpin in talpa si nu vrau sa lucrez la vegonia barlad ei, las'! ca o sa faca chinezoaicele cameshi din acelea numai bune la costumul ce are in componenta pantofii cu scartz de unica folosinta |
||
si_totusi Postat pe 31 Martie 2009 15:26 |
||
Si_totusi, te mananca blanita? | ||
Ioana007 Postat pe 31 Martie 2009 15:46 |
||
ionico, vrei sa-ti fac o demonstratie de gadilitura la deste ? verificam apoi, pe cine si ce il mananca | ||
si_totusi Postat pe 31 Martie 2009 15:48 |
||
ioi copii! ce bine ca sunteti veseli,pe mine ma lasa pc-ul ...daca sunt pe mess si deschid un site isi da restart,nu mai pot sa intru pe youtube..si eu la ora asta ascultam muzica... na ca zisai ceva..acu' dispar de pe mess...unu' ca-i hardu',altu ca-i culerul..sau cum draq ii zice,aiureala ...moare saracu',trebuie inlocuit... da' ma totusico,ia sa dai tu drumu' la web sa vad si eu cam dai tu din cracii aia ,ca m-ai facut curioasa... |
||
iasomia Postat pe 31 Martie 2009 16:00 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-31 08:34:48iar rosca-stanescu e de toata greata! Iasomico, aprob pozitiv! imi venea sa sparg televizoru` cand il vedeam pe desteptu` pamantului ca se lua de fatuca aia. N-o fi nici ea Alba ca Zapada, dar ca barbat, daca ai "sange" pe tine( era sa scriu altceva) si vrei sa lovesti in ta-su, pai lupta-te cu ta-su! Acolo sa arati ca esti barbat! Ca daca tin minte, cu ceva timp in urma, era scandal in presa, tocmai in legatura cu modul in care si-a facut averea `mnealui! |
||
gabitzza Postat pe 31 Martie 2009 17:46 |
||
Jasmine, pe foarte scurt despre tinarul Alex Chivescu: un baiat roman de 17 ani care locuieste in America care isi cauta parinti sociali ca sa nu mearga la orfelinat pentru ca tac'su a plecat inapoi in Rom cind el avea 2 ani si nu l-a mai cautat , iar maica'sa a luat-o razna in urma unui accident. Si-a gasit parinti, a fost acceptat la doua Universitati foarte bune (copilul este cel mai destept din liceul unde invata)... In fine, m-a impresionat vointa lui de a merge mai departe pe o linie ascendenta si altfel. |
||
Aemulus Postat pe 1 Aprilie 2009 06:11 |
||
mico, astenia de primavara,de!ne impresionam mai usor...te asigur ca avem si noi in tara mii ce cazuri deosebite care ar merita atentia noastra,dar media din romanica este ocupata cu sexi-braileanca. in alta dezordine de idei.. copilasi! au inflorit corcodusii,iar salcile sunt verzi..da' cine sa observe asta?suntem atat de prinsi ,atat de obositi... ehhh..ne revenim noi cumva... bitza, asa si daca ziceai de-a dreptu'care era problema? se zice "sange in coaieee" mare chestie... labareala mare,trebuie sa nu ne mai uitam pe programele romanesti in perioada asta. nu-i vezi ce turbati sunt? ce ma distreaza aia de la realitatea...au intors armele,ai draq ce greata-mi fac.. |
||
iasomia Postat pe 1 Aprilie 2009 08:22 |
||
zambil, "o faceam ca la fotbal, cu mercenari... normal, ca doar moldovencele se scarpina in talpa, las' ca vin chinezoaicele sa se speteascva la barlad... " acu' m-am prins cu moldovenecele alea,hai merci...ca rasei ... tusico, nu da... chestiunea zilei,chestiunea mea desigur... aseara am bagat un ochi acilea sa vad ce mai faceti,cand ma uit..oaliu! sa ma bata soarele! eram on?! pai cum asa? ha? pi la mess nu am intrat,pt ca nu pot sa-l accesez,de logat nu m-am logat..bai,da' eram asa dragutaaaa, foc! cum stateam eu on line asa ... se intampla lucruri ciudate p-acilea.. ,ia sa va bag eu un cantecel..ca ma lasa asta al draq pe youtube otara. http://www.youtube.com/watch?v=LdRpDbuyxVQ&feature=related fiti buni si fiti nebuni... lasati tristetea pt alta data. e valabil si pt tine fratelo! vad ca te necajisi cu miturile alea,pai...se poate? om mare esti matale?... |
