Chestiunea zilei..

dap, 2012 n-a fost un an bun la sanatate... picioare taiate, fofo facute zdrentze de rac, oameni intrati la jacuzzi sanatosi si iesiti cu vene lipsa, cam asta s-a vanturat printre cunostinte... la aia de nu-i cunosc nu stiu ce sa zic, da' parca prea a batut soarele-n crestet vara asta...
zambil
Postat pe 12 Noiembrie 2012 12:50
poate s-au pregatit de sfarsitul lumii, ca asa ziceai mayasi, ca trebuie sa fie terenul curat pana in decembrie 2012, ca sa nu dea prea mult din maini tanti cu coasa de sarbatori!
heartbit
Postat pe 12 Noiembrie 2012 13:00
de fapt ce zici tu acolo,zambilu'?
ca daca unei femei ii moare nervu' ,si partenerului altceva ...e cazul sa dea coltul in devalmasie?
adevarul este ca daca mirosul te lasa,este mult mai complicat...dar nu imposibil,depinde f mult de partener(a) ,si de cat de facut(a) este pe calapodul nostru,in fine..

eu citeam adineauri despre cum arata creierul cand suntem indragostiti,suntem practic neshte plante,nu avem vointa, si alte alea,cica devenim dependenti de parteneri pt ca amorul este un drog,vrem dopamina aia iar si iar,cortexul frontal, vital pentru a judeca bine, se blocheaz� c�nd iubim...

sex fara dragoste?
barbatii spun ca se poate ,si chiar este posibil,insa ,nu se compara starile..

cat despre ce au patit cunostintele tale,parca ma uitai la un horror,nu ca la ai mei(sau chiar la mine )ar fi fost altfel,da' matale ai talent,deh..

iasomia
Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:02
Sex fara dragoste ? Se poate,dar cica lasa un gust amar. Barbatii probabil stau mai rau cu papilele gustative si nu cunosc acest simt.
GHEISA_
Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:10
e clar,sunt maso oamenii...

citesc,sterg ...si p-orma se pun pe bazait,deh...

cred ca vor ceva injuraturi,da' nu consumam noi energia aiurea.
iasomia
Postat pe 13 Noiembrie 2012 16:36
zambilu'

cred ca i-ai lovit la punctu' sensibil cu lipsa aia de miros,si simptomatologia aferenta....

in fine,este inevitabil sa apara frustrari,oameni printre oameni.
eu ce ziceam?parca despre condamnarile din fotbal.

hai sa va fie de bine,v-ati aratat si voi intrun fel muschii pe ziua de astazi,bucurii mici,pt oameni mici.

c'est la vie...d-ala...
iasomia
Postat pe 13 Noiembrie 2012 17:15
De la: heartbit, la data 2012-11-12 13:00:03poate s-au pregatit de sfarsitul lumii, ca asa ziceai mayasi, ca trebuie sa fie terenul curat pana in decembrie 2012, ca sa nu dea prea mult din maini tanti cu coasa de sarbatori!

Daca ar fi sa ne luam dupa ce zic cercetatorii, ar fi de bine, ei au constatat ca viata de pe Terra este distrusa o data la 27 de milioane de ani si ca, dupa calcule facute de la ultima intamplare de acest gen, am mai avea de trait 16 milioane de ani pana la o noua catastrofa de proportii.... Prefer sa ii cred pe ei si nu pe mayasi...
LLisa
Postat pe 13 Noiembrie 2012 17:42
he,he,he...

babaietzi, voi astia de la botoane, de-o ardeti toata ziua cu tenisu' de buzunar, ca sa va arat ca nu m-am suparat, va cinstesc cu-n pepsi de la fatuca asta talentata...

http://www.youtube.com/watch?v=SipomPB1H-g&feature=related

ca sa nu ziceti ca nu mai simtiti gustu', deh...
zambil
Postat pe 14 Noiembrie 2012 17:40
gheisa
oricum de la o varsta nu mai conteaza,ce sa ne mai batem capul,ne apuca draq vreo melancolie blegoasa.

lisa
poti sa spui orice cand vrei,numai nu mai da copy dupa postare,oricum,imi place optimismul tau.

ia s-o bag eu pe dulceata asta mica,chiar daca purisanca are teava mai lunga,mi-e draga tare loredana,e fata pe care mi-as fi dorit s-o am,dar imprejurarile au fost vitrege,si apoi,mereu am spus ca mai bine sa-mi fie mila de nora-mea decat de fata mea.

http://www.youtube.com/watch?v=nHlc9233-Lg

parca vad ca ma sterg astia iar,probabil o sa vina si ziua in care o sa ma plictisesc.

buna seara,zambilu'...
ce zici ce frumos te salut?mm?
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2012 17:45
iasomico, boudoir, nu alta... pai se poate sa ne plictisim, tocma' noi?...
zambil
Postat pe 14 Noiembrie 2012 17:49
eu avui o fatuca asa, mai demult...scotea aburi daca aruncai apa pe ea... he,he,he...

zambil
Postat pe 14 Noiembrie 2012 17:53
numa' una,mami?
nu cretz asa ceva...
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2012 17:58
Si.... te-ai ars sau ai reusit sa faci pe pompierul ??
GHEISA_
Postat pe 14 Noiembrie 2012 18:02
ca aia calorifer, de-ti zisei eu, numa' una.. hai doua, cu aia din liceu...da' asta nu-nseamna ca-mi place numa la gura sobei, ca sa zic asa...

ce ochi de cotoroantza facea loredana a batrana, mami...
zambil
Postat pe 14 Noiembrie 2012 18:02
se oftica,deh...

ba chiar a declarat ca-i pare rau ca smiley a ales-o pe prajiturica lu' mamica....
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2012 18:05
pana mai creste fatuca aia a ta, ia s-o mai bag eu pe tanti lana cu ceva de viata...

http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g

de video vorbesc adeca, de viata.. ca la cantec te-apuca plansu'...

bai pacalicii astia de la garbo, pai meritai voi sa va-mbelesc asa frumos prapaditu' asta de site, ha?...
zambil
Postat pe 14 Noiembrie 2012 18:14
Va salut cu drag si-aici!
LLisa
Postat pe 14 Noiembrie 2012 19:32
De la: iasomia, la data 2008-12-01 15:44:02totusico,

"cum naiba sa mai traiesti?"

ba imi vine sa traiesc
pe cin' mi-e drag sa iubesc
sa vina luna lu' mai
ca atunci eu ascultai
cu-cu ce frumos canta si din ciocu'i
imi zicea:

balaioara,balaioara

buna esti in asta seara

vino'n coa sa-ti cant alene

doru' sa ti-l bag prin vene

vino'n coa sa te desfac

la cosite... de-ti sunt drag...

ce coafuri sofisticate?

astea nu ma dau pe spate...

na! ca mi-am adus aminte de epilarea voastra inghinala ,si nu mai pot sa doinesc...

hai sa fim si optimiste,nu mai fiti asa de triste...viata uite,trece indata.... ne ia dricu' de la poarta!:))
hai mai bine sa iubim,sa cantam,sa chefuim...iar de maine revenim,la conducatori "iubiti",la oameni nefericiti...

.
garbo_5862
Postat pe 16 Noiembrie 2012 16:59
iasomico, ia uite-acilea, topicu' tau a ajuns un fel de "daca doriti sa revedeti"...

asa copilasi, luati si clatiti-va cepele la postari de calitate, ca altele nu prea mai apar... asa si cu piramidele alea de prin tarile lumii a treia - nimeni nu mai intelege cum au fost ridicate, uitandu-se la prapaditii care se scalambaie azi de foame prin egipt, mexic sau guatemala...

ce-am eu la cheste, azi?... fotbal, politica si economie, in ordinea asta sau in oricare alta vreti voi, ca-n romanica tot aia-i... se lasa cu condamnari grele in dosarele transferurilor din fotbal. iar aia de-s trimisi la bulau sunt idolii de ieri ai cocalarilor de sorbeau media cu bere de pe la televiziuni sau reviste de scandal... principiu-i acelasi ca pe vremea fbi-ului si-al lu' nea capone - neplata darilor la fisc...

