in alta ordine de idei... aseara vazui un documentar despre oamenii din epoca de piatra... de-au descoperit cercetatorii?... ca europenii de-acu' 5000 de ani erau cam canibali... se pare ca delicatesa suprema era o falca de copilas culeasa din supa de carne, pietrosii aia ar fi dat orice sa rontzaie niste buzitze si niste gingii bine fierte, cu radacini si verdeata... oricat ne-am impauna noi cu civilizatia si regulile de conduita, canibalu' si violatoru' ala paros zace p-acolo prin subconstient si-si asteapta momentu'... |
||
zambil Postat pe 28 August 2012 11:25 |
||
---|---|---|
simtesc cum bagi viatza-n noi,zambilu'... intrai sa zic ceva de cristi minculescu si despre tam-tamul si barfa care se fac,omu' are un istoric se retrage fix cand vrea muschiul lui,si cum ma uitam eu dupa o melodie Iris,iaca peste ce dadui,lasand la o parte comentariile prostilor,ce vedeti voi acolo inseamna eros,inseamana chimia aia despre care va tot pomeneste maica.. asa ca va fac cinste,stiti ca mie imi plac filmarile astea reale,fara scenarii... http://www.youtube.com/watch?v=UrRUbkGdbyQ&feature=related |
||
iasomia Postat pe 28 August 2012 16:19 |
||
Frumos dans,dar eu zic...ca numai EA a dansat minunat..EL s-a cam jucat...si {sper sa nu par de moda veche...}pantalonii aia cazuti de parca-ar fi facut pe ..el...Plus ca EA dansa pe TOCURI!! Iar El ..comod in adidasi... Dar ..manifestatia lui Ghise..placutu-va??/Ce "spectacol"!!Ce "circ"!!Ce m-am uitat pe alte posturi !!! |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 28 August 2012 20:46 |
||
"Aici este dificultatea politic� (dac� ar ob�ine 7 milioane de voturi contra, iar referendumul ar fi invalidat) . Obiectivul meu este s� ob�in cu un vot �n plus �mpotriv�. Nu vreau s� r�m�n �n func�ie la masa verde. La liga lui Mitic� merge. Nu le voi spune sus�in�torilor mei s� stea acas�. A� fi un pre�edinte la�!! " (vorbaretu hahaici la tvr, in campanie) Cand si-a dat seama ca nu are nici o sansa a trecut la ce stie mai bine: smenuri! Smenul cu ccr: eu v-am pus , voi ma salvati, altfel o incurcati! Ieri ,s.u.r.d.o.m.u.t.u.l s-a intors la palat, de parca nimic nu s-a intamplat! Oare de ce nu cuvanta?? I-au suflat amicii americani ori jermani: taci si mergi pe burta,poate uita lumea de tine! Sper sa taca pana la urmatoarea suspendare!! anakinu-- care e regula?? ales cu 5 milioane, nesuspendat cu 7,5? la referendumul anterior nu a fost prag! de ce acum?? pt ca suntem o republica hahalera condusa de hahaici! mosh zambi-- disperat e idolul tau sa ramana inca doi anisori, pt ca altfel devine coleg cu adi nastase!! mami-- problema nu a fost la liste, ci la pragul impus special pt salvarea muribundului!! scriu de dragul contrelor! dar nu poti ramane indiferent la o asemenea magarie! oricum haha o va sfarsi urat!! nici nu mai are curajul sa iasa in strada, fara 20 de gorile!! apropo, care basist , a dat report la mesajul meu cu base T.A.M.P.I.T.?? |
||
superbus Postat pe 29 August 2012 00:49 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-28 20:46:47Frumos dans,dar eu zic...ca numai EA a dansat minunat..EL s-a cam jucat...si {sper sa nu par de moda veche...}pantalonii aia cazuti de parca-ar fi facut pe ..el...Plus ca EA dansa pe TOCURI!! Iar El ..comod in adidasi... pe postul cu CRISMA te-ai uitat [pina ai luat-o razna.asa va invata pe reteaua literara? sa stati in crisma?( ce cuvint dizgratios fonetic, ce sunete joase si urit adunate, dar asta este alt subiect) |
||
garbo_5862 Postat pe 29 August 2012 08:53 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-28 20:46:47Frumos dans,dar eu zic...ca numai EA a dansat minunat..EL s-a cam jucat...si {sper sa nu par de moda veche...}pantalonii aia cazuti de parca-ar fi facut pe ..el...Plus ca EA dansa pe TOCURI!! Iar El ..comod in adidasi... bine ca vezi circul lui. despre circul tau, ce parere ai???????? |
||
garbo_5862 Postat pe 29 August 2012 08:54 |
||
coana justitzica s-a dezlegat la ochi si se mai uita si ea la om... asa c-a decis ca alde patriciu are muian de om cinstit si trebe sa-l lase-n pace... norocu' lu' dinu paturica asta a fost c-a fost el primu' la rand, dupa dezlegarea la ochi, ca daca l-ar fi vazut justitzica mai intai pe varanu ce moaca are, ailalti toti ar fi parut niste banditi... un lucru e clar, mortu' de la groapa nu se mai intoarce... la fel si-averea romanicii, o sa ramana-ngropata prin subsolurile vilelor lu' alde patriciu, voiculescu si toti ailalti de-au fost comunisti cinstiti si-acuma-s capitalisti la fel de cinstiti... adeca neprinsi, in termeni pe care sa-i priceapa si paulimea... |
||
zambil Postat pe 29 August 2012 09:32 |
||
superbe, cu banditii trebe sa te lupti banditeste... au tu credeai ca marinelu o sa iasa la bataie descult si cu peptu' gol, precum taranu' ala din tablou' cu 1907?... sa nu ne amagim, nu poporu-l vrea jos pe basescu, am mai facut eu pe-acilea, acu' ceva vreme, cum e socoteala cu cele milioane de voturi... in plus, cand e vorba de alegeri, poporu-i precum un copil retardat si cam mongoloid, pe care mamica lui - care l-a facut la betzie - il vede frumos si destept... aia de-au votat demiterea sunt cam tot aia de-l regreta acuma pe cesca, masa de manevra... pe de alta parte, sa nu uitam ca tot la un referendum mongoloidu-a zis parlament unicameral si 300 de parlamentari... asa, si?... de ce-am tine-acuma cont de ce-a zis retardu-n legatura cu baselu?... |
||
zambil Postat pe 29 August 2012 09:46 |
||
femeile adevarate danseaza numai pe tocuri,betuska,fara...nu emana femeia acel ceva,pe tocuri fesele se ridica ,sanul devine obraznic... cum naiba doar pe ea o vezi acolo,cand negrutzu' canta la coastele ei ca la pianina?o invata cand sa bage actiune... superbu' mamic,eu imi directionez energiile spre alte teme de-acu',base ...e la palat,altul mai bun deocamdata nu avem... si orice am zice,vaz ca euro a scazut de ieri. zambilu' hai ba mami ca mortu' ala,(averea tarii !)e d-aia virtuala,cand am fost noi bogati si impliniti,poporul asta? ce-am avut si ce-am pierdut,cam asa ceva... noi sa fim sanatosi.... http://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s |
||
iasomia Postat pe 29 August 2012 10:17 |
||
si chestiunea mea e tot cu directionarea energiilor...adica re-.adica ma chinui sa scap de energiile din jur. betty, daca alea-s tocuri, la picioroangele alea de 14 cm de se poarta acuma cum le zicem? in clip avem exact pantofii de dans, pe care-i poarta practicantele dansului sportiv de la 12 ani. euro scade, pan-o disparea cu totul, dar n-o sa fie meritul nostru. de restu`...inchideti televizoarele, vine toamna, avem treaba. |
||
ufishor Postat pe 29 August 2012 10:43 |
||
iasomico, eu zisei de-averea tarii, care nu-i tot una cu averea paulimii de sta cu chirie acolo... nu-i a paulimii, da' nu era nici a alora de-o siluira cu perversiuni dupa buluceala din 89... |
||
zambil Postat pe 29 August 2012 10:52 |
||
ufule.. urata moda,urate incaltari...am vazut picioare superbe"mutilate " de aberatiile alea. dap umblam la energii,am avut o perioada infecta,incerc sa arunc balastul si sa (re)devin un pic mai luminoasa. de un singur lucru m-am bucurat in perioada asta,ca n-am facut imprumuturi la banci....a! si de vacantza... pantofi de dans,da...si inainte de 12 ani... zi-le zambilu' stii ca talica le zici bine.. |
||
iasomia Postat pe 29 August 2012 10:56 |
||
Lacul Baloton,denumit si Marea Ungariei-e pe puncutl de a seca!! Asta ..chestiune..vor face baie in ..Marea Neagra!! Corect observatiile tale Iasomio ,,legate de cum "canta" negrutul la "coastele" fetii..se vedea ..clar ca o ajuta ..dar un dansator bun stie sa conduca si sa faca partenera sa ..vibreze langa el!!Dar ...comentam si eu asa..de dorul dansului! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 August 2012 20:44 |
||
poa' sa fie el the best,daca femeia e lemn tanase...digeaba.. si de ce "de dor"?iti murii flacara? in sfarsit mi-am gasit un nou stil pt machiaj,asta e chestiunea mea,trebuia sa schimb ceva nu mai merg tusele groase,genele prea rimelate,rujurile aprinse.. n-am chestiune,imi luai ieri tensiunea si aveam 14/9 ,n-am avut in viata mea,a venit batranetea. oaliu!huoo! |
||
iasomia Postat pe 30 August 2012 11:03 |
||
pai daca-ti iei tensiunea , iaso...e mare ca sa ai de unde lua ;) mai iei azi, mai iei maine si o sa fie numa` buna! facem pariu? lucram la energiile alea...zi frumoasa voua! |
||
ufishor Postat pe 30 August 2012 11:10 |
||
multumesc, stii? mamoanta nu a mai auzit o vorba buna de mult timp... lumetu' a luat-o pe aratura... lucram,lucram... s-avem spor. |
||
iasomia Postat pe 30 August 2012 11:16 |
||
ehhh se duse si cornel todea,aveam o mare slabiciune pt omu' asta,era irezistibil. |
||
iasomia Postat pe 30 August 2012 16:51 |
||
Azi pe tv r 1 la ora 22 ..APOCALIPSA pacat sa nu revezi un astfel de film!!Sau sa-l vezi!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 August 2012 21:49 |
||
S-a amanat Inceperea Noului An Scolar!! Pe mine m-a bucurat decizia ministrei Andronache!! Si cred ca e binevenita..amanarea cu inca o saptamana!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 2 Septembrie 2012 19:53 |
||
ufule ai avut dreptate,mami..nu mai am 14/9,am 15/9....la vita e bellaaaaa, din ceva tot tre' s-o mierleasca omu',sa trecem la chestii mai serioase... pt mine chestiunea zilei este "dialogul" dintre zavoranca si m badea,astazi m-am distrat copios cand am citit ce spune zavo despre ciumpalac... ma uitam(la ciumpalac) cum spune ca este normal sa huidui la o cununie,la un botez,cica nu-i bai. vai de capu' lui... chestia e ca zapacita aia a subliniat o latura a lu' badea la care nu m-am gandit pana acu',nu scriu,bre...ce...cetiti in presa,da' sa cititi in aia de scandal,ca aia da integral..... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2012 15:54 |
||
bety pai da,tot intro amanare,tot intro sarbatoare invatati,invatati,invatati... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2012 15:57 |
||
Superbe, spuneam de respectarea regulilor jocului intr-o democratie. Este ca si cum Dinamo ar castiga un meci cu Steaua in 90 de minute, dar stelistii ar manifesta pe la LPF sau FRF ca sa dea lor castig de cauza fiindca a avut mingea peste 50% din timp. Basca, au dat si trei pase cu calcaiul. Saptamana asta am vazut ca Ponta isi continua cruciada pe la antene impotriva nemtilor, si ca a descoperit si din cauza cui si-au luat adio de la Schengen. Bine, cei care au trecut si au stat cateva zile prin Bulgaria pot sa inteleaga de ce castravetii din sudul Dunarii au mai multa trecere la Bruxelles, pe mine unul ma surprinde vointa aproape autista a acestuia de a face pipi contra vantului. Ma intreb cam cat il vor mai inghiti greii din PSD.. asta daca nu cumva deja il mesteca. |
||
anakin Postat pe 3 Septembrie 2012 18:04 |
||
mno...ai de grija iaso, s-o pastrezi bela, ca numai de ce comenzi ne dam tine totul! cat despre chiraiala din "presa", a sintetizat bine m.banica:"�mi doream de mult s� �tiu c�t o are Badea, dar �mi era ru�ine s� o �ntreb pe Carmen", cu ghilimelele de rigoare |
||
ufishor Postat pe 3 Septembrie 2012 18:33 |
||
Masuri de "bun " simt de la Ministerul Muncii-s-a revenit la Indemnizitia pt. mamici de 85% din indemnizatie..si multe alte masuri de ajutor mamicilor!! Proteste la OltChim...dar cred ca ..fara folos.."zarurile-au fost ..aruncate.." Bahmuteanca se desparte {a cata oara?} de Prigoana..astia n-au ce face,se plictisesc de prea mult bine,si-i trag de-un divort ..cu strigaturi,apoi o ..impacare ca-n povesti..si uite-i iar pe prima pagina..de scandal!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Septembrie 2012 21:45 |
||
bucurosi le-om duce toate... ma gandeam ieri ...ca fac zilnic sute de pasi ocolind "buturugile" de pe strada,stiti oamenii aceia care nu vor sa faca niciun pas lateral, care intra in tine ca zidu' si iti mai dau fumul de tigara in nas,un tutun ieftin si gretos... nu mai avem trotuare,ramane cate o cararuie stramba in cele mai multe cazuri,unde ,daca ai nenorocul sa te nimeresti in spatele vreunui taran ,ajungi la capatul strazii obosit... ce? par obo? nici vorba... bai frate! l-am studiat nitel pe crinu' in neshte filmari,ce grimase face,mimica fetei face toti banii,se vede clar ca in momentele alea vorbeste sevrajul,nasol... |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2012 09:29 |
||
cat despre prigoana si a lui... a capatat aia slujba la antene?da.urmeaza impacarea ,banuiesc ca a obtinut un super-salariu... pt ca posturile lu' honorius o sa se cam inchida,pe maztul gol cui o sa-i mai arda de sarbe? toata lumea se cearta cu toata lumea,pt asta are poporu' timp si pofta. pai de ce sa ne stresam ,daca tot s-a imputit treaba la nivel planetar,si ce e mai greu abia de acu' incepe!? iar mi-e dor de munte,trebuie sa fac intrun fel sau altu,' sa dau o fuga,sa vaz frunza ruginie,desi, de la seceta asta cu totii ne-am cam vestejit din vara... si chestiunea casnica: anul asta nu ma mai agit cu bunataturi in camara,m-am saturat sa vina primavara si sa dau gogonele la altii,ce bre? in piatza n-au? eteeee |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2012 10:02 |
||
dap... ce rost are sa pui muraturi cu legume modificate genetic, cand poti sa le mananci proaspete in miezu' iernii?... crez ca daca-mi iau neshte patlagele acuma din piata o sa se mentina nealterate pana la craciun... chestea mea de azi e asta cu bacalaureatu' profesional... nici nu ma asteptam la altceva de la abramburica, si asta-i printre greii guvernului michimaus... deci: s-a gasit si-un bacalaureat pt prosti, care se-aleg si ei c-o diploma care nu serveste la nimic... pen' ca - nu-i asa? - la ce serveste o diploma profesionala unuia care n-are nicio profesie?... si-acilea-ncepe necazu' cel mare... generatiile tinere nu stiu sa faca nimic si nici chef de munca nu prea au... sunt atrasi cu tot felu' de denumiri jmechere s faca lucruri de doi bani... sales manager, pr manager, marketing manager... inseamna cu toatele vanzator de bunuri sau servicii... adeca meserii pe bani putini si fara nicio evolutie pe plan profesional... cine si din ce ne va plati noua pensiile, n-as putea sa spun, purceaua-i deja moarta-n cotetz... |
||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2012 10:51 |
||
si-o consecinta directa la insecuritatea financiara a tinerilor - astia nu se mai casatoresc... s-a dus dreacu' familia, nea cesca crez ca se rasuceste-n mormant, in timp ce noi ne zvarcolim la suprafata... ce e mai interesant e ca fetele sunt primele care refuza angajamentul matrimonial... na, dracie... studiile-arata ca doar un credit de casa inspaimant-o femeie mai tare decat o casatorie... nema casa si casatorie - nema copii... noroc cu africanii, pakistanezii si afganii astia de ne sar gardu' la granitza toata ziua, ca altfel ramane tara fara populatie... parca vaz peste 30 - 40 de ani neshte copii tuciurii si cu paru' cretz, ascultand la scoala cu interes despre stramoshu' lor decebal... desi acuma, pe bune, nici noi nu suntem prea siguri c-a ramas ceva din adeneu' lu' mosh decebal prin sange... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2012 11:06 |
||
corect... unde pui ca oamenii nu mai sufera pt ca numele lor "nu merge mai departe",si alte trairi de genu' asta,imi batea obrazul o amica ca ea e bunica si eu ba,iote ca nu ma supar deloc,mai spuneam eu candva,si mari gene am... fetele astea abia stiu sa se spele la cour,da' sa tina o casa in spinare,nu stiu de ce mamele lor nu le-au invatat deloc sa gospodareasca,le-a inscris la vreo faculta de-asta particulara ,si acu' au pretentii ca au studii ,si le trebe sluji... d-aia cand vede mama o fata harnica si curata... ii vine s-o puna la icoana,cinste ei... |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2012 11:17 |
||
cinste mamicii, adeca... | ||
zambil Postat pe 7 Septembrie 2012 11:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
|
||
"Primul sarut" Povestea mea... | 10 | De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice