Chestiunea zilei..

Corect.....zambilule...oamenii au uitat sa mai citeasca o carte......o revista de interes...diferit de cel cu tenta sexuala!!!Dar acel canal de televiziune...inlocuia...cu succes chiar...toate emisiunile difuzate pe posturile noastre...ore de regii prost lucrate !!!!
The_rock_flower
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:27
ma uitam la astia,la tv...

asteptau ca drogatii sa vada ce spune base pe b 1,si le-a dat de data asta cacalau si cacarau(ehe,he,he),cred ca de-acu' lu' michi o sa i se spuna" pisicu'",pt ca asa zis base ,ca "se comporta cand suntem intre patru ochi ca un pisic..."
bineinteles ca m-am amuzat teribil.
iasomia
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:30
floare..

atata sexuiala peste tot de-ti vine sa versi ,unde mai sunt :farmecul,trairea,fioru'?
bagara pana si la dansez prostitutie mascada,totul se degradeaza...
cat despre statul in fata tv se face si ala cu masura ,ca sa nu mai spun ca duce la insingurare,daca ai un partener care prefera alt tip de program te duci la televizorul celalalt,azi asa,maine asa...

mami

sa stii ca ai dreptate,mamoantza...
un fel de "mai traiesti ,trebuia sa fii rece demult ,a draq ce esti",ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 28 Noiembrie 2012 08:54
Da,Iasomia...din pacate...prostitutia mascata,libertinajul,goliciunea....cresc ratingul televiziunilor....si mai putin....inteligenta,documentarea si decenta...practia...posturile Tv....reprezinta lampa de lansare a prostiei si promiscuitatii!!!
The_rock_flower
Postat pe 28 Noiembrie 2012 09:01
mascata,da..mi s-au imbarligat destele..
f multa prostie,asta se promoveaza,probabil pt ca nivelul este f scazut, altfel nu se explica..

hai s-o bag pe dolofana mea, pt ca aseara mi s-au zbarlit neshte chestii ascultand-o.

http://www.youtube.com/watch?v=siaVMwJRm3E

acu' c-o imita pe adele,si ce-or vrea carcotasii sa cante fata?
trecea fanfara militara?

cert e ca pune sufletul ei acolo ,si se simte...

iasomia
Postat pe 28 Noiembrie 2012 10:57
mami, cand sa ma bag s-o vad pe grasa singareatza zice c-a videoclipu-a fost scos... na, drace...

bre nene, chestea asta cu prostitutia e cu multe -ntzelesuri... daca pana si politica-i courva, cat e ea de politica... si-acolo-s mai multi barbati...

ceteam mai ieri un articol al unei fomei, despre alte fomei frumoase... zicea ea acolo - asa, ca-ntre femei - ca ce-i displace la fromoasele astea e tendinta lor catre manipulare... folosindu-se tocma de frumusetea-n chestie... pai uite-asa-ncepe curvariseala neneaca, nu trebe neaparat sa-i bagi banu' la tzatze sau in chilotzi... e drept, si-acilea-i cu dichis, unele manipuleaza la distractie, altele cu obiective precise... dar cine poate sti cand alea de zic ca numa' se distreaza n-o dau la-ntors, ha?...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2012 08:51
uite acilea pana zic eu ceva,ca acu' o blocheaza aia iar...

http://www.youtube.com/watch?v=-H-ijaXvsOE
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:02
si tot despre lecturi... in alta parte gasii neshte comentarii istorice pe marginea razboaielor purtate de romani... mai precis, luptele de la stalingrad, vericilor... dac-ati cazut pe spate la ce ziceau propagandele despre vitejia stramosilor, atuncea mai bine nu cetiti... ca omu' cu articolu' zice de rau... mai precis, citeaza din rapoartele rusesti si germane, unde aia ne fac de doua parale... ofiteri incompetenti si soldati analfabeti, neinstruiti si slab inarmati...

ehhh.. unde erau nene alde baba novac, dan capitan de plai, superman si batman, ha?...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:07
si acu' ce aflai de la jurnal.
potrivit unui nou studiu dragostea dureaza zece ani,aia cu trei ani ...cica este pt aia nemobilati interior cum trebuie,asta cu zece pt alesi...

una peste alta,ce campanie de doi lei,maica..
m-am perpelit aseara de ras la banciu, nu mai stiu ce candidat a impartit fluturasi d-aia cu el,pe care erau puse calendare in care toata lunile aveau 31 de zile,si toate incepeau martea....
ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:11
de-alegeri zici tu, iasomico?... chiar ca noi n-avem ce cauta acolo... ce mi-e cu unii, ce mi-e cu ailaltii?... aredeu' asta s-a fasait inainte de-a apuca sa faca ceva, la ce moashte vezi adunate si pe la ei prin ograda... singurul lor avantaj e ca-s impotriva uselistilor, da' nici aia nu-i prea clar, la cum se plimba astia printre partide...

sa nu uitam ca blaga a fost vames sef, iar de mru se zice c-ar fi poponar... mda... e-adevarat ca si de mazare se zice la fel, hoardele-alea de gagici sunt numa de masca...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:19
de alegeri,da..

ceva este si in partea aia a noastra,pt ca prea au stat cu capul la cutie,cred ca sunt santajabili acolo,unde zici tu..
daca stau si ma gandesc bine.. nici michi,nici cacarau nu par prea vascularizati,unde pui ca sefu' da ordine de la bulau,care sef asisderea...
chestea e putreda rau,tre' sa avem grija de banuti,sa fim prudenti ca ne ia gaia.

postarile astea crez c-o sa dispara mintenas...
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:30
tre'i sa faca si adminii de serviciu ceva pe saitu' asta, in afara postarilor tampite care intretin traficu' si ratingu', nu?...

chestia e ca nimeni n-are niciun plan clar pt tarisoara asta, exceptand cum ar vrea ei sa i-o traga tarisoarei, din toate pozitiile... si din pacate nici nu cred ca se mai poate face ceva, asteptam dreacu' si noi sfarsitu' lumii... dar cum zisesi, ochii pe butelie si buzunarele cusute, ca daca nu mai e nimic de furat de la stat, se va fura de la oameni...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2012 09:38
iar vine mini-vacantza,iar mi se goleste frigideru'...
au astia-ai mei asa o dambla tampita sa-si aduca gasca acasa,pe unde umblu dau de cineva,mai imi vine si mie sa ma scarpin,sa sughit,ca sa zic asa,tre' sa ma duc in baie...

urata e batranetea asta,devenim comozi,avem tabieturi...
bine,eu sunt destul de usor de zadarat,da' cine?
cand vad moacele alea care ar rade da' le este lene sa faca haz, intru in depresie,maica...daca nu vine "sfarsitul lumii", in mai ma duc la bai,trei saptamani stau sa ascult cucu pe malul izvorului,parol..

si da,cu banutul e groasa, tre' sa strangem cureaua ,bani albi pt zile negre,am devenit f atenta,nu mai fac macare peste mancare,nu mai bulucesc felurile aiurea,terminam ce avem pe urma fac altceva,chestii d-astea..
unii s-au bagat slugi la banci,"lasa ca-i dau eu",spune te miri cine,nu rezista si mai ia o data,inca si inca...cumnata-mea are vreo patru imprumuturi,m-a zapacit la cap..
nasol...
si titunul,lasati tiutunul..
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2012 16:48
deja s-a umplut casa,nu pot sa cred asa ceva...
lasa ca-i mai bine asa.

uite, sa aveti maine dimineata la cafelutza.

http://www.youtube.com/watch?v=U5sSEkZ86ts

iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2012 17:35
ia sa va puna si moshu' ceva de seara, daca stati bine cu tensiunea....

http://www.youtube.com/watch?v=avTb5yctHvA

mama ei de viata....

si deci asa, mami, te-au napadit neamurile... lasa-i sa napadeasca, numa' maine nu-i poimaine si nu mai are cine sa ne bata la usa...
zambil
Postat pe 30 Noiembrie 2012 16:05
ehhh...
iasomia
Postat pe 30 Noiembrie 2012 16:58
vad ca nici sobi cseh nu-i in apele lui,te pomeni ca o mierlim astia,adevaraciunile, toti odata,ehe,he,he....

haz de necaz,haz de necaz....

capu' sus!
spatele drept!
iniante mars!
un-doi! un-doi!

http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI
iasomia
Postat pe 5 Decembrie 2012 11:04
mda, suna ciudat sa zici ca esti cascador pensionar... la dreacu', normal ca te ia cu boli si-alte alea, ce ti-e si cu viata asta... vorba ta, mami, mai bine facem haz de necaz...

http://www.youtube.com/watch?v=oPcdQDKNrKE&list=FLPzY2HLh4us87pW4MPYz19A&index=2
zambil
Postat pe 6 Decembrie 2012 16:00
ca tot veni vorba de haz... criza-si vede de treaba ei, la noi fripturistii se pregatesc de-alegeri... e clar ca lucrurile nu merg spre bine... insa se vede luminita la capatu' tunelului... adeca, la vremi de criza distractia-i mai a dreacu' ca oricand, nu geaba ziceau romanii aia de paine si circ...

sunt unii inca stiu sa faca atmosfera pe la televiziuni, da' nu pe la ale noastre... aruncati un ochi acilea la patrick sebastien si les annees bonheur, asa, de-un exemplu...

http://www.youtube.com/watch?v=gpPuK-6v7vY

adevaru' e ca au si cu cine, neneaca...
zambil
Postat pe 6 Decembrie 2012 16:26
e nasol,mami,
moare o lume...e cumplit,oricata adaptabilitate am avea...

dar in fine,astazi e mosu' Nicolae,imi luai ieri un parfum d-ala bengos, baba stie ca degeaba se uita-n ghete...
hazul ne tine,ma uit in jurul meu si imi vine sa ma fac mica de cate situatii complicate vad,este incredibil,cica asa suntem lasati cu scari de urcare si de coborare,daca ai sange-n tine le rezolvi cumva,e greu de luptat cu sufletul,e greu sa inveti sa fii bun cu tine..
ehe...
iasomia
Postat pe 6 Decembrie 2012 16:42
dap... tocma' ce-auzii ca muri oscar niemeyer, la 104 anisori... stai sa te-ntrebi ce-i in mintea unui om de 104 ani...

oricum, nu ne fac pe noi gandurile negre, iasomico... uite-acuma pe mine ma pasioneaza muzica orientala, ca nu stiam ca-i si-un music awards la categoria orientu' mijlociu... ia uite-acilea la bunaciunea asta libaneza, cu de toate la ea, chit ca rochia aia n-are buzunare...

http://www.youtube.com/watch?v=vq409RWgmA8
zambil
Postat pe 6 Decembrie 2012 17:04
ok, asa, ca lectie de viata, sa vezi acilea ce zice-o fosta bunaciune a anilor 60... ce era atunci...

http://www.youtube.com/watch?v=Vl89g2SwMh4&list=FLPzY2HLh4us87pW4MPYz19A&index=7

si cam ce zicea ea mai incoace...

http://www.youtube.com/watch?v=YPTzwxr-ZqU

chestea e sa ne-nvatam cu noi insine, indiferent de ce se-ntampla cu ceilalti... viata e pana la urma o calatorie de unu' singur...
zambil
Postat pe 6 Decembrie 2012 17:37
mami,

tu ma pui sa ma uit dupa femei?
asa sa fie,sa se duca cat mai departe negreala,mi-a secat repertoriul ,nu mai stiu ce sa le zic la pretenarele mele care ma cauta din ce in ce mai des,da' cand le era bine,paula...
cica tre' sa ne inconjuram de oameni optimisti in vremuri de restriste,de unde sa-i iei?noroc ca ne mai tamponam p-acilea ,zambilule,mama...
iasomia
Postat pe 6 Decembrie 2012 17:41
de unul singur,da...
de cate ori nu geme locul de lume si noi suntem pustii,pustii....si singuri....
iasomia
Postat pe 6 Decembrie 2012 17:54
d-aia zic eu ca trebuie sa ne-nvatam cu noi insine, mami... sa stim sa ne bucuram de ce-avem si ce suntem... ca vorba aia, se poate si mai rau... he,he,he...
zambil
Postat pe 6 Decembrie 2012 18:04
eu sunt invatata demult,mama...

ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 6 Decembrie 2012 18:07
bre vericilor, ce liniste pe-acilea... va lasara fara grai alegerile astea, ha?...

eu ajunsei la urmatoarea concluzie: o fi politica courva, da' si poporu-i courvar, neneaca... adeca votezi tu pe toti bagabontzii dovediti cu acte, si p-orma te plangi ca te lasa astia-n courou gol?... e drept, cam jumate din voturile de le luara fripturistii-s furaciune pe fatza, n-a vazut voturile alea stampila de om adevarat in viatza lor... iar restu-s prostovani facuti gramada, care-au crezut ca daca baga bantitzii-n parlament o sa le pice si lor ceva firmituri de la marea jumuleala... cum zisei - prosti, da' multi... sau n-o zisei eu pe asta?... he,he,he...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2012 16:15
si cu dedicatie din partea lu' mosh zambil pt pedelei: bambinilor, acu' se vazu cum staturati toti in carca lu' baselu', care v-a fost baci... pai cat era sa va duca si marinelu', saracu'?... pe blaga nu l-am avut la ranza niciodata, un biet om marginit ajuns la varf tocma datorita ingustimii de vederi... iar din cauza lui aia de-ar mai fi putut face ceva s-au dat la o parte...

chestea e ca o sa mai vedem unu' ca traienica peste vreo suta de ani, da' nici atunci n-o sa fim siguri ca-l vom recunoaste... ghinionu' lui a fost c-a apucat sa domneasca-n vremi de criza crunta, ca alde papura voda, si-n plus a dat si peste-un popor de limbrici, in cea mai mare parte... sa nu uitam ca mai toti oamenii de-au insemnat ceva-n tarisoara asta au fost urati de limbrici cat au trait... in romanica, daca te iubeste poporu-i semn rau, inseamna ca esti de papagal... he,he,he...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2012 16:28
maica,

numa' la tv-eu stau michi si celalalt,cand am auzit cum le multumea michii lu' nastase si lu' niculescu,ala de lesina la tribunal ..am simtit asaaaa,ca ma bucurez...

vai de steaua noastra,se umfla in pene pt majoritate,care majoritate?cati au fost la vot? 40%? din astia 40% cati au votat cu ei? hai 70 %,70 % din 40 % cat inseamna?

ia zii tu,zambilule,ca le ai....
a! cand umblau sa-l dileasca pe sef,spuneau ca de fapt am fi vreo 15 mil,il capacira pe rus pt ca a spus ca suntem 18 mil. acu' declarara tot 18...samd..
hai ca se aliaza si cu ungurimea pana la urma,pai sa nu faca dansii (deja!) clabuci?
cum care dansii?votantii "fericiti",ascultati la maica,acilea unanimitate d-asta a mai fost in '90 si nu a fost bine deloc,ca sa nu mai spun ca acu' suntem pe mana lu' becali&comp...

in fine,.noi sa fim sanatosi...
iasomia
Postat pe 11 Decembrie 2012 16:28
mami, hai ca-ti fac socoteala una-doua.. he,he,he...

pai cum zisesi, din 40% declarati, i-au votat 70% numarati... adeca, numarate - ca de voturi e vorba... da' din voturile alea numa' jumate-s adevarate, restu-s facaturi... asa ca-n conditiile astea, crez ca pe bune aredeu' castiga alegerile, ca aia de votara ard chiar au fost pe bune la vot... asa castigara comunistii alegerile si-n 47, cand n-auzise nimeni de ei...
zambil
Postat pe 11 Decembrie 2012 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
cu sufletul zdrobit ce sa fac 31 De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
Setari Cookie-uri