omu' se mai formeaza si singur,zambilu' dar da,cred ca si aia sapte ani de-acasa conteaza... |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2012 11:34 |
||
---|---|---|
Chestiune:Maine e Nasterea Maicii Domnului-Sf. Maria ..mica...LA MULTI ANI tuturor Mariilor,tuturor Marianelorsi Marianilor!!! Maine se da de pomana...struguri si prune!! Si numai petreceti-NU lucrati nimic!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Septembrie 2012 21:19 |
||
Veniti care puteti,la TEBEA-Hunedoara-la Intalnirea Tineretului cu Istoria!! Vreme buna,depuneri de coroane la mormantul lui Avram Iancu,spectacol in aer liber de muzica populara ardeleneasca,tarabe,mici si bere...Inr-un cuvant:FRUMOS !!! | ||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Septembrie 2012 21:38 |
||
bai frate, numa' aiureli si drame peste tot,noi ca noi,astia batrani....mai deschidem cate o usa , ne mai chiombim intrun coltz de suflet,constatam ca nu am mierlit-o inca,insa ...ce facem cu ailalti,ca sunt dependenti de noi ca la balamuc... imi place sa cred ca ma insel,parca o vaz pe mama,saraca,cum imi spunea in te miri ce moment al vietii ei ca nu prea o sa ma descurc in viatza. probabil e o chestie de generatii... dadura aia cu pietroaie in orient express?"pai cum draq sa nu dai cand vezi ca bogatanii se plimba,si altii mor de foame,huoo!" sa le fie rusine la atacatori,parerea mea... eu nu prea am dorinte d-astea roz,insa cu orient express-ul parca m-as da.. ah,parca ma vad... te duc-te-aduc-te duc-te-aduc...te duc-te-aduc.... bateriile astea sunt din ce in ce mai greu de incarcat,maica...d-aia zic,sa va dau si voua... http://www.youtube.com/watch?v=jeNsr_nQEfE |
||
iasomia Postat pe 11 Septembrie 2012 16:39 |
||
Minunat..merge si pe topicul "invitatie la dans".... | ||
elisabeta_boia Postat pe 11 Septembrie 2012 22:18 |
||
Am observat ca am ramas ultima care mai intru pe-aici...poate..dar "in nesimtirea" mea continui... Maine PRIMA ZI DE SCOALA !!!Asta DA chestiune!!Copii,parinti,bunici,cadre didactice=EMOTIE MARE !!Zambete,lacrimi,flori si SUCCESE SCOLARE !!!doresc la toti si toate!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 16 Septembrie 2012 21:30 |
||
iar te plangi de nebagare in seama,babe? ai un forum intreg la dispozitie,te rog nu te mai deranja din moment ce ai trairi d-astea,complicate. da,incepe scoala,nimic nu s-a schimbat ,flori si sarsanale... ce nebunie si cu clasa asta 0,o gramada de educatoare (si nu numai) se excita cand se vad intrand pe poarta scolii pe la..... intrarea profesorilor... da' auzi ce zice michi,ca le trimite inapoi la gradi,nasol.. cum sa nu? Succes in noul an scolar! ma uitam la abramburica acu' ceva timp,spunea ca e musai ca parintii sa nu mai dea nimic la fondul clasei,aud?imi dati voie? hahahahahahahahahha hahahahahahahha hahahahaha venii toamna,hai? bagati magneziu,calciu si potasiu..si deschideti ferestrele... http://www.youtube.com/watch?v=h6gy4w9sIZI&feature=related |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2012 16:19 |
||
m-a cam intors plecarea lui Romulus Vulpescu,am eu ceva special pt cuplul asta:Ileana Vulpescu-Romulus Vulpescu de zeci de ani,habar nu am avut ca fiica lor a plecat si ea,tare mi-as fi dorit sa nu treaca prin asa ceva oamenii astia,in fine... In fiecare zi �n fiecare zi, ne batem joc De pasari, de iubire si de mare, Si nu bagam de seama ca, �n loc, Ram�ne un desert de disperare. Ne amageste lenea unui vis Pe care-l anulam cu-o sovaire; Ne reculegem �ntr-un cerc �nchis Ce nu permite ochilor s-admire; Ne rasucim pe-un asternut posac, �nsingurati �n doi, din lasitate, Mintindu-ne cu guri care prefac �n zgura sarutarile uzate; Ne pomenim prea goi �ntr-un t�rziu, Pe-o nepermis de joasa treapta trista: Prea sceptici si prea singuri, prea-n pustiu, Ca sa mai stim ca dragostea exista. �n fiecare zi, ne batem joc De pasari, de iubire si de mare, Si nu bagam de seama ca, �n loc, Ram�ne un desert de disperare. Romulus Vulpescu. cati dintre voi credeati ca poezia asta este scrisa de Adrian Paunescu,mmm? |
||
iasomia Postat pe 19 Septembrie 2012 10:06 |
||
ia sa-mi bag eu chestiunea: vinul 2012 o sa fie super-vin,cred ca este singurul lucru bun ramas de la vipia asta care ne-a abuzat,dulceata strugurilor... |
||
iasomia Postat pe 19 Septembrie 2012 20:40 |
||
licoarea zeilor | ||
jeanette40 Postat pe 19 Septembrie 2012 21:02 |
||
dap.. hai noroc... eu am alta cestiune... azi, despre incompetenta medicilor... asta pt ca de trei saptamani incerc sa scap de-o raceala fara succes, dar mi-am adus aminte si d-alte patanii, mai din trecut... se zice ca nu exista boli, ci numa' pacienti... crez ca mai bagam acilea o axioma: nu exista diagnostice, ci numa' doctori... daca te duci la 10 doctori te vei alege cu zece diagnostice si probabil nici unu' corect... cine-i de vina?... una la mana, scoala, desigur... a trece-un copchil prin facultatea de medicina-i la fel cu a-l inscrie la tenis sau la golf... bagi in el bani cu nemiluita, fara a avea siguranta ca va iesi ceva competitiv de capu' lui... ce li se preda loazelor de banii astia?... mai nimic... sunt pusi sa buchiseasca si sa memoreze mii de termeni medicali, mai ceva decat copistii invatacei din manastirile evului mediu... nimeni insa nu va face un triaj sever pe baza aptitudinilor tamaduitoare (nici n-ar avea cine, dascalii sunt ei insisi medici ratati, care n-au vindecat mai pe nimeni!)... al doilea la mana, obtinerea unei diplome de doctor e o oportunitate de-a te ajunge din punct de vedere material, facand jmenuri cu farmaciile sau cu asiguratorii medicali... asa ca, an de an, zeci de mii de loaze sunt impinse de familii spre miraju' unui trai lejer... ca dupa aia loazele astea vor rata din careu, singuri cu poarta goala, mai toate ocaziile de-a pune un diagnostic corect si de-a prescrie un tratament corespunzator, asta-i alta poveste... de vina vor fi viitorii morti, adeca pacientii... |
||
zambil Postat pe 20 Septembrie 2012 11:51 |
||
si-acilea sunt multe altele de adaugat, da nu-s eu in forma azi.. he,he,he... ce voiam sa mai zic?... da... ma bagai la pareri dupa ce cetii un articol din ziar, legat de legendele medicale... neste cerctari rau-voitoare au demontat, pe baze statistice dar si pe marturii vinovate, unele din aceste legende... spicuiesc acilea: 1. in bolile grave, preventia e doar un mit... da nenica... e-adevarat ca daca te duci toata ziua sa-ti faci investigatii, intr-o buna zi sigur vei descoperi niscaiva celule canceroase... numa ca daca le lasi in pace, organismu' le va dovedi de unu singur, ca alta treaba nu are... daca le zgandare insa vr'un nepriceput cu diploma, dai dreacu-ntr-o metastaza de nu te vezi... 2. nimeni nu stie cea mai sigura metoda de-a trata un pacient... in ciuda zecilor de ani de practici, secundariate si specializari, doctorii prescriu tratamente la inspiratia de moment... aia de-o au, pe inspiratia aia... ailalti, cu ceatza-n creier, iti vor prescrie toate medicamentele pe care si le vor aminti, in speranta ca unu' dintre ele va avea efect... plus zeci de investigatii inutile, ca sa-ti arunce-n ochi ca ei au facut toate eforturile, da' tu, pacient ticalos, te-ai incapatanat sa mori de capu' tau, numa' ca sa le strici lor scoru' ... |
||
zambil Postat pe 20 Septembrie 2012 12:04 |
||
ehhhh,mos zambilu'... uneori ca sa vindeci trupul ,musai tre' sa rezolvi spiritul. ia vezi,cata vreun deranj p-acolo... daca nu-ti trece si nu-ti trece ,merem la bai,si asa n-am cu cine sa ma duc ,tre' sa fac cura completa.. mami, nu te lasa prea tare pe mana lor,cu cat te cauti mai mult cu atat te apuca capu',stii cum se spune:cine n-are nimic dupa 50 de ani inseamna ca e mort... hrana buna si usoara,aer de munte,si nu in ultimul rand multa pofta de viatza. hai ca se poate. |
||
iasomia Postat pe 20 Septembrie 2012 13:20 |
||
jenel... parca aia erau cu ambrozia cu nectarul,hai? of ca bun ii vinu' bun,langa o fripturica si un suflet geaman... si o chestiune ,maica,astazi am dat pe doua conopide 24 de lei(douasutepatruzecidemii),e drept,babane ,da' orisicat... vorba uneia :"mai mult decat pe un pui"... |
||
iasomia Postat pe 20 Septembrie 2012 13:30 |
||
mi se pare mie sau "privatizarea oltchim" seamana din ce in ce mai mult cu referendumul?hai? care ai centrala,bre? ai pus-o... o sa revina tbc-ul maxim,ai de coururile noastre...o sa batzaie lumea-n case de frig.. |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2012 15:57 |
||
De la: iasomia, la data 2012-09-20 13:30:44jenel... Iaso,scuze ca ma bag pe acilea,dar tocmai m-am intors din Ro si tre sa zic ca m-am cam mutzit la ce preturi am vazut. ....multe sunt mai acatarii ca pe aici ....si s-a mai scumpit si curentul |
||
Rotty Postat pe 25 Septembrie 2012 16:10 |
||
v-am spus de atatea ori,puteti sa va bagati oricand ,nu am deschis un topic personal,singura conditie este sa nu imi cereti sa reactionez la comanda si daca se poate sa nu dati copy dupa ce spunem, pt ca se vede clar ce vorbim,se incarca pagina aiurea,rotty... da,mereu spuneam ca "cine scapa iarna asta...." ,anul asta este intradevar complicat,mai ales pt cei cu plozii mici,elevi,care nu produc nimic.... hai si o ceste particolera:va mai spusei ca intru pe face pt cei din departare,e un loc unde poti sa relationezi ok,insa,am draci cateodata,cand sunt on am un blanc in cap,nu-mi aduc aminte niciun nume! nimic!sa mai caut si eu un preten,o amica,ceva... seara,in pat...cand dezleg integrame cu urechea la tv,cand sunt aproape sa adorm,imi vin in cap fel de fel de nume din tineretile mele,dar mi-e atat de somn ,incat mi-e imposibil sa ma ridic sa le notez dimineata imi zic"gata! ia sa vad cum se mai tine aia,ala o mai trai!?"draci!ni-mic! nu-mi aduc aminte nimic! oaliu! ajungi sa te intrebi cati dintre ei au jucat pe bune un rol in viata ta... |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2012 16:18 |
||
Am ` teles ma conformez Cei ce locuiesc in casa mea din Ro, au doi copii mici (3 si 6 ani).....Doamne ce mai cheltuieli !!! Eu nu iau chirie,ca au grija de casa,iar el are un servici bunicel.Inafara de asta ,au toata "dotarea" necesara sa poata economisii....centrala....semineu....(padurea "cade " pe ei) ....si cu toate astea,va fi greu.....Dar (ma intreb), ce or face familiile cu 2-3 copii scolari Topate cartile tre cumparate....sau dai bani "bugat" la scoala..... |
||
Rotty Postat pe 25 Septembrie 2012 16:38 |
||
bravo iti spun drept ,cand scot materialele alea publicitare din cutia postala (zeci si zeci! pt ca umblu la cutie doar o data pe saptamana ) ma revolt,atatea tone de hartie consumate pe niste chestii care ar putea intra doar pe o pagina,si atatia copii fara caiete... acolo unde esti se simte criza?cum este? |
||
iasomia Postat pe 25 Septembrie 2012 16:43 |
||
Scumpiri ...Eu sunt aici de 8 ani si ceea ce cumparam la inceput cu 50 de euro(de ex),ma costa acum peste 100.... Inafara de asta,e pretul carburantilor care creste....creste....Iar in foarte multe firme(si fabrici) ,angajatii primesc ajutor de somer,stau acasa,dar temporar. Cica,pana trece criza....Intr-un cuvant,nivelul de trai a scazut fff mult,dar inca se poate traii decent daca muncesti pana cazi in cap(daca ai unde).....Apropo...sunt in Germania. | ||
Rotty Postat pe 25 Septembrie 2012 17:18 |
||
ce va zise moshu', ca lady gaga era prea grasa cand fuse la bucuresti?... uite ca recunoaste si ea acuma... un derapaj de la normele star systemului?... nici vorba, systemu' se reorienteaza si ia partea grasanilor - nu de alta, da' asta-i segmentu' de piata cel mai important in lumea clientilor care conteaza... un bun exemplu ar fi si trupa glee, care-s zah madar end zah fadar ai lu' lala band de la noi.... http://www.youtube.com/watch?v=9bcYwfsb8rw&feature=related ce e glee?... un alt proiect corporatist care vrea sa faca bani de pe urma ideii ca oamenii au sanse egale-n viata, cand evident nu-i asa... albi, galbeni, negri si rosii, grasi si slabi, pitici si giganti adolescenti ne canta cu zambetu' pe buze despre fericirea de-a fi politically correct... interpretii se vor persoane oarecare, desi, pentru a fi admis in trupa, procesu' de selectie-i de-a dreptu' troath cutting... un alt avantaj de-a alege p-alde miss si mister anybody drept staruri e ca-i platasti ca pe figuranti, iar daca si-o iau in cap de la succesuri ii poti da afara fara riscuri... va suna cunoscut de pe la noi?... inseamna ca va uitati prea mult la protv... |
||
zambil Postat pe 27 Septembrie 2012 10:10 |
||
eu astazi despre fata andei calugareanu,am atata revolta si ...durere-n mine cand vad cum o plimba astia pe la tv,incat... macar marutza a mai ajutat-o,slabiri,operatii,stomatolog,aparat dentar...ce se intampla acum la antena 1 insa, este ...este... groaznic. sa-ti bati joc in asemenea hal de un om cu probleme pshihice...tare mi-as dori sa se ia masuri,sa plateasca cumva si acces direct ,si capatos... nu ma uit la emisiunile astea,nici macar de marutza nu mai am timp,insa citii presa... |
||
iasomia Postat pe 27 Septembrie 2012 11:14 |
||
Acces drect nu va plati niciodata, atata vreme cat acolo este Simonica, despre care gurile rele-rele spun ca scrie dupa dictarea patronului, numai atunci cand isi gaseste pixul cazut pe sub birourile lui de mogul, hehehe.. |
||
anakin Postat pe 1 Octombrie 2012 18:25 |
||
si inca o chestie.. nu stiu ce draq se intampla ,atata kitsch... ma uitam la americani cum danseaza pe "gangnam style",brrr.nu mai zic ca pe mine nici melodia lui telo(ti pego) nu m-a dat pe spate,probabil m-am ramolit... da' nu-i bai,bucurosi le-om duce toate. o saptamana buna! |
||
iasomia Postat pe 2 Octombrie 2012 10:38 |
||
o sarba parca-ar merge...prrrrr,hop-hop... http://www.youtube.com/watch?v=1Mi212ZMpjs&feature=related baaaaaga,nea gheorghe! |
||
iasomia Postat pe 2 Octombrie 2012 11:12 |
||
garbo,maica... pai ce faceti?cum bag si eu o postare mai lunga cu un pic de substantza o stergeti? nasol! uite asa ramaneti voi singuri.voi cu voi. halal,zici ca suntem pe vremea lu' ceasca,ehe,he,he... hai sa va fie de bine. |
||
iasomia Postat pe 2 Octombrie 2012 12:49 |
||
gura! vine michi la sanatate,asigura interimatul,gata! va faceti bine la cap,precis.. |
||
iasomia Postat pe 2 Octombrie 2012 13:11 |
||
De la: Rotty, la data 2012-09-25 17:18:04Scumpiri ...Eu sunt aici de 8 ani si ceea ce cumparam la inceput cu 50 de euro(de ex),ma costa acum peste 100.... Inafara de asta,e pretul carburantilor care creste....creste....Iar in foarte multe firme(si fabrici) ,angajatii primesc ajutor de somer,stau acasa,dar temporar. Cica,pana trece criza....Intr-un cuvant,nivelul de trai a scazut fff mult,dar inca se poate traii decent daca muncesti pana cazi in cap(daca ai unde).....Apropo...sunt in Germania.Buna ....acu depinde si in ce parte a Germaniei locuiesti. |
||
lylu Postat pe 3 Octombrie 2012 10:46 |
||
De la: iasomia, la data 2012-09-27 11:14:11eu astazi despre fata andei calugareanu,am atata revolta si ...durere-n mine cand vad cum o plimba astia pe la tv,incat...Buna cine sa ia masuri intr-o tara ca Romania?scara valorilor este inversata.....Maruta si cred si ceilalti o scot din anonimat ,probabil in amintirea mamei ei.....dar ea este o lenesa si o inculta.Si cine este vinovat ? |
||
lylu Postat pe 3 Octombrie 2012 10:59 |
||
De la: anakin, la data 2012-10-01 18:25:48Acces drect nu va plati niciodata, atata vreme cat acolo este Simonica, despre care gurile rele-rele spun ca scrie dupa dictarea patronului, numai atunci cand isi gaseste pixul cazut pe sub birourile lui de mogul, hehehe..Si daca nu ar fi Simona ar alta. |
||
lylu Postat pe 3 Octombrie 2012 11:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
|
||
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
Caut prietena ( posibila iubita ) | 9 | De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice