un strop de frumusete,ne mai hranim si noi putin, il tempo pasa...bona fortuna...si cate si mai cate... http://www.youtube.com/watch?v=HqUndB8oJLI |
||
iasomia Postat pe 3 Octombrie 2012 13:04 |
||
---|---|---|
trecui decat sa va las un hit de toamna... hell..o mamoantza! toate bune? sa mor de nu mi dor de palavrageala de pe vremuri... a,hitu'...asta e : http://www.youtube.com/watch?v=54HPmS27zDI unde mai pui ca-s de-ai nostrii,romanasi get beget.. |
||
precizilla Postat pe 3 Octombrie 2012 20:58 |
||
Preci si pentru hit altfel , multora ne e dor |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 3 Octombrie 2012 21:18 |
||
hello,babe.. bineinteles ca totul e ok,de la exceptional in sus... multumesc frumos pt gandul bun si pt slagar,ma plimba el nitel pe la glory box si lykke li (mai ales)in deschidere,dar sunt fresh,misto... in rest,chiar daca-mi vin neshte dracii in cap nu prea ma indemn a scrie,imi sterg astia postarile intro veselie,si stii cum e,te straduiesti sa nu ai frustrai in real si te pomenesti ca-ti apar acilea ... ma gasesti pe aici deocamdata,am devenit uracioasa,nu-mi arde de alte site-uri. un an complicat,da' ii dam un sut in cour ,si-l rezolvam noi cumva. uite la jeana,te saluta doar pe tine,bre,sunt persoana non grata p-acilea...ehe,he,he... spuneam intro postare disparuta ,ca fusei la zilele unui anumit oras,acolo aveam un balcon comun unde anumite persoane dansau non-stop,d-astia purii,nu intelegeam nimic,de ce sa te batai incontinuu ? cand colo am descoperit ca se gandeau ca poate-poate patronul ii priveste,pt ca ala( un securist,probabil) le-a cam sadit spaima in oase ,in sensul ca le spune tot ce fac,hai ca-mi pierd sirul,si ce sa vezi?! descopar ca ala se uita la noi prin binoclu,nici nu vreau sa am gandesc ce tehnica are la sediu...ehe,he,he... de ce se bataiau aia?pupincurism! concluzia? nu s-a schimbat nimic... hai ca acu' ma sterg astia iar,luati de cititi.. |
||
iasomia Postat pe 4 Octombrie 2012 09:51 |
||
De la: lylu, la data 2012-10-03 11:02:44De la: anakin, la data 2012-10-01 18:25:48Acces drect nu va plati niciodata, atata vreme cat acolo este Simonica, despre care gurile rele-rele spun ca scrie dupa dictarea patronului, numai atunci cand isi gaseste pixul cazut pe sub birourile lui de mogul, hehehe..Si daca nu ar fi Simona ar alta. rautatea si frustrarea sint atuurile voastre. mincati litere " drect "" mincati cuvinte : "ar alta " urmeaza propozitii, fraze, dictionare |
||
garbo_5862 Postat pe 4 Octombrie 2012 10:35 |
||
De la: garbo_5862, la data 2012-10-04 10:35:29Constipata mai esti multumesc pt corectare.De la: lylu, la data 2012-10-03 11:02:44De la: anakin, la data 2012-10-01 18:25:48Acces drect nu va plati niciodata, atata vreme cat acolo este Simonica, despre care gurile rele-rele spun ca scrie dupa dictarea patronului, numai atunci cand isi gaseste pixul cazut pe sub birourile lui de mogul, hehehe..Si daca nu ar fi Simona ar alta. |
||
lylu Postat pe 4 Octombrie 2012 13:41 |
||
in tratatele de specialitate spun aia ca cine zice ala este....e atata loc pe forum,de ce s-or flatula unii in nestire nu stim si nici nu ne intereseaza,ia sa aerisim.. asaaa, astazi despre impanate si pofta lor de viatza,emana acel ceva .. http://www.youtube.com/watch?v=NqGA7v_dJIE&feature=endscreen&NR=1 desi,nu i-ar strica lu' felicica sa dea macar vreo douajdekile jos. we calm,pofte sanatoase,suflete usoare... |
||
iasomia Postat pe 5 Octombrie 2012 10:26 |
||
De la: iasomia, la data 2012-10-05 10:26:17in tratatele de specialitate spun aia ca cine zice ala este....e atata loc pe forum,de ce s-or flatula unii in nestire nu stim si nici nu ne intereseaza,ia sa aerisim.. DISPRETUL VINE DE LA CAP, URA DE LA INIMA. DACA DAM DOVADA DE CALITATI ESTE MAI MULT DINTR-UN SENTIMENT DE INVIDIE CARE LE DESTEAPTA, SENTIMENT CU ATIT MAI AMAR CU CIT MOTIVATIA LUI E MAI ABSCONSA- SCHOPENHAUER A-TI MANIFESTA PRIN VORBE URA SAU NECAZUL ESTE PERICULOS, RIDICOL SI IMPRUDENT. NU TE POTI RAZBUNA DECIT PRIN FAPTE; NUMAI ANIMALELE CU SINGE RECE SINT VENINOASE. NICI SA IUBESTI, NICI SA URASTI ; IATA JUMATATEA ORICAREI INTELEPCIUNI...! SA NU SPUI NIMIC SI SA NU CREZI NIMIC, IATA CEALALTA JUMATATE.-SCHOPENHAUER |