||
iasomia Postat pe 1 Aprilie 2009 09:14 |
||
in ultimu' catzavenc marius bortea scrie un articolas carcotas la adresa lu' minculescu... ideea lu' bortea e ca de ce sa plateasca statu' roman operatia lu' cristi, care a ajuns asa din cauza bauturii?... si mai departe: de ce nu plateste statu' roman si pt altii, care nu canta prin formatii de rockeri sau alte alea?... bai fratilor, cate bordee, atatea obicee... sau cum zicea solomon ala: si tu ai dreptate... pe de o parte mi se pare firesc sa te ingrijesti pe banii tai daca ti-a placut bautiura - sau tigarea, sau mutaiu'... si-acu' tragi ponoasele... si daca n-ai sa te ingrijesti, ar cam fi cazu' sa mori... pe de alta parte, de cate ori n-am plans (nu eu, asa, la modu' general!) ca statu' nu se ingrijeste de valorile nationale... gicu dobrin nu se opera in germania, desi cam coincidea la placeri cu minculescu... la unele placeri, desigur... ca sa nu va zic ca in vremurile lui de glorie, nea gicu a avut mai multi fani decat toti cantaretii de rock, hip-hop si manele la un loc, pe o suta de ani... |
||
zambil Postat pe 1 Aprilie 2009 12:38 |
||
zambilu', cine are zile traieste,cati miliardari mor si vorba ceea se cauta in cour tot timpul,cand se termina firu'...kaput. dreptate in tara asta nu o sa vedem prea curand..nu ne ramane decat sa tinem steagu' sus si sa speram ca vom fi pe linia de plutire. cat despre exces..depinde,baba mea nu poate sa functioneze daca nu trage cateva tarii...totul este atat de relativ,ca daca ar fi ok, nu ar murii copii de tata de cancer. viata,ce vrei... |
||
iasomia Postat pe 1 Aprilie 2009 15:07 |
||
iasomico... corect, cine are zile, are... da' minculescu cred ca a si baut in dusmanie, nenica... plus tigari, plus viata de noapte... de fier sa fii, si tot te da gata regimu' de viata... |
||
zambil Postat pe 1 Aprilie 2009 16:17 |
||
dap,trebuie sa stii cand sa te opresti... unii se ratacesc... poate are noroc. cat despre excese,vine ziua cand trebuie sa achitam nota de plata,unii mai repede,altii mai tarziu..si tot la cat tine ata ajungem.. |
||
iasomia Postat pe 1 Aprilie 2009 16:25 |
||
Iasomico..ma loveste jena cateodata si astia de p-aci mi-au mai halit vreo 2 raspunsuri de la cestiune si nu ziceam decat de "dulce" de gropile patriei..mi-era ca-mi sterg contu` pe motiv de limbaj neadecvat. zambilu..personal sunt de acord cu carcoteala aluia, toate bune si frumoase, e artist bun Minculescu, dar n-a beut cu mine sau cu tine, prosti platitori de impozite , s-au distrat baietii in tinerete de toata isprava, fara sa se gandeasca la urmari.. La fel m-am enervat cand se jeluia Zamfir ca n-are grija statu` roman de el... E artist mare, nimic de zis, dar de ce n-a stiut sa-si chiverniseasca banii? ca-i el boem? Si-a halit banii? sa fie sanatos.. m-a luat greata cand l-am vazut..se cred descalecatori de tzara.. iar pentru biet copil de 3-4 ani, bolnav de leucemie, nu plateste nici mama-dreaq, trebuie sa planga parintii peste tot, sa stranga bani nush ce ONG ,sa-si vindece copilul..si ala-i nevinovat, n-a apucat nici sa traiasca, eu aluia i-as da banii..sa vindec copiii astia nevinovati ,cu boli cumplite..n-au cunoscut decat suferinta mititeii...viatza de rahaaaat.. |
||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 19:15 |
||
Io-te, azi a nascut una 5 copii!! Sa ai spor sa-i cresti fetitza He, he..copilu` a ramas la Mihaela, iar nenea Elan a scos o prostie pe gura..cica a inaintat cererea de custodie pentru ca vroia sa-i dea o lectie..ESTI DOBITOC NENICULE!!! |
||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 19:25 |
||
bitza, lasa fetita, ca avem SC de gasca,inteleg ei ca intram aici ca sa refutam si noi,ups! refulam... am vrut sa zic. si apoi, nu cred ca le este dor prea tare de timpurile cand se posta acilea o data la trei zile,sau de doua ori pe luna... cat despre operatii si alte alea...nu stiu ce sa zic,cand se stingea anca parghel eram revoltata,spuneam: ba!!! ce mama draq?! macar la astia celebri ar trebui sa suporte statul cheltuiala,ca sunt ai nostri,ai tuturor....desi,vazusi? degeaba s-au strans bani,daca nu a mai avut zile. organsismu' nostru urla saracu' cand are probleme,si noi ce facem? mai aprindem o tigare.."ehhh,tot mor"... da,zamfir mi-a facut si mie greata ..vor case,vor ...dar sa stii ca la noi valorile nu sunt respectate.cum este posibil sa-i iei catedra de nai unui artist de talia lu' zamfir? i-a dat catedra unei fatuci care canta la nai acum ceva ani,cine stie la naiu' cui o fi cantat ea, daca intelegi ce vreau sa spun.... |
||
iasomia Postat pe 1 Aprilie 2009 20:43 |
||
Gabitza, normal ca-I dobitoc, ce crezi ca el nu stia ca nu va obtine copilul? Sigur i-a spus avocatul ca nu are castig de cauza. Iar Zamfir ce sa zica si el daca a ramas fara bani. Tupeu nesimtit. |
||
Clm Postat pe 1 Aprilie 2009 20:45 |
||
Iaso..de Anca imi pare si mie rau, mi-era tare draga, dar ea e alt caz, si-a crescut baietii singurica, femeie faina.. Da, imi dau seama care nai .. , nush ce sa zic.. |
||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 20:47 |
||
Clm, elanu' facu ciocu' mic pt ca-i e frica ca-l da raduleasca in gat,ehee,he,he....ca miliardele alea nu cresc in copaci... bitza, asa mami baga ras...nebunatico. |
||
iasomia Postat pe 1 Aprilie 2009 20:51 |
||
pai cum sa nu raz.., desi ar trebui sa pling , cand vad femei fraiere care cred ca trecand din paturica-n paturica castiga respectu`.. | ||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 20:57 |
||
na! ca il saltara pe becali,pai..cine l-a pus sa"hopa-hopa" la maruta? isi amintira astia de el.... bitza., m-ai zapacit cu paturica aia,esti o bomboana de fata ,tare esti cum se cuvine,eu sunt plina de defecte,"la naiba!"... vor astia sa-i faca perchezitie ,si becali nu accepta decat cu televiziunile de fata,cica ii este frica sa nu-i fi plantat cineva niste cocaina prin casa. mooama ,ce tari suntem..va dati seama cum casca romanii ochii acu' ta tv? hai ,ca m-am distrat... |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 07:57 |
||
cestiunea zilei... doctorita roxana calin a iesit din inchisoare... sigur ati auzit de ea, macelareasa din ploiesti, bla,bla, bla... toate tabloidele s-au repezit sa molfaie stirea: cum arata roxana, ce gandeste roxana, ce-a facut ea in ultimii cinshpe ani, chestii d-astea bune de servit la coafor... asta e falsa chestiune a zilei... adevarata chestiune a zilei este natura umana... o femeie frumoasa dincolo de medie, desteapta, sensibila, care ucide bestial... e oare asa?... va zic eu ca nu e... dostoievski a prins bine de tot ideea in crima si pedeapsa... roxana a ucis din prea multa dragoste... hormonii ei nu suportau sa stea departe de barbatul care o satisfacea ca nimeni altu'... multa lume suspina dupa dragoste, in mare parte pentru ca pentru cei mai multi dragostea e ca si dumnezeu: cei mai multi cred ca exista da' nimeni nu l-a prea vazut la fatza... dragostea e periculoasa, vericilor... cine n-are sange in vene sa traiasc pe muchie de cutit mai bine sa rontzaie o ciocolata, ceva... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 2 Aprilie 2009 08:07 |
||
gabitzo... o corectie, daca-mi dai voie... mihaela tziganu n-a sarit din patura-n patura de fraiera, mami... la ea e un program de viatza, urmat punct cu punct cu maxima-ncrancenare... multe femei se ascund in spatele maternitatii si a drepturilor pe care acest aspect fiziologic il ofera, da' ele nu sunt in realitate decat niste bagaboante penale... |
||
zambil Postat pe 2 Aprilie 2009 08:12 |
||
mami, nu de raduleasca zicea bitza acolo... dimpotriva. ai dreptate, la femeia respectiva totul a fost planificat,oare cum de nu s-a indragostit si ea de un oarecare? i-au cazut chilotii jos tocmai la dani,ca vorba ceea..e pe val. spunea ca toti barbatii din viata ei au inselat-o..practic pe fata,pai eu zic ca d-aia...barbatii simt cand sunt folositi.. |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 08:19 |
||
chestiunea de astazi. oare cum de nu se prinde lumea ca vrajeala asta cu becali este facatura? ca atentia trebuia abatuta in alta parte,ha? si machedonu' stia ..ca doar d-aia aparu el si la morar, si la maruta,si da-i zorba grecu',si da-i,si da-i neicusorule...ehe,he,he..... si stiti ce am mai observat? lumea inca se teme,eu sunt socata de frica din oasele oamenilor..asa mi-ar placea sa spun ca "cei 50 de ani de comunism" ne-au atrofiat curaju',draci! neam de fricosi! am deschis discutia fata de cateva persoane..sa fi vazut ce se albisera si se dadeau dupa un picior pe altu'...cica: "nu mai discuta subiecte de genu' asta! stii..monitorizarea" ce face nene? da' ce floarea mea? discut despre secrete de stat,despre focoase nucleare? discut despre ce vad in juru' meu!'rati ai draqlui sa fiti! copilasi ! ne baga astia circ non-stop,poate uitati si voi ca au sarit preturile la tiutiunu' ala,si la tarie!si la multe altele... pacatosilor! |
||
iasomia Postat pe 2 Aprilie 2009 11:18 |
||
Zambilu..era vizibil si de pe Luna ca la Mihaela asta-i plan de viatza, oricine a avut, cat de cat, curiozitatea sa-i urmareasca ”traiectoria” si-ar fi dat seama..uite Iasomica a fost pe faza.. pe tine Zambilu trebuie sa te pup pe chelie ,am dat peste ”probele de microfon” facute prin cafenea azi, eram obosita dar am ras cu lacrimi si m-am simtit brusc bine, nebunatic mic Iasomica..sa nu te schimbi!! He, he , pai de unde atat curaj? radeam cu un amic pe mess saptamana trecuta si vorbeam de scirbaciunea aia de ordonanta cu interceptarea mesajelor si i-am spus ca fac un test. Scriam ” Vand tancuri” si radeam cum am impartii noi profitu` de la Ciorogarla . La final, i-am zis ca astept mascatii cu lumina stinsa, sa fac BAU! dupa ce izoleaza perimetru` si sparg usa |
||
gabitzza Postat pe 2 Aprilie 2009 19:23 |
||
se aude?... aaaa... am uitat ce vroiam sa zic... he,he,he... hai ca erau simpatici moshulicii aia patru la emisiunea lu' maruta... navigatorii din toate panzele sus... |
||
zambil Postat pe 3 Aprilie 2009 07:59 |
||
se aude,da..! despre asta voiam sa vorbesc si eu... ce lacrimau ei acolo..cand canta nea jean...am dat si eu apa la soareci nitel,asa din solidaritate.. scumpi rau... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 08:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
noni | 10 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
|
||
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri