Chestiunea zilei..

Superbe, o democratie normala inseamna ca trebuie sa respecti niste reguli.
Daca nu vrei sa le respecti, treaba ta, ai posibilitatea fie sa nu participi la democratia respectiva, fie sa emigrezi intr-o republica bananiera.
Oricum, tampitul ala de care ziceai tu nu mai sta mult la Cotroceni cel mult pana vineri.
anakin
Postat pe 22 August 2012 09:19
asa mami, he,he,he...

superbe, uite, chucky par eczample... el ar mai sta la cotroceni... si vezi tu ca tanti aspazia aia a fost pusa acolo de pesedei... ca s-a defectat si n-a mai votat cum i se cerea de fostii patroni e numa' o dovada ca nimeni nu-i pierdut cu-adevarat, pana la proba contrarie...

apropos de chucky, decizia ccr a scos din el un talent nebanuit... nici la jim carrey n-am vazut atatea fetze cate-a facut maimutzoiu asta la conferinta de presa usl... ziceai ca-i morph d-ala...
zambil
Postat pe 22 August 2012 09:34
chestea, nenicilor, e ca incrancenarea uselista nu vine de la chucky si michimaus, ci de la golanii aia batrani cu dosare penale, aia care din 2007 baga banu' gros ca sa-i dea la gioale marinelului si care iar au ramas cu buza umflata... pai bine frate, tocma michi-i face pe blaga si ungureanu chelneri?... el ce dreacu' e acolo, ha?....

pe de alta parte uselistii s-au facut frati cu dracu' asta de chucky si-acum nu mai stiu cum sa dea inapoi... pen' ca vedeti voi care-i treaba, nimeni nu stie ce-ar fi-n stare maimutzoiu sa dea pe goarna dac-ar fi trecut pe linie moarta... nasoul...
zambil
Postat pe 22 August 2012 09:43
superbu'

calmeaza-te, ca la o adica ii doare pe mascarici in paule de tine,baiatu'...
ca tot venii vorba,cine a fost organizatorul referendumului?aud?cine i-a impedicat sa scuture listele alea inainte de actiunea respectiva,daca tot eram absentii cu floarea-n gura,aproape indiferenti....
esecul acestei actiuni pripite,responsabilitatea ,vina toate acestea sunt apanajul (ca sa-i zic asa) actualei puteri,pentru Dumnezeu! am spus de atatea ori,opt ani din viatza unui om cu acelasi presedinte la carma, inseamna prea mult,mult prea mult...mai ales cand criza mondiala ne sufla-n ceafa...
chestia e ca nu au stiut sa joace cartea,au dat dovada de prostie si iresponsabilitate,lasa ba ca merge si asa,samd.
voiau sa stea la microfon non-stop la televiziuni,pt ca altceva nu au facut,voiau in poze si in fatza.
acum instiga,e dulce povara puterii,e greu,mamaie...

nu au facut frustratii astia decat sa va imbolnaveasca de nervi,sa va dezamageasca.
michi si papusicu' ar trebui sa fie inlaturati,in afara, credibilitatea lor este zero,rad cancelariile lumii de se kka pe ele,tuna si fulgera amandoi impotriva marilor puteri ,de ce? ce suntem noi pe harta lumii fara aia?

in fine,niste marionete cu sforari penali,cam asa se numesc acesti domni.
iasomia
Postat pe 22 August 2012 09:48
zambilu',anakinu'...

o zi buna,mamontza...

si tie,superbule...
iasomia
Postat pe 22 August 2012 09:55
cum stati cu supravietuirea?
nu te poti pune cu natura,nenica,ce limite testate mai bine de atat vreti?!ne foute-n circuite vapaia asta.

hai ca eu m-am mai montat ,ceea ce va doresc si dumneavoastra.
hai cu optimismu'.

http://www.youtube.com/watch?v=Erg4DPUMyIU
iasomia
Postat pe 24 August 2012 13:34
De la: iasomia, la data 2012-08-24 13:34:43cum stati cu supravietuirea?
nu te poti pune cu natura,nenica,ce limite testate mai bine de atat vreti?!ne foute-n circuite vapaia asta.

hai ca eu m-am mai montat ,ceea ce va doresc si dumneavoastra.
hai cu optimismu'.

http://www.youtube.com/watch?v=Erg4DPUMyIU

ai fost la monta !!!!!!!!! banuiam eu.
garbo_5862
Postat pe 24 August 2012 13:54
ala de esti la butoane,vezi cocos ca ai luat-o pe aratura,mamic...ce sa va fac daca nu v-ati priceput....

stergi o postare in care omu' ureaza chestii d-alea de alina sufletul?

ce ar fi sa stergi si postarea ta ?hmm? asta de sus,cu... constatarea inteligenta?!hai ca nu-i greu.

ru-si-nicaaaa.

we calm ziceam,si da.....

http://www.youtube.com/watch?v=iqdXeHN6cZA&feature=relate

se vede ca-i f cald,vorbesc cu deranjatii....

iasomia
Postat pe 24 August 2012 16:51
buna seara
pustietate_in_floare
Postat pe 24 August 2012 19:52
test...

2-10
2-10

proba de microfon
iasomia
Postat pe 27 August 2012 16:39
Se aude.
Cel pu�in aici...la Mure�.
Axl_R
Postat pe 27 August 2012 16:47
axl...

un om daca ma aude si merita sa vorbesc ,stii axl si tu... ca traim vremuri tulburi,e f greu sa-ti pastrezi spiritul viu si pofta de viatza...

gata-gata era sa ma transform lunile astea intro acritura,dar m-am decis sa raman eu in continuare cu toate riscurile,tu?
ai vreo chestiune?

eu ma uitai nitzel la pacalicii aia in parlament,in curand pe ecrane:nema pensii,nema salarii..

iote a lu' cacarau isi concedie consilierii,sapte la numar...

ma gandeam la armstrong,parca-l vaz ,il tin minte cum sarea el pe luna,p-acolo...
bre,
v-am zis ca eu nu cred ca a avut loc asenelizarea aia?
iasomia
Postat pe 27 August 2012 16:57
Iasomia, am io mai multe...

Fat� mea vrea s� plece din �ar�. Vrea s� merg �i io. Nu pot.
Numai aici sunt ''acas�''.

Axl_R
Postat pe 27 August 2012 17:11
da,e destul de complicata treaba,daca nu ma insel si tu esti un pic bozgoroaica,astia-s de groaza,au tara-n sange...

toate au un timp al lor,din cauza asta nu-ti vine .
mai gandeste-te...
iasomia
Postat pe 27 August 2012 18:09
nici eu nu pot pleca...dar nu mai cred ca din patriotism(asta o fo` la tinerete!), mi-e lehamite...
ufishor
Postat pe 27 August 2012 18:28
Da, un pic bozgoroaic�.

M� mai g�ndesc. Mc!
Axl_R
Postat pe 27 August 2012 18:36
Banc:
-o cioara sta pe-o craca cu felia de cascaval in cioc.
-vulpea de jos ii zice: cioara-ciorisoara, votezi tu pe 29 iulie?
- cioara se face ca nu aude.
-vulpea,cioara-cioruta,ziii! DAAAAAAAAAAA X NUUUUUUUUUU?
-enervata de strigat...cioara/DAAAAAAAA!
Vulpea,insfaca cascavalu' si-o ia la
-ciorisoara :( sta si se Oare daca zaceam NUUUUU, se schimba ceva?

o chestiune!

Fss_ssu
Postat pe 27 August 2012 19:40
ufule

adevarul este ca nici p-acolo nu mai e cum era odata,mi-a povestit o amica de venii acu' din corsica ca e tristete mare,anu' trecut pulsa voia buna ,anu' asta cica e depresiva atmosfera,nu stiu ce mi-a venit sa dau ex. asta,in fine...
oricum,se apropie recesiunea si de americani,am noroc ca ai mei aia de sunt p-acolo, sunt f buni in ceea ce fac,si ceruti ...

lehamite de toate,mami?

axl

ai vazut c-am retinut?....

suparatule..

spune cu vorbele tale.
o gramada de lume suparata,d-astia de zisera "da",uite io d-aia nu m-am dus ,cred ca as fi avut niste draci acu'..
am bagat capul la cutie si nu-mi pare rau,eu chiar m-am implicat in viatza cetatii,sa mai puna si altii nervu' la treaba,parerea mea...
iasomia
Postat pe 27 August 2012 19:58
Buna seara lumeee!! Gata si cu marea,am avut noroc de vreme fff buna,chiar caniculara...ce faceam daca plecam ..acum la mare?Baie!!
Chestiune:bacalaureatul;au inceput cadrele didactice...activitatea cu toate pb si ..scriptele de rigoare..in rest nu ma mai intereseaza cine-i la Cotroceni,de ce si cum...de mult mi s-a facut LEHAMITE de politica si de...politicieni!! Si eu-ca ..cioara{si chiar sunt bronzata ..ca o cioara..}..nu s-a schimbat nimic...
Suparatule..mi-a placut muuult bancul...maine il "vand",pup!
elisabeta_boia
Postat pe 27 August 2012 20:09
esti fericita,betuska

eu din pacate nu mai sunt asa prietena buna cu soarele,cand e canicula ,urlu in mine cand ma bate-n cap...

nu mai fiti mai necajiti,acu' vin alegerile ,unde pui ca base al nostru cred ca a primit vreo propunere de la americani,pe la onu ,pe undeva,de cand fu gordon ala,e pe ganduri,cred ca nu o sa mai durereze mult si o sa plece el..

din pacate ,o sa vedeti ca nu avem barbati apti pt conducere,niste muieri masculine,d-alea cu musteatza..
iasomia
Postat pe 27 August 2012 20:20
bre nene,,, ce s-a intamplat ieri in parlament a fost cireasa de pe tortu' mascaradei useliste... initiatorii lu' puciu' au dat dovada ca tot ce-au facut a fost la misto - daca iese ceva, ok.. daca nu, ne radem si trecem la altele...

din pacate, tot felu' de ofuscati pe viata-n general au muscat din gogoasa si s-au dat in stambi ca sa fie bagati in seama... niciun amarastean n-ar fi in stare sa spuna pe bune de ce trebuia dat jos basescu si ce-ar fi avut de castigat el - amarasteanu' - din chestea asta, daca lasam la o parte sloganele de pe la televiziuni... aia de zic ca basescu trebe dat jos ca are chelie, priveste crucis si se rade cu hahaieli nu pot fi pusi la socoteala ca oameni seriosi... de altfel, istoria ne-arata ca toti adevaratii lideri erau atipici, iar paulimea si-a luat toate megatzepele de la momai serioase, la costume si cravate impecabile...
zambil
Postat pe 28 August 2012 10:17
pai chiar ceva atipic ne trebe.
decat muieri masculine, mai bine femei cu 'oo'...
ufishor
Postat pe 28 August 2012 10:23
vezi michi si cacarau....

amicii mei sunt varza de dezamagire.

circu' de ieri ,domn ghise transpirat de disperare...pt ca nu-i asa,mona e fata imprevizibila..

ufu

iegzact...
iasomia
Postat pe 28 August 2012 10:25
ce-a mai iesit la iveala e ca se confirma istoria tarilor romanesti... pentru noi, hotaresc altii cand e vorba de politica... a fost de-ajuns sa vina emisaru' lu' hilarica si sa se uite incruntat la cravata lu' chucky ca ala sa simta ca se sufoca, exact ca-n filmele alea cu superspioni de la hollywood... asa ca chucky si michi au ushchit-o urgent in vilegiaturi, lasandu-i cu izmenele-n vine p-aia de-au crezut ca lupta cu baselu-i chiar pe bune...

chestea-i acuma: noi cu ce ne mai distram?... pana una alta, eu astept condamnarea lu' patriciu... n-ar fi decat o alta confirmare ca asa-zisii milionari de carton sunt neshte marionete, in spatele carora fostii barosani de pe vremea lu' impuscatu-si fac linistiti invartelile, si p-orma decarteaza ce nu le mai trebe... au v-ati inchiputi cumva ca alde patriciu sau tiriac sunt niscaiva genii ale finantzelor pe bune?...
zambil
Postat pe 28 August 2012 10:31
parca-l vad pe patriciu cum plangea dupa o zi de arest,un labil pshihic,eu astept sa se intample ceva cu voiculescu,acu' pana nu se imbolnavesc definitiv angajatii antenelor...

nu ai cum sa traiesti intro ura permanenta,este imposibil...
iasomia
Postat pe 28 August 2012 10:38
mami.. la ia de la antene nici macar nu era ura adevarata... luau si ei un banutz gramada si-si imaginau ca sunt formatori de opinie... nici o deosebire intre alde gadea, badea si ciutacu' si pensionarii de lux ai lu' dogaru, doar sumele erau diferite...
zambil
Postat pe 28 August 2012 10:44
"Cum bine se �tie, s�nt, orice-a� face, un �intelectual al lui B�sescu�. P�n� s� ajung� el pre�edinte, �i eu, �i Liiceanu, �i Patapievici, �i C�rt�rescu �i al�i c��iva din aceea�i categorie eram ni�te neica-nimeni. El ne-a inventat, ne-a f�cut oameni, ne-a pus pe pia��. Lunar, trecem pe la casieria preziden�ial� �i �ncas�m mari sume de bani, pe care le bine-merit�m prin publicarea unor ample poeme omagiale. Opiniile noastre nu s�nt ale noastre. S�nt ale lui. Am tr�it �n mizerie �i anonimat p�n� prin 2005, c�nd ne-a ajutat Dumnezeu �i am devenit, peste noapte, �b�si�ti�. A�a st�nd lucrurile, vom disp�rea din cultura autohton� odat� cu el. P�n� atunci �ns�, �not�m, euforici, �n privilegii. Cel pu�in a�a se spune. Nu e limpede despre ce privilegii e vorba. Nici editura Humanitas, nici Colegiul �Noua Europ�, nici revista Dilema veche nu s�nt cadouri preziden�iale �i nu consum� bani publici. Iar Patapievici a fost numit la ICR �nainte s� fi apucat s� scrie vreun r�nd encomiastic despre �marele om�. C�t despre averi, nu putem nici m�car visa la recompensele financiare ale unor vedete mediatice din �opozi�ie�. Dar asta e! Vom gravita ve�nic �n jurul patronului nostru, marele manipulator al obositei noastre g�ndiri..."
andrei plesu

iasomia
Postat pe 28 August 2012 11:01
cred ca s-a schimbat stapanirea pe la sc,pe acolo,sterg daca zicem ceva negativ de base,inainte erau cu psd-ul..ehe,he,he...

bre,

n-am zis eu,altii au spus-o...
iasomia
Postat pe 28 August 2012 11:04
mda... demonizarea marinelului provenea din atitudinea sa imprevizibila fata de clasa politica in general... nimeni nu era la adapost, la o adica... de altfel, caderea guvernului pedelist si ce-a urmat tot de-acilea s-a tras... ungureanu si-a luat in serios misiunea cu care a fost investit si-a zis halt la sumele de la buget pt propoasirea baronilor, inainte de alegerile locale... urmarea a fost lungul sir de dezertari in parlament, pierderea majoritatii si trecerea motiunii de cenzura... unde-a fost poporu-n toata chestea asta?... la televizor, deh...
zambil
Postat pe 28 August 2012 11:13
da,ce balamuc a fost cand le-a inchis robinetul...

cum- necum trecuram si peste asta...

iasomia
Postat pe 28 August 2012 11:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
prietenie sau iubire 236 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
Setari Cookie-uri