daca e sa ma-ntrebati pe mine, cam 99% dintre aia de-au facut bani grei in romanica dupa '89 ar trebui sa taie la sare sau la canal, pe-acelasi principiu... si-asta pt ca baetzii astia de baetzi si-au bagat paulele-n ea de lege, si urmand exemplu' lor, toti maimutzoii tarii au facut cam la fel... numa' ca s-a cam terminat sacu', vericilor, si coana europa nu mai vrea sa puna la loc in timp ce pe noi ne ia cu dureri de basca... are si ea problemele ei la ea acasa, europa asta...
zambil
Postat pe 17 Noiembrie 2012 13:58
Esti tanara si ambitioasa? Cunosti cel putin o limba straina?
Vrei sa lucrezi intr-un mediu de lux alaturi de o echipa tanara si profesionista? Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este DA, atunci aplica pentru un interviu la [email protected] sau ne poti gasi pe messenger la [email protected]
Iti oferim training specializat, hairstyle&beauty, SPA si castiguri de minim 1000$ pe luna inca de la inceput, totul e sa vrei sa intri in echipa noastra.

Oferim un ambient high class pentru persoanele dornice de castiguri high class! Te invitam la o cafea si o simpla discutie la noi la sediu, intr-un luxos penthouse cu o minunata priveliste asupra Bucurestiului
Ramstudio
Postat pe 18 Noiembrie 2012 06:51
mmmm... mutaiuri de lux, in conditii de igiena ca la marmacie... babaetzi, sa nu va treziti dreacu' la interviu cu vreo babaciune obosita, si mascul pe deasupra... ca cam asta se-nvarte p-acilea de obicei, pe post de pushtoaica postareatza...

mami, iti dai seama care-i nivelu'... deci te bagi la unguri, carevasazica?... bun asa...

eu am hotarat sa stau deoparte si de data asta, daca ma-ntelegi ce vreau sa zic... in felu' asta crez ca nu se ia... desi de cate ori petrec vremea prin romanica ma gandesc la filmele alea cu zombi, de te-alearga pe toate nivelurile si nu mai ai nicio scapare...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2012 08:10
dap,

este din ce in ce mai complicat prin tarisoara,daca nu ai aluatu' pshihic bine crescut o poti lua pe aratura de nu te vezi...
si da,o sa ma duc la vot pt tata,cred ca l-ar fi amuzat sa-i votez maghiarimea,o data nu se pune,si apoi,desi pusesem ochii p-un tanar roman moldovean (cu mare incredere) m-a dezamagit,toti o apa s-un pamant.

una peste alta,de cand am schimbat prefixu' ii inteleg f bine pe cei care l-au schimbat inaintea mea,se instaleaza sovaiala,neincrederea in sine,si alte aberatii,pur si simplu imbatranim,nu mai spun de comoditate..si chiar neputinta,am avut un prag f greu de trecut anu' asta,ma lasasera bateriile,insa sper ca l-am fentat...de prag zic..

ma uit la site-ul astora,nu se deranjeaza deloc,macar sa fi reparat betesugul ,sa apara cine a postat pe bune,la mine aici apare dupa un timp "clm",la muzici apari tu si tot asa,mi se pare o lipsa de respect desavarsita,ii doare-n basca,in schimb se grabesc sa stearga postari..
in fine,treaba lor,mosia lor..
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2012 08:47
hai s-un pic de caterinca,la o numaratoare rapida imi ies destule purisance p-acilea,asa ..haz de necaz,ca sa ne mearga bine sapt. viitoare.

http://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM

e drept,tre' sa ai umor,parca vaz ca face careva pe pudibondu',m-am distrat copios cand am recunoscut stilul vestimentar al anilor '90....

la multi ani,mamelor...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2012 17:14
nu s-a suparat nimeni,nu pot sa cred asa ceva...

hai sa aeriseasca mama nitel....

http://www.youtube.com/watch?v=_lyve_egY8o&list=PLBABE6854344A3E5A

iasomia
Postat pe 20 Noiembrie 2012 11:33
bre,

ce mai timpuri ,ce mai trai! astia den banci te taxeaza chiar si atunci cand faci interogare-cont,nu pot sa cred asa ceva,cum adica? vreau sa vad si eu ca omu' cati bani mai am in traista, si tu imi iei shpaga?nu sunt rea de paguba,da' mai ai e cate o zi cand te apuca revolta,mamica.
lua-v-ar draq,na!

hai si-o melodea d-asta pt oameni trecuti prin viata,de m-a lovit pe mine fain la "discoteca",pana mai zic o vorba..

http://www.youtube.com/watch?v=5jmq_RUUCTE

daca vaz ca nu ma sterg astia, cred ca-l fac pe tata garbo un fel de pshiholog,ma asez acilea in scop terapeutic..
bag seama ca amutirati,asteptati sa zica baba ceva,hai?ehe,he,he...
manca-v-ar mama.
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2012 09:36
la mine-n cartier dupa ce am dat la boboci de la atatea farmacii si banci,acu' se deschid peste tot "mega image-uri",nu ma deranjeaza,insa mi-e mila de niste mici afaceristi de ii am p-acilea,care n-au avut noroc pe lumea asta.

mie imi place la mega,intotdeauna mi-a placut...

mda...
lumetului ii e greu,ma pune pe ganduri faptul ca toti ma intreaba daca ma simt bine,sau daca sunt bolnava,s-au invatat rau,cat sa ranjesc fasolea incontinuu?sa vezi ce nasol este cand chiar nu esti in apele tale si te intreaba toti "ingrijorati" : "nu va simtiti bine?! se vede,se vede pe fata d-vs!" ,revoltata imi spun ca nu se vede! nu se vede!si uite asa simti ca te scurgi pe caldaram,ai vrea sa auzi si tu macar o data pe an din alta parte ceva frumos,ceva optimist,draci..
v-am spus vreodata ca daca nu apar pe strase, ma suna vecinii sa ma intrebe ce-i cu mine?de fapt ii doare-n coururi de mine,bre...vor sa ma vaza cu pletele-n vant slavind viata...
multumesc cerului ! am impresia ca sunt conectata la vreo priza d-asta smechera si ma incarc(e drept,a venit batranetea si e mai complicat)si dau la altii atat cat pot,cat mai pot..
e f complicat pt ca multi s-au bagat in fel de fel de rachaturi,nu stiu catre ce se indreapta,spre colaps?
hai sa ma opresc ca cine stie ce draq mai zic...
si apropos de ce zicea cineva,
asa e,tre' sa tinem zombii departe ,te incaleca de te lasa fara vlaga ,da' ce zic eu vlaga? viata,nene!
simti ca te stingi,da' spiritu' de luptator nu se lasa,nu se lasa?
cu scuze pt modestie,bagati hrana la sufletel,si odihna,capu' tre' sa fie brici!
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2012 10:11
dap, misto alde nea robin aia... chestea e ca d-alde d-astia sunt din ce in ce mai putini, si publicu' lor urmeaza acelasi trend scazator... acuma, sa nu credeti ca la altii-i mai bine, au si aia pitzipoancele si cocalarii lor, iar procentu' de prosti e acelasi... ne-a halit dracu' consumismu'...

mai zilele trecute fi-miu se dadea de ceasu' mortii ca nu i-a intrat neshte malai in cont si n-are ce arunca pe ferestra de vinerea neagra... si-asta pt ca astia micii nu mai pot socializa decat aratandu-si unii altora ultimele jucarii achizitionate... in rest, e-o tacere de te ia cu frig...
zambil
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:06
mami, lumetu' te-ntreaba de sanatate nu c-ar fi ingrijorat de cum o duci, ci de dezamagire ca inca mai traiesti... si nu numa' tie ti se-ntampla, in ziua de azi vecinii si cunoscutii vor senzatii tari, vor sange.. al tau, desigur.. he,he,he... au vazut prea multe filme de la hollywood...

ia sa va bag si eu neshte muzica, de control... credeti ca gagnam style a inventat ceva nou?... neeeee...

http://www.youtube.com/watch?v=Sv6zrxrQSUw
zambil
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:16
stai ca-mi adusei aminte... mare tambalau cu scoaterea lu' discovery channel de pe grila rds... acuma, pe bune - nu mai e discovery ce era cu neshte ani buni in urma... multa umplutura si multe repetitii, e foame de bani si la ei... si vorba unuia de la catzavencu - mai cititi dracu' si-o carte, doua, nu numa' cu ochii la teveu...
zambil
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:21
n-am caldura,nu am apa calda,cica de vina ar fi metroul,unde pui ca ieri am facut o tocanita de cartofi,m-am simtit ca pe vremea lu' ceasca,era nasol ...noroc ca eram tineri,mai un sex,mai o carte buna,un chef cu vodca "specialitate",parca o vaz,avea eticheta maro...

ca se imputise treaba si la carcumi in ultimii ani,tin minte ca m-am dus la pescarus si aveau mancare de cantina.
iasomia
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
relationare? 44 De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
Setari Cookie-uri