Chestiunea zilei..

bre nene, ce cauta pacaliciu' ala interimar la cotroceni?... poate doar sa-i incurce p-astia din usl, dupa cum il lua gura pe dinainte la timisoara... auzi la el, s-a luptat cu minerii lu' nen-su iliescu... he,he,he...
zambil
Postat pe 16 Iulie 2012 11:36
ramai perplex,oameni care sunt in politica de atata timp,oameni care s-au antrenat pt clipele astea,ce fac?

zici ca sunt batuti cu leuca in cap,crez ca a aprins base flacara violet,neneaca...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2012 19:46
betty

stii vorba mea:"e libertate,frate!"
tii fix cu cine doresti matale,cred ca ti-o place crinu',hai?ca te vad sensibila la ai cu ochi albastri.
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2012 19:50
trecui pe-acilea sa va salutez.....iaso..pupici multi.....zambilush...raspectili mele....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2012 22:53
da' ce orar de bampireasa ai la postari, mami... hai sa ne traiesti...

la circu' politichiesc de la noi, tanti norica nicolai ne-a furat shou'... o fosta procuroare ceausista o acuza pe alta (monica macovei) de colaborationism cu impuscatu'... nu ca bizonu' ar detecta nuanta, grataragiu' carpatic e multumit ca-i scandal si are la ce rontzai de bostan si de floare...
zambil
Postat pe 17 Iulie 2012 09:29
si iote ca chestiunea lu' michimaus (aia cu plagiatu') s-a rezolvat... o comisie pusa la punct de abramburica ne-a luat valu' de pe ochi - in lumina legislatiei de-atunci (adeca de cand i-au scris negri lucrarea de doctorat lu' biciclistu'), se cheama ca nu e plagiat... hai ca-i tare, da' la ce v-ati fi asteptat?...

auzi la ei, in conformitate cu legislatia vremii!... adica cu aia de pe vremea cand vataf peste lege era bombo, martiru' dolofan de la rahova... un adevar tot dadu insa androneasca pe gorneta - daca ponta a plagiat, atunci cam 90% din lucrarile de doctorat sunt plagiate... he,he,he, pacatoasa mica ce esti!...
zambil
Postat pe 17 Iulie 2012 09:38
tutan

be happy,babe...

se puse noru' asta pe cer, si mai ca-mi vine sa zac ...

crinu' zicea ca o sa fie discret,da' nu poate,nu poateee...tare mult s-a mai visat acolo...
ia sa va uitati cum merge el batz ,asa....ceremonios..o sa va distrati,are ceva suspect omul asta...

da,rezolvara si treaba cu plagiatu',aproape...
insa,nu cred ca o sa se opreasca aici chestia...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2012 09:43
si-o cheste despre suspendarea lu' baselu... lasand la o parte coru' machitorilor din opera freishutzi, aia de striga jos de oftica fiindca marinelu' mai e inca cu coatele pe masa in timp ce ei sunt deja pe sub scaune, problema majora e alta... o mana de bagabontzi, majoritari de conjunctura, vor sa-si asume dreptu' de-a da jos cand vrea muschiu' lor pe singuru' ales al poporului... nu neaparat c-acuma-n postura asta-i chiar baselu', ci ca regula generala...

in bulibasheala totala din romanica, presedintele ar fi singura mascota pe care paulimea si-o alege cu mana ei, fara scamatorii... sa nu zica romanu' ca nu l-a ascultat si pe el cineva... baselu-i betziv, curvar si cu mana grea?... pai asa-s cam 90% din alegatorii inscrisi de sex masculin sau incert, daca stai sa te uiti pe la jurnalele de stiri... ce vrei imagine mai adevarata despre cine pe cine reprezinta?... mai rau e ca ce ni se propune-n loc nu-i curvar, ci mai degraba eunuc, avand in vedere crizele de isterie din putinele ceasuri cand nu doarme pe el... pai bine, bre, voi v-asemanati cu eunucu'?...
zambil
Postat pe 17 Iulie 2012 09:58
dap, mersu' ceremonios al lu' pacalici face toti banii...
zambil
Postat pe 17 Iulie 2012 10:02
locul intai in europa la olimpiada de matematica...

poporul asta are in el gena de invingator,numa' ca...ce dracu' sa facem daca in frunte ajung toti imbecilii?

parca il vad si pe constantinescu cum spunea ca l-au invins serciciile,si cand te gandesti pe ce val de simpatie urcase in fruntea tarii..
asa si astia ,cand ii aud ca tot ce spune occidentul "e comandat" de base ,sau ca umbla macovei pe la cancelarii,samd.
atat de simpli in gandire,atat de fara clasa,rasa..

ioi,iesii soarele...
m-a intepat sufletul,nu mai suport aere conditionate,ventilatoare,curent....brrr...
de la anu'(cine o mai traii) plec iulie si august la munte,maica...ca abia ma astepta alde pishta...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2012 10:23
nenea zambiluuuu...nu-s bampireasa bre...is bufnita......:))))

iaso.....i-m trying......:))))
tutankhamon
Postat pe 17 Iulie 2012 15:28
o sa reusesti sigur,mai vino si talica la o parola,cred ca o sa deschid un topic pt durerile sufletesti,m-a scos din circulatie vipia asta.
prietenele mele cele mai bune au luat-o pe aratura,practic au spus adio unor cariere de invidiat pt ca n-au mai suportat compromisul,nu au mai putut sa spuna:"da,sefu',aveti dreptate,sefu'."pt ca nu-i asa, deasupra noastra este intotdeauna cineva.
nasol.
la 40 de ani au clacat.

au devenit doua nevricoase care ma tortureaza cu atacuri de panica si alte chestii,si atat de mult imi descriu ce simt,si atat de mult plang amandoua, incat m-am pomenit in mijocul drumului fara putinta de a inainta,si cu "boalile" astea nu prea stiu sa lupt.
deci,ma afecteaza, ma afecteaza supararea celor apropiati,ma tot gandeam ca-s pline de bani amandoua, si ar trebui sa fiu mai nesimtita,da' nu pot,nu pot si pace...
iasomia
Postat pe 17 Iulie 2012 18:51
tutanko, razi tu, razi, da' parca nu-i rasu' tau... he,he,he...

mai deunazi o publicatie facea lista diplomelor universitare care nu-ti folosesc la nimic... ce era pe-acolo?... facultatile de litere, cele de management si-n general cu profil economic, academiile de administratie publica... ba chiar si facultatile de drept, daca nu ma-nsel... ideea e ca aia de se procopsesc cu asfel de diplome sunt experti in nimic... sau, ma rog, in nimic folositor pentru potentialii angajatori...

ce spera absolventii respectivi?... pai aia de la litere, daca nu se duc in invatamant, au optiunea atractiva de-a sfarsi in ceva call centere... iar managerii cu diplome, dupa ce asteapta cativa ani buni sa le dea cineva neshte posturi de directori, se pot face vanzatori de butic la chineji sau arabi... in sfarsit, dreptacii au deschisa calea catre posturile de juristi pe la niscaiva intreprinderi falimentare, pierzand proces dupa proces cu clientii nervosi sau pur si simplu mai jmecheri...

am mai dat eu exemplul din povestea lu' pinocchio, ala cu junii' care era dusi in parcu' de distractii si care incet-incet se transformau in magari... colosala viziunea mesterului collodi... din pacate amaratii astia vor trebui sa ne plateasca noua pensiile, cand lor nu le-ajunge nici macar de-un cocktail intr-un bar de fitze...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2012 09:36
apropos de pensii... pensia nesimtzita revine, mai ceva ca terminatoru' lu'' schwartzie... in disperare de cauza, useleu' promite sa refaca pensiile de exceptie pentru armacisti, pentru a le recunoaste meritele deosebite in lupta cu munca... sa vedem insa si de unde o sa le dea michimaus banii astia, ca doar n-o sa-i aduca de-acasa de la socra-su... crez c-o sa-i impoziteze la sange pe ailalti pensionari, nu?...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2012 09:41
iasomico, eu crez ca pretenarele tale alea doua s-au cam saturat de munca, mami... e misto sa dai vina pe-o criza de constiinta cand de fapt te doboara lenea... chestea e: daca tot stau acasa, se pricep la ceva d-alea casnice?...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2012 09:44
nici vorba,au cv-uri impresionante ,in mod sigur vor avea ceva oferte..
una peste alta ,ambele sustin ca romanii nu sunt promovati afara,si ca in ciuda rezultatelor sunt mai degraba promovati slovacii, de ex,si alte natii...

de fapt, S. sa-i zicem,a deschis deja proces,si desi aia i-au oferit nu stiu cate salarii,ea vrea mai mult,spune ca a fost umilita in public si ca pleaca cu imaginea sifonata din cauza lor,are dovezi ca a luat un anumit departament aproape falimentar si l-a adus la profit...etc.
s-a suprapus criza celor 40 de ani peste atatea frustrari profesionale,zic eu..
tocmai ce le-am spus ca au ocazia sa o ia de capat,nu oricine are norocul asta.

zambilu'
fetele astea imi sunt ca niste surori,eu am gresit ca m-am vaitat mai sus,lasa ca astazi m-am sculat cu spondiloza cervicala inflamata,nu spun aici ce simptome am,fereasca sfantu' pe toata lumea..
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2012 09:59
pe seceta asta cv-urile alea n-o sa le prea tina de sete, mai ales daca-s in domeniile alea de le pomenii mai sus... plus ca-n comertz, daca despre asta-i vorba, e ca la armata americana... daca n-ai promovat timp de trei ani, te dau aia afara, cu cv cu tot...

si mai circula si-o legenda nociva pe-acilea... cum ca romanii ar fi mai dashtepti ca altii... pai daca era asa, nu eram noi centru' universului acuma, ca-n romanele lu' corut?...
zambil
Postat pe 18 Iulie 2012 10:07
eu chiar sunt centrul universului,mami...

ma uit la base pe gandul.live...
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2012 11:40
Back from Greece.
Naspa la ei, frate, cu adevarat. Sa ajungi sa dai 1,8 euro pe chilu de benzina nu mi se pare taman cusher.
Scumpete mare, ca exemplu, e mai ieftina maslinica pe la noi decat la ei.. bine, daca o sa mai avem cu ce sa o cumparam, ca la viteza cu care se devalorizeaza leul, poate sa le mareasca Monta si cu 50% salariile bugetarilor, ca isi vor plati tot mai greu facturile.
Sper doar ca pe viitor sa nu am (din nou) nevoie de pasaport ca sa ies din tara si sa merg la Praga sau Londra.
anakin
Postat pe 18 Iulie 2012 12:50
iasomico......ai perfecta dreptate mamio cu cele doua amice....asa e!

zambilutz.....nu te pot pacali, asa-i????
tutankhamon
Postat pe 18 Iulie 2012 21:45
Iasomio..pe tine nu te pot pacali...dar nu pe Crinelu il.."iombesc..-nu.."..tot cu "C" pe...Corneliu...da,da V.T...asta e..imi plac oamenii -enciclopedie,nationalisti..pana la..prostie...cunosc,vad ..dar eu ,pe jumatate unguroiaca-sunt o ..nationalista cum multi romani,100%...nu sunt...
Daca cade Basescu-nu cade in favoarea lui Crin...cum gresit se spune...Cade in favoarea unei noi alegeri-unde ,sigur, vor candida multi doritori de ..presedentie!!Pot sa enumar cateva viitoare sigure candidaturi:Crin Antonescu;Dan Diaconescu;C.V.Tudor;Regele Mihai...si surprize...cat n-o sa ne asteptam...cat cuprinde!!!
elisabeta_boia
Postat pe 19 Iulie 2012 00:07
Beti, o intrebare de profan: de ce ar candida Regele Mihai la presedentie?
anakin
Postat pe 19 Iulie 2012 10:43
anakin

hello,baiatu'
bine ai venit,doar atat?hai mai baga si tu ceva impresii..

tutan

dap...
si tie ti-e lene sa vorbesti,stiu ca esti dezamagita,da' toti suntem.

bety

este un an interesant,nu ne plictisim.

in alta dezordine,sunt malada,ametesc cand intorc capu' si alte aberatii...
sa fiti iubiti!
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2012 11:58
De la: anakin, la data 2012-07-19 10:43:52Beti, o intrebare de profan: de ce ar candida Regele Mihai la presedentie?

Nu stiu...dar a mai vrut odata sa candideze...
Si DA avem un an fara ..plictis...dar si "economic"...
elisabeta_boia
Postat pe 20 Iulie 2012 00:29
Regele Mihai nu a vrut niciodata sa candideze. Din amintirile mele, stiu ca liderii liberali, incercand sa gaseasca o solutie ca sa fie bagati in seama, prin '92, vroiau sa ii propuna candidatura ca din partea PNL..
Evident, o marlanie, pe care regele a tratat-o cum trebuie: nici nu a stat de vorba cu alde Campeanu, Lazarescu, ori Quintus, promotorii ideii (plecati la o plimbarica prin Versoix).
anakin
Postat pe 20 Iulie 2012 00:40
Mami Iaso, dezvolt chestiunea greceasca in weekend sau saptamana viitoare, ... asta daca nu cumva voi profita de soare, sa merg la o plaja.
Plus ca astazi mai am o suspendare a unei executari silite, iar apoi trebuie sa mai reprezint niste clienti pe unde au probleme; deci voi fi un pic cam ocupat ... insa, voie buna sa avem.
anakin
Postat pe 20 Iulie 2012 12:58
caldura mare, monsherilor... si ce face moldoveanu' pe caldura?... isi ascute securea sau cutitu' si-si ia la omor familia... surori, nepoate, tati si mame... adeca, mamele intai viol, si dup-aia omor... he,he,he...

anakine, chestea cu regele mishu a fost cioaca inca din 90, nene... intai l-a folosit ilici pe post de baubau pt paulimea prostita de bautura de la tara... p-orma, cand au vazut ei ca mishu-i senil si nu prezinta niciun pericol, si l-au tras in echipa dndu-i-l pe securistu' duda drept ginerica... si-acuma-l scot pe tapet ca pe moashte, de cate ori au vreun interes...
zambil
Postat pe 20 Iulie 2012 13:35
si-acuma, sa ne ocupam putin de plagiatu' lu' michimaus... parc-aud si-acuma cum sustinatorii pesedisti aduceau argumentu' suprem in disputa cu reclamagii 'telectuali - "da' ce nene, voi sunteti juristi, sa va dati seama dac-a plagiat sau nu?"... iete c-acuma abramburica incropi o sub-comisie de etica sa-l scoata pe michi nevinovat, si-n comisia aia nu prea se-nghesuie juristii... pai cum vine asta?... trebe sa fii jurist ca sa spui c-a plagiat, da' nu trebe sa fii jurist ca sa spui ca n-a plagiat?...

noroc cu universitarii astia, c-au mai dres-o din mers... deci universitarii zic c-a plagiat... chestea e - cine sunt universitarii astia,, nenica?... sunt ei juristi, sau nu sunt?...
zambil
Postat pe 20 Iulie 2012 13:43
cat despre referendum, eu zic asa:

uselistii spun ca poporu' nu-l mai vrea pe baselu' la cotroceni.. ok.. pai atunci s-aduca ei la vot 5 milioana de patzachine care sa zica jos basescu, ca daca asta-i vointa paulimii, nu-i nicio problema sa-i scoti de prin carciumi sa dea cu votu'... sau ma rog, sa se duca dupa ei pe unde salasuiesc pe caldurile astea, cu urna mobila....

eu crez c-o sa merg putin pe la greci, sa vaz ei cum stau cu criza pe sfarsit de iulie...
zambil
Postat pe 20 Iulie 2012 13:49
Cu tavernele stau bine, nea zambile. Ba chiar pot spune ca s-au facut calamarii de anu'asta, ceva de speriat... numa'buni de uns cu ulei de masline si tavaliti prin ceva zeama de lamaie, asta dupa ce ii rumeneste un pic la foc scazut, iar in prealabil ii da prin ceva pesmet, sa iasa paneul bun.

O sa vezi o chestie care pe mine m-a frapat un pic: toti grecii, indiferent de cate grade sunt afara, circula cu geamurile lasate la masini, nu conteaza ca sunt Audi A 6 sau taraboante din vremea flower-power. Benzina e scumpa, asa cum am zis, iar aerul conditionat haleste cam 5% din consumul normal, asa incat e mai ieftin un aer naturel, incins la 38 de grade, care trece prin masina.
Norocul lor ca drumurile sunt ok.
anakin
Postat pe 20 Iulie 2012 18:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
noni 10 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04
8 Martie 7 De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41
fata blonda cu ochi albastri 7 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
Setari Cookie-uri