||
garbo_5862 Postat pe 5 Octombrie 2012 10:50 |
||
Nu ca as fi partinitor, recunosc insa ca din acest sezon de "Voce" nu am apucat sa vad nimic. Personal consider ca in primul sezon au fost voci foarte bune, care cu greu vor putea fi egalate; asta pe langa faptul ca il stiam pe Cristi.. Dar voi urmari, nu e bine sa dai verdicte fara sa cunosti problema, nu? Asa, de data asta nu am ratat nicio litera, nu? deci pot sa trec la felul doi ca sa imi tratez frustrarea: sa mananc arhaisme sau neologisme? |
||
anakin Postat pe 6 Octombrie 2012 12:58 |
||
voci, nevoci, chestea e ca-ti mai trebe si nitzica prezenta scenica, acolo... ba chiar, daca te da prezenta scenica afara din casa, nici voce nu-ti mai trebe... luati d-acilea, printre alte chestii virale pe net... de la rusi vine fata, deh... http://www.youtube.com/watch?v=vDRnkTSdbRE |
||
zambil Postat pe 8 Octombrie 2012 11:07 |
||
Dac� t�t o �ine a�e cu scumpirile io nu mai pap litere, o s� m�nc regionalisme. Na, mi-am pus chi�chin�u' �i la trebi. |
||
Axl_R Postat pe 8 Octombrie 2012 12:51 |
||
he,he,he... iete ca va gasii exact cum va lasai, in chestea goala... ce se bat campii pe alte topice nu se pune, aia se numeste terapie de grup... chestea mea de azi e cu farmacistii aia de sug sangele poporului... stiti voi ca eu am o marota cu mafia medicinistilor, cea mai tare din parcarea romaneasca acuma, dupa ce-n industrie n-a mai ramas nimic de furat si-n agricultura ne-a secat la ficati... dar, ca de obicei, facem trebile doar pe jumate - ii dam in gat numa' p-aia de n-au cotizat unde trebe... au va-nchipuiti ca farmacia donna e aia rea, s-ailalti sunt alba-ca zapada?... nu nenicilor, de furat fura toata lumea-n medicina, iar doctorache-s cei mai ai dreacu-n treaba asta... si-apropos de doctorache, sa nu dea dracu' s-aveti vreo treaba la ei, c-ati mierlit-o pronto... eu zic ca dac-aveti oaresce minte si vreo baba doftoreasa printre rudele de la tara, la aia sa va duceti... ca daca tot e sa ma caut ca lo persoana care bate campii, macar la vrajitoare am parte si de ceva spectacol... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2012 11:34 |
||
ca tot zisei de superstitii... ramasei meduzat - cum zice frantzuzu - cati nebuni agitati in romanica... pe mare parte din ei ii vazui pe la ieshi, la pupat de cutii de moaste... pen' ca trebe sa fii dilimache sa crezi ca o pereche de oase-ntr-o cutie te poate ajuta cu ceva, fie ea, cutia, si ferecata-n argint... ce nu ma mira insa e ca deliru' se-ntampla pe planeta moldova, intre doua paricide si trei violuri incestuoase... | ||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2012 11:40 |
||
chiar ma gandeam ca e cam liniste p-acilea,or fi printre pagubitzii lu' c.sima,bombaneam in barba-mi din ce in ce mai deasa... vaz ca ii arde de e-mailuri,cica :"huo! niciunul din cei pe care i-am imbogatit nu-mi tine partea!",traim in absurdistan,aproape ca m-ar distra telenovelele astea economice,insa ,fereasca sfantul... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2012 12:53 |
||
ce bre?nu par vesela? oh,ba da.... numa' la gandul ca becali o sa candideze in sectorul 6 simtesc asa...o stare de beatitudine,oare ce-or zice liberalii aia duri,mm? imi spunea ieri una ca asistam la "moartea unei lumi",era trista si "fara orizont",nasol....trebuie sa recunosc ca si pe mine vara asta aproape ca m-a scos din minti....si inca nu-s complet refacuta. odata cu varsta adaptibilitatea e floare rara,si pana la urma totul este pana la sanatate,bateriile se incarca din ce in mai greu,cat ai fi de mintoasa sau mintos tot ai nevoie si de altii.. d-aia zic,pastrati in suflet un coltz,acolo,doar al vostru de unde sa va luati elixirul,puterea,fara trucuri suntem pierduti. http://www.youtube.com/watch?v=WSW65TzpUV8 |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2012 13:40 |
||
seara buna , Jasmine nu fuse cu intentie ...nesalutul scuze , totusi |
||
jeanette40 Postat pe 13 Octombrie 2012 22:17 |
||
La cestiune, cica michimaus se plange ca a ramas fara bani (de benzina, pentru o liniuta,acolo) si ca nici guvernul nu o duce mai bine. Asta suna cel putin ciudat intr-o tara unde curge doar lapte si miere din luna mai incoace, mai ales in lunile iulie si august, si unde economia nu face altceva decat sa duduie. Asta imi place mie la cel mai cinstit guvern de dupa decembrie '89 incoace, e bine macar sa recunosti, ca Moromete cand vine perceptoru', ca n-ai... |
||
anakin Postat pe 15 Octombrie 2012 16:51 |
||
n-auzisi ce zise? cica l-a perturbat ziaristul si a pierdut siru'. una peste alta,in ultimele trei zile, constat ca de la parlamentari la ctp, barbatii tarii folosesc un termen :masturbare! il folosesc cand vor sa exprime ceva mizerabil,fara onoare,bleah! s-a dus draq vocabularu',au nu stiu ei ca cine zice ala este? scrofita-i moarta-n cotetz? haidi bre,ca ce-i misto abia de-acu' vine... jenel nu-i bai,e calita babuska.. |
||
iasomia Postat pe 16 Octombrie 2012 16:20 |
||
abia mai rasufla si forumul asta...s-a alesbules,sau ceva de genu' ... insa,totusi... http://www.youtube.com/watch?v=y7sZHfrLdI8 |
||
iasomia Postat pe 16 Octombrie 2012 16:24 |
||
.....vinovatii fara vina..... http://www.youtube.com/watch?v=MXQUB-UQ-NE&feature=related |
||
The_rock_flower Postat pe 16 Octombrie 2012 16:29 |
||
si fraza zilei: T�riceanu, vorbind despre Becali:" Cred �n oamenii care manipuleaz� idei, nu oi, poate sunt demodat." |
||
iasomia Postat pe 16 Octombrie 2012 16:30 |
||
Iasomia...la ideologi...cat si la ovine...simtul gregar este foarte bine dezvoltat...de unde rezulta ...ca si domnul Tariceanu este la fel de modern ca si ceilalti oameni politici...nu vad nicio diferenta intre ei!!!Ambii apartin..epocii moderne...sunt produsul societatii romanesti. | ||
The_rock_flower Postat pe 16 Octombrie 2012 16:42 |
||
bre, stiti voi povestea aia cu tinerete fara batranete?... eu sunt ala... he,he,he... asta am bagat-o asa, ca sa va oftic, da' chestiunea serioasa e alta... stiti ca-n povestea aia, fatu' ala de-l apuca doru' de casa parinteasca incepe sa-mbatraneasca pe masura ce se apropie de destinatie?... ma rog, aia de citeati in copilarie... ei vericilor, vreau sa va zic ca sindromu-i pe bune... asa ca roiu' cat mai e timp... |
||
zambil Postat pe 18 Octombrie 2012 08:56 |
||
asa,asa... baga viteza,mamoantza....ehe,he,he... the rock ok. chestiunea e ca ma lasa sidearata actiunile usl,parca erau la obor pe stadionul ala,am inceput sa cred ca monarhia salveaza romania...haidi bre,ca glumesc... sau nu... mmm? |
||
iasomia Postat pe 18 Octombrie 2012 09:26 |
||
Iasomia...buna dimineata...sunt de acord cu tine....."talciocul" politic..imi lasa gust amar!!! Monarhia....era buna..dar cu ceva timp in urma...nu acum....deci o poti considera ca fiind gluma!!! Nu au putere legislativa si nici politica...cu toate ca suport extern...exista in tarile monarhice!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 18 Octombrie 2012 09:37 |
||
bau!!! ehe,he,he... hellooooo o saptamana cum va place! http://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg |
||
iasomia Postat pe 22 Octombrie 2012 16:52 |
||
Neatza all! Asemenea, Iaso! |
||
anakin Postat pe 23 Octombrie 2012 10:34 |
||
Neatza,baiatu'... multumesc ca ma bagasi in seama,deh... a! sa fii fericit,mami sa ai bucurii in fiecare zi... Lma |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2012 10:42 |
||
uite-asa-mi place mie, iasomico, cum se trateaza lumea cu zaharicale si politetzuri... pacat ca-n rest e cam pustiu, exceptand p-aia de posteaza nimicuri la foc automat... azi va bag si eu ceva de pofta de viatza, ca poate v-a ajuns de la apa plata cu lamaie... http://www.youtube.com/watch?v=M5sMepK-14I&feature=relmfu numa' sa n-aveti gretzuri.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 23 Octombrie 2012 10:57 |
||
relationeaza si ei,zambilu'... ce masoi pantagruelic,ioi ishtenem! ce-ar merge o palinka la pieptu' ala impletit.. anakinu' hai ca puse zambilu' masa de ziua ta... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2012 11:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Definitie prietenie.... | 90 | De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02 |
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
|
||
prieteni sau dusmani | 32 | De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice