Ei??Si amanarea...deciziei CCR...e o ..invitatie la o ..vacanta "linistita..",la o plimbare cu..vaporul...,Si la toamna..."da-i si lupta!!"...Bine zice Zambi:He,he,he.... Dar azi la 18,30...sa vedem fetele noastre de la gimnastica in finala pe aparate-asta DA chestiune!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 2 August 2012 17:18 |
||
---|---|---|
Problema pe care o ridica rezultatele acestui referendum este una singura, si vad ca a fost bine ascunsa de autoritati sub masca luptei politice: va dati seama cate miliarde de euro din turism pierde comuna Colonesti fiindca nu are aeroport international? | ||
anakin Postat pe 3 August 2012 16:22 |
||
ie-te unde si cine vorbeste de masti ! | ||
|
||
garbo_5862 Postat pe 3 August 2012 16:57 |
||
Politica,5862...e o mare..courva cu miii de masti !!!Asta ..daca nu stiai...iar mastile celor de pe Garbo sunt permise-chiar si TU te ascunzi dupa un numar...Nu sa ma laud,dar putini Garborieni sunt deschisi ..asa ca mine...Dar asta nu inseamna ca i-as condamna cu ceva pe cei.."mascati"....e vina mea ca nu mi-am dat ...de la inceput o "masca"..acum merg asa cum am inceput..inainte!!Dar nu te lua de NIMENI...nu e o ..chestiune asa ceva... Chestiunea e..are dreptate Anakin..c-ar trebui sa punem mana de la mana si sa fecem de-un aeroport la Colonesti..si in inca multe alte parti...Poate s-ar "redresa" economia.... |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 August 2012 20:39 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-03 20:39:21Politica,5862...e o mare..courva cu miii de masti !!!Asta ..daca nu stiai...iar mastile celor de pe Garbo sunt permise-chiar si TU te ascunzi dupa un numar...Nu sa ma laud,dar putini Garborieni sunt deschisi ..asa ca mine...Dar asta nu inseamna ca i-as condamna cu ceva pe cei.."mascati"....e vina mea ca nu mi-am dat ...de la inceput o "masca"..acum merg asa cum am inceput..inainte!!Dar nu te lua de NIMENI...nu e o ..chestiune asa ceva... colon esti tu. pune si-n gura mina de la mina. nu manipula lumea. |
||
garbo_5862 Postat pe 3 August 2012 22:42 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-03 20:39:21Politica,5862...e o mare..courva cu miii de masti !!!Asta ..daca nu stiai...iar mastile celor de pe Garbo sunt permise-chiar si TU te ascunzi dupa un numar...Nu sa ma laud,dar putini Garborieni sunt deschisi ..asa ca mine...Dar asta nu inseamna ca i-as condamna cu ceva pe cei.."mascati"....e vina mea ca nu mi-am dat ...de la inceput o "masca"..acum merg asa cum am inceput..inainte!!Dar nu te lua de NIMENI...nu e o ..chestiune asa ceva... sorry? port ce mi s-a repartizat, si ca o coincidenta independenta de voi, 862 era numarul meu matricol in liceu, iar 5 este un numar preferat de mine .iar suma numerelor esyte 3, ceea ce coincide cu o data importanta din viata mea. daca ai sti sa descifrezi aceste taine, ai vedea ca nu sint o masca, sint chiar un om, care a si sctris pe blog. daca citeai, nu te luai cu atita superioritate de mine. dar asta e atuul vostru: tupeul si frauda. |
||
garbo_5862 Postat pe 3 August 2012 22:46 |
||
Esti frustata rau..mi-e mila de tine..de-acum..IGNORE.. | ||
elisabeta_boia Postat pe 3 August 2012 23:09 |
||
Canicula mare in toata tara-cod portocaliu....si nici ca s-ar anunta niscai ploi.... Asta la "Chestiune.."!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 August 2012 20:19 |
||
Canicula sau nu, o baie in mare merge ca berea de dupa. De dupa ce iesi din apa, evident . Izbasa lua aur la sarituri .. bravo ei, merita fata, la cat a muncit. Ieri, Rom�nia a luat argint la sabie b�ieți. Daca ar fi existat proba de sabie ninja, cu siguranta ca aveam cateva medalii acolo, d� haur.. |
||
anakin Postat pe 5 August 2012 19:24 |
||
fara dubii |
||
jeanette40 Postat pe 5 August 2012 19:45 |
||
Dar mi-a placut muuult maratonul fetelor!!si am facut ...si eu cu ele...turul Londrei,MINUNAT!!Ce lupta s-a dat intre Kenya si Etiopia!!Si totusi ,cat se ajutau intre ele maratonistele!!Bravo lor! Si pup pe rusoaica care a "salvat" onoarea Europei! Ce IDEE minunata au avut organizatorii cu TURUL LONDREI !!A fost una din cursele la care am stat cap-coada!! si ploaia londoneza..si soarele razlet,si lumea pe margini=sustinatori impatimiti!!Frumos!!Si romancele noastre au ..mers onorabil!!Bine ca n-au abandonat! Dar la ce ritm nebun s-a ajuns cu maratonul....o sa fie {sper ca nu..}proba de..viteza..!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 August 2012 00:26 |
||
A luat Ponor medalie de argint la sol,FELICITARI!! Si era gata-gata sa ia si-un broz la barna...dar ...si locul 4 e bun,bravo tuturor fetelor care au adus glorie romanilor!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 August 2012 21:56 |
||
Am ramas singura pe topic?? Chiar nu mai are "timp" nimeni sa intre ??Sau????.... | ||
elisabeta_boia Postat pe 12 August 2012 01:23 |
||
Ai ramas la fel ca base , care mai are vreo 2 sustinatori : pora si macovica!! L-au parasit si bunaciunile : udrea si roberta!! le vad aterizand in alt partid, sa mai prinda un ciolan, ca pdl & base sunt terminati!! |
||
superbus Postat pe 13 August 2012 23:52 |
||
Nu mai iesisi din transee, bre superbe? Inseamna ca va abureste bine alde Chuckie si Mickey Mouse cu teoria lor despre lupta de clasa | ||
anakin Postat pe 15 August 2012 14:56 |
||
iaso ,nici veste de la tine ..... pupici multi! |
||
ica2 Postat pe 15 August 2012 22:19 |
||
Iaso o fii in concediu..sta cu "burta" la Soare si nici nu gandeste la Garbo...bravo ei!! Vineri ..plec si eu in concediu si iau "pauza" de Garba...sa nu faceti ...prostii..!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 15 August 2012 23:53 |
||
sa traim ca-i trebuim! | ||
Eugenia_ Postat pe 16 August 2012 19:28 |
||
pai bine bre superbe, cand iti fac pi-ar alde angelica si hillaryca, mai ai nevoie de frumushetzi d-astea locale?... zi si tu, acuma... si p-orma, la cat dau astia de la useleu cu mucii-n iahnie, nici nu-i mai trebe laudatori lu' marinelu... lamentarile cu note bahice ale lu' tanti mona pun bomboana pe coliva... trebe' sa fii beat sau moldovean sa nu-ti pui problema al cui e ditamai limuzinu' care te ia din fatza portii... chestia e ca la bagabontzii astia de la useleu li se rupe banana ce zicem si credem noi, avand in vedere ca oricum ne iau de prosti... si daca ma uit la ce dau pe gorneta ametzitzii care sustin debarcarea lu' basescu fara sa aiba nimic de castigat din chestea asta, inclin sa le dau dreptate useleilor... |
||
zambil Postat pe 17 August 2012 09:23 |
||
fuse si se duse si-alde lady gaga... romanii suparati rau ca dolofanca aia dadu marunt din buze fara sa dea nimic din gatlej sunt pricinosi... pai ce, era concert carreras?... toti megastarii astia pop se fac ca canta prin concerte, mai ales cand au show cu paranghelii de dansatori si perdele de fum... eu, cum zisei, am fost dezamagit de silueta hartistei, ce aducea mai curand a studenta americana scapata la hamburgheri din depresie-n amor... |
||
zambil Postat pe 17 August 2012 09:28 |
||
si-o cheste de fapt divers... dupa zeci de ani, un nea romica afla c-a fost schimbat la nastere c-un pui de cuc, asa ca omu' si-a petrecut mare parte din viata prin camine de copii, in timp ce parintii biologici au crescut veneticu'... acuma, chestia-n sine e tragica, da' eu altceva vreau sa zic... copilu' de pripas de-a nimerit din greseala-n familie s-a dovedit un pezevenghi de-ajunse si la puscarie pe cheste de shutzisme... asta vine sa confirme aspectu' ereditar al comportamentului antisocial... unii au golaneala-n sange, neneaca... |
||
zambil Postat pe 17 August 2012 09:49 |
||
tie parca iti placeau impanatele,zambilu'.. oricum ,ce star ne-a mai zis pana acu' atat de plastic ca a dat la boboci in culise? halal,e lumea in deriva,maica... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2012 15:40 |
||
si da... vocea gajaita a monei e cam din butoi... |
||
iasomia Postat pe 17 August 2012 15:41 |
||
Ultima..stire ciudata..:Intr-un avion spre Damasc..s-a facut..CHETA pt alimentarea avionului!?!! In ce lume traim...! |
||
elisabeta_boia Postat pe 17 August 2012 17:52 |
||
bucurestii-si trag borduri noi... bulevardele colcaie de zilieri care demoleaza ca sa aiba ce sa puna la loc... vorba aia: cine face si desface, tot mereu are ce face... plus ca pica si banu' gros... da' parca taticii lu' oprescu erau aia care-l acuzau pe fostu' primare videanu ca se-mbogateste de pe urma bordurilor... num' ca n-o sa arunce-acuma uselistii o schema care mergea asa de bine pe vremea pedeleilor, nu?... | ||
zambil Postat pe 20 August 2012 09:41 |
||
De la: zambil, la data 2012-08-20 09:41:44bucurestii-si trag borduri noi... bulevardele colcaie de zilieri care demoleaza ca sa aiba ce sa puna la loc... vorba aia: cine face si desface, tot mereu are ce face... plus ca pica si banu' gros... da' parca taticii lu' oprescu erau aia care-l acuzau pe fostu' primare videanu ca se-mbogateste de pe urma bordurilor... num' ca n-o sa arunce-acuma uselistii o schema care mergea asa de bine pe vremea pedeleilor, nu?... doreai intii trotuare noi pt forumistele de serviciu-viciu? |
||
garbo_5862 Postat pe 20 August 2012 09:50 |
||
aseara vazui pe national geographic un documentar interesant despre ascensiunea lu' hitler la putere, in germania... n-o sa va vina sa credeti, da' si zugravu' s-a cocotat in copac invocand drepturile democratice... arma favorita?... schimba si el regulile-n timpu' jocului, asa cum fac useleii azi... alte similitudini?... pai a facut si el un an de inchisoare, intr-o celula de lux si program de detentie relaxat... ce-a facut fuhreru-acolo, la mititica?... a scris o carte, profitand de programu' de cantonament... ghinionu' lui ca n-avea internet, sa stea pe bloguri... ce e si mai interesant e ca pana a ajuns la varful puterii, mustata a fost sustinut de oameni convinsi pana-n ultima clipa ca-l pot controla pe nebun... vi se pare cunoscuta schema?... ia puneti-i o mustata lu' antonescu, asa, la deruta, sa vedeti ce iese... he,he,he... si-un fapt divers: designu' uniformelor ss, alea de-au bantuit europa aproape un secol, a fost facut de hugo boss... s-a vazut mana de artist adevarat, zic eu... |
||
zambil Postat pe 20 August 2012 09:52 |
||
De la: zambil, la data 2012-08-20 09:52:24aseara vazui pe national geographic un documentar interesant despre ascensiunea lu' hitler la putere, in germania... n-o sa va vina sa credeti, da' si zugravu' s-a cocotat in copac invocand drepturile democratice... arma favorita?... schimba si el regulile-n timpu' jocului, asa cum fac useleii azi... pt cei sensibili la foru_mos, totul e per_miss, inclusiv plimbari in uni_forma |
||
garbo_5862 Postat pe 20 August 2012 09:59 |
||
ai de-am bagat absenteism se pare ca ne-am cam resemnat,ma uit la cei asemeni mie de peste tot,si vaz ca avem cu totii cam aceleasi simptome... cu dementzi nu te pui,nenica,astia nu se plictisesc niciodata,si o data prins hatzul puterii in maini nu prea o sa-l mai lase,nici macar nu realizeaza ca o gramada de lumet nu-i doreste,sunt orbi si surzi,le dai cu evidentza-n mecla si ei spun ca nu-i asa. cine se gandea ca michi si papusicu' sa fie asa niste caricaturi? nimeni. pana una-alta, o saptamana buna... http://www.youtube.com/watch?v=p8-pP4VboBk&feature=related |
||
iasomia Postat pe 20 August 2012 11:45 |
||
chestiunea zilei ehe,he,he.. |
||
iasomia Postat pe 21 August 2012 13:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
|
||
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice