bitza, tie iti place sa traiesti periculos...auzi ce le-a dat prin cap... ce circ la tv,ce circ...balcanici, deh! nu mai intru in amanunte,s-ar putea intelege ca ma consum pt porcariile astea, si chiar ma doare undeva,nici acolo..doar vazurati ce zicea miamia..este periculos de dureros... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 11:08 |
||
---|---|---|
Nu-i asa? Da Iasomico, circ si panarama..hopaa, vorbeste Elenusca la TV-eu.. sa vad ce zice..iote, e ”mauva” la ochii. Aloo.. PR-ul , consilierul de imagine, ce pazeste?? Tztz..eu as fi lansat site-ul odata cu campania de semnaturi.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Aprilie 2009 11:26 |
||
ia sa bag eu acilea chestiunea omenirii, nenica... ca tot zisai pe alt topic de documentaru' ala de pe geographic, cu extraterestrii... unu' din argumentele ozenistilor este aparenta explozie de civilizatie declansata acu' vreo sase mii de ani, in timp ce homo sapiens haladuia pe pamant de vreo suta de mii de ani si mai bine... nu se poate - zic ei - trebuie sa fi venit niscaiva extraterestrii sa ne barbiereasca pe picioare , la sub-brat si inghinal, dupa care sa ne invete secretele universului... ce se scapa din vedere misticii astia mascati in scientologi este efectu' de cascada al evolutiei umanitatii civilizate... desigur, vreun troglodit imbracat in piei de hiena sigur a avut ideea rotii cu mult mai devreme de aparitia drumurilor, dar din pacate l-a papat ursu' de pestera inainte de a apuca sa se exprime suficient de inteligibil...cate alte inventii nu au fost facute, apoi uitate si redescoperite... depindea de multe lucruri sa descoperi ceva esential si sa si dai mai departe gaselnita... uite, aia in america, pana sa vina columb, habar n-aveau de roata... |
||
|
||
zambil Postat pe 3 Aprilie 2009 17:44 |
||
bitza., eu daca eram tac-su nu o lasam sa candideze,da' deh! puterea este un drog,vrei mai mult,mai mult... dureroasa este caderea,crez ca astia trebuie sa faca tratament cand dau cu couru' de pamant. ce o fi pe jiji acu'..ntz,ntz.... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 17:46 |
||
ca sa-mi termin ideea... a trebuit sa se acumuleze mai multe inventii esentiale, care sa reuseasca sa transforme societatea, sa imbunatateasca sanatatea si sa ajute demografia... p-orma totu a mers de la sine... acu doua mii de ani erau o mana de oameni pe pamant, si-aia mureau de tineri... cine apuca patruj' de ani era matusalem... era greu sa pui d-un oficiu de brevete pentru inventii si inovatii... acuma cred ca se inventeaza cate ceva la fiecar juma' de ora... bai, sunt prea abstract?... sa va bag un text de manea, ceva?... sau sa va dau in bot un ness virtual si sa molfaiti un fursec cu gust de dioada?... |
||
zambil Postat pe 3 Aprilie 2009 17:53 |
||
voi discutai probleme arzatoare si eu ma uit, asa, intr-un ochi , pe un perete. am acolo un ozneu de cui , in care nu stiu ce naiba am sprijinit. in soarele asta de primavara, parca nici paretii nu-i prea vad cu ochi frumosi. sigur trebuie sa dau cu var. iaca, asta-i ce ma doare acum | ||
si_totusi Postat pe 3 Aprilie 2009 17:58 |
||
zambilu' sa nu razi de mine... da' eu chiar cred ca noi suntem un experiment al unei(unor) civilizatii extraterestre. nu mai zic ca.. de cand ne-a zis profu' nostru de fizica (in generala )ca nimbul din jurul capetelor sfintilor ar insemna ca astia sunt veniti de pe alta planeta,ma rog...unii..ca pe urma s-a generalizat treaba.. mi-a intrat in cap ideea fixa ca sunt extraterestra,pt ca nu prea seman cu oamenii de pe terra... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 18:03 |
||
iasomico... mai caracatita mica si pletoasa, normal ca ne incanta ideea sa avem niscaiva neamuri sus-puse... unii zic ca sunt copii lu' dumnezeu, altii il imbraca pe mos in shpilhozene d-alea lucioase si-i zic ozenist... ambele ipoteze sunt insa fanteziste... adevarata mandrie e sa stii ca generatii intregi de maimutze au contribuit din greu la ce suntem si cum aratam acuma... nimic nu pica din cer, da' la scara geologica milionu' de ani pare o secunda, deh... |
||
zambil Postat pe 3 Aprilie 2009 18:10 |
||
totusico, faci curatenia de primvara..deh... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 18:11 |
||
iasomico, tu ce aura ai? a mea cica e de culoare albastra. poate fost megiese in galaxie si n-am stiut |
||
si_totusi Postat pe 3 Aprilie 2009 18:13 |
||
zambilu' asa frumoasa si desteapta ma vezi tu mamiiii..o sa-mi creasca aripi pana la cer... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 18:13 |
||
totusico, cred ca tu stii cel mai bine, ca doar ma vazusi in carne si oase... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 18:16 |
||
noi am baut cafele si am fumat tigari in loc sa ne uitam ce aure avem | ||
si_totusi Postat pe 3 Aprilie 2009 18:22 |
||
pai la momentu' ala cred ca aveati aure maronii... | ||
zambil Postat pe 3 Aprilie 2009 18:27 |
||
de la tiutiun | ||
si_totusi Postat pe 3 Aprilie 2009 18:31 |
||
nu ma mai joc cu voi,unde naiba v-am gasit rai asa? unde o fi fratele vanghele? ca el mereu vrea sa ma ia in brate... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 18:31 |
||
aham, nu va pasa ca stau cu ochii beliti acilea,a tristete adanca.... totusico, mi-am adus aminte fetita...m-a vazut candva alexandra mosneaga si mi-a zis ca au aura lila,o fi de rau?... mor?... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 20:22 |
||
Iasomico, hai ca m-am enervat , cu toata toleranta mea.. Aura Lila...he, he...e de bine Iasomico, io asa zic.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Aprilie 2009 20:34 |
||
bitza, am vazut..pai daca nu esti cuminte ,si umbli seara pe ulita... zici ca e de bine?..da sa pup. a fost tipa lu' fecioru' meu al mic la noi, si am tinut-o o juma' de ora in brate si am pupacit-o,azi am fost asa mamoooasa... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 20:39 |
||
Ei, fata sarmana, ce sa fac si io.. Cine Iaso..prietena sau nepotica ? |
||
gabitzza Postat pe 3 Aprilie 2009 20:41 |
||
prietena.... hai la "dansez pt tine" da-l draq de net...ca avem tot timpu'... |
||
iasomia Postat pe 3 Aprilie 2009 20:44 |
||
Corect! Ma duc sa ma pregatesc pentru maine, am examen! Pupici! |
||
gabitzza Postat pe 3 Aprilie 2009 20:47 |
||
bitza, sa te gaseasca gandu' meu al bun! bafta! chestiunea zilei? suntem "sufocati" pt nedreptatea facuta lu' jiji,sa fim seriosi! cati dintre noi nu si-au spus:baaaa! nu-l aresteaza nimeni pe dementu' asta?care calca in picioare orice norme,isi bate joc de autoritati,sfideaza,minte,face scenarii de doi lei,etc. pana si pe nasu' lui,pe hagi ,l-a facut pres,povestea pe post cum ii facea el rost de gagici lu' gicuta..ala fiind insurat,lucruri d-astea adanci in care mizeria umana atinge cote maxime. da' uite vezi?ii facura scenariu,ii facura scenariu zic....si asta nu mai este ok. chestiunea mea? in ce stat normal dovezile din dosar apar in presa.. si de aici pe posturile tv a doua zi? eu sper sa castige recursu',vreau sa plateasca.. dar nu pt asta,nu pt o facatura de un leu juma'... traim la limita imposibilului copii,da' stiti cum se spune:zambeste,maine va fi mai rau |
||
iasomia Postat pe 4 Aprilie 2009 10:09 |
||
Pai da Floricica , la asta uite ca nu m-am gandit. Da' stii ca ai dreptate ? Chiar in ce stat? ca doar nu-i proces public ... Dar zic eu , uite ca cine se joaca de-a Dumnezeu ( ca aista chiar ca-i paranoic rau) s-ar putea sa constate intr-o zi c-a dus jocu'prea departe . |
||
blanca Postat pe 4 Aprilie 2009 16:37 |
||
oito, |
||
iasomia Postat pe 4 Aprilie 2009 19:54 |
||
Iasomico. gandul al bun m-a gasit, cu toata aglomeratia din Bucuresti. Am luat! Am luat! Si nota mare! Gataaaa masteratuuuuu... |
||
gabitzza Postat pe 4 Aprilie 2009 20:31 |
||
Bravoooo,iubireeee!! sunt mandra de tineeeeee asta da chestiune! |
||
iasomia Postat pe 4 Aprilie 2009 20:36 |
||
Gabitzuleeeee esti mareeee! FELICITAAAAAAAAAAARI! Ia zi : pui de-o petrecere in pijama? io viiiiiiin .. |
||
blanca Postat pe 4 Aprilie 2009 20:44 |
||
Sar`na! Oaliu, ce-mi tremura vocea cand m-a luat Butoi la intrebari! Cu 5 minute inainte sa intru in examen, m-au luat niste emotii... Noroc ca-i baiat gentil, nu te freaca aiurea-n tramvai si ai cu cine vorbi.. |
||
gabitzza Postat pe 4 Aprilie 2009 20:46 |
||
Aoliu ce multi saltareti am pus !! Floricica, astia iti amesteca paginile aci. | ||
blanca Postat pe 4 Aprilie 2009 20:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
|
||
relatie de prietenie cu Dumnezeu | 121 | De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12 |
